Implant silicon sani
aylin imi pare rau sa aud asa ceva...nu am cuvinte.banuiesc ca daca faci tratament stai bine
Doamne aylin...foarte trist ceea ce ti s'a intamplat, am ramas fara cuvinte! Trebuie doar sa ai incredere si sa te tratezi si totul o sa fie bine.
Nyca suntem cam de aceeasi marime...pardon eram... doar ca eu nu aveam nici macar acel minim contur al sanului natural...am o singura poza la bustul gol facuta chiar in seara dinaintea operatiei...daca vrei ti-o pot trimite pe mail ca sa vezi "minunea"
multumesc Nyca...daca imi facem interferonul ma videcam de boala...am cunoscut multe persoane tineri si barani care au avut hepatita c si sau vindecat datorita tratamentului...si radu mazare avut hepatita c si acum este foarte vioi, optimist si binedispus
si de ce vb la trecut???????????' ...cati ani ai?
CR2012
Superbi sanii, si ai iesit perfect simetrici cu implantui usor diferite. As vrea sa te intreb, alegerea dimensiunii iti apartine sau e maxim cat a intrat? esti una din putinele fete cu sani sun 300cc.si fac sondaje de opinie
Eu am fix un an de la operatie. In pozitia cucat pe spate niciodata nu vor arata ca niste sani naturali, gandeste-te cai ai vazut cum arata implantul, este o punga, nu se va distribui exact ca glabda naturala cand te intinzi pe spete nicicum. Dar te asigur ca se moaie mult, devin flexibli dupa primele cateva luni. Stii si cum se spune, cat de naturali ar fi sanii cu implanturi, pozitia "culcat pe spate" te tradeaza, la plaja, oriunde..deci nu o aborda!!!!
Superbi sanii, si ai iesit perfect simetrici cu implantui usor diferite. As vrea sa te intreb, alegerea dimensiunii iti apartine sau e maxim cat a intrat? esti una din putinele fete cu sani sun 300cc.si fac sondaje de opinie
Eu am fix un an de la operatie. In pozitia cucat pe spate niciodata nu vor arata ca niste sani naturali, gandeste-te cai ai vazut cum arata implantul, este o punga, nu se va distribui exact ca glabda naturala cand te intinzi pe spete nicicum. Dar te asigur ca se moaie mult, devin flexibli dupa primele cateva luni. Stii si cum se spune, cat de naturali ar fi sanii cu implanturi, pozitia "culcat pe spate" te tradeaza, la plaja, oriunde..deci nu o aborda!!!!
eram sigura..si? baga-te pe interferon ca doar nu esti asa grav hai mai ca ma indispui. chiar ma simt trista
Fetelor stiti pe cineva care are hepatita c si a apelat sa isi puna implant de silicon? am scris despre mine la pag 1041
hey nu vreau sa va indispun, intristati, nu caut mila nimanui... din contra vreau sa luati ca un exemplu si sa avti grija de sanatate ca sa va bucurati de cei dragi!... scuzati.ma data v.am indispus :(
Nu imi permit sa imi cumpar interferonul o fiola costa 1000 ron, puteam sa fac tratametul daca casa de asigurare de sanatate imi accepta dosarul de hepatita c. Astept sa se mai inrautateasca boala ca sa imi aprobe dosarul casa de asigurare de sanatate.
Aylin, nu cred ca un dr. ca lumea, ar accepta să te opereze. Nu neapărat din cauza virusului, ca fiind camera sterilă, nu cred ca ar fii o problemă, dar oricum imunitatea ta e scăzută şi un corp străin, ar înrăutăţi situaţia. Aşa văd eu, poate mă înşel. Cere o părere de la unul din doctorii noştri şi vezi ce zice.
Cât interferon ar trebuii să faci? O fiola e pentru o doză? Cum su cat se administreaza?
Cât interferon ar trebuii să faci? O fiola e pentru o doză? Cum su cat se administreaza?
Sincer mai bine decat sa dai banii pe implant, mai bine faci interferon.Am un prieten care s a vindecat dupa tratamentul cu interferon.Implant poti sa iti spui si mai incolo in plus cred ca interventia o sa iti afecteze si mai rau ficatul acum.Nu stiu nici un caz de implant si hepatita.Acum tu faci cum crezi, dar esti tanara si e pacat sa ai virusul asta care te impiedica sa faci multe chestii.Sanatatea este mai presus de orice.Decizia iti apartine!Eu vorbesc din punctul meu de vedere ca sunt si ipohondra si ma gandesc mereu la toate complicatiile posibile.
Cr2012, super sânii tăi! Numai sani frumoşi am văzut, de la dl. Ionescu. Deşi e scump, merită toţi banii.
Stiu ce vrei sa spui... imi cunosc boala, avantajele si respectiv dejavantajele boli. Pe deasupra implantul cu silicon imi mananca din imunitate...dar totusi vreau sa imi pus implant cu silicon dar inainte vreau sa cunosc o persoana(sau mai multe) care are problema mea si sa imi spuna cum a decurs operatia in sine. 2 fiole pe saptamana timp de un an de zile are trebui sa iau tratamentul...
am revenit cu poza, au trecut trei saptamani de la operatie
in seara aceasta am reusit si am stat un pic pe burta.imi era dor
zodiac, ce faci cum te simti?
in seara aceasta am reusit si am stat un pic pe burta.imi era dor
zodiac, ce faci cum te simti?
2000 pe săptămâna x 52săptămâni... Wow! Incredibil cât de mult ne "ajută" statul...
Tatăl meu a contribuit la casa de asigurări mai bine de 20 de ani şi când a fost internat, plateam 400 lei pe zii pe tratament, ca deh..spitalul nu avea medicamentul respectiv, iar casa de asigurări nu i-a decontat nimic, pe motiv ca trebuia să dăm spitalul în judecată, pentru a putea fii despagubiti. Bătaie de joc...
Tatăl meu a contribuit la casa de asigurări mai bine de 20 de ani şi când a fost internat, plateam 400 lei pe zii pe tratament, ca deh..spitalul nu avea medicamentul respectiv, iar casa de asigurări nu i-a decontat nimic, pe motiv ca trebuia să dăm spitalul în judecată, pentru a putea fii despagubiti. Bătaie de joc...
Karina, s-au mai schimbat, faţă de poza trecută.
al3poz, schimbari se vad de la o zi la alta, din punctul meu de vedere sanul stang trebuie sa mai coboare un pic
am inceput sa port si banda elastica
sunt mult mai frumosi in realitate, in poze nu imi plac
am inceput sa port si banda elastica
sunt mult mai frumosi in realitate, in poze nu imi plac
karina, mersi pt vizita la clinica :)..nici in poza asta noua sanii tai nu arata k in realitate..cd i-am vazut live aratau cu totul altfel...muuult mai bine:)..pana p la pranz azi am fost ok, mai p dupa-masa am inceput sa simt febra aia musculara si presiune p sani..mi-am dat jos banda elastica, simteam.k nu mai pot sa respir k lumea..si acum ma lupt cu febra musculara in continuare..nu sh cum sa mai stau..in pat nu mai suport sa zac, am dat la ture d camera d m-am plictisit..somn nu imi e deloooc..vreau doar sa se mai duca senzatia asta d febra musculara..dupa cat timp s-a dus la tine?
Cel mai mare ajutor din partea statului roman e sa nu ma mai incurce... adica trebuia sa imi dea medicamentu asa in starea in care sunt hepatita c acuta si sa na ma mai tina in stay put pana hepatita c devina cronica. Mai rau ma incurca ca eu platesc casa de asigurare de sanatate de doi ani si nu ma aleg cu nimic...(asa este legea sa platesc casa de asigurare daca nu am venit lunar). Statul roman în favoarea mea nu ne ajută, singurul lucru care ne ajută este statul acasă si sa avem grija de noi sa nu ajungem la mana statului (sa nu va imbolnaviti grav).
Voi incepe cu o scurta prezentare. Am 30 de ani, 1.57 inaltime, 47 kg, doi copii cu diferenta de 1 an jumatate intre ei, ambii alaptati cel putin 6 luni fiecare. Rezultatul se vede in avatar, sanii mi-au scazut la o treime din ce aveam in mod normal si sunt flescaiti.
Citesc acest forum de ceva timp. Am luat informatii foarte utile de aici. Am avut multe de invatat. Asa am ajuns la control la doctorul Totir. Voi fi operata cat de curand, in cateva saptamani probabil. Pana atunci as fi bucuroasa daca as afla cateva pareri.
Banii pentru operatie i-am strans destul de greu si sunt adepta lucrului facut o data si bine. Nu ma intereseaza ce spune'gura lumii' si nici ideile preconcepute ale altora. Vei fi judecata la fel ori ca ai 300, ori ca ai 1000, asa ca 'fuck off'. Sunt curajoasa de felul meu. Si mai alesc ca, majoritatea din cate am inteles, si de pe forumul asta dar si pe cele externe pe care le-am citit, regreta ca nu si-au pus mai mult de la inceput. De ce sa faci 2-3 operatii cand se poate doar una? O data si bine!
Vreau sanii mari in adevaratul semn al cuvantului, dar nu enormi.. Nu ma intereseaza ca vor fi usor tendentiosi. Doctorul mi-a recomandat un 400 high profile rotund, sau daca vreau mai mult un 450-500 ultrahigh profile. Am incredere in doctor, este foarte amabil. Dar trebuie sa tin cont ca majoritatea doctorilor aleg varianta cea mai facila pentru ei, in care sa evite eventualele complicatii nedorite, si astfel o reclama negativa.
Ce parere aveti? Eu m-am gandit, documentandu-ma foarte bine, ca vreau sa ajung la marimea 28G si as avea nevoie de 550.
Va multumesc si abia astept sa citesc sfaturile voastre.
PS: modelul dupa care m-am inspirat este Priya Rai (am dimensiunile si proportiile ei la corp). Imi doresc sa ajung la marimea si forma sanilor ei. Poze pe net sunt o gramada.
Citesc acest forum de ceva timp. Am luat informatii foarte utile de aici. Am avut multe de invatat. Asa am ajuns la control la doctorul Totir. Voi fi operata cat de curand, in cateva saptamani probabil. Pana atunci as fi bucuroasa daca as afla cateva pareri.
Banii pentru operatie i-am strans destul de greu si sunt adepta lucrului facut o data si bine. Nu ma intereseaza ce spune'gura lumii' si nici ideile preconcepute ale altora. Vei fi judecata la fel ori ca ai 300, ori ca ai 1000, asa ca 'fuck off'. Sunt curajoasa de felul meu. Si mai alesc ca, majoritatea din cate am inteles, si de pe forumul asta dar si pe cele externe pe care le-am citit, regreta ca nu si-au pus mai mult de la inceput. De ce sa faci 2-3 operatii cand se poate doar una? O data si bine!
Vreau sanii mari in adevaratul semn al cuvantului, dar nu enormi.. Nu ma intereseaza ca vor fi usor tendentiosi. Doctorul mi-a recomandat un 400 high profile rotund, sau daca vreau mai mult un 450-500 ultrahigh profile. Am incredere in doctor, este foarte amabil. Dar trebuie sa tin cont ca majoritatea doctorilor aleg varianta cea mai facila pentru ei, in care sa evite eventualele complicatii nedorite, si astfel o reclama negativa.
Ce parere aveti? Eu m-am gandit, documentandu-ma foarte bine, ca vreau sa ajung la marimea 28G si as avea nevoie de 550.
Va multumesc si abia astept sa citesc sfaturile voastre.
PS: modelul dupa care m-am inspirat este Priya Rai (am dimensiunile si proportiile ei la corp). Imi doresc sa ajung la marimea si forma sanilor ei. Poze pe net sunt o gramada.
Buna dimineata, fetelor.
justy am pus poza promisa. Este facuta inainte de a ramane insarcinata.
Aylin eu iti doresc multa sanatate si sper sa reusesti sa-ti implinesti visul. Cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu un medic problema ta. Probabil te va pune sa faci niste analize inainte Si mai cred ca ar trebui sa faci acel tratament cu interferon. E dreptul tau, nu inteleg de ce sa nu-ti aprobe dosarul. Bafta!
In photo, parerea mea este ca intre 450 si 550 nu este o diferenta prea mare. Daca vrei niste sani mari, mergi mai bine pe 550, sa nu regreti mai tarziu.
justy am pus poza promisa. Este facuta inainte de a ramane insarcinata.
Aylin eu iti doresc multa sanatate si sper sa reusesti sa-ti implinesti visul. Cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu un medic problema ta. Probabil te va pune sa faci niste analize inainte Si mai cred ca ar trebui sa faci acel tratament cu interferon. E dreptul tau, nu inteleg de ce sa nu-ti aprobe dosarul. Bafta!
In photo, parerea mea este ca intre 450 si 550 nu este o diferenta prea mare. Daca vrei niste sani mari, mergi mai bine pe 550, sa nu regreti mai tarziu.
In photo, eu am implant de 430 dar nu mi se par mari deloc, pot spune ca sunt niste sani medii, prin haine nu se observa mare lucru, poate ca par asa si pentru ca am spatele f lat.Deci daca vrei sani mari alege 550 fara probleme.
fetelor cum a fost prima menstruatie de dupa operatie? mie deja mi-a intarziat si de aseara au inceput sa ma doara sanii ingrozitor:(
Bia, mie mi-a întârziat fix o săptămâna şi sânii mei se făcuseră ca piatra, spargeam un cap cu ei. Şi ţin să precizez ca eu nu am avut probleme cu sânii la menstruatie, niciodată. Şi atuni, precum şi următoarele 3 menstruatii, m-a ţinut 1-2 zile maxim. Acum sunt în a3a zii, deci m-am cam reglat.
Aylin, nu ma apuc eu acum sa dau sfaturi nimanui, dar iti voi spune cum as proceda eu. pt moment nu cred ca mi ar sta gandul la silicoane, ci la cum sa fac rost de interferonul care ma va VINDECA!!!. Trebuie sa te gandesti ca esti f tanara, te vei casatori, vei face si copii...numai ca pana atunci ar trebui sa te dai peste cap sa faci rost de acest medicament, pana sa se agraveze boala, pt ca atunci e muuult mai greu de tratat. eu in locul tau as folosi cei 2 sau 3 mii de euro pt a face rost de medicament, ca sa spun pe romaneste as da spaga ca sa ajunga dosarul pe mana cui trebuie. stiu ca nu e corect fata de altii, dar daca tot dispui de banutii astia ar trebui sa i folosesti pt a ti recapata sanatatea. sotului mei i a fost depistat virusul hepatitei B si dr ul i a spus ca e posibil sa i dea interferon, numai ca s a dovedit ca el este doar purtator sanatos al virusului. asa ca ma gandesc ca daca la hepatita B s ar putea da interferon, dc nu se poate si la C? eu cred ca totul se rezolva prin oameni, numai ca trebuie sa ai determinarea necesara tu. te rog sa nu mi o iei in nume de rau, eu ti am spus opinia mea, buna sau rea...sanatate! :*
ms pt raspuns al3poz.incepusem sa-mi fac griji din cauza acestor dureri.mie mi-a intarziat 2 sapt.dar avand in vedere k ma dor sanii k la menstruatie sper sa-mi vina zilele astea..
Nu reţin exact dacă m-au durut, dar ţin minte ca mă speriasem de cât de tari erau şi simţeam ca îmi explodează. In 1-2 zile după asta, mi-a venit. Oricum, nu te panica, durează până se reglează.
Ahh si după prima menstruatie, mameloanele mi-au devenit f sensibile. Si aşa au rămas vreo 2-3 săptămâni. Aia a fost cea mai grea parte a intervenţiei mele :))
Ahh si după prima menstruatie, mameloanele mi-au devenit f sensibile. Si aşa au rămas vreo 2-3 săptămâni. Aia a fost cea mai grea parte a intervenţiei mele :))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 10tensiune in sani
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 6am 18 ani si am mastita la sanul stang dar mie imi este frica sa nu am cancer
- 3sani lasati si moi
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 20Cancer la san
- 3Marirea sanilor
- 10cancer san - sfaturi
- 10Silicoane sani, detalii
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 0micşorare sani
- 0HELP...INDECISA...MAMOPLASTIE DE RIDICARE CU IMPLANT SAU MASTOPEXIE???
- 2Implant silicon la 42 ani
- 0Silicoane anatomice 270
- 0Probleme dupa implantul mamar sau nu
- 0Pareri implant mamar, Stan Vitalie sau Delbani ?
- 02 săptămâni după lifting cu implant
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: