Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 103710381039 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
07-02-2013, ora 18:35
Dydy79
Nu este medic/terapeut
Dydy79
Buna fetelor vreau sa va spun ca va-m urmărit de f mult timp si am învăţat f mult din sfaturile voastre, mi-aţi fost de un mare ajutor înainte si după. Al3poz eşti fantastica cu ce răbdare sti sa ascuti si ce sfaturi minunate poti da...vreau sa va spun ca sunteţi minunate toate si cu nişte sâni fantastici...nu unităţi niciodată de la ce a-ti plecat si ce sâni frumosi aveţi acum...va multumesc ca existati!!xxx
0
07-02-2013, ora 19:00
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Cmrzodiac [spune-mi si mie, te rog, de la ce vine cmr, ca mereu dau la nume, sa ma asigur ca nu e crm :)) ], felicitari si recuperare rapida. Sper sa ramai cu starea de acum si sa nu fie deloc mai rau. Te pup si te asteptam cu vesti!

Dydy79, multumesc frumos (m-am inrosit :D), esti o draguta si ai niste sani foarte frumosi si par naturali. Initial am crezut ca sunt ai tai si ca vrei sa te operezi (ma intrebam de ce).

Myself, esti prima pe care o aud zicand ca va trebuii sa doarma numai pe spate. Esti sigura ca nu a zis in gluma? Poti dormi linistita pe spate, atunci cand te simti tu in stare. Eu am dormit de la o sapt si un pic, pt. ca dl. dr. mi-a zis sa nu ma chinui cu dormitul pe spate. La voi e un pic mai dificil, din cauza implantului, dar tot cred ca se poate incerca macar, dupa 2-3 saptamani. Foarte draguti sanii tai!

Karina, eu am fost super incantata de sanii mei, imediat dupa operatie. Acum, cand ma uit pe pozele de atunci, sau de dupa 1-2-3 sapt, imi vine sa rad. Erau oribili, fara de acum. Plus ca in poze, rar ies ca in realitate, sau mai frumosi. De cele mai multe ori, ies mai uratei (atunci cand ne facem singure poze, zic). Probabil asa e si cu sanii tai: nu au iesit ca in realitate (uite-o pe Leilla, ai carei sani par f diferiti in poza, iar ea zice ca sunt simetrici - asa cum se vedeau si in prima ei poza) si oricum se mai aseaza.
Plus ca ai si 2 copii, ce am vrea? Sa ai sani de adolescenta? :) Daca tu esti multumita, sunt si eu pentru tine :)
Plus ca, sa nu uitam, ai spart gheata: primul rezultat al dlui Stan.

Mara88, sanii tai arata f bine acum. Vezi ca s-au mai schimbat?
0
07-02-2013, ora 19:07
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Al3poz, subscriu celor spuse de Dydy79: Felicitari!ai cate un raspuns pt oricine!
0
07-02-2013, ora 19:29
cori25
Nu este medic/terapeut
cori25
feteleor am si eu o pb..la mine sanul stang a devenit mai moale la pipait decat dreptul...mai ales pe parti in in jos spre cicatrici...iar la dreptul simt ceva tare cand apas...e normal?
0
07-02-2013, ora 19:48
cori25
Nu este medic/terapeut
cori25
rectific : simt ceva mai tare decat la stangul, adik nush stangul e mult mai moale..
0
07-02-2013, ora 20:05
amira7
Nu este medic/terapeut
amira7
Buna fetelor sunt noua pe formul:D... va urmaresc de ceva timp si m-am hotarat sa imi fac cont deoarece vreau si eu sa imi fac implant cu silicon... Am 24 de ani si am hepatiata c (forma acuta) de 3 ani, Nu sunt destul de hotarata sa imi pun implant cu silicon din cauza problemei care o am hepatita c, este un risc foarte mare operatia in sine dar si ca am hepatita c... pe acest formul n.am gasit nimic despre persoane care sunt bolnave sau au hepatita c si-au apelat la aceasta oparatie (eram curioasa sa vad cum a decurs oparatia si viata ei/lor pe parcurs)... Am cauta pe internet despre fete care si-au pus silicoane si au hepatita c si nu am gasit nimic... Dar m-am documentat pe internet despre implant cu silicon, mi-am notat avantajele si respectiv dezavantajele operatiei...SUNT FOARTE DERUTATA...
0
07-02-2013, ora 20:13
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
cd am iesit din operatie, inainte sa imi puna bustiera, am rugat-o p asistenta sa imi gaca o poza..am pus-o la profil..o sa pun una mai ok cd o sa imi fac din picioare si mai dreapta :)..ce parere aveti? e poza la 15 min dupa operatie;deci nu va asteptati la minuni :)
0
07-02-2013, ora 20:16
amira7
Nu este medic/terapeut
amira7
Va multumesc daca poate cineva sa ii raspunda, cunoasteti pe cineva care are hepatita c si-a facut implant cu silicon?
0
07-02-2013, ora 20:26
Carminho
Nu este medic/terapeut
Carminho
Felicitari cmrzodiac si Cori, recupereare usoara mai aveti un pic si trece.Cmrzodiac arata f bine sanii mai ales ca numai ce ai iesit din operatie.
Cori nu e cazul sa te panichezi, poate s-a dezumflat un san mai repede sau poate era un pic mai mare si atunci e pielea mai moale in poza vad ca sanii sunt asezati la acelasi nivel si f simetrici, mai linisteste-te si ai rabdare.
Karina eu sunt sigura ca la 2 saptamini sanii nu sunt asezati eu cred ca trebuie sa mai prinda volum jos, dar arata ok si acum.
Al3poz mi-am pus si eu poza imediat dupa operatie tare mandra, vaiii eu ii vedeam asa de frumosi iar acum cand ma uit pfff, aveau o forma f ciudata, la unele fete se vad frumos imediat dupa operatie iar la alte fete mai dureaza un pic, e drept ca in realitate sanii sunt muuult mai frumosi decat in poze, iar la inceput dupa operatie in poza apar f diferiti sanii pentru ca inca se aseaza.
Oricum fetelor poate ma repet dar aveti toate sani frumosi, zau eu cand ma mai uit la mari vedete care pozeaza prin playboy nu au sanii vostrii si sunt f mandre unde mai pui ca sunt si retusate, si sa nu uitam ca nu toate plecam de la sani perfecti asa ca rezultatele difera.
0
07-02-2013, ora 20:28
Namyda
Nu este medic/terapeut
Namyda
aylin198, eu nu cunosc pe nimeni cu o asemenea problema, cred ca cel mai potrivit ar fi sa discuti cu un medic, care e mult mai informat decat oricine de aici de pe forum. Esti absolut convinsa ca vrei sa faci interventia? Intr-o situatie de genul asta cred ca sanatatea ar trebui sa vina pe primul loc, asa ca vorbeste cu un chirurg estetician sa-ti spuna care ar putea fi riscurile si complicatiile in cazul tau. Multa sanatate!

cmrzodiac, sanii tai au iesit exact pe gustul meu. Nu foarte mari, aspect destul de natural, overall iti dau impresia aia de sani adolescentini, fermi si jucausi :) Vreau si euuuu! (numai ca eu nu mi-l permit pe Stan :p)
Sa te bucuri de ei!
0
07-02-2013, ora 20:29
Carminho
Nu este medic/terapeut
Carminho
Aylin, chiar nu stiu pe nimeni care sa fi facut operatia si sa aiba hepatita c, nu stiu insa care ar fi complicatiile, sunt strict legate de operatia in sine sau pe termen lung, ca nu vad in ce fel ar influenta implantul boala.Poate un medic este mai in masura sa iti raspunda la intrebari, ai fost la vreo consultatie?Ai putea sa pui o intrebare pe mail macar la dr, sunt sigura ca sunt mai in masura sa iti raspunda.
0
07-02-2013, ora 20:39
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
mersi namyda..si by the way, nici eu nu mi-l permiteam p stan, de unde si imprumutul la banca :))

momentam ma simt f bine, sunt cu ink o fata in salon care si-a pus 245ml..asistentele sunt suuper funny, am ras o gramada inainte d operatie..am vb mult si cu colega d rezerva..

cel mai tare a fost k noi tinem minte k ne-am ridicat din patul din rezerva k sa mergem la operatie, dar nu tinem minte sa fi ajuns p masa d operatie..ne-am trezit direct in camera d trezire cu sani mai mari:))..pana acu o ora nu simteam nimic nimic, acu o ora am inceput sa simt o febra mysculara in partea d sus a sanilor si cam atat..sunt treaza d la 3, n-am mai dormit d atunci, am vb cu colega d cam, am avut vizitatori ambele..singura chestie e k facem pipi des:))..deja am fost d 5 ori:)..mainile mi le ridic peste cap fara probleme..maine poate sa nu mai pot dak s-o inteti febra musculara..speram sa nu :D

colega d camera a adormit, as fi citit o revista, dar ne-a stins lumina, asa k nu prea mai am c face d una singura..incerc sa adorm si eu :)..revin maine cu update-uri..

nighty night:)!
0
07-02-2013, ora 20:40
Namyda
Nu este medic/terapeut
Namyda
nyca, sunt atat de frumosi sanii tai ca e pacat sa-i "ascunzi" in sutien! :)
0
07-02-2013, ora 20:49
amira7
Nu este medic/terapeut
amira7
Namyda si Carminho va multumesc frumos pentru rasp... am sunat in luna ianuarie 2012 pe doamna dr Ina Isac, domnul dr Kasem Abu Bakr, domnul dr Constantin Stan din bacau, si inca un dr(dar nu mai imi amintesc) si a spus ca nu ma opereaza. Ceilalti dr mi-au spus ca ma opereaza si sa ma duc la o consultatie...nu am fost la nici o consultatie... acum nu ma mai intereseaza domnul dr kasem abu bakr...
0
07-02-2013, ora 21:08
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Aylin, imi pare rau sa aud de boala ta. Din cate stiu, nu te mai vindeci din hepatita C si e destul de grava, nu? Cum ai luat-o? Da-l incolo de implant...Pune sanatatea pe primul plan.
Unchiul meu a murit de hepatita C, dar nici nu s-a tratat deloc. Nici macar nu a zis la nimeni ca e bolnav... De asta zic: trateaza-te si fa o prioritate din asta! Degeaba ai sani, daca nu ai sanatate, nu?
0
07-02-2013, ora 21:15
amira7
Nu este medic/terapeut
amira7
Buna Cmrzodiac :)...E timpul sa incepi o noua viata, sunt atat de frumosi sani tai, atat de frumosi...felicitari! sa fi optimista si viu colorata si recuperarea decurge mai usor si frumos. :)
0
07-02-2013, ora 21:44
Xtina11
Nu este medic/terapeut
Xtina11
Felicitari crmzodiac!Recuperare usoara!
Dydy79 si eu tot la Dr.Ina Isac sunt operata:)
Tu cand ai facut operatia?e submuscular?
Deedee05, ti-am raspuns.
Seara frumoasa, in special proaspetei *siliconate*:) si sper sa dormi bine!Ai nevoie de odihna, ca sa te refaci mai repede.
0
07-02-2013, ora 21:53
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
am zis k ma culc mai devreme, dar nu m-am mai culcat k m-a tinut colega d vb..m-au mai sunat si ai mei...si nu prea mi-e somn :)

mersi d urari, fetelor...abia astept sa imi vad si eu k lumea sanii maine:)
0
07-02-2013, ora 21:59
amira7
Nu este medic/terapeut
amira7
Buna Al3poz... E o poveste lunga... Pana acum 3 ani eram foare rebela, (si acum sunt dar cu limita) beam mult acool, imi placea "programul" party, luam pastie asa, preventiv, fara sa am nimic... la orice durere luam din prostie. Am avut piercing in spranceana, nu mancam regulat pentru ca nu aveam timp, mergem din party in party. imi faceam unghiile la salon de cometica.ceva din astea a declansat sau transmis virusul hepatita c... ACUM ma tin de regim iau si tratament pastile (dar putine si pe baga de plante naturale), sunt totdeauna pozitiva cu zambetul pe buze. Virusul hepatita c este slab relativ, starea sanatati mele este f buna, (pentru ca am depistat boala la timp) nu am si nu am avut niciodata probleme,
0
07-02-2013, ora 22:00
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Cmrzodiac, ma uimesti! Eu adormeam continuu. Vorbeam cu fetele sau cu iubitul meu si adormeam in timpul frazei :)) Vreo 2-3 zile am tot dormit.

Aylin, ma bucur ca esti pozitiva, conteaza mult.
Chiar citeam undeva ca e foarte periculos sa iti faci unghiile la cineva acasa, ca nu le dezinfecteaza cum trebuie. Nici la salon nu ai garantia asta, dar parca e un pic mai sigur. La gel ma refer.
Eu am avut mereu frica, sa zic asa, si am fost la manichiura de 2 ori in viata si nu la noi in tara.

Dar daca zici ca si alcool si pastile...cine stie de unde ti se trage. Imi pare sincer rau si sper sa iti fie bine!

Eu sunt mai babaciune: nu pun alcool in gura, pt ca efectiv nu imi place si nu ii vad rostul, plus ca am avut in familie cazuri nefericite si urasc alcoolul. Nu beau cafea, ca ma ia cu tremurat, pastile iau numai daca simt ca lesin de durere... Singurul meu pacat, e fumatul. Dar acum am ajuns la 3-5 tigari pe zii.

Dar sunt de parere ca oricata grija ai avea de tine, poti oricand sa faci un accident de masina (sau avion, in cazul meu - marea mea teama) si s-a dus dracu toata grija. E imprevizibila viata...
0
07-02-2013, ora 22:16
margutza
Nu este medic/terapeut
margutza
felicitari zodiac!!! f fain rezultatul!!!
sunt de acord cu fetele al3poz, esti f spirituala si dragutza! :*
aylin, nu ti a dat sa faci interferon?
0
07-02-2013, ora 22:23
Niko:))
Nu este medic/terapeut
Niko:))
Cmrzodiac nu vreau sa fiu indiscreta, Pot sa stiu si eu cit te-a costat operatia. Arati Super. Insanatosire grabnica iti doresc!
0
07-02-2013, ora 22:48
karina2012
Nu este medic/terapeut
karina2012
bravo zodiac, felicitati si recuperare usoara!!
maine dimineata vin sa te vad

al3poz, apreciez fiecare sustinere pe care o faci.tot respectul din parte mea

carminho, ai dreptate sanii inca nu sunt asezati, au inceput sa prinda volum in partea de jos
din cate vad si eu sanul stang s-a asezat mai repede dacat cel drept care trebuie sa mai coboare un pic
0
07-02-2013, ora 23:40
lauracor1979
Nu este medic/terapeut
lauracor1979
felicitari zodiac si recuperare cat mai usoara. ai multa rabdare si o sa vezi ca rezultatul o sa fie pe masura asteptarilor tale. e nevoie doar de timp.. noapte buna draga mea
0
08-02-2013, ora 00:48
mara88
Nu este medic/terapeut
mara88
Al3poz, ai dreptate, s-au mai asezat, dar mie cand o sa-mi apara volum in partea de jos?, asa cum spune Karina ca are deja, la mine nu cred ca o sa se mai schimbe mare lucru.. oricum, cand ma uit la poza "inainte/ dupa" nu mai am nimic de comentat, trebuie sa fiu multumita de rezultat..
0
08-02-2013, ora 01:07
Dydy79
Nu este medic/terapeut
Dydy79
Xtyna11 sunt operata in Decembrie 2012, este submuscular implantul meu...am vz ca si tu eşti operata la dansa ptr ca ti-am citit profilul..au ieşit f frumosi... săi stapanesti sănătoasă...
0
08-02-2013, ora 01:48
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Fetelor, vă mulţumesc pentru vorbele frumoase!

Mara, mă tot Intrebam în funcţie de ce îţi recomandă doctorii, implant rotund sau anatomic şi de ce la unele fete, rotundul arată anatomic şi invers. Cred ca acum am înţeles şi mă gândesc ca poate aveai nevoie de anatomic. Oricum sunt frumoşi, dar cu anatomicul, sigur aveai volum şi jos. Nu ti-a spus nimic dl. dr. de asta?
0
08-02-2013, ora 09:36
Ximona
Nu este medic/terapeut
Ximona
Floriim nu am auzit de dr. Porumb, dar dupa pozele puse pe site are rezultate frumoase. Eu sunt exemplul viu ca si un dr mai putin cunoascut poate avea rezultate la fel de frumoase ca unul "faimos". De curiozitate, cat costa la el operatia?
Tu esti din Oradea?
Cmrzodiac frumosi sani, felicitari si recuperare usoara! :)
0
08-02-2013, ora 10:10
Floriim
Nu este medic/terapeut
Floriim
Ximona, da, sunt din Oradea, inca nu stiu cat costa operatia, am primit e-mail de la ei si au spus asa:"Costurile variaza destul de mult in functie de firma, tipul, forma si marimea implantului precum si de tehnica folosita, intre 2400 - 3500 euro". Pe site imi place rezultatele lui, acum nu stiu ce sa zic, o sa merg la o consultatie care costa 66lei si o sa vad ce parere imi fac despre el.
0
08-02-2013, ora 10:38
Sonia Albu
Nu este medic/terapeut
Sonia Albu
Felicitari tuturor fetelor proaspat operate! Si bine eti venit in club :)

dydy79 ai sani perfecti! sa-i porti mandra!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 103710381039 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •