Hyperventilatie Dnei Dr Balcan

07-03-2010
isa67
Nu este medic/terapeut
isa67
Dna doctor va multumesc din nou pt sfat, dar nu cred ca am sa reusesc sa fac ceea ce ma sfatuiti. La spitalul din orasul in care locuiesc, este o singura dna doctor neurochirurg-romanca, la care am fost pt hernie de disc (am 2 operatii deja si ma temeam ca am facut o a 3 hernie), iar doamna vorbeste prost romaneste si oricum nu s-a arata foarte incantata cand i-am spus ca si eu sunt romanca, a continuat sa imi vorbeasca in olandeza. Ce ma deranjeaza foarte tare este ca am aceste dureri si batai aproape insuportabile in piept, pulsul 100 (in repaos) nodul in gat si ameteala. Daca intorc capul spre stanga sau dreapta, se invarte casa cu mine. Si mai simt si... nici nu stiu cum sa numesc ceea ce simt...ca un cutremur in cap, parca nu gandesc nimic cateva fractiuni de secunda, ca o pagina alba.
Dupa 3 nalize ale sangelui, am reusit cu chiu cu vai sa pun mana pe ultimele (aici nu se dau rezultatele pacientului, dar facandu-le la alta clinica, mi-au trimis si mie o copie acasa).
Fac abuz de amabilitatea Dvs si va scriu rezultatele pt ca eu nu inteleg mai nimic, iar aici mi se spune ca sunt OK.
Hemoglobina 8.0
Hematocrite 0.41
Leucocite 9.8
Glucoza 5.4 (analiza facuta la ora15.00 mancasem 1 sandwich)
Trigliceride 1.3
LDL colesterol 2.6
Colesterol 5.2
HDL colesterol 1.8
Colesterol ratio 2.9
Urinezuur (acid uric?) 0.23
Creatinina 45
Natrium 138
Kalium 4.2
Fosfat alcalic 75
ASAT 27
ALAT 29
CST sau GCT ? 17
Aceste analize le-am facut pe 23.10.2009
Va multumesc
Isa
1 comentarii
0
07-03-2010, ora 21:34
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Rezultatele analizelor sunt bune. Poate ca vii intr-o vacanta in tara si te vad medicii de aici. Nu esti departe, cu avionul in doua ore esti acasa.
Adaugă un comentariu / răspuns