Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 104810491050 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
12-02-2013, ora 22:23
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
nu are cine sa mio faca acum
0
12-02-2013, ora 22:24
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
miamolt ai primit pm
ul?
0
12-02-2013, ora 22:30
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Narcisa ai pm
0
12-02-2013, ora 22:31
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Păi ţi-o poţi face tu, de la nivelul sanilor, sau în oglindă. :)
0
12-02-2013, ora 22:34
Jenna
Nu este medic/terapeut
Jenna
heyyyy narcisa ai pus poza!!!!te tineam minte mai bronzata!!!!!si aveai poza din profil!!!
este facuta de jos poza si se vad cam lasatzi...fa o poza in oglinda daca poti!
dar tu de ce vrei sa te reoperezi???

miamolt...wooow..F.sexy!!!!!multa bafta in laegerea medicului si rezultatul dorit!!!!si mai important...NU te grabii!!!!!prioritate are sarcina/nascutul/bebe-ul si dupa silicoanele...mai ales ca daca a ramas lapte pe canale exista riscul unui infectii...si probabil este ultimul lucru care-ti trebuie!!!!

noapte buna voua..o zi buna mie..(mai bine zis vise placute mie...ma bag la somn)!!!!!
0
12-02-2013, ora 22:35
Baby11
Nu este medic/terapeut
Baby11
Narcisa
In poza aceasta sanii nu sunt ok.sunt lasati.dar cred ca este de vina poza, este facuta prea de jos...
0
12-02-2013, ora 22:40
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
seara buna fetelor frumoase... Narcisa as vrea sa te intreb ceva, , ai avut sani? erau lasati? ptr. ca nu cred in doar 2 ani se lasau asa tare..sant frumosi per total dar lasati..
0
12-02-2013, ora 22:41
miamolt
Nu este medic/terapeut
miamolt
mie mi se pare ok rezultatul narcisei, nu stiu cum ai avut sanii inainte ? ca daca i ai avut lasati, eu zic ca doctorul a facut o treaba ok.
0
12-02-2013, ora 22:44
miamolt
Nu este medic/terapeut
miamolt
mie toti sanii ce ii vad aici imi par reusiti, in comparatie cu dezastrul din sutienul meu :(
0
12-02-2013, ora 22:46
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
mai nu arata rau..si stiti ceva fetele mai bine un pic lasati decat PLATE..credeti-ma ca stiu ce spun
0
12-02-2013, ora 22:47
miamolt
Nu este medic/terapeut
miamolt
asta zic si eu, sunt rotunzi, apropiati, simetrici, un pic lasati, dar par mai naturali asa
0
12-02-2013, ora 23:36
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Nyca, fiecare cu ce n-are :)) eu aş fii preferat plata, decât cu ei lăsaţi.
0
13-02-2013, ora 09:43
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Narcisa asa au fost de la inceput? sau s-au lasat cu timpul? Totusi ar fii cam rapid sa se lase!
Si sanul meu stang e plecat putin in afara, dar eu l-am avut oricum mai maricel :) nu foarte, doar putin!!!
0
13-02-2013, ora 09:55
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Narcisa10 daca vrei sa fiu sincera o fac.Daca nu este din cauza pozitiei ( poza facuta de jos in sus) mi se par lasati.Ai aproape doi ani de la operatie, deci nu aveau voie sa se lase asa rau.Asa cum ti-am scris si in PM imi cer mii de scuze fata de tine dar nu mai tin minte de la ce ai plecat.Din punctul meu de vedere sunt doua posibile cauze ale rezultatului : ori ai avut sanii lasati inainte de operatie si trebuia sa ti se faca si lifting o data cu implantul, ori nu ai avut sanii lasati dar ti s-a pus un implant mult prea mare pentru dimensiunile tale si pielea a cedat.Revino cu detalii preoperatorii si mai discutam.Asa cum a zis si scumpa de nyca sanii nu sunt foarte urati, sunt simetrici, apropiati, dar totusi sunt lasati.
Ai vrut sa fiu sincera!!! Pup
0
13-02-2013, ora 10:29
Jenna
Nu este medic/terapeut
Jenna
hiii!!!!!

abia m-am trezit este ora 17.25..si trag de mine sa ma dau jos din pat!!!!
Narcisa10 te rog pune poza veche care o aveai la profil daca nu poti face una noua mai elocventa!!!in aceasta poza cum am mai spus sanii se vad f. lasati desi eu tin minte poza ta mai veche si nu sunt asa!!!!

just a moment si rasp. si la pm-uri!!!!!
0
13-02-2013, ora 10:29
valerica40
Nu este medic/terapeut
valerica40
Buna dimineata fetelor! Am implantul intre glanda si muschi. Nu eu am ales ca nu sunt eu doctor. M am lasat pe mâna chirurgului doar nu era sa i spun eu cum sa opereze. El mi a spus ce o sa mi faca si eu am mers pe mâna lui.
DA, sunt operatia la dr. Grecu pentru cele care au intrebat. Wowwww dar nu stiam ca sunteti asa multe fete operate la doctorul meu aici pe forum..

O zi buna păpusi!
1
13-02-2013, ora 10:34
valerica40
Nu este medic/terapeut
valerica40
Stai ca nu plec pana nu o salut si pe Jenna!

Papusa, compleul care il porti este bestial si arata minunat pe trupul tau! Ar trebui sa ti faci poze profesionale si sa le trimiti la agenţiile de publicitate.
O zi perfecta!
0
13-02-2013, ora 10:40
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
narcisa, sanii tai seamana extrem de tare cu ai mei dupa prima operatie - dar asta cred ca o stii deja :P

valerica, cred ca ai implantul subfascial, nu? adica nici sub glanda, nici sub muschi... asa am si eu :)
0
13-02-2013, ora 12:40
miamolt
Nu este medic/terapeut
miamolt
me_myself unde ai implantul acum, sub muschi ?
0
13-02-2013, ora 12:44
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
eu am implantul subfascial :)
0
13-02-2013, ora 12:51
miamolt
Nu este medic/terapeut
miamolt
scuza ma :) am crezut ca ai zis ca asa ai avut si tu,
cum e implntul subfascial te rog? eu am.deasupra muschiului.
0
13-02-2013, ora 12:51
iarina88
Nu este medic/terapeut
iarina88
.Eu am o forma asemanatoare cu a ta Narcisa din pacate poza ta este de jos astfel incat nu cred ca exista san care sa arate bine pozat de jos in sus.
Vladescuelena implantul nu cade la 2 ani dar un san poate sa cada deoarece sanul practic sta pe implant mai ales daca implantul este sub muschi.
Daca este deasupra muschiului intradevar greutatea lui poate face ca sanul sa cada.
Eu am avut san inainte de operatie si usor cazut dar am decis ca vreau sanii mai mari ( nu am vrut multe cicatrici) si am stiut ca nu o sa stea ca la fetele care nu au san si au implante puse.
Pot sa va spun ca nimeni nu crede ca am implant tocmai pentru ca este intr-o forma naturala.
Eu nu cred ca exista cineva care sa aiba sani naturali cu ceva volum si care stau tepeni inainte.
0
13-02-2013, ora 12:57
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
pai subfascial este ceva intre subglandular si submuscular, adica sub acel tesut tare, care acopera muschiul, se pare ca aceasta pozitionare ar fi ok pt ca ar imbina punctele forte atat de la submuscular cat si subglandular. din cate am citit pe net.
0
13-02-2013, ora 12:58
Sinner17
Nu este medic/terapeut
Sinner17
Aveti grija, cine vrea sa se opereze la dl. Dobos Calin din Galati, are multe cazuri de malpraxis iar o femeie a muri din cauza unei liposuctii facute de el (septicemie, i'a sectionat intestinele), plus multe persoane pe care le cunosc in urma unor operatii efectuate de el au ramas cu sechele ( un prieten s'a operat la nivelul fetei la el, iar e specializat pe maxilo-faciale si a ramas cu o parte de obraz paralizata, nu o mai simte), o femeie a ramas cu un deget paralizat in urma scoaterii unui chist de la mana, i'a atins un nerv, etc, iara cum dl doctor A FUGIT DE RESPONSABILITATE, A DISPARUT, E DE NEGASIT!
0
13-02-2013, ora 13:00
miamolt
Nu este medic/terapeut
miamolt
iarina asa si eu in primele luni de la operatie, toata lumea spunea ca nu am implant ca sunt naturali, pentru ca nu au stat niciodata prea ridicati si nici nu mi s au modificat ca marime prea mult.
0
13-02-2013, ora 13:02
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
asa eram si eu in primele 3-4 luni - pareau mult prea naturali - de aici si nemultumirea mea :)
0
13-02-2013, ora 13:04
miamolt
Nu este medic/terapeut
miamolt
me_myself cred ca acum esti multumita de rezultatul tau, dr a facut o treaba buna, chiar am cautat despre dr care te a operat pe net sa vad poze mai multe inainte si dupa, dar nu am gasit prea multe
0
13-02-2013, ora 13:04
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
eu nu stiu ce sa spun despre dr dobos, aici pe forum a avut rezultate frumoase...pacat ca s-a intamplat asemenea nenorocire :(
0
13-02-2013, ora 13:09
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
nu are foarte multe poze in galerie pt ca nu multe pacientye isi dau acordul ca pozele sa fie facute publice... eu am bifat ca sunt de acord, poate mai inspira pe cineva cazul meu :)
da, sunt 100% multumita acum - nu regret nici o clipa alegerea dr-lui. daca ma tin sanii astia vreo 10 ani sunt multumita :))))
0
13-02-2013, ora 13:27
miamolt
Nu este medic/terapeut
miamolt
exact asa ii vreau si eu pe ai mei!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 104810491050 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •