Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 99100101 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
09-07-2010, ora 09:53
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
anca2010 si alexandra, multumesc mult si bine v-am regasit pe toate.se pare chiar foarte bine, binedispuse si puse pe sotii;)).Anca, da, de la mare si..mare distanta :)am bronzul si m-am relaxat mai mult decit distrat.ma rog, atit cit te poti relaxa la mare:)).Am fost atit de "rupta-n doua" dupa drumul de intoarcere, incit am cazut lata aseara si n-am mai apucat sa va raspund.deh virsta:))
Anca nu se stie cum prinzi si tu un weekend si ajungi pe la mare, chiar si asa fara concediu:))

myx, "wellcomeback"!!!:)...dupa cum spui ca te simti si te refaci, cred ca ne vei surclasa pe toate..lol, nici n-apuci sa-ti dai leucoplastul jos, si "treci la treaba";))))Sa ai spor!!!:)))
0
09-07-2010, ora 10:45
myx
Nu este medic/terapeut
myx
fetelor doar nu mi-a fost rau adica fara voma, ameteli, dureri de la ace. In rest imi vine sa mor de la durerea de spate si mai ales cand trebuie sa ma ridic si simt cutitele in piept imi vine sa urluuuuuu, voi credeti ca la sex ma gandesc eu acum?loool oricum i-am dat in avans;)))))
0
09-07-2010, ora 10:53
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
tot la el ma operez si este gratis pentru ca nu mai aveam bani pentru alta operatie nu cred ca o sa fie nicio problema ca am inceput sa-mi revin si sa am incredere mai ales acum cand am vazut ca nu numai eu am aceasta problema pentru ca eu dadeam vina strict pe dr dar nu cred ca este chiar asa...
1
09-07-2010, ora 11:09
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
:)))) II era si frica sa puna mana pe ei k erau prea mari :)) si aveam si fata bandajata (2 sapt) si am avut noroc k ii pierea cheful cand ma vedea asa "lovita" :)))

Myx, ce repede ai revenit! Recuperare usoara iti doresc!
1
09-07-2010, ora 11:13
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
irinico, din pacate nu exista nici o sansa, poate nici la strand nu ajung...sunt alba parca fac reclama la branza fetta:)Ma bucur ca macar unele din noi se mai si relaxeaza.Eu fac cu nervii ca am ramas fara copii dupa muult timp si nu pot sa fac nimic deosebit ca trebuie sa stau la servici...Poate la anul in vara recuperez.
1
09-07-2010, ora 11:16
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, :)))ce tare esti, erai lovita saraca de tine...Pe mine n=-a vrut sa ma vada dezbracata pana nu se vindeca cat de cat cicatricile...stateam tot cu bustiera pe mine, chiar si noaptea si de cate ori se apropia sa ma tina in brate in pat saream in sus sa nu ma loveasca.Era distrus :)Pai dupa 2 saptamani abia ma ridicasem singura usor din pat de pe spate, dar noroc cu picioarele vorba lui capri, ca ne tin...:))))))))))
1
09-07-2010, ora 11:19
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
myx, te=am tot pomenit ieri. am fost tare zapacite...Oricum ne bucuram sa te avem din nou printre noi cu tot cu cutite:)pe care le vei mai avea la purtator o vreme...obisnuieste=te cu ele:))))))))Cat despre recordurile stabilite pe aici, cred ca fallen ne=a dat clasa la toate:))))))))))))))
0
09-07-2010, ora 11:20
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
izandra, nu te ingrijora, am recuperat si pt lunile ce vor urma:)))))))))))Efectele operatiei sunt pozitive 100% si vad ca si fetele sunt de acord.
0
09-07-2010, ora 11:21
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
:))) Eram k imi curgea constant sange din nas si se speria cand ma vedea :D Eu am tinut plasturi pe cicatrici pana s-au facut ca doua zgarieturi, tot in ideea ca se speria :)) cand vede sange sau operatii mai are un pic si lesina de frica :)))))))))))
0
09-07-2010, ora 11:24
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, pai daca am fost nevoita sa ma pansez zilnic singura, nici nu m=a lasat sa ma dezbrac sa=i arat...iti dai seama...dawr acum cu toate ca nu sunt multumita pe deplin, efectul e clar:))))Imi imaginez ce tare erai pansata in toate partile, ca dupa razboi, biata de tine si chiar si asa erai provocatoare, iti dai seama cata dragoste?:)
0
09-07-2010, ora 11:24
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
myx ma bucur ca esti bine! ne era dor de tine si eram curioase cum te simti dupa operatie! se pare ca te prezinti mult mmai bine decat s-au simtit muuuulte dintr noi!

aly ma bucur ca a doua operatie e gratis...ar fi fost culmea sa dai inca 3000 euro.
0
09-07-2010, ora 11:25
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Myx, la ora 9 erai deja acasa? Ce marime ai? Bine ai venit in clubul fetelor cu cutite in piept :))))
Aly, in principiu este vina dr ca le pozitioneaza prea sus, acuma, ca mai sunt si altii care fac asta, nu inseamna ca e vina pacientelor. Da, este vina pacientelor dc aleg un implant prea mare. Dar fara sa li se explice care sunt riscurile, tot vina dr este.
Al meu rezista cu greu tentatiei si cand ii stergea si ii pansa :))))) deh... daca n-am avut nimic, nimic inainte..
0
09-07-2010, ora 11:25
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
aly, in final cred ca tot la operatie ajung si eu.Te tin la curent daca am noutati.
0
09-07-2010, ora 11:28
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
:))))))))))))))) va pun o poza sa va stricati de ras, o sterg repede apoi
0
09-07-2010, ora 11:31
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
capri, eram in aceeasi situatie, doar ca nu s=a pus odata problema sa ma dea cu crema sau sa ma panseze...Am crezut ca lesin prima data cand am luat oglinda si mi=am dat jos pansamentul in perioada cand nu=mi erau scoase firele, mi s=-a facut rau, eu nu pot sa vad operatii, sange, taieturi, bla bla, dar m=am descurcat cu greu, apoi nici n=as fi suportat sa ma atinga, preferam sa ma ingrijesc singura:)
0
09-07-2010, ora 11:34
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, rad cu lacrimi, desi cred ca tie iti venea sa plangi.:)))))))))))))))))))))))))Ce tare erai.mi=ar fi fost frica sa pun mana pe tine sa nu te descompui in bucatele:)))))))))))))))
0
09-07-2010, ora 11:35
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Pe mine m-a pansat dr de fiecare data cand am avut nevoie, nu cred ca as fi reusit singura. Cel mai rau tipam cand imi dezlipea fasele alea din leucoplast :)) ca ma ciupeau de piele. S-a suparat o data si mi-a zis sa mi le dezlipesc singura ca poate asa nu mai tip :)))
0
09-07-2010, ora 11:40
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
aly, chiar nu cred ca e vina noastra ca suntem in situatia asta, nu cred ca cineva cere sa aiba dupa atata chin sfarcurile in jos, e nasol.E evident ca daca optezi pt o astfel de interventie o faci pt ca vrei sa fie foarte frumosi, asa ca e vina lor, fiecvare a gresit undeva, nu trebuie sa le cunoastem noi meseria, nici nu mi=as fi imaginat ca vor iesi asa dintr=o forma rotunda, cu atat mai mult la tine ca tu ai forma rotunda la implante.La mine e anatomica, dar chiar si asa, uita=te la pozele lui capri si mimi care au marime putin mai mica decat mine si arata super frumos.Ori e neglijenta, ori necunoastere, ceea ce nu cred.Habar n=am, dar sa repare ce=au gresit.
0
09-07-2010, ora 11:42
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Anca, nu imi venea sa plang, poza e facuta dupa ce m-am trezit din anestezie, deci iti dai seama ce rau imi era daca aveam chef de poze :))) eram nervoasa ca aveam ochii umflati si bandajul ala mare si nu imi putem vedea sanii cand priveam in jos, am pus asistenta sa ma duca la baie sa ma vad in oglinda :))))))
0
09-07-2010, ora 11:47
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Sweety, aoleu. mai vedeai ??:)))) ai fost tare curajoasa ca le-ai facut pe amandoua. Dupa ce ca nu puteai sa te misti, cred ca nu puteai nici sa respiri, sa mananci. de unde sex??:)) Eu am lipsit la vreo 2 pansari, ca a zis ca daca ne descurcam singuri, n-are rost sa mai batel orasul. Asa ca i-am lasat lui placerea. Dr m-a epilat si pe mine la inceput :))
0
09-07-2010, ora 11:48
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, eu cum aveam incizia periareolar, purtam tot timpul bustiera si aveam puse in dreptul operatiei intotdeauna bucati de comprese sterile, dupa 4 zile am facut dus in fiecare seara si trebuia sa ma dau cu baneocin pe taieturi si sa schimb compresa, iar asta seara de seara, asa ca n=am avut cum sa merg la dr.M=am descurcat cumva, ca doar sunt descurcareata:)Pai la tine numai nasul e jale, am inteles ca doare mai rau ca operatia de sili, asa ca nu aveai cum sa faci fata singura...
0
09-07-2010, ora 12:02
denisac
Nu este medic/terapeut
denisac
buna fetelor.miruna ai niste sani superbi
la dr totir ai facut interventia?poti te rog sa imi fai detlii legatede pret, tip implant...m-am apucat si eu sa fac analizele...dar inca nu sunt hotarata asupra modelului si marimii? dr imi recomanda 325 alergan insa nu stiu detalii legate de profil...
0
09-07-2010, ora 12:04
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
fetelor, merg acasa sa fac putina curateni ca e un dezastru in casa de cand au plecat copiii n=am facut nimic.Dar revin si citesc ce=ati mai scris.Sweety chiar ca ai fost curajoasa, nu tine pe oricine nervii sa faca asa ceva.Si tocmai tu ai fost harnicutza...:)
0
09-07-2010, ora 12:33
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Myx bine ai venit din nou printre noi de data asta cu sani mari si frumosi.Eu am fodt astazi dimineata la clinica ieri nu am ajuns simi-a zis doctorul ca ai plecat mi-a zis si ca a fost mai dificil putin la tine dar ca el este multumit de cum arata la 24 de ore dupa interventie si te-a laudat ca te-ai plans mai putin decat m-am plans eu.
Eu nu prea aveam san si m-am plans dar a meritat pt ca de la a treia zi a fost mult mult mai bine.
Denisac intradevar m-am operat la Totir si a fost OK daca vrei acum s-a intors din concediu si te vede daca vrei o alta parere. Am 325 submuscular multumesc pt felicitari.
Ce subiect hot ati abordat.M-amspart de ras dar de fapt ma gandeam ca eu nu sunt asa curajoasa ca voi eu i-am dat liber un timp.
1
09-07-2010, ora 12:52
myx
Nu este medic/terapeut
myx
denisa si eu ieri tot la totir m-am operat, cand ma simt bine o sa pun si poze, am facut cu camera acolo, ca si conditii e de vis, arata ca la hotel iar asistenta sta permant cu tine si crede-ma chiar e nevoie nici apa nu poti bea singura sa nu mai zic de pipi, eu de la perfuzii am facut de 5 ori all night. Doctorul este f amabil, a spus ca daca ma simt rau si nu ma pot duce la pansat vine dansul la mine acasa:))) Capri, am 400cc submuscular, dar iti spun au fost atat de atente asisntetele ca nu am suferit deloc, mi-a facut branula aia f bine nu am simtit-o ca e acolo. aseara la 4 juma am iesit din operatie iar de la ora 8 ma uitam la burlacul cu botezatu impreuna cu asistenta lol. Ma simt bine nu e grav, cum am spus nu am avut nici o senzatie neplacuta de la anestezie doar ca am dureri in piept;(.Daca scriu cu greseli e pt ca i-au pastile de durere FORTRAL sunt ca morfina, vad cam in ceata lol dar imediat dispar durerile de la ele.Abia astept sa-mi vad sanii joi fara plasurii astia ca sa-mi dau seama cum au iesit..momentan am bustiera si par mari;)
0
09-07-2010, ora 12:55
myx
Nu este medic/terapeut
myx
denisa 2500 euro totul, implant mentor si daca vrei matrix costa o suta in plus,
0
09-07-2010, ora 13:02
myx
Nu este medic/terapeut
myx
miruna iti raman datoare pt ca m-ai indrumat spre dr totir. Trebuie sa te scot la un cico;) chiar m-am simtit f bine acolo, super ingrijita, biata asistenta faceam pipi la pleosca si ma stergea ca pe bebelusi, Toti au fost foarte draguti, pe dr anestezist l-am pus sa-mi promita ca ma trezesc din anestezie:)) Oricum erau asa simpatici ca am intrat razand in sala de operatie, in 1min am adormit si apoi m-am trezit in camera il intrebam pe sot daca s-a terminat si el zicea nuuu si dadea din maini ca si cum zbura, eu sunt ingerul tau pazitor hahaah
0
09-07-2010, ora 13:10
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Myx, deci sa intelegem ca ai uitat de frica si a fost cam cum ti-am spus eu. adica nici n-ai apucat sa-ti dai seama ce e cu tine si nani.. Si mai iei mult fortral? E cam tare!! Ce ti-a prescris in urmatoarele zile?
0
09-07-2010, ora 13:14
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Si am estimat bine si ora la care ai iesit din operatie :)))
cand citesc ce scrii tu, parca imi suna cunoscut, asa... :))))
0
09-07-2010, ora 13:17
myx
Nu este medic/terapeut
myx
i-au fortral asta 5 zile dar cu un pansament gastric, i-au antibiotice la 12 ore si iinca un medicament pt alergii parca. M-ai am un gel cu care ma dau pe sani si nu ma mai dor, chiar ajuta. Oricum eu sunt bine, ma plimb prin casa, acum sunt singura al meu s-a dus sa-l aduca pe pitic acasa. Eu cred ca maine ies si la plimbare:))))) doar ca mor ca nu-mi dau seama cum sunt sanii, sunt acoperiti si ridicati cu leocoplast..abia astept sa-i vad fara.Spatele nu ma mai doare ca am renuntat sa stau in pat, stau pe canapea cu o perna mare pe spate si ma simt ok.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 99100101 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •