Imi ies gingiile printre dinti

20-10-2012
andrey20
Nu este medic/terapeut
andrey20
Am aproape 20 de ani, si de aprox 3-4 luni au inceput sa imi iasa gingiile printre dinti. Mai exact sunt strangulate. Nu pot sa mananc, sa ma spal etc. S-au format mici spatii intre dinti. Toate in partea stanga. Care poate fi cauza? Am nevoie de aparat dentar? :(
3 comentarii
0
21-10-2012, ora 12:55
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Ai gingivita, mergi la medicul stomatolog pentru tratament- detartraj si tratament medicamentos.Pare sa fie o gingivita destul de avansata..
Netratata gingivita se transforma in pardodontoza. Gingiile tale sunt infestate de bacterii.
0
07-11-2012, ora 12:34
nan alexandra
Nu este medic/terapeut
nan alexandra
buna ziua.. am niste intrebari pt dumneavoastra la care v-as ruga foarte mult sa imi raspundeti.pentru inceput sunt intr-o tara straina..aici nu ma pot duce pt ami rezolva problemele dentare este foarte costisitor.in 2 luni de zile revin in Romania si ma voi duce la dentist.dar ce vreau sa va zic..am probleme cu cariatul maselelor de vreo 6 ani..iar de vreo 4 ani au inceput dinti din fata sa mi se carieze.dar de curnad in aproximativ 10- 12 luni mi-au cazut masele si 2 dinti din fata mi sau spart..
in decembrie 2011 am fost la o dentista mi-a scos nervi la 2 masele mi le-a curatat.in luna februarie 2012 am parasit tara, aici cand am ajuns..am avut dureri foarte foarte mari. nu ma puteam calma cu nimic.dupa 1 sapt mi se umflase gingina din dreptul celor 2 masele (ultimile 2 de jos de pe partea dreapta)am facut infectie la ele.nu a avut pe unde sa iasa si mi-a sapat prin falca obrazului pana a iesit infectia la suprafata adik pe obraz..am fost la doctor ma operat pe fata pentru ami scoate infectia foarte urat mirositoare si dureroasa.acum 1 luna mi sa spart caninul drept de sus...ma durut ingrozitor pana m-am umflat la fata cu tot cu ochi nas si incepea a se invinetii fata. a fost tot infectie pentru k am luat antibiotice si sa desumflat si sa spart punga cu puroi.
dar ce ma ingrijoreaza foarte mult este ca partea de jos a gurii mele (gingia)o data la 2 -3 saptamani fara sa ma doara vreo masea cateodata imi face punguta de puroi si dupa 1 2 zile se sparge singura, dar nu inteleg de ce am infectie in gingie ce se intampla?.va rog va implor sa imi raspundeti... un raspuns de-al dumneavoastra m-ar ajuta si linisti foarte mult pana as ajunge in tara pentru a putea incepe tratament nu stiu. sunteti specialist in asa ceva de acea va rog inca o data. multumesc din tot sufletul.
0
12-11-2012, ora 20:39
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
"dar ce ma ingrijoreaza foarte mult este ca partea de jos a gurii mele (gingia)o data la 2 -3 saptamani fara sa ma doara vreo masea cateodata imi face punguta de puroi si dupa 1 2 zile se sparge singura, "

Aveti o fistula. E bine ca exista, pt ca pe acolo se elimina puroiul si sansele sa faceti un abces sint mai mici spre nule.

"dar nu inteleg de ce am infectie in gingie ce se intampla?"

Masele netratate sau tratate incorect.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul