Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 100210031004 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
18-01-2013, ora 16:12
CristianaStar
Nu este medic/terapeut
CristianaStar
Asa este ai dureri, ai disconfort dupa operatie, te simti ca robocoop.
Dar sa nu uiti la noapte sa pui gheata pe ei, asa m-au sfatuit fetele de pe forum pe mine in a doua noapte cand eram acasa cu sotul si nu mai stiam ce sa fac.

Gheata si ketonal!
0
18-01-2013, ora 16:15
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
nyca ai PM, pup
0
18-01-2013, ora 16:25
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
Elena ai PM...stai linistita ca nu se moare din asta...ahahhahah .fetelor imi cer scuze pt eventualele greseli gramaticale dar nu recitesc mereu com-ul inainte de al posta...sper sa nu se mai "impiedice "vreo culta de astfel de aberatii...popici la toateeee
0
18-01-2013, ora 16:27
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Spatele m'a luat deja de aseara dupa ce am stat aproape 24 de ore lungita la orizontala, asa simt si eu o presiune puternica pe piept dar chiar nu ma asteptam sa fie asa grav. Nu stiu cine scrisese pe forum ca in ziua aia s'a dus in oras sa manance si eu cu impresia asta am trait {ca dupa-amiaza mananc shaorma de la Dristor :)))))) }
Cel mai tare ma deranjeaza bustiera care ma strange in capul pieptului si ca sunt o leaca constipata :D
Abia astept sa treaca saptamana asta (7 zile :(( ) sa revin la normal
0
18-01-2013, ora 16:59
CristianaStar
Nu este medic/terapeut
CristianaStar
Bybishor daca te stranfe bustiera in capul piptului inseamna ca este un pic mica. Da-i drumul la 2 gaici de jos si o sa te lase sa respiri, asa aveam eu senzatia ca ma tine. i-am dat drumul la 2 butonasi si ma lasat.
Lasa ca trece! incet incet sa nu faci si tu efort
0
18-01-2013, ora 17:29
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
te strange si din cauza ca esti balonata de la anestezie, balonare care la mine a durat aproape 2 saptamani.Desfa-o la ultimele doua gaici si o sa te simti mult mai bine
0
18-01-2013, ora 18:32
danidani
Nu este medic/terapeut
danidani
Habar nu aveam ca te balonezi de la anestezie!Eu oricum sunt balonata, sunt curioasa cum o sa fiu dupa :)))
0
18-01-2013, ora 18:33
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Nu stiu daca e valabil pentru toata lumea, dar aici pe forum ne-am plans mai multe de treaba asta.
0
18-01-2013, ora 18:37
danidani
Nu este medic/terapeut
danidani
Fetelor sunt dispusa sa suport dureri, balonari, dureri de spate si alte chestii dar sa am un rezultat beton!!!Cred ca toate ne dorim sa fim sanatoase si sa avem aspectul dorit chiar si cu pretul de a ne chinuii putin!
1
18-01-2013, ora 18:40
danidani
Nu este medic/terapeut
danidani
Am un pic de emotii ca mai am si eu putin si ma operez.In doctor am mare incredere insa sunt curioasa cum o sa arat mai ales ca am o operatie mai dificila din cauza asimetriei.Chiar si doctorul mi-a spus ca nu are cum sa ii faca perfecti.Nici eu nu maastept la o minune ca stiu ce probleme am, dar sper sa fie tare draguti la final!!
0
18-01-2013, ora 18:56
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Dani, eu am fost balonata vreo 3 săptămâni. Atât de rău, de aveam o stare de discomfort accentuata, iar seara nu ma cuprindeau pantalonii :))
0
18-01-2013, ora 19:22
danidani
Nu este medic/terapeut
danidani
Ce nasol!!! Al3poz cand te -ai trezit ti-au pus perfuzii?Ca am auzit ca de la perfuzii iti revii mai repede, adica te ajuta sa elimini anestezia
0
18-01-2013, ora 19:27
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
bibishor, recuperare rapida si usoara iti doresc.
fetele te-au sfatuit bine, asculta de ele si ai sa treci mai usor peste disconfortul din primele zile.
cand te ridici din pat pune bratele in cruce peste sani, atenueaza senzatia ca iti "cad" - si eu ii spuneam mamei cand ma ridicam din pat sa pregateasca matura si farasul sa imi adune tzatzele de pe jos! :))))

al3poz, ce sani frumosi ai, ii admir mereu mereu :*
0
18-01-2013, ora 19:43
ella a
Nu este medic/terapeut
ella a
pe mine ma strange sutienul asta si e la cel mai larg prins poate asa trebuie.si eu am mers a doua zi dupa operatie la restaurant sa mananc poate mie mi-a fost mai usor ca am implanturi mici desi par mari (225 cc).
pentru danidani dupa operatie mi-au dat vreo 3 perfuzii si antibiotic si calmante.
0
18-01-2013, ora 19:54
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Neatza'

Mi'am desfacut si eu mai devreme ultimele 2 gaici si le'am lasat cat se poate de larg dar inchis, si tot ma strange :(( Perfuzii am avut de cand am iesit din operatie adik de la 09:30 pana azi (a doua zi) la 07:00 cand m'am externat.

Multumesc frumos pt incurajari si somn usor mie :)))
0
18-01-2013, ora 20:02
danidani
Nu este medic/terapeut
danidani
Bibyshor iti doresc sa ai o recuperare usoara!
0
18-01-2013, ora 21:12
cori25
Nu este medic/terapeut
cori25
Ce fac fetele?eu mai am 10 zile pana la op si am incpt sa fiu f stresata si speriata..am impr ca ma dor toate alea, ba inima, ba spatele ba ma mai apuk ameteala..ideea e ca nu mi dau seama dak am starile astea de la frik, eu fiind si f panicoasa din fire si putin ipohondra:))) mi e frik de mor de anestezie, am tot felul de ganduri negre..sa nu radeti de mine dar am simtit nevoia sa va impartasesc starile prin care trec..pupici
0
18-01-2013, ora 21:37
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Cori stai linistita ca la fel eram si eu inainte de toate cele 4 anestezii: daca nu ma mai trezesc, daca ma trezesc in timp ce, daca nu mai imi revin din starea aia de somnolenta, daca vomit, daca spun vreo prostie pana sa ma trezesc complet si tot asa. Nu am patit la nici o operatie nimic din ce am enumerat mai sus, mai putin cu vorbitul aiurea. Dupa fiecare anestezie ori am injurat pe cineva ori am virbit numai tampenii. Defapt nu tampenii, lucruri pe care le constientizam dar nu voiam sa le zic. Nici acum nu imi e clar ce am zis acum la ultima operatie.
Asa ca du-te cu fruntea sus ca nu patesti nimic
0
18-01-2013, ora 21:37
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Dani, mi-au facut 6 perfuzii. Mi s-a parut cam mult, avand in vedere ca fetele din salon au avut mai putine. si am zis la un moment dat sa nu imi mai bage si mi-au zis ca trebuie, ca asa a zis dl. dr. Oricum, in 3-4 zile pot spune ca mi-am revenit din euforia aia...ca sincer, nu era deloc o stare neplacuta :))

Me_myself, multumesc mult :D Apropo de ce mi-ai zis: zilele trecute am probat un maieu de piele si evident ca era ffff mulat, imposibil de luat cu sutien/bustiera. Si l-am probat fara, apoi a venit vanzatoarea sa vada cum imi sta. Si mi-a pus mana la spate si a simtit ca nu am sutien. Si m-a intrebat asa mirata: nu ai sutien?! Doamne ce sani superbi ai! Mamaaaa, m-am inrosit toata! Minunat m-am simtit :))

Cori, sa nu iti fie frica de anestezie. Mie, una, mi-a placut senzatia :) E un pic rau atunci cand te dezmeticesti: delirezi, poti avea frisoane urate (cum am avut eu), sau iti poate venii sa vomiti. Dar trec rapid si se poate sa nici nu ti le amintesti, in foarte scurt timp :)) Fetele din salon mi-au zis ca am facut scandal, ca tipam si injuram si ca i-am dat unei fete, iubitul afara, spunandu-i ca el nu e iubitu meu si ca nu are ce cauta acolo :)) Chiar nu mai stiu nimic, norocul meu!
0
18-01-2013, ora 21:45
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Neatza again !

Primu lucru cand m'am trezit dupa anestezie a fost sa intreb daca mi'au intrat implanturile de 400cc pentru ca Dr venise pregatit si cu unele de 375cc. Mi'au clantzanit dintzii in gura si ma plangeam ca e frig in rest eu nu am facut urât.
Cu Arnigel trebuie sa ma dau de 4-5 ori pe zi ? sau eram ametita si am inteles gresit? Ca si calmant voua ce v'a recomandat ?
0
18-01-2013, ora 22:54
cori25
Nu este medic/terapeut
cori25
Bibyshor, mi se par imensi sanii tai cu 400 cc, la mine cu 325 cum or iesi?eu nu ii vreau chiar atat de mari..si deja ma gandeam sa l sun luni pe dr sa i zic sa mi puna 300 in loc de 325.. Eu vreau sani medii, nici macar medii spre mari...voi cum ma sfatuiti fetelor?...aoleu c indecisa sunt...nu vreau nici sa nu se vada dar nici mari, potriviti..
0
18-01-2013, ora 22:59
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Cori la bibyshor se vad atat de mari pt ca avea si ea glanda destula inainte de operatie. Eu zic sa iti pui linistita 325 ca nu vor fi sub nici o forma la fel de mari, vor fi ca ai nycai
0
18-01-2013, ora 23:00
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Cori, nu mai tii minte poza lui Bibyshor? Ea avea sani medii, ii avea ok ca marime. Tu nu ai deloc, deci un 325 ar venii super. Esti cum era Nyca si uite ce sani super are ea. Din poza, cred ca esti mai lata decat Nyca, nu? Sanii ei sunt perfecti, nici mici, nici mari. Cu siguranta asa vor arata si la tine, poate o idee mai mici.
0
18-01-2013, ora 23:08
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
cori, abia astept sa t operezi :)..si eu plec cam din ce pleci si tu si imi pun 285..aceeasi problema o am si eu, sa nu fie prea mari..si avand in vedere k noi nu prea avem sani mai deloc acum, mi-e frica sa nu se vada artificiali..inteleg perfect ce simti...astept sa vad la cat te-ai hotarat :)
0
18-01-2013, ora 23:14
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
iar ai mei sunt si umflati... am 38 de ore de la operatie... or sa mai scada si ai mei :)
0
18-01-2013, ora 23:45
danidani
Nu este medic/terapeut
danidani
Nu stiam ca ai o stare buna dupa anestezie, euforica.De frisoane si stari de voma stiam dar de restul nu
0
18-01-2013, ora 23:48
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Na...nu o fii euforica la toata lumea, la mine a fost... Chiar mi-a placut. Simteam asa o liniste placuta, nu stiu cum sa explic. :)
0
18-01-2013, ora 23:51
danidani
Nu este medic/terapeut
danidani
Poate de la calmante, deinde si ce ti-a dat.Vreau sa ma simt si eu asa!!!!!!
0
18-01-2013, ora 23:53
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Mie nu mi-a placut deloc, pentru ca vorbeam putin si iar adormeam. Imi aduc aminte ca la un moment dat am si zis ca vreau sa ma trezesc. Dar cu vorbitul aiurea la mine se pare ca este dovedita treaba, spun adevaruri pe care nu le-as spune niciodata constienta. Sotul meu chiar mi-a zis ca mi-a pus niste intrebari la care am fost cam prea sincera. :))))
0
18-01-2013, ora 23:57
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Cu Arnigel trebuie sa ma dau de 4-5 ori pe zi ? sau eram ametita si am inteles gresit?
Ca si calmant voua ce v'a recomandat ?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 100210031004 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •