Implant silicon sani
Bibyshor, eu iau sveltaflor de la plafar ca sa ma ajute sa fac nr.2. Iti recomand sa iei si tu sa ti faci ceai, nu are efecte adverse pt ca e din plante.
Pup si nu inteleg de ce acea banda deasupra sanilor.
Pup si nu inteleg de ce acea banda deasupra sanilor.
CristinaCri am taiat banda de deasupra sanilor la mijloc, nu am dat-o jos, si la subrat, asa mi-a spus doctorul! dar nu inteleg de unde am aceasta contractare a muschilor pectorali, pana aseara nu am avut-o! sa fie din cauza ca mi-am fortat limitele? ca am mers? si cateodata simt o intepatura slaba in zona taieturilor, e ok?
Bibyshor, nu te speria. E normal sa ai dureri. Si pot aparea si dupa cateva zile, cand se elimina total anestezia din corp. Apoi intepaturile alea cred ca sunt normale. Probabil se vindeca rana si de aia simti acele intepaturi. Sa vezi cand incep mancarimile :))
Hola fetelor !
Va pup pe toate si sper ca sunteti bine si ca sanii vostrii au "evoluat" in directia dorita !
Am revenit iar :)
Va pup pe toate si sper ca sunteti bine si ca sanii vostrii au "evoluat" in directia dorita !
Am revenit iar :)
karina si lisa01, m-am uitat p fisa de consultatie si vad k implantul recomandat este Polytech MPS AOXP 11.2/285 g
cmrzodiac, inseamna ca m-am uitat la un alt tip de implant Polytech, sunt 4 modele, am vazut unul singur cu marimea 285 (la Même® MXS), cu baza 10, 3 cm si nu am mai deschis celelalte pdf-uri. Totusi, mi se pare o masura prea mica pentru corpul tau, dar alegerea este a ta.
mara88, arata foarte frumos si sanii si sutienul de la costumul tau de baie.
cori25, ma repet: abia astept rezultatul tau!!!
mara88, arata foarte frumos si sanii si sutienul de la costumul tau de baie.
cori25, ma repet: abia astept rezultatul tau!!!
lisa01, asta mi-a iesit marimea dupa dimensiunile mele si dupa ce am zis eu la consultatie..adik am zis eu cat sa mewrga max in lateral, in sus, dist intre sani etc...am tinut cont si d sfatul dotorului..eu nu am sanii f apropiati si mi-a zis k recomanda 4cm intre sani k sa nu se vada implantul p acolo..a zis k ar merge si 3 cm, dar p raspunderea mea...o sa incerc vineres asta cand ma duc la a 2a consultatie sa incerc si cu 3cm sa vad ce iese..eu as vrea sa imi pun ceva gen 300..nu mai mult...si asa cred ca o sa mi se para mult, dar.daca tot imi pun..
tu chiar ai 255?mi se par ff mari sanii tai pt 255..sau esti tu ff mica :)..
sa-i stapanesti sanatoasa..daca ai putea sa imi dai si mie o poza cu o bluza p tine..nu imi dau seama cum arata cd ai ceva p tine..ca marime adik..
tu chiar ai 255?mi se par ff mari sanii tai pt 255..sau esti tu ff mica :)..
sa-i stapanesti sanatoasa..daca ai putea sa imi dai si mie o poza cu o bluza p tine..nu imi dau seama cum arata cd ai ceva p tine..ca marime adik..
BUNA EU M AM OPERAT DE 5 ZILE SI sanul stang E LA FEL DE UMFLAT, mai umflat decat cel drept, in santul dintre sani il simt tare si umflat, E NORMAL SA ITI FIE UN SAN MAI UMFLAT DECAT CELALALT SI IN PARTEA DE SUS??IN REST NU AM PROBLEME DOAR ATAT K E MAI UMFLAT!!!
Pai daca spui ca implantul are latimea de 11, 2 cm atunci si eu cred ca e marimea maxima la modelul acesta, dar va avea si o proiectie mai mica. Mie mi s-a spus ca nu intra mai mult, tot din cauza latimii implantului, nu am torace pe care sa stea mai mult de 10, 5 cm, dar ca voi castiga cativa cm din proiectie, alegand extra full projection.
Pozele sunt facute de mine, deci de aproape, asa ca par mai mari decat sunt face-to-face, plus ca si eu sunt slabuta. Nu am poze cu haine, am cateva in costum de baie. Am schimbat-o pe cea de la profil, nu e f recenta, dar modificari prea mari nu sunt. In haine cu sutien normal se vad ca niste sani medii. Fara sutien sau cu sutien cu burete atrag priviri.
amelia89, atata timp cat nu ai umflaturi insotite de dureri, nu este nimic grav. Se vor desumfla in cateva saptamani.
Pozele sunt facute de mine, deci de aproape, asa ca par mai mari decat sunt face-to-face, plus ca si eu sunt slabuta. Nu am poze cu haine, am cateva in costum de baie. Am schimbat-o pe cea de la profil, nu e f recenta, dar modificari prea mari nu sunt. In haine cu sutien normal se vad ca niste sani medii. Fara sutien sau cu sutien cu burete atrag priviri.
amelia89, atata timp cat nu ai umflaturi insotite de dureri, nu este nimic grav. Se vor desumfla in cateva saptamani.
Amelia, esti prea devreme de la operatie ca sa te sperii. Eu am avut dureri vreo 2, 3 zile dupa operatie. Si mai simt junghiuri din când in când. Dar am inteles de la dl. Doctor si de la fete, ca este normal sa simti umflat sau dureri o perioada de. sa zicem o luna. Ia calamante si antiinflamatoare si gheata asa am facut eu. Cine te a operat? Si cât ti ai pus?
Amelia exact asta simt si eu, si l-am sunat pe doctor si mi-a spus ca-i normal, mie chiar acum a inceput parca sa se mai umfle putin dreptul, lol! si mie se pare ca se mai apropie, eu ma panicasem sa nu-mi plece implantul sa ma trezesc cu un singur san pe mijloc :D Dar nu-i bai! e normal! Eu doar ii simt foarte incordati si umflati exact spatiul dintre ei. Tot 5 zile de la operatie am si eu :D
asta mi-a zis si mie..la toracele meu asta inseamba..latime max:11.2..si aveam d ales gradul d bombare 245 sau 285..si am zis max..285..acu ma gandesc k asta a fost cu dist intre sani 4cm..daca aleg 3 cm mai castig un 0.5 p fuecare parte..deci ar fi o latime de 11.7..nu sh dak pt latimea asta exista un implant mai mare
super poza in costum, lisa01..
super poza in costum, lisa01..
m am operat la dr.fodor lucian din cj, o sa pun deseara poza, imi place mult cum a iesit si aproape k nici nu mai am durerii...ma simt ok...doar asta ma deranjeaza sanul stang k e mai umflat, iniate de operatie el era mai mic decat dreptul aveam o asimetrie si el era mai micutz...sper sa fie totul in regula...sunt putin ingrijorata, dar medicul mi a zis k e totul in regula!mi am pus 330 alergan rotund, dar suntcam maricei, sincer nu ma asteptam..sunt ff multumita de operatie !
amelia, sa pui si o poza inainte-dupa cd te simti in stare :)...insanatosire grabnica!
zodiac, la 285 proiectia este de 5.2, urmatoarea marime la AOXP este 305 cu latimea de 11, 6 si proiectia de 5.4
AMELIA ce sani ai??????????? super..cat ai? da..acum am vazut ca ai 330..inseamna ca ai avut sani si innainte
fetelor, voi dupa ce ati luat antibioticele dupa operatie v-a aparut candida?am inteles k unora li se intampla.cum se manifesta? k pe mine ma ustura limba intr-o parte :|
Bianca, mie mi-a aparut, desi mi-a fost dat si antimicotic. Numai ca la mine s-a manifestat jos, foarte urat. Asa ceva nu am mai patit. Ma ustura atat de tare, incat deja era durere. Am luat doza unica de la farmacie si 3 cervugid (de curatare) si mi-a trecut imediat.
Daca zici ca te ustura limba, probabil ca ai facut si tu. Ia vezi, ti se pare incarcata sau mai incarcata decat de obicei?
Daca zici ca te ustura limba, probabil ca ai facut si tu. Ia vezi, ti se pare incarcata sau mai incarcata decat de obicei?
Amelia foarte frumosi sanii!!!!sa-i stapanesti sanatoasa!!!!
bianca, intotdeauna cand se ia antibiotic puternic este recomandat si niste pastilutse care impiedica aparitia de candida.se ia o pastila pe zi.ULTRA LEVURE, se numesc cele pe care le iau eu mereu daca iau antibiotic.sigur si la farmacie fara prescriptie medica stiu sa-ti dea!
bianca, intotdeauna cand se ia antibiotic puternic este recomandat si niste pastilutse care impiedica aparitia de candida.se ia o pastila pe zi.ULTRA LEVURE, se numesc cele pe care le iau eu mereu daca iau antibiotic.sigur si la farmacie fara prescriptie medica stiu sa-ti dea!
am luat o doza unica.nu am nimic pe limba doar ma ustura pe limba intr-o parte si nu pot sa vad in oglinda daca am ceva pt k e foarte in spate si nu vad.vaiiii...numai asta imi lipsea:((
Stai linistita, candida chiar nu e o problema asa grava, luata din timp. Iar cu doza unica, sigur iti trece. Dar nu ti-a dat sa iei nimic, pe langa antibiotic? Mie mi-a dat Nistanina. Oare daca nu luam, faceam mai rau? Cat de rau oare, ca am crezut ca mor alea 2 zile, pana mi-a trecut?
mi-a dat antibiotice, intiinflamatorii, pansament stomacal si o doza unica pt antibioticele astea.doza unica se ia o singura data?s-au trebuie sa mai iau?
Nu, iei numai una. In principiu, trebuie sa iti treaca.
sper sa fie bine si sa nu patesc nimic.multumesc pt raspunsuri :*
MULTUMESC FETELOR:******, chiar sunt multumita de dl dr.si de tot cum a iesit doar atat am problema cu umflatura care sper sa treaca, il simt tare umflat cel stang si umflatura merge in pana in santul dintre ei...sper sa nu fie vreo infectie..e ciudat il simt tare tare gata sa explodeze..ppate ink e incordat muschiul...sper k va fii bine !!!!! il recomnad din tot sufletul pe dl dc.fodor !!!!!!!!!!!
Amelia sunt f misto sanii!!! Ce cupa ai avut inainte? Eventual completeaza datele de profil
Jenna sunt apetisanti sanii tai ;) Vazusem pe celalt forum un implant de 750 parca...sweety cred ca era nickname-ul...la fel de sexy.
Jenna sunt apetisanti sanii tai ;) Vazusem pe celalt forum un implant de 750 parca...sweety cred ca era nickname-ul...la fel de sexy.
Ameliaaaaaa, ce sânii frumosi! M ai dat gata!
multumesc cristinaStar si alinuk...am avut sanii si inainte...destul de mari park aveam implanturi de vreo 200 si imi stateau ok, nu erau lasati deloc...si ai vostri sunt fff frumosi...SUCCES CELOR CARE VOR SA ISI PUNA le INCURAJEZ PT K NU O SA REGRETE NICOADATA!si celor care avem sa ii stapanim sanatoase!!!!!!!!!!!pupici:********************
Amelia ai niste sani faini rau de tot! jur ca vazandu-te pe tine si pe cristianastar imi doresc si eu sani mai mari. Va pup fetili!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Gustul sfarcurilor
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 13implanturi mamare, doctor totir?
- 1glanda mamara accesorie - in interiorul sanului?
- 3Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
- 1implant mamar - recomandari
- 4Implant mamar la 18 ani
- 63Micsorare de sani
- 1tumora mamara dreapta
- 2Buna am 2 saptamani de la operatie de implant mamar !!
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 1Mastopexie și implant mamar
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: