Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 100710081009 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
23-01-2013, ora 20:43
danidani
Nu este medic/terapeut
danidani
Ma operez la dr Antohi Nicolae.Am vazut destule operatii facute de el si mi-a placut foarte tare.Este profesor conferentiar si este specializat in reconstructie san.
0
23-01-2013, ora 21:05
danidani
Nu este medic/terapeut
danidani
De abea astept Biancabia sa pui o poza sa te vad!
0
23-01-2013, ora 22:04
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Dani, nu ai sani urati, dar sunt f diferiti si da, ai o asimetrie destul de mare. Dar o sa vezi ce priceput e dl. doctor. O sa faca "hocus pocus" si sanii vor fii la fel :D Abia astept sa te vad!
0
23-01-2013, ora 22:15
cori25
Nu este medic/terapeut
cori25
buna fetelor...mai am 5 zile pana la operatie...sunt teroizata de anestezia aia...atat d terorizata d gandu ca poate nu ma mai trezesc din anestezie incat imi vine nici sa nu ma mai operez...:(( nush d c imi este atat de frica..
0
23-01-2013, ora 22:21
biancabia
Nu este medic/terapeut
biancabia
inainte sa-ti faca anestezia oricum se uita pe analize si vad daca ai vreo problema.se vede totul din analize nu ai cum sa nu te mai trezesti.nu se risca nimeni sa-ti faca anestezie fara sa fie complet sigur k esti sanatoasa.nu te mai gandi la asta k nici n-o sa realizezi cand o sa-ti faca anestezia si cand o sa te trezesti...
0
23-01-2013, ora 22:36
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Cori, cam de cate ori ai auzit tu ca pacientele (la implant ma refer) nu s-au mai trezit din anestezie? :)) Iti spun eu: niciodata. Pt ca nu e posibil asa ceva. Nu te gandii ca iti baga anestezie in tine pentru 1-2 ore. Iti baga mereu, din 10 in 10 min, din 15 in 15. Si te trezesti imediat cum se opreste din a mai baga. Urla la tine, de iti auzi numele in toate partile si nu stii ce sa faci. Stai linistita, ca nu exista asa ceva! Plus ca daca nu te trezesti (ceea ce e exclus), nu ai cum sa stii :))
0
23-01-2013, ora 22:41
Suzi19
Nu este medic/terapeut
Suzi19
Buna seara forum drag,
Sunt si eu proaspat operata la dr Radu Ionescu de dimineaza pe la ora 10.suntla clinica singura in salon, personalul este f dragutz si conditiile sunt super.M Am trezit dupa 2 ore gata aranjata si cu o senzatie de febra muscularala piept.
Dr mi a spus la consult ca marimea este 295 maxim care intra in cazul meu, aveam si o mica diferenta intre sini din cauza scoliozei pe care o detiiinn in fine m a mai masurat s a mai gandit dac a sa i puna diferiti ca marime dar pana la urma i a pus la fel.
M a durut un pic dar mi s au dat calmante cel mai tare m a durut spatele iar dupa 4ore nu mai puteam... Va pot spune ca durerea constanta este cea de spate si cea de pe piept cred c a si gheata care este pusa peste apasa.este o presiune mare suportabila oarecum.am mai avut si niste junghiuri scurte de maxim 10 min care dispareau fara un calmant in plus.acestea au fost mai nasoale in fine nici eu nu prea suport durerile usor.
Ce sa va mai zic acum nu ma mai doare parca m a lasat si febra un pic, m am dat jost dinpat de 3 ori, prima data am avut ameteli urmate si de varsaturi... Apoi dupa alte 2 ore am inercat si deci a doua si a treia oara mi a fost mai bine o mica ameteal dar fara alte varsaturi.
Spatele este amortit asa trebuie sa si dorm pe spate 30 de zile, bustiera s o port 45 zile.pot sa va mai spun ca mi s a schimbat pansamentul nu am fire de scos, am doi plasturi sub sani.
O sa mai merg dupa 7 zilela control sa se mai uite la ei.in legatura cu saniii sunt f frumosi, egali finutzi si maricei totusi, mi au placut f mult.purtam un 75b la sutien ajutat de bureti si pushup uri va dati seama ca pt mine sunt f mari acum.
O sa va mai spun ce si cum pe parcurs pt ca stiu ca ajuta si alte fete asa cum m a ajutat si pe mine orice comentariu msg citit pe acest forum.
Mult succes tuturordupa ce le am vazut nu ma mai doare nimic si sper de maine sa fie si mai bine.
Ps maine toata ziua program de pat cu gheata si abia a 3 zi program normal
Pupiciiiii
0
23-01-2013, ora 22:57
danidani
Nu este medic/terapeut
danidani
Felicitari Suzi, recuperare usoara!!!Apropo de topicul de mai sus, daca doamne fereste faceti apendicita nu va operati de frica ca nu va mai treziti?La apendicita se face acceasi anestezie si nimeni nu isi pune problema ca nu se mai trezeste.Si mie la inceput tot de asta imi era frica dar m-am documentat si m-am linistit.Pe timpul operatiei esti conectat la aparate si daca se intampla ceva neprevazut au atatea medicamente cu care te pot trezii.Nu mai sunt anesteziile de acum 20 de ani.Anestezia cu gaz doar te adoarme si relaxeaza muschi si cum a spus si Al3poz este dozata la un interval de timp.Stiu sigur ca aceeasi anestezie se face si la apendicita si acolo nu sta nimeni pe ganduri ca poate nu se mai trezeste.
0
23-01-2013, ora 23:01
biancabia
Nu este medic/terapeut
biancabia
eu stiu k la apendicita anestezia e locala.oricum numai conteaza asta pt k nu se poate intampla nimic.
0
23-01-2013, ora 23:11
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Eu am avut generala, la apendicita. Stiu si persoane cu locala si cu generala. Probabil depinde de medic. Mami imi povestea ca ea a avut locala si a simtit tot :( Nu va ganditi ca murea de durere. Nu simtea durere neaparat, dar simtea ca i se umbla acolo...a zis ca a fost tare urat.
0
23-01-2013, ora 23:57
ella.24
Nu este medic/terapeut
ella.24
Suzi19, imi spui te rog cat te a costat operatia la dr.Radu Ionescu?Multumesc frumos!
0
24-01-2013, ora 00:11
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
suzi, pui te rog o poza cd te simti in stare? ai aceleasi dimensiuni k mine si ti s-a recomandat aceeasi marime d implant k di mie..sunt chiar curioasa cum ti-au iesit :)
0
24-01-2013, ora 09:59
margutza
Nu este medic/terapeut
margutza
imi spuneti va rog frumos unde gasesc mesajele mele private? am primit mail cum ca as avea unul, dar pur si simplu nu l gasesc. :*
0
24-01-2013, ora 10:04
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
margutza, in dreapta sus sub Utilizator:margutza o sa vezi k scrie Modificati profil...intri acolo si sus ai un camp numit Mesaje..alea sunt PM-urile
0
24-01-2013, ora 10:04
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
in dreapta sus unde scrie utilizaror si numele tau dai clic pe modificati profilul dumneavoastra..apoi se deschide o alta fereastra si acolo gasesti PM.private mesage...
0
24-01-2013, ora 11:50
andruska06
Nu este medic/terapeut
andruska06
Buna fetelor.
Am vazut multe conversatii si m-am gandit sa ma bag si eu putin in seama.

Am 20 ani si joia viitoare voi avea o operatie de marire a sanilor la Dr Sorin Parasca.
Imi este cam frica de anestezia totala, de recuperarea de dupa operatie si de aparitia vergeturilor pe sani. Sincer sunt foarte nehotarata in privinta operatiei.
Doctorul mi-a recomandat 350, 375...mi-e teama s nu fie prea mari.
Va rog sa-mi spuneti parerea voastra. Mi-ati fi de foarte mare ajutor.
Va multumesc!
0
24-01-2013, ora 11:58
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
deci, , parerea mea anestezia totala e cea mai usoara faza din toata operatia.aparitia vergeturilor? de ce sa apara vergeturi?Andreusca eu zic sa mergi pe 375 ca nu or sa fie mari..nimeni nu s-a plins ca sunt prea mari.din contra..decizia binenteles e a ta..eu nu am avut vergeturi nici dpa alaptare..defapt la mine pe ce sa apara vergeturi????????????
0
24-01-2013, ora 12:00
margutza
Nu este medic/terapeut
margutza
multumesc mult!!! :*
0
24-01-2013, ora 12:04
andruska06
Nu este medic/terapeut
andruska06
Ma gandeam la vergeturi, deoarece sunt predispusa.
In adolescenta din cauza cresterii mi-au aparut pe fese si coapse.
Ma gandesc k daca nu am pielea elastica, in momentul in care mi s va intinde pielea de pe sani mi se va crapa.
O parere despre Dr Sorin Parasca?
Recuperarea dupa operatie?
Mersi frumos!:*
0
24-01-2013, ora 12:50
cata9986
Nu este medic/terapeut
cata9986
Cori suntem foarte multe fate care s-au operat la doctorul Totir si uite ca suntem aici pe forum fara sa avem probleme cel mai mult ne-am plans de balonare dar in rest cu anestezia totul a fost OK.
Legat de operatia fara durere cu nustiu ce cauter special s-a mai discutat aici este vorba de radiofrecventa si poate nu doare asa tare dar chiar sa te recuperezi la 6 ore de la operatie nu stiu ce sa zic cred ca este din nou marketing.
Andruska dr Parasca din cate stiu eu este un doctor foarte bun asa ca dute cu incredere la el.
Nu cred ca faci vergeturi dupa operatia asta oricum intre 350 si 375 cc diferenta este extrem de mica. Practic nu conteaza.
0
24-01-2013, ora 13:01
andruska06
Nu este medic/terapeut
andruska06
Mersi frumos Cata.
Dar dupa parerea ta 375 nu snt prea mari?
Nu ar fi mai ok 325? Eu am sani fffff mici..Din pacate nu am f multe prietene cu silicoane si nu pot aprecia marimile.
Imi cer scuze daca va stresez, dar pt mn e un pas important si nu as vrea s am regrete dupa operatie.
Mersi!
0
24-01-2013, ora 13:34
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
te dai cu crema pe sani sa nu apara vergeturi..si pielea mea parea ca acu plesneste..eu am 325 cc..in poza par enormi dar nu e deloc asa
0
24-01-2013, ora 13:40
justty
Nu este medic/terapeut
justty
andruska, la fiecare dintre noi implantul se vede diferit. Depinde foarte mult de constitutie, de latimea toracelui, etc. Nimeni probabil nu-ti poate spune exact acum cum vei arata cu un 325 sau 375. Oricum 375 este un implant mediu, nicidecum mare. Tu decizi cum ti-i doresti. Si oricum intre 325 si 375 nu este diferenta prea mare.
0
24-01-2013, ora 13:51
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
andruska, eu zic k dak n-ai sani mai deloc sa nu iti pui mai mult d 330cc mai ales dak optezi pt implanturi rotunde, nu anatomice...daca nu ai sani deloc se vor vedea k niste mingii...stiu k p forumul asta toata lumea zice sa mergi p cat mai mult, dar eu nu sunt d prerea asta...

totusi eu zic k nu ar tb sa tii cont d parerea nimanui, cel mai bine este sa decizi tu in functie d ce vrei tu..unele ne dorim sani mai mici, altele ff mari..ar fi bine sa te uiti la pozele p care le au fetele de pe site si la profilul lor k sa vezi din ce au plecat si sa gasesti fetele care seamana cu tine la dimensiuni si forma k sa iti faci o idee asupra marimii

de asemenea mai poti sa cauti pe net pe site-urile a diversi doctori pt ca unii au poze inaibte-dupa si zic si ce implant s-a folosit..eu asa m-am uitat si am zis k nu merg p mai mult d 300-325..mi s-a recomandat implant polytech anatomic 285 pt dimensiunile mele(171cm, 57kg..plec din 75 B la sutien)...ma mai duc maine la ink o consultatie sa vad dak merge si o marime mai mare si o sa aleg una din astea 2..mie si 300 mi-e frica sa nu fie prea mare, dar na..asta sunt eu, nu vreau sani mari..

nu te opera pana nu esti 100% decisa sa nu iti para rau p urma k ai pus prea putin sau prea mult..

succes cu decizia:), stiu cat d greu este k si eu sunt in aceeasi situatie:)
0
24-01-2013, ora 14:11
andruska06
Nu este medic/terapeut
andruska06
Va multumeesc mult!
Tocmai am vbit cu doctorul, au iesit bine analizele, joia viitoare ma operez.
L-am intrebat inca o data despre marime. El mi-a spus ca imi pune ce marime vreau dar dupa parerea lui 375 ar fi ok pentru copul meu.A spus k nu este adeptul unor sani mari, ci medii, tocmai de aceea pt mine a ales aceasta marime.Dupa parerea lui daca mi-as pune 300 cu siguranta as vrea p'orma mai mari si daca tot fac o operatia s-o fac o data bine si aia e.
O sa merg pe mana lui, pe urma pe el il alerg!:)
Iar vis-a-vis de vergeturi, i-am spus problema si mi-a recomandat de azi pana in ziua operatiei sa ma dau cu ulei de ricin pe sani, dimineata si seara pentru a hidtrata pielea si pt a deveni mai elastica.
Mersi frumos, si sper sa iasa totul ok. Dupa operatie voi atasa o poza sa-mi spuneti parerea voastra sincera!
:*:*
0
24-01-2013, ora 15:40
Baby11
Nu este medic/terapeut
Baby11
Buna fetelor! Am si eu o intrebare pt voi.am citit din ce ati scris si am inteles ca Dr Ovidiu Grecu este nu dr foarte bun. Eu vreau lifting si implante. E bine sa am duc la el?adica voi ce spuneti?sau recomandati-mi nu dr bun.va rog mult.multumesc.
0
24-01-2013, ora 16:12
Baby11
Nu este medic/terapeut
Baby11
Imi poate raspunde si mie cineva la mesaj?va rog
0
24-01-2013, ora 16:17
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Baby, cel mai bine e sa citesti forumul, daca nu tot, macar cateva zeci de pagini, aici mai pe la final. Apoi sa dai pe pozele care iti plac si sa vezi la profilul fiecareia, cine a operat-o.
Fiecare fata isi recomanda doctorul. Eu il recomand cu cel mai mare drag, pe dl. dr. Antohi Nicolae. Dar, vazand rezultatele fetelor, imi plac foarte mult si domnii: Nae, Totir, Radu Ionescu, Parasca (am observat ca pune sani ceva mai maricei, dar frumosi). Grecu are rezultate foarte frumoase, dar, asa cum am mai spus mai inainte, nu imi place mie, el ca om... Dar ca rezultate, nota 10, nu am ce sa zic. Acum ramane la alegerea ta. Tine cont ca liftingul e mai complex si complicat, decat un implant. Documenteaza-te bine si fa alegerea corecta.
Maria Toader e aici, cu aceeasi operatie, tot la dl. Grecu si are un rezultat foarte frumos. Poate revine zilele astea cu o noua poza.
0
24-01-2013, ora 16:41
Baby11
Nu este medic/terapeut
Baby11
Mersi mult al3poz.eu am 20 de ani, am nu Bebe de 6 luni si normal ca nu Mai am sanii care ii aveam.ieri am fost la dr Radu Ionescu la consult si a zis ca nu imi Pune implante doar imi face lifting.nu asta imi doresc.la lifting nu ai sanii tari ca la implant, din cate am vazut la mama mea care are lifting.marti am programare la dr Grecu.o sa vad ce spune si dansul.eu sincer la Radu am vrut pt ca am o prietena care si-a pus implante la el si sunt super.doar ca el nu Pune si implant si sa faca si lifting.
0
24-01-2013, ora 16:45
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Sa-ti traiasca bebelul!
Mama ta la cine are lifting? De cat timp are? S-a mentinut?
E adevarat ca sanii mei nu sunt f tari, dar nici ca inainte de operatie, nu sunt. Sunt intre tari si medii. Sunt mai mult decat multumita.
Ce marime porti acum la sutien?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 100710081009 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •