implant mamar - recomandare medic Arad

26-06-2012
Alexandraaxy
Nu este medic/terapeut
Alexandraaxy
Buna,
stie careva.e bun doctorul Bajzat Andreas din arad? e ok? ca as dori sa merg la el pt implant mamar
8 comentarii
0
25-01-2013, ora 19:12
lavi23
Nu este medic/terapeut
lavi23
va rog mult ajutati-ma cu un raspuns aviz medicilor, imi doresc f mult implanturi mamare dar sufar de mastoza fibrochistica de f mult timp, este posibil sa mi pun silicoane, si daca da sunt riscuri sa fac cancer???va multumesc frumos si va doresc multa sanatate
0
19-02-2013, ora 17:11
Dr.Stegarescu Natalia
Identitate neconfirmată
Dr.Stegarescu Natalia
Buna ziua!
Mastoza fibrochistica nu reprezintă o contraindicatie absoluta pentru intervenţii cu implant mamar.
Totul depinde de investigatiile obligatorii înainte de intervenţie echografie mamara si in cazul Dvs mamografie, de forma si avansarea afectiunii Dvs.
Implantul de silicoane in cazul Dvs nu mareste riscul aparitiei cancerului.
Dacă sunt noduli solitare ele pot fi scoase in timpul intervenţiei de mărirea sanilor si trimise la examen histopatologic.
Dupa intervenţie in cazul Dvs se fac controale la 6 luni.
0
11-04-2013, ora 14:39
marinaluiza
Nu este medic/terapeut
marinaluiza
buna.sunt noua..si a.s vreasa mi spuna si mie cnv ceva despre doct stan vitalie..pe data de 29 luna asta snt prog l dansul pt operatie, si imi este km frik..s.a mai operat vreo fata la dansul?
0
27-05-2013, ora 18:17
buburissa
Nu este medic/terapeut
buburissa
Buna fetelor,
Am 28 de ani si in momentul de fata pot spune ca n-am fost nmai increzatoare si fericita vreodata.
Am avut depresii si stari groaznice pana cand dl.dr. Antohi Nicolae mi-a facut pe 15 aprilie 2013 operatia de implant mamar.
Este un medic iiincredibil, jur! Pare rece la primul contact, dar asta pentru ca nu are timp de pierdut in detalii, iar aceasta am realizat-o pe parcurs. Este un medic de exceptie (cautati-i CVul pe net ca ramaneti gura-casca) foarte cautat, dar nu atat de mediatizat ca Badea sau Stan. E un om mai discret. Oricum, n-are nevoie de genul acela de publicitate pentru ca este un domn rasat fara dorinta de a se vedea pe toate gardurile. Iar intr-un forum medical chiar merita sa scriu recunostinta mea.
Cand m-am dus la consultatie, mi-a ascultat toate nebuniile, am plecat plangand de fericire, nu-mi doream decat sa ma trateze cineva normal si sa ma simt normala. Asta se intampla acum 1 an cand am luat decizia ca vreau sa-mi revin psihic si sa ma simt femeie normala printre celelalte femei. Anul acesta am revenit la o noua consultatie, a doua la dr. Antohi, care m-a primit la fel de bland si cu informaii precise, mi-a spus ca-mi pune implant de 300 si nu mai mare ca sa fie totul foarte sigur si sanatos.
Operatia este un succes total, iar dr. Antohi s-a purtat ca un tata. Sotia dumnealui, medic ginecolog, de asemenea este de exceptie, foarte vigilenta si atenta la orice detaliu.

Intre cele doua consultatii am mai vrut sa vad si alta parere si am fost la dl.dr.Badea. Care in 30min a plusat non stop spunand ca mi se potrivesc implanturi ba de 275, apoi de 315, apoi de 350, era din ce in ce mai mult.Cred ca a vrut sa-mi ia ochii, dar ideea e ca eu voiam nu sani mari, ci sani PUNCT. Plus ca a avut o atitudine foarte mistocara si m-a jignit spunandu-mi 'fetita, cat de stramba esti' cand m-a masurat, dar eu stiu de glluma si i-am raspuns ca nu cred ca exista om cu jumatatile simetrice in corp. Oricum ar fi, tot oribil m-a facut sa ma simt, mult mai rau decat ma simteam. Serios acum, cred ca nu exista om cu maini identice sau picioare. Daca te ia cineva la masuratoare in milimetri (cum e cazul la consultatie), normal ca vede asta, dar nu e normal sa ti se spuna mai ales la doctor asa ceva. La DOCTOR!!
Am fugit din cabinet mancand pamantul, sa nu mai aud de dr. Badea pt ca a fost orice mai putin profesionist.

Asa m-am intors la Antohi. Punct ochit, punct lovit, pe 15 iunie scap de bustiera medicala ziua si o voi purta numai noaptea si sunt fericita. Implantul este submuscular, cicatricile sunt cam de 5cm si arata ca niste riduri subtiri deja, nu sunt vizibile decat daca te holbezi la intersectia sanilor cu pieptul, acolo dedesubt. Asa numai poti sa iti dai seama. Sanii mei arata si foarte natural si se simt naturali la palpare. DESI eu am implant rotund, nu anatomic. Si ma asteptam sa se vada (dar am avut eu fixul cu rotund). NU SE VEDE CA E IMPLANT.

Ma simt normala si toata lumea ma intreaba ce am de zambesc intr-una, mi se spune ca sunt alt om. Inainte nu-mi mai suporta nimeni depresiile.
Nu pot decat sa multumesc dlui dr Antohi (seful sectiei de chirurgie plastica si reparatorie de la spitalul de arsi din Bucuresti). I-as pupa si mainile! Ma simt normala!!! Ba mai mult, ma simt extraordinar de bine!

Fetelor, cautati Antohi Medical center pe net si-l gasiti acolo. Pe cuvant ca nu regret nici macar o secunda.
0
29-05-2013, ora 11:43
buburissa
Nu este medic/terapeut
buburissa
Inca ceva: asistenta dumnealui, Carmen - este un om foarte dedicat si pune suflet in fiecare "caz". Toate multumirile din lume, Carmen! Si felicitari pentru profesionism!
Sabina
0
07-03-2014, ora 17:44
cosmina25
Nu este medic/terapeut
cosmina25
Buna fetelor asi vrea sa stiu daca s-a operat cineva la doctorul radu onoe din cluj
0
29-06-2019, ora 08:21
42Anne
Nu este medic/terapeut
42Anne
Bună ziua !
Am o durere dar nu mare și nu mereu în sânul stâng
pe partea de sub braț, am implant 470cc,
când dorm să stau prea mult pe
partertea stânga ? În rest nu am nimic m-am palpare nu se simte nimic, am 7 luni de la operație, sunt bine poziționați amândoi sîni.
0
29-06-2019, ora 08:37
42Anne
Nu este medic/terapeut
42Anne
Am uitat să spun fac sport ridic greutăți destul de mari.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Implanturi mamare - silicon sau ser fiziologic?
  • Implant mamar: moft sau necesitate?
  • Nouă decese legate de o formă de cancer asociată cu implanturile mamare
  • Modificări ale pielii la nivelul sânilor - cauze posibile
  • Cum afectează suprafețele implanturilor mamare din silicon sistemul imunitar?
  • Riscurile implanturilor mamare
  •