Implant silicon sani
niko. uita-te la profilurile fetelor ale caror sani iti plac - gasesti acolo detalii despre dr si costuri
sunt consternata.Voi ati vazut ce scrie de acea femeie din Iasi care a facut stop cardiorespirator?ca e insarcinata!!!!!
asta a fost si reactia mea, me_myself!!!!!!!!!!
Uff, sper din tot sufletul sa se faca bine fata care e in coma. S-a dus sa-si faca o operatie care sa-i imbunateasca imaginea de sine, practic sa-si imbunatateasca viata, iar acum ii e viata in pericol :(
Cazuri de genul asta ar trebui sa fie un dus rece pentru cei care isi fac operatii estetice doar dintr-un moft, iar restul sa constientizeze foarte bine posibilele riscuri inainte sa se intinda pe masa de operatie.
Cu toate acestea, astfel de cazuri sunt extrem de rare si in majoritatea cazurilor complicatiile intervin din cauza unor probleme preexistente ale pacientului si nu din cauza felului in care se face interventia.
Cazuri de genul asta ar trebui sa fie un dus rece pentru cei care isi fac operatii estetice doar dintr-un moft, iar restul sa constientizeze foarte bine posibilele riscuri inainte sa se intinda pe masa de operatie.
Cu toate acestea, astfel de cazuri sunt extrem de rare si in majoritatea cazurilor complicatiile intervin din cauza unor probleme preexistente ale pacientului si nu din cauza felului in care se face interventia.
http://ph-online.ro/stiri-nationale/item/25175-femeie-%C3%AEn-com%C4%83-dup%C4%83-o-opera%C5%A3ie-de-m%C4%83rire-de-s%C3%A2ni-pacienta-este-%C3%AEns%C4%83rcinat%C4%83-%C5%9Fi-are-6-copii
rog moderatorul sa nu stearga link-ul de mai sus, este incredibil!!
pai cum o operezi daca e insarcinata?
si cum adica nu a respectat indicatiile posoperatorii, doar era in spital...
ceva pute in danemarca in tot cazul asta...sa speram ca adevarul va iesi la iveala...
si cum adica nu a respectat indicatiile posoperatorii, doar era in spital...
ceva pute in danemarca in tot cazul asta...sa speram ca adevarul va iesi la iveala...
Cam ciudata toata treaba asta: 30 de ani, a 3a interventie, de corectare...6 copii (?!) si unul in burta. Pai cum, Doamne iarta-ma, a operat-o, insarcinata fiind?! Sanii aia se lasa dupa nastere, nu? Alaptare, nebunii...corectarea se face DUPA un an de la nastere, nu in timpul sarcinii... Foarte aiurea toata povestea. Parca ar fii spusa de un vanator/pescar. Stiti voi cum mint ei, despre capturile lor.
fetelor se apropie ziua cea mare si imi este f f fricaaa...offf le inteleg pe fetele panicate, asa sunt si eu!:((
lumi29, vazand acum poza asta de la avatar pot spune ca mied imi plac sanii tai - cel putin in poza asta par frumosi...
la care dr te operezi? si la asa scurt timp?
la care dr te operezi? si la asa scurt timp?
Lumi, mergi pe maini bune. Nu te panica. Ai mai trecut printr-o astfel de interventie, asa ca stii cum e. Important e sa fii multumita, de data asta.
Tocmai ce am ascultat la stiri, despre cazul femeii din Iasi. La tv au zis total diferit, fata de articolul de pe net: are 28 de ani, a fost operata in urma cu 4 ani si cea de ieri, a fost a2a operatie de corectie a implanturilor. Nu au zis nimic de cei 6 copii de acasa si nici de cel din burtica. Au zis numai ca are un edem cerebral, care a declansat coma si ca se pare ca a avut complicatii (probabil se refereau la faptul ca a avut nevoie de corectii si nu la coma de acum), din cauza faptului ca a ramas insarcinata, imediat dupa interventie.
Foarte trasa de par toata povestea...
Lumi, am uitat sa te intreb: ti-a recomandat implanturi diferite, pentru corectia asimetriei? Eu zic sa insisti, pentru a nu ramane cu asimetrie si de data asta.
Tocmai ce am ascultat la stiri, despre cazul femeii din Iasi. La tv au zis total diferit, fata de articolul de pe net: are 28 de ani, a fost operata in urma cu 4 ani si cea de ieri, a fost a2a operatie de corectie a implanturilor. Nu au zis nimic de cei 6 copii de acasa si nici de cel din burtica. Au zis numai ca are un edem cerebral, care a declansat coma si ca se pare ca a avut complicatii (probabil se refereau la faptul ca a avut nevoie de corectii si nu la coma de acum), din cauza faptului ca a ramas insarcinata, imediat dupa interventie.
Foarte trasa de par toata povestea...
Lumi, am uitat sa te intreb: ti-a recomandat implanturi diferite, pentru corectia asimetriei? Eu zic sa insisti, pentru a nu ramane cu asimetrie si de data asta.
da implanturi diferite, ca a vazut si el ca se vede si prin tricou
Despre hpv stiu si eu cate ceva, am avut su eu de-a face cu analizele astea pentru o rana pe col, daaar mie mi-a iesit mereu testul papanicolau nr 1, dar nebuna cum sunt am facut analiza hpv pentru toate tulpinile existente si rezultatul a fost negativ, dn fericire.Din ceea ce mi-a explicat dr, un mare procent de femei si barbati activi sexual au acest virus, la cei cu imunitatea buna corpul lupta si elimina acest virus sau il tine in stare latenta, cel putin asa am inteles, din pacate prezervativul nu prea te protejeaza de acest virus.Ceea ce vroiam eu sa spun daca testul de papanicolau a iesit 1 iar peste 1 an iese 3 asta nu inseamna ca sotul sau sotia a inselat, pt ca putea avea virusul dinainte, iar acesta actioneaza in ani de zile numai daca facea separata analiza pt hpv si iesiea negativa apoi peste un timp poziiva atunci da iti pui intrebari.Asa ca faceti testul papanicolau regulat si aveti grija de voi pentru ca din pacate multe femei ignora acest aspect important.Multa sanatate!si scuze de offtopic.
me myself nu e asa putin timp am un an de la operatie...si cicatricile sunt cam naspa si apoi asimetria nu se vede bine in poza dar in realitate se vede mai tare...
scuze eu am citit ianuarie 2013 :)))) deh, graba si neatentia :P
cicatrcicile de la lifting zici?
iti doresc succes, a doua oara sa fie cu noroc - ca in cazul meu :)
la ce dr mergi acum?
cicatrcicile de la lifting zici?
iti doresc succes, a doua oara sa fie cu noroc - ca in cazul meu :)
la ce dr mergi acum?
fetelor, acum 3 ani am facut determinare de HPV la Med-LIfe si a iesit negativ, acum nu stiu dc acest ASCUS este det de infectia de HPV, luni sant programata la clinica Ginecoland pt o colonoscopie si o sa discut cu medicul la fata locului si in fct de rez colonoscopiei o sa vad dc se impune si o det de HPV. am vb cu medicul meu de familie si a spus ca nu este foarte grav, dar, ca tb sa iau masuri cat mai repede ca sa nu degenereze si sa urmeze alte interventii.La mine de alt copil nu poate fii vb, eu am un baiat de 20 de ani si altii nu mai vreau, cat despre barbati asa sunt ei e in gena lor sa insele, mai devreme sau mai tarziu in cuplu macar odata primesti o pereche de coarne!!!! Multumesc ca ma ajutati si ma ascultati, nu vreau sa vb cu nimeni cunoscut ca vorba se duce repede, orasul e mic.O sa intreb mai multe luni cand o sa merg la Ginecoland si o sa va spun.
lumi29 te inteleg perfect cu emotiile.Si eu am avut emotii foarte mari la a doua operatie tocmai pt ca stiam ce ma asteapta.Mai precis nu ma gandeam decat la drumul din salon pana in sala, si apoi cum stau intinsa pe masa pana adorm.Asta e, trece.La mine chiar a fost mai usor a doua oara.Bafta multa iti doresc si sunt sigura ca a doua oara va fi cu noroc
Pardon, am vrut sa spun COLPOSCOPIE nu COLONOSCOPIE, se aseamana amandoua...
Diva, ma scuzi ca te intreb din nou, dar ai facut testul pentru HPV, sau doar Papanicolau? Nu mai retin.
Buna observatia ta, pana sa scrii tu, mereu am crezut ca e vb de colonoscopie :)
Buna observatia ta, pana sa scrii tu, mereu am crezut ca e vb de colonoscopie :)
Buna, Cori25. Asa imi simt si eu cicatricile - ma tin, sunt tari si de vreo doua zile au inceput sa ma manance ingrozitor! Asta e de bine, insa, inseamna ca se vindeca! :)
buna fetelor! am revenit de la dna dr Marincea, v am scris mai inainte ca doream sa achizitionez un cupon de pe fun deal pt operatie contra sumei de 6000 ron. in primul rand m am bucurat ca a fost f draguta si rabdatoare, mi a explicat ca sani atat de mici ca ai mei nu a vazut si ca la mine ar intra maxim 250, pt ca practic nu are loc pt mai mult. :( plus ca nu corespund fizic pt implant rotund, deci prin urmare trebuie sa mi pun anatomic. stiu ca asa i a mai spus la o fata care a scris pe aici. i am spus ca am mers mai intai sa discut cu dansa pt ca sunt cam sceptica in privinta pretului, voucherului, etc. mi a explicat ca a operat ff multe femei pe baza de cupon, si ca profitul unui dr in urma operatiei, ea il castiga in urma a doua operatii, dar ea asa va avea mai multi pacienti
Alpoz, am facut doar Papa- Nicolau si am rec de colposcopie si determinare HPV, ca sa vada cat e de grava e leziunea si ce riscuri prezinta, eu aveam incredere in analizele de la Med LIfe care au spus ca sant ok si cand colo, , , , eu aveam probleme...
margutza, eu sunt convinsa ca un doctor care se respecta opereaza cu acelasi profesionalism si un pacient care nu plateste pretul integral din diverse motive (promotii, cupoane). Tocmai scopul acelor vouchere este acela de promovare, de a atrage mai multi clienti etc. Poate acum nu platesc pretul integral, dar daca sunt multumiti de ce le-ai oferit vor reveni pentru altceva si te vor recomanda si cunostintelor.
Reticenta mea cand vine vorba de aceasta operatie pe baza de voucher se refera la marimea/forma/marca implantului. Nu cumva ar exista un interes din partea doctorului sa-ti puna niste implanturi de care vrea sa scape? Ca la magazin, daca ai un stoc prea mare de produs care nu se cere - il scoti la promotie :D Foarte posibil sa vorbesc prostii pentru ca nu stiu cum functioneaza sistemul. Poate clinica comanda implantul cerut, nu se aprovizioneaza cu un stoc prestabilit :)
O alta reticenta ar fi acea oarecare jena sa ceri exact ce-ti doresti, stiind ca n-ai platit decat vreo jumate din cat face de fapt...
Reticenta mea cand vine vorba de aceasta operatie pe baza de voucher se refera la marimea/forma/marca implantului. Nu cumva ar exista un interes din partea doctorului sa-ti puna niste implanturi de care vrea sa scape? Ca la magazin, daca ai un stoc prea mare de produs care nu se cere - il scoti la promotie :D Foarte posibil sa vorbesc prostii pentru ca nu stiu cum functioneaza sistemul. Poate clinica comanda implantul cerut, nu se aprovizioneaza cu un stoc prestabilit :)
O alta reticenta ar fi acea oarecare jena sa ceri exact ce-ti doresti, stiind ca n-ai platit decat vreo jumate din cat face de fapt...
Wow, m-am uitat si eu de curiozitate pe oferta de care vorbesti si e mai mult decat tentanta dpdv financiar: 4 rate x 1.500 RON. E mereu mai greu sa strangi cureaua si sa pui bani deoparte decat sa achiti in rate.
Pe de alta parte voi fi sincera cu tine: mie nu-mi plac cele 2 exemple postate in galeria foto a dnei Marincea. Daca mai mergi la inca o consultatie la dumneai, cere-i sa-ti arate mai multe cazuri inainte si dupa, sa-ti faci o idee. De asemenea, fie daca mergi sau nu pe varianta voucherului, du-te la cel putin inca o consultatie cu alt doctor sa vezi daca iti spune acelasi lucru despre marime si forma.
Pe de alta parte voi fi sincera cu tine: mie nu-mi plac cele 2 exemple postate in galeria foto a dnei Marincea. Daca mai mergi la inca o consultatie la dumneai, cere-i sa-ti arate mai multe cazuri inainte si dupa, sa-ti faci o idee. De asemenea, fie daca mergi sau nu pe varianta voucherului, du-te la cel putin inca o consultatie cu alt doctor sa vezi daca iti spune acelasi lucru despre marime si forma.
Margutza, sunt de aceeaşi părere cu Namyda: cere şi o altă părere, mergi la unul din dr nostri, de referat la unul a cărui consultaţie e gratis şi vezi dacă coincid părerile.
Diva, eu ştiu ca mai întâi faci testul de determinarea HPV şi apoi, dacă e cazul, faci colposcopia. Papanicolau arată doar ca ceva e în neregulă, nu arată garantat prezenta HPV. Poate mă înşel, dar sfatul meu e să te interesezi f bine, să nu o faci degeaba, ca nu e deloc plăcut.
Diva, eu ştiu ca mai întâi faci testul de determinarea HPV şi apoi, dacă e cazul, faci colposcopia. Papanicolau arată doar ca ceva e în neregulă, nu arată garantat prezenta HPV. Poate mă înşel, dar sfatul meu e să te interesezi f bine, să nu o faci degeaba, ca nu e deloc plăcut.
exact asta ma gandeam sa fac, merg sa cer inca o parere. pe mine sincer nu ma intereseaza sa am niste sani perfecti, vreau doar sa am sani. iar daca pt banii astia imi pune ea o marime de care ar vrea sa scape, nu ma deranjeaza f tare. eu oricum ma asteptam sa nu intre un implant f mare la mine pt ca efectiv nu are unde. sunt constienta ca la pretul asta nu pot avea mari pretentii, vreau doar sa am si eu ceva sani si imi doresc din suflet sa nu apara complicatii. eu am deja 30 ani, sunt casatorita si sunt sigura ca sotutlui meu ii vor placea oricum
si sunt de acord cu tine Namyda, nu cred ca daca am cumparat printr o oferta, pusa la dispozitie de bunavoie de catre dansa, m ar trata mai urat sau cu mai putin profesionalism. implanturile sunt Arion, iar eu am auzit lucruri bune de
spre marca asta.
spre marca asta.
margutza, sper sa iasa totul asa cum iti doresti. Tine-ne, te rog, la curent despre cum decurge totul.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 5calcifiere la san fara semnificatii patologice - ce inseamna asta?
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 10implant mamar - recomandari
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 3sani lasati si moi
- 1Am sanii foarte tari
- 9Depresie dupa operatie estetica
- 63Micsorare de sani
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 10Silicoane sani, detalii
- 11Implant mamar - reactii adverse?
- 1tumora mamara dreapta
- 6Durerile dupa implantul mamar submuscular
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 1Mastopexie și implant mamar
- 0Implanturi rotunde sau anatomice
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: