Implant silicon sani
Anrdruska nu esti nebuna, esti doar neinformata, dar la cine te operezi tu?
Bai fato, nu-i normal sa nu stii nimic despre sanii tai, macar sa-ti zica, ai o asimetrie sau ai sani perfecti sau sa-ti explice chestii de baza, daca tr sa schimbi implantele sau daca poti alapta, io am stat in consultatie o ora si jumate, imi amortise fundul in cabinet la doctor, dar am plecat de acolo ca dupa un curs de anatomie la facultatea de medicina.
Nu stiu cine o sa te opereze dar nu este normal ca tu sa nu vorbesti cu doctorul tau. Sa-ti explice ce o sa se intample, cum o sa decurga operazia, anestezia, sa te pregateasca referitor la ce o sa se intample dupa intervenzia chirurgicala, sa-ti spuna de perioada de repaos etc.
Dar si tu te duci asa oarba mai andrusca mai?
Bai fato, nu-i normal sa nu stii nimic despre sanii tai, macar sa-ti zica, ai o asimetrie sau ai sani perfecti sau sa-ti explice chestii de baza, daca tr sa schimbi implantele sau daca poti alapta, io am stat in consultatie o ora si jumate, imi amortise fundul in cabinet la doctor, dar am plecat de acolo ca dupa un curs de anatomie la facultatea de medicina.
Nu stiu cine o sa te opereze dar nu este normal ca tu sa nu vorbesti cu doctorul tau. Sa-ti explice ce o sa se intample, cum o sa decurga operazia, anestezia, sa te pregateasca referitor la ce o sa se intample dupa intervenzia chirurgicala, sa-ti spuna de perioada de repaos etc.
Dar si tu te duci asa oarba mai andrusca mai?
Sonia, scuza-ma dar am ras cu pofta cand ai spus ca ti-a amortit fundul pe scaun in cabinetul doctorului.
Din fericire sunt si eu operata de acelasi doctor ca si tine si la fel la consultatie credeam ca nu se mai termina de cate mi-a explicat.
Fata asta, Andrusca ar trebui sa mearga la mai multi doctori si sa vada cum decurge o consultatie ca la carte.
Eu credeam ca sunt eu un caz mai special si de aia ma tine atat, dar acum am inteles ca o consultatie la estetica asa ar trebui sa fie ca doar nu ne, , estetizam, in fiecare zi.
O intrebare pt. Al3poz si me-myself:
mai nu stiu ce se intampla dar cicatricile mele mai ales cele verticale sunt mai late, ce sa fac sa se mai stranga si sunt si mai roz decat cele din jurul areolei. Este normal? sau nu ma vindec eu bine? mercic
Din fericire sunt si eu operata de acelasi doctor ca si tine si la fel la consultatie credeam ca nu se mai termina de cate mi-a explicat.
Fata asta, Andrusca ar trebui sa mearga la mai multi doctori si sa vada cum decurge o consultatie ca la carte.
Eu credeam ca sunt eu un caz mai special si de aia ma tine atat, dar acum am inteles ca o consultatie la estetica asa ar trebui sa fie ca doar nu ne, , estetizam, in fiecare zi.
O intrebare pt. Al3poz si me-myself:
mai nu stiu ce se intampla dar cicatricile mele mai ales cele verticale sunt mai late, ce sa fac sa se mai stranga si sunt si mai roz decat cele din jurul areolei. Este normal? sau nu ma vindec eu bine? mercic
Ma operez la Sorin Parasca, mi-a spus k am o mica asimetrie, ca am sanii ok, mi-a explicat riscurile, ce mi se poate intampla.
Mi-a spus ca mie mi-ar trebui 350cc sau 375cc. Am plecat de la consultatie, l-am sunat sa ma programeze la analize si aia a fost.
Din cate am auzit e un doctor ok, si am vazut cateva fete pe acest forum operate la el.
Joi dimineata ma opereaza si a ramas sa-l sun miercuri seara sa-mi spuna pt joi la ce ora.
Spune ti mi si parerea voastra..mai ales daca stiti ceva despre el
Mi-a spus ca mie mi-ar trebui 350cc sau 375cc. Am plecat de la consultatie, l-am sunat sa ma programeze la analize si aia a fost.
Din cate am auzit e un doctor ok, si am vazut cateva fete pe acest forum operate la el.
Joi dimineata ma opereaza si a ramas sa-l sun miercuri seara sa-mi spuna pt joi la ce ora.
Spune ti mi si parerea voastra..mai ales daca stiti ceva despre el
superbi sanii Jenna!!
Forma rotunda sau anatomica?
Forma rotunda sau anatomica?
Jenna awsome!!!!!
sincer asta-i poza cea mai misto din cate ai postat pana acum! faini!
Pai daca ti-a explicat toate astea de ce ai zis ca nu stii nimic? Eu am vazut fete pe forum operate la dansul si chiar mi-au placut. Dar nu cred eu ca nu te tinea in consultatie sa-ti explice tot ce ai nevoie sa stii. totusi...
Eu nu stiu nimic despre acest domn doctor.
sincer asta-i poza cea mai misto din cate ai postat pana acum! faini!
Pai daca ti-a explicat toate astea de ce ai zis ca nu stii nimic? Eu am vazut fete pe forum operate la dansul si chiar mi-au placut. Dar nu cred eu ca nu te tinea in consultatie sa-ti explice tot ce ai nevoie sa stii. totusi...
Eu nu stiu nimic despre acest domn doctor.
Domnul Turcu Eugen a fost medicul care a operat pt emisiunea pe muchie de cutit care se difuza candva la pro tv
off, mai fetelor!!!! am gasit o oferta la cabinetul dr elena marincea, 6000 lei implanturile. stiu ca imi veti spune ca mai bine astept sa mai strang banuti si sa merg la un medic recomandat, dar nu am nici o sansa...nu am de unde sa scot alti bani, si asa ne descurcam greu. poate va ganditi ca mai bine renunt, dar stiti si voi cum e, este complexul meu de o viata. oare exista un risc atat de mare sa ma operez la ea avand in vedere ca este totusi primul medic care a adus silicoanele in tara? am tot cautat pe net, dar nu prea am gasit impresii...nici de bine, nici de rau si nu stiu ce sa fac. astept raspunsurile voastre si va multumesc! pupici! :*
jenna, eu ma voi opera la dr stan p 7 febr si voi pune si poza dupa 1-2-3 zile, depinde d cat d repede voi fi in stare:)..asta daca nu raman inzapezita cu masina intre bucuresti si bacau k am inteles k abia ieri s-au deschis drumurile k au fost blocate:)
karina a fost operata tot la dr stan, a pus poza in bustiera dupa operatie, asteptam si fara bustiera..
lauracor a fost operata d asistentul doctorului stan si a pus poza deja..
p mine tb sa ma mai asteptati putin cu poza, dar incet incet imi vine si mie randul :)..usor usor poate reusim si noi, pacientele dr stan, sa distrugem mitul k toate suntem rautacioase si nu punem poze:)
cori, ma bucur k t simti mai bine si abia astept poze:)
karina a fost operata tot la dr stan, a pus poza in bustiera dupa operatie, asteptam si fara bustiera..
lauracor a fost operata d asistentul doctorului stan si a pus poza deja..
p mine tb sa ma mai asteptati putin cu poza, dar incet incet imi vine si mie randul :)..usor usor poate reusim si noi, pacientele dr stan, sa distrugem mitul k toate suntem rautacioase si nu punem poze:)
cori, ma bucur k t simti mai bine si abia astept poze:)
Nu stiu nimic de doamna doctor, dar uita'te la galerie si asta te va face sa te razgandesti
http://www.fixclinic.ro/galerie-foto/
http://www.fixclinic.ro/galerie-foto/
sinner17, eu am vazut k marek valcu opera la p muchie d cutit..dar poate era alt sezon din emisiune ;)
Daca s'ar fi oferit sa ma opereze gratis mi'as fi trimis dusmanul la operatie
cum pot ajunge la postarile karinei sau lauracor fara sa parcurg toate paginile forumului cautandu-le? :)
Oricum, fetele interesate de vouchere:
-Marek Valcu: http://www.groupon.ro/deals/national/clinica-silhouette-dr-marek-valcu/3796222
-Turcu Eugen: http://www.ofertadelux.ro/oferte-incheiate/implanturi-mamare-mentor-pentru-un-decolteu-incitant-platesti-199-lei-si-obtii-o-reducere-de-50-la-operatie-de-marire-a-sanilor-operatie-realizata-de-dr-eugen-turcu-la-clinica-zone-medical-estet-diferenta-de-1650-euro-se-va-achita-la-clinica_179/
-Marincea Elena: http://www.fundeal.ro/bucharest/look-nou-in-2013-implant-mamar-cu-arion-consultatie-medicala-efectuata-de-dr-elena-marincea-o-noapte-spitalizare-si-tratament-postoperator-la-doar-5990-ron.html
-Kasem: http://www.groupon.ro/deals/bucuresti/Kasem-Aesthetic/10433819
-Marek Valcu: http://www.groupon.ro/deals/national/clinica-silhouette-dr-marek-valcu/3796222
-Turcu Eugen: http://www.ofertadelux.ro/oferte-incheiate/implanturi-mamare-mentor-pentru-un-decolteu-incitant-platesti-199-lei-si-obtii-o-reducere-de-50-la-operatie-de-marire-a-sanilor-operatie-realizata-de-dr-eugen-turcu-la-clinica-zone-medical-estet-diferenta-de-1650-euro-se-va-achita-la-clinica_179/
-Marincea Elena: http://www.fundeal.ro/bucharest/look-nou-in-2013-implant-mamar-cu-arion-consultatie-medicala-efectuata-de-dr-elena-marincea-o-noapte-spitalizare-si-tratament-postoperator-la-doar-5990-ron.html
-Kasem: http://www.groupon.ro/deals/bucuresti/Kasem-Aesthetic/10433819
margutza din cate vad pe site turcu are rezultate frumoase:
http://www.clinicaestet.ro/sani-2/implanturi-mamare-html/
PS: Acum am obs ca oferta nu mai e valabila
http://www.clinicaestet.ro/sani-2/implanturi-mamare-html/
PS: Acum am obs ca oferta nu mai e valabila
Daca tu doresti sa te operezi pe baza unui voucher (desi mi se pare putin suspect) nu mai bine astepti sa se apropie luna martie? Deobicei atunci sunt oferte, ziua femeii, etc
eu ma intrebam daca ar fi o greseala daca as face chestia asta. poate mai sunt fete care s au operat tot in baza unei oferte de grup, sa mi fac o idee...chiar nu stiu ce sa fac :(
Daca doctorii sunt dispusi sa opereze pe baza de voucher probabil nu au destul clienti sau vor sa fie mediatizati nu stiu ce sa zic
Buna! Sunt noua pe forum, dar de cam 6 luni de zile intru pe forum si va urmaresc, incercand sa aflu mai multe. Asa am ajuns si la doctorul care m-a operat. Am lifting cu implant anatomic de 290. Am 2 saptamani de la operatie si aseara mi-am vazut pentru prima oara sanii..Mi s-au parut imensi!! Adica mult mai mari decat mai asteptam..cu marimea, in fine, nu e o problema, dar, va rog, ma puteti ajuta cu o informatie? Am impresia ca un san e cev mai mare sau mai umflat decat celalalt..sau ca un implant e mai sus decT celalalt..Nu e foarte vizibil, dar eu vad..E normal acest lucru? Se va lasa si celalalt?? Multumesc fruos anticipat!
Hello frumoaselor!
Sunt o participanta pasiva a acestui forum pe care il urmaresc zilnic, insa nu mi-am facut niciodata timp sa va scriu pt ca va datoram macar sa-mi completez mai intai profilul (asa e frumos dupa cate am vazut). Sincer va multumesc pentru curajul pe care mi l-ati dat sa fac aceasta operatie si ma bucur ca nu sunt singura careia ii trece prin cap fel de fel de intrebari uneori stupide, dar care au nevoie de confirmarea voastra si reusesc sa gasesc de fiecare data raspunsurile la ele prin voi, cele active. Sper intr-o comunicare usoara si fructoasa!
Sunt o participanta pasiva a acestui forum pe care il urmaresc zilnic, insa nu mi-am facut niciodata timp sa va scriu pt ca va datoram macar sa-mi completez mai intai profilul (asa e frumos dupa cate am vazut). Sincer va multumesc pentru curajul pe care mi l-ati dat sa fac aceasta operatie si ma bucur ca nu sunt singura careia ii trece prin cap fel de fel de intrebari uneori stupide, dar care au nevoie de confirmarea voastra si reusesc sa gasesc de fiecare data raspunsurile la ele prin voi, cele active. Sper intr-o comunicare usoara si fructoasa!
poze am pus de ieri, intre timp au fost schimbate doua
v-am urmarit atat cat am putut, dar nu vreau sa mai comentez nimic.
v-am urmarit atat cat am putut, dar nu vreau sa mai comentez nimic.
Maia Antonia, stai linistita pt ca este absolut normal ca unul sa fie mai inflamat ca celalalt. Ai sa vezi ca pe saptamana ce trece vor prinde forma normala si frumoasa. Gandeste-te ca sunt 2 operatii care se vindeca in felul ei fara sa fie generata de altceva din afara. Este normal.
Fetelor vreau sa mi completez si eu profilul cu datele operatiei si nush cum..m poate ajuta cnv?ms
mersi pt poza, karina...abia acum am vazut-o..pe cea d mai devreme nu am prins-o..inteleg d c nu vrei sa mai comentezi nimic..
am obs si eu din partea unor fete o anumita atitudine fata d pacientele dr stan si p alocuri m-am simtit si eu atacata..se zvoneste cum k noi am fi rautacioase..da, nu neg, poate au fost p forum fete operate la stan care au aruncat cuvinte urate, dar asta nu inseamna k tb sa fim toate incadrate by default in aceeasi categorie...eu personal nu cred k am zis nimic urat nimanui d cd am venit aici, am zis k o sa pun poze dupa operatie si o sa pun..dar voi pune mai mult pt viitoare paciente ale dr stan care, k si mine, nu gasesc poze cu implanturi puse de el si poate le ajut cu ceva...desi aveam d gand oricum sa pun poze, acum parca mi s-a mai taiat din elan..mi se pare k sunt deja incadrata in categoria "ink una care se opereaza la stan..mda..clar nu pune poza"..si ma simt oarecum marginalizata, parca este o coalitie a fetelor operate la totir si grecu..am impresia k orice as zice dupa operatie va fi interpretat..nu mai stiu cine a zis dupa operatie k n-a avut dureri si au aparut comentarii gen "aaaa...povesti..clar...dupa antiinflamatoare si nu sh ce"
intrebarea e d c sa mai chinui sa impartasesc experienta mea dak tot nu ma crede nimeni? asta in cazul in care va fi totul bine la operatie..k daca nu sigur o sa mi se spuna "told you so"
karina, sa stii k macar p mine m-ai ajutat cu ce ai postat aici
am obs si eu din partea unor fete o anumita atitudine fata d pacientele dr stan si p alocuri m-am simtit si eu atacata..se zvoneste cum k noi am fi rautacioase..da, nu neg, poate au fost p forum fete operate la stan care au aruncat cuvinte urate, dar asta nu inseamna k tb sa fim toate incadrate by default in aceeasi categorie...eu personal nu cred k am zis nimic urat nimanui d cd am venit aici, am zis k o sa pun poze dupa operatie si o sa pun..dar voi pune mai mult pt viitoare paciente ale dr stan care, k si mine, nu gasesc poze cu implanturi puse de el si poate le ajut cu ceva...desi aveam d gand oricum sa pun poze, acum parca mi s-a mai taiat din elan..mi se pare k sunt deja incadrata in categoria "ink una care se opereaza la stan..mda..clar nu pune poza"..si ma simt oarecum marginalizata, parca este o coalitie a fetelor operate la totir si grecu..am impresia k orice as zice dupa operatie va fi interpretat..nu mai stiu cine a zis dupa operatie k n-a avut dureri si au aparut comentarii gen "aaaa...povesti..clar...dupa antiinflamatoare si nu sh ce"
intrebarea e d c sa mai chinui sa impartasesc experienta mea dak tot nu ma crede nimeni? asta in cazul in care va fi totul bine la operatie..k daca nu sigur o sa mi se spuna "told you so"
karina, sa stii k macar p mine m-ai ajutat cu ce ai postat aici
repet..ce am spus mai sus se refera doar la anumite fete..
in schimb, multumesc celor care m-au sfatuit, incurajat si nu m-au privit altfel doar pt k am ales sa ma operez la dr stan..multumesc karina, al3poz, cori25, lauracor, alexandra31, lisa01, noamy..si mai sunt cateva fete cu care am vb mai mult p PM, dar nu pot sa vad acum ID-ul...tineti-o tot asa..datorita pes
in schimb, multumesc celor care m-au sfatuit, incurajat si nu m-au privit altfel doar pt k am ales sa ma operez la dr stan..multumesc karina, al3poz, cori25, lauracor, alexandra31, lisa01, noamy..si mai sunt cateva fete cu care am vb mai mult p PM, dar nu pot sa vad acum ID-ul...tineti-o tot asa..datorita pes
cori25, cred k tb sa te duci la Modificati profilul dvs...si acolo dupa Prezentare si inainte d unde ai poza completezi detaliile operatiei...incearca si iti spun daca se vede modificarea..
cum t mai simti? esti mai bine? ai apucat sa iti vezi noii sani?
cum t mai simti? esti mai bine? ai apucat sa iti vezi noii sani?
Fetelor, in cadrul primei consultatii doctorul v-a intrebat si despre stilul de viata, cat de des/intens faceti sport pentru a decide forma si cum sa fie plasat implantul? Nu de alta, dar am citit ca plasarea submusculara nu este recomandata celor care fac mult sport /de performanta, plus riscul de care se tot vorbeste ca implantele anatomice se pot rasuci in anumite conditii. Ma gandesc ca ar fi pacat sa ai sani perfecti, care sa mai arate si natural, dar sa stai apoi permanent cu teama sa nu faci prea mult sport etc.
Karina, frumos rezultat. Doar poza asta am prins-o, cu sanii dintr-o parte.
Imi cer scuze, daca eu te-am suparat vreodata, chiar am mentionat mereu ca esti altfel decat pacientele trecute si ti-am explicat punctul nostru de vedere.
Cmrzodiac, tot ce i-am zis Karinei, e valabil si pt. tine. Ati fost amandoua, foarte dragute.
Cori, ai reusit sa iti faci profilul? Cel mai simplu, da click pe poza ta si te duce direct in profilul tau si in chenarul mare, pui descrierea. Cum te mai simti?
Justty, foarte frumosi sanii tai, arati superb cu totul.
Jenna, foarte sexy esti!
PS: se uita iubitul meu la un meci si mi-a zburat gandul la noi. Parca a, fii niste microbiste inraite si ne certam mereu pe echipe, echipele fiind aici doctorii :)) Sanatoase si multumite de rezultat, sa fim, La cine ne operam, conteaza mai putin.
Imi cer scuze, daca eu te-am suparat vreodata, chiar am mentionat mereu ca esti altfel decat pacientele trecute si ti-am explicat punctul nostru de vedere.
Cmrzodiac, tot ce i-am zis Karinei, e valabil si pt. tine. Ati fost amandoua, foarte dragute.
Cori, ai reusit sa iti faci profilul? Cel mai simplu, da click pe poza ta si te duce direct in profilul tau si in chenarul mare, pui descrierea. Cum te mai simti?
Justty, foarte frumosi sanii tai, arati superb cu totul.
Jenna, foarte sexy esti!
PS: se uita iubitul meu la un meci si mi-a zburat gandul la noi. Parca a, fii niste microbiste inraite si ne certam mereu pe echipe, echipele fiind aici doctorii :)) Sanatoase si multumite de rezultat, sa fim, La cine ne operam, conteaza mai putin.
Gata fetelor am completat..s vede?ma simt binisor...nu zburd dar nici nu ma simt atat de rau ca ieri dupa ce m am trez din anestezie...am dureri, defapt o febra musculara fff intensa si dificultate mare la ridicat din pat, simt ca ma fortez pe taieturi..sanul stang era ceva mai umflat decat dreptul dar sa zic ca acum parca s a mai dezumfl..
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10tensiune in sani
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 9Noduli la sani
- 3Sensibilitate a sanilor
- 14implant silicoane
- 1Dr. Cristian Nitescu vs Dr. Carmen Giuglea (implant mamar)
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 13cancer la san
- 21proteza san stang
- 2Mastoza chistica
- 1IMPLANT MAMAR CLUJ NAPOCA cine cunoaste Nicula Valeriu ?
- 1Masajul dupa implantul mamar
- 0Micşorarea mameloanelor
- 2Implant mamar.
- 0Mancarime mamelon
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 1Mastopexie și implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: