Imi poate recomanda cineva un chirurg BMF???

19-01-2009
lexy_lexy
Nu este medic/terapeut
lexy_lexy
Am o problema legata de corectia mandibulei.imi poate recomanda cineva un chirurg BMF ???
6 comentarii
0
21-08-2009, ora 16:25
ancuntza
Nu este medic/terapeut
ancuntza
lexy, daca nu ai gasit pana acum un chirurg BMF eu ti-l recomand pe domnul Nicolescu de la spitalul din Bucuresti Sf Maria. Mie mi-a avansat maxilarul anul trecut si sunt foarte multumita de ce a facut. Succes!
0
23-09-2009, ora 12:29
nicpitic
Nu este medic/terapeut
nicpitic
Ancutza, eu ar trebui sa fac o operatie de avansare a mandibulei. Mi-a fost recomandat Dr. Nicolescu. Sincer, imi este frica de operatie. Poti sa imi spui cum a fost perioada postoperatorie? In cat timp te-ai recuperat si cat a fost de dureros? Multumesc. Cum te simti acum?
0
07-10-2009, ora 15:19
ancuntza
Nu este medic/terapeut
ancuntza
Imi pare rau nicpitic pentru ca iti raspund atat de tarziu. Iti inteleg teama, am trecut si eu prin asta. Eu ti-l recoman pe domnul doctor Nicolescu pentru ca m-a ajutat foarte mult prin operatia pe care mi-a facut-o. Dureri post operatorii nu au fost. Este doar un disconfort in sensul ca nu poti manca timp de o luna decat mancare foarte moale si deschizi gura destul de putin. Dar crede-ma ca in comparatie cu rezultatul final aceste lucruri sunt o nimica toata. Eu ma simt foarte bine, multumesc. Mult succes si daca mai ai intrebari imi poti trimite -.
0
24-11-2009, ora 11:03
dlaurentia
Nu este medic/terapeut
dlaurentia
Am fost la cabinetul dr. Nicolescu pe strada CA Roseti. N-am fost multumita, ba chiar am plecat suparata. In primul rand costul este mai mare decat la un cabinet obisnuit din Paris, la el costa 25 de euro consultatia, la Paris, 20 de euro. La Paris sta 1/2 de ora, iti face radiografie, ti-o pune pe ecranul monitorului atasat deasupra scaunului, la D. Dr. Nicolescu, nici nu are asa ceva. La Paris, mi-a dat 3 recipise, una cu poza si cu adnotari pe margine, una cu medicatia si sfaturi de utilizare a medicamentului, si a treia cu pretul. toate aveau antetul si titlurile medicului. La dr. Nicolescu nu-ti da nimic, se teme ca sa semneze ceva cu numele lui. Nu am incredere in el, pentru ca nu rezulta din stilul lui de lucru daca isi asuma vreo respundere civila. De malpraxis nu mai vorbesc. Iar banii ii dai fara chitanta, ca oricum daca da ceva nu rezulta ce diagnostic a pus.
0
09-12-2009, ora 16:23
lexy_lexy
Nu este medic/terapeut
lexy_lexy
Extragerea meselelor din minte de pe arcada inferioara reduce conturul la nivelul unghiului mandibular ????
0
05-08-2014, ora 13:38
alexandratatiana
Nu este medic/terapeut
alexandratatiana
eu am fost la Iasi la dl dr. Victor Costan si il recomand este un medic f f f bun
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul