Implant silicon sani
Alina1987, hai sa nu ne pronuntam in legatura cu dr Dobos inca, cel putin pana nu se da rezultatul anchetei. Azi am citit ca femeia respectiva facuse anterior liposuctiei o interventie abdominala, despre care nu a zis nimic de teama ca doctorul va refuza sa-i faca procedura. Stii cum se spune - adevarul e mereu la mijloc...
Floriim
Eu zic sa te documentezi si de rezultat in timp...nu doar pe moment..dr meu mi-a spus ca celelalte tehnici adik prin subrat si buric s-au dovedit a fi doar niste esecuri...acum nu stiu..faci cum vrei dar Mai documenteaza-te inainte.sper sa fie ok eu ti-am spus doar ce mi-a zis dr meu.bafta
Eu zic sa te documentezi si de rezultat in timp...nu doar pe moment..dr meu mi-a spus ca celelalte tehnici adik prin subrat si buric s-au dovedit a fi doar niste esecuri...acum nu stiu..faci cum vrei dar Mai documenteaza-te inainte.sper sa fie ok eu ti-am spus doar ce mi-a zis dr meu.bafta
hellooo:*:*:wowwww ce sani sexy avem pe aici :X:Xam implinit si eu 5 luni si 6 zile de la operatie totul este perfect sunt foarte multumita de ele :X:Xmulta bafta celor care urmeaza sa faca pasul acesta :*:**:
Floriim, m-am uitat pe youtube mai demult la o tipa care avea prin axila...avea poze cu evolutia si chiar dupa o vreme nu se vedea aproape deloc cicatricea...si chiar daca s-ar fi vazut, totusi e un loc ascuns. hmmm, mie nu mi-a dat prin cap sa-mi fac asa...De-abia astept sa pui poze :)
Namyda, se schimba ceva la rezultatul anchetei ca mi-am spus parerea???!!!!NU. Si chiar consider ca e caz de malpraxis. Repet, imi pare rau de dr, si-a ratat cariera si viitorul, dar chiar si de e cum zici tu ca a avut alta interventie, nu justifica faptul ca femeia aia a murit.De-aia se fac atatea analize inainte, in caz ca ar fi avut ea ceva, dar nu, a fost vina lui.Ca doar nu s-a perforat ea sg.Ma gandesc daca era cineva din familia mea, sau o persoana apropiata., doamne...
In fine...
Namyda, se schimba ceva la rezultatul anchetei ca mi-am spus parerea???!!!!NU. Si chiar consider ca e caz de malpraxis. Repet, imi pare rau de dr, si-a ratat cariera si viitorul, dar chiar si de e cum zici tu ca a avut alta interventie, nu justifica faptul ca femeia aia a murit.De-aia se fac atatea analize inainte, in caz ca ar fi avut ea ceva, dar nu, a fost vina lui.Ca doar nu s-a perforat ea sg.Ma gandesc daca era cineva din familia mea, sau o persoana apropiata., doamne...
In fine...
sunt super mega lasati, iar jumatate de san reprezinta areola cu cicatricea
asta e acum, ce sa fac, nu ma pot invinovati decat ca nu m am informat prea mult si am sarit cu capul inainte,
m am hotarat sa merg la dr Sorin Nae pt un consult, insa trebuie sa astept, caci sunt insarcinata 6 luni si acum degeaba merg
m am hotarat sa merg la dr Sorin Nae pt un consult, insa trebuie sa astept, caci sunt insarcinata 6 luni si acum degeaba merg
Miamolt, dupa cate am citit pe aici, ma asteptam sa fie mai rau de atat...Eu nu inteleg totusi de ce s-au lasat asa? Ai avut oscilari de greutate, sau nastere?? Oricum, areola merge micsorata, oare de ce nu a facut-o dr prima data??
Lasa ca dupa ce nasti, te repari tu, am vazut si cazuri mai dificile.Doar ca trebuie un dr priceput si care sa-ti faca suturile intr-adevar estetice, nu sa coasa alandala..
Lasa ca dupa ce nasti, te repari tu, am vazut si cazuri mai dificile.Doar ca trebuie un dr priceput si care sa-ti faca suturile intr-adevar estetice, nu sa coasa alandala..
mia, va veni si ziua ta, vei vedea :*
capul sus, nimic nu e pierdut, ti-am mai spus. ai incredere!
capul sus, nimic nu e pierdut, ti-am mai spus. ai incredere!
nu am avut oscilari mari de greutate, bustiera am tot purtat, si n am stat niciodata fara sutien, nastere nu am avut, am avut un avort spontan la 2 luni, e posibil sa fi afectat cumva? areola mea arata inainte de operatie un pic mai mare de cum se vede in poza pe care o are me-myself, numai ca diferenta era ca pe san lasat se vedea altfel :), nu f mare, nu f mica, medie
mi sa intins extrem de mult dupa operatie deci daca fac poza de aproape se vede areola intrerupta
mi sa intins extrem de mult dupa operatie deci daca fac poza de aproape se vede areola intrerupta
miamolt, sarcina pe care ai pierdut-o, (imi pare nespus de rau pentru pierderea ta), nu are nimic de a face cu lasarea sanilor. pai in primele 2 luni nu aveai cand sa te ingrasi sau sa slabesti sau mai stiu eu ce.
e clar ca ti-a pus implantul fara sa iti faca lifting. si sanul s-a lasat, fiind greu, pielea s-a intins, asta este si motivul pentru care areola s-a latit mai tare. exact ce am patit si eu...
si areolele mele erau mai mari inainte de op, le-a mai micsorat dr, insa le mai pot micsora daca vreau...pe moment nu constituie o problema pt mine, imi par ok.
eu cred in continuare ca dr nae este cel mai indicat in cazul tau, reparatiile lui au facut minuni aici pe forum.
e clar ca ti-a pus implantul fara sa iti faca lifting. si sanul s-a lasat, fiind greu, pielea s-a intins, asta este si motivul pentru care areola s-a latit mai tare. exact ce am patit si eu...
si areolele mele erau mai mari inainte de op, le-a mai micsorat dr, insa le mai pot micsora daca vreau...pe moment nu constituie o problema pt mine, imi par ok.
eu cred in continuare ca dr nae este cel mai indicat in cazul tau, reparatiile lui au facut minuni aici pe forum.
uite ca am postat o poza marita, se vede in stanga cum se opreste areola o dunga culoarea pielii ca si pe san, si incepe iarasi o intindere de areola ca nu stiu cum so numesc
ma tot uit la poza si nu imi dau seama cum a cusut asa.nu inteleg de unde aceea intrerupere?
E, o sarcina de 2 luni n-are ce afecta.In perioada asta nu ti se dezvolta sanii atat de mult.Ma refeream la sarcina dusa pana la capat, la alaptat, motive d-astea de la care chiar ti se lasa sanii...Tot nu-mi explic cum de s-au lasat, mai ales ca ai avut permanent sustinere :(
Acum asta e, gandeste-te numai ca esti un caz nu tocmai reusit, dar care poate fi remediat, parerea mea...
me-myself, miamolt zice ca are si lifting.
Acum asta e, gandeste-te numai ca esti un caz nu tocmai reusit, dar care poate fi remediat, parerea mea...
me-myself, miamolt zice ca are si lifting.
da zici ca a cusut in timp ce si urmarea telenovela sau meciu de fotbal, nu stiu..
nici eu nu mi explic de ce s au lasat atat de tare, eu m am gandit ca poate din cauza implantului care a fost pus deasupra muschiului, si a dus la intinderea pielii..dar sustinere am avut aproape tot timpul
vroiam sa va mai intreb in general, foloseste vre una din voi creme pentru bust ? gen pentru elasticitate, sau fermitate?
daca da, ce anume si ce rezultate ati obtinut?
oare chiar sunt bune de ceva cremele astea ?
nici eu nu mi explic de ce s au lasat atat de tare, eu m am gandit ca poate din cauza implantului care a fost pus deasupra muschiului, si a dus la intinderea pielii..dar sustinere am avut aproape tot timpul
vroiam sa va mai intreb in general, foloseste vre una din voi creme pentru bust ? gen pentru elasticitate, sau fermitate?
daca da, ce anume si ce rezultate ati obtinut?
oare chiar sunt bune de ceva cremele astea ?
alina, da stiu, dar are lifting facut prin areola (cum am avut si eu) care de cele mai multe ori e egal cu zero... liftingul adevarat e cel cu taietura in ancora sau "le fleur", restul e apa de ploaie pe sani lasati.
nu iti mai face ganduri, miamolt, nu ai facut nimoc gresit, nu e vina ta... poate nici dr nu s-a gandit ca acesta va fi rezultatul...
esential este ca se poate remedia :)
eu nu folosesc si nu am folosit nici o crema pt bust, prin urmare nu stiu sa iti raspund la intrebare.
insa ma gandesc ca daca ar exista creme minune, nu am mai fi atatea paciente la lifting...
nu iti mai face ganduri, miamolt, nu ai facut nimoc gresit, nu e vina ta... poate nici dr nu s-a gandit ca acesta va fi rezultatul...
esential este ca se poate remedia :)
eu nu folosesc si nu am folosit nici o crema pt bust, prin urmare nu stiu sa iti raspund la intrebare.
insa ma gandesc ca daca ar exista creme minune, nu am mai fi atatea paciente la lifting...
heyyyyy!!!!!
merci mult fetelor (me-myself si christine star)..am tras de mine...m-am dus la munca.am plecat insa mai devreme ca ma dor toate!!!sigur am guturai, zici ca m-a calcat trenul!!!!
no Valentine 4 me...adevarul este ca sunt putin sentimentala...port inelul (doar astazi)de logodna de la al 2-lea sot...pt. care inca mai am ceva sentimente...dar care-mi facuse viatza hell on earth cu gelozia lui!!!
anyway..again lovely V-day for u girls!!!!
pupici!
merci mult fetelor (me-myself si christine star)..am tras de mine...m-am dus la munca.am plecat insa mai devreme ca ma dor toate!!!sigur am guturai, zici ca m-a calcat trenul!!!!
no Valentine 4 me...adevarul este ca sunt putin sentimentala...port inelul (doar astazi)de logodna de la al 2-lea sot...pt. care inca mai am ceva sentimente...dar care-mi facuse viatza hell on earth cu gelozia lui!!!
anyway..again lovely V-day for u girls!!!!
pupici!
nu ma refer la o crema sa ti faca lifting, dar ceva care sa ajute pielea sa nu se mai lasa, sa o tonifice, sa o faca mai elastica, nu stiu, chiar am sa caut ca sunt curioasa :)) sunt atatea creme de bust la preturi f mari, ma gandesc ca nu or fi degeaba
Jenna insanatosire grabnica, ceaiul cu lamaie si miere pe mine mereu ma ajuta sa trec mai usor peste raceala, si freshurile de portocale, gref
Happy Valentines Day tuturor
Jenna insanatosire grabnica, ceaiul cu lamaie si miere pe mine mereu ma ajuta sa trec mai usor peste raceala, si freshurile de portocale, gref
Happy Valentines Day tuturor
Miamolt, uite aici o crema http://www.produsebio.com/crema-pentru-fermitatea-bustului-cu-uleiuri-bio-krauter.html cu care s-a dat o prietena de-a mea pe toata perioada sarcinii.Ea s-a dat si pe burtica si nu are nici o vergetura, nimic.
Si asta nu e nici scumpa ;)
Si asta nu e nici scumpa ;)
mersi Alina, am inceput sa folosesc ulei de argan in fiecare seara inainte de culcare si dimineata dupa dus unt de cacao nerafinat. Vad ca si crema asta are ulei de argan in ea :)
Buna fetelor. As vrea sa imi fac o operatie de reductie mamara, sunt programata peste apox 1 luna la Dr Ivan in Cluj. Daca aveti cunostinte despre Domnul doctor va rog sa imi scrieti. Multumesc mult
Fetelor feriti-va de doctorii care spun ca ei sunt singurii care fac si care dreg intotdeauna sub asa ceva se ascunde o minciuna fie nu sunt doar ei, fie metoda nu este standardizata.
Iar povestea cu incizie de 3 cm este o minciuna cat casa in primul rand ca producatorii de implante cu gel siliconic recomanda ca incizia sa fie de cel putin 5 cm scrie pe toate site-urile americane, asta fiind un dezavantaj al implantelor cu silicon.
Pe o incizie de 3 cm se baga doar implantele cu ser fiziologic asa ca domnul dr de la Oradea sa o lase mai moale cu laudele ca el face si drege ca nu este adevarat.
Iar povestea cu incizie de 3 cm este o minciuna cat casa in primul rand ca producatorii de implante cu gel siliconic recomanda ca incizia sa fie de cel putin 5 cm scrie pe toate site-urile americane, asta fiind un dezavantaj al implantelor cu silicon.
Pe o incizie de 3 cm se baga doar implantele cu ser fiziologic asa ca domnul dr de la Oradea sa o lase mai moale cu laudele ca el face si drege ca nu este adevarat.
Corneli doctorul Ivan este un doctor foarte bun si din ce am citit eu are rezultate foarte bune!
happy V-day!!!!!
m-am uitat si eu pe site-ul dr. Grecu.prima data!am studiat si cazurile 'disputei'...si chiar nu mi s-au parut 'tragice'...dar acum depinde de gusturi!!!!un lucru este sigur...ca dr. Grecu..este un barbat f.bine.aratos...hmmmm...deci fetele operate la el.bravo..frumusel doctorul!!!!!!
acum comparatia aia...cu mingia de tenis creatza...(stau si ma gandesc cum...adica sanii ca mingia de tenis...cretze cusaturile.hmmm..it doesn-t make sense...sanii lui me_myself fiind de marimea unei mingii de volei poate..tenis in nici un caz)...anyway...gusturile sunt multe si diferite in materie de sani...
oricum...nu se poate spune ca dr. Grecu este un terchea-berchea..parerea mea...este unul dintre cei mai buni dr. actual!!!
acum referitor la cazurile nefericite cu paciente decedate..., ziarele exagereaza intotdeauna.se vinde barfa/tragicul/iesitul din comun...si din pacate se vad si amanuntele dureroase...pacat...Dumnezeu s-o odihneasca.!!!!
orice interventie prezinta un risc mai mare sau mai mic.de aceea avem grija sa mergem la dr. experimentati, cu sute de operatii in spate...si ne ferim de oferte/super oferte/sau dr. problematici!!!!
fata care intreba de arabocul ala.nici gand!!!!!nu am vazut pe aici vreo fata operata la el...si in afara de mama eroina cu 4 copii acasa (N. Luciu) nu am vazut vreun caz de-al lui...si asteia nu i-am vazut sanii fara tzatzar!!!
astazi am day-off..deci vb. si mai tarziu!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cv-hbnIBDhQ
again my fav. song!!!!
pupici!
ps:pic without make-up...chinuita de guturai...deci...cam ewwwww!!!!
am rasp. la pm-uri!!!!!
m-am uitat si eu pe site-ul dr. Grecu.prima data!am studiat si cazurile 'disputei'...si chiar nu mi s-au parut 'tragice'...dar acum depinde de gusturi!!!!un lucru este sigur...ca dr. Grecu..este un barbat f.bine.aratos...hmmmm...deci fetele operate la el.bravo..frumusel doctorul!!!!!!
acum comparatia aia...cu mingia de tenis creatza...(stau si ma gandesc cum...adica sanii ca mingia de tenis...cretze cusaturile.hmmm..it doesn-t make sense...sanii lui me_myself fiind de marimea unei mingii de volei poate..tenis in nici un caz)...anyway...gusturile sunt multe si diferite in materie de sani...
oricum...nu se poate spune ca dr. Grecu este un terchea-berchea..parerea mea...este unul dintre cei mai buni dr. actual!!!
acum referitor la cazurile nefericite cu paciente decedate..., ziarele exagereaza intotdeauna.se vinde barfa/tragicul/iesitul din comun...si din pacate se vad si amanuntele dureroase...pacat...Dumnezeu s-o odihneasca.!!!!
orice interventie prezinta un risc mai mare sau mai mic.de aceea avem grija sa mergem la dr. experimentati, cu sute de operatii in spate...si ne ferim de oferte/super oferte/sau dr. problematici!!!!
fata care intreba de arabocul ala.nici gand!!!!!nu am vazut pe aici vreo fata operata la el...si in afara de mama eroina cu 4 copii acasa (N. Luciu) nu am vazut vreun caz de-al lui...si asteia nu i-am vazut sanii fara tzatzar!!!
astazi am day-off..deci vb. si mai tarziu!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cv-hbnIBDhQ
again my fav. song!!!!
pupici!
ps:pic without make-up...chinuita de guturai...deci...cam ewwwww!!!!
am rasp. la pm-uri!!!!!
Jenna esti frumoasa si la fata nu doar la fizic! Imi place jessie ware cu wildest moments, am ascultat-o toata ziua.
Ai dreptate. Dr. Grecu chiar este handsome! Si are si mana buna cu bisturiul! Cum o fii sa fii si talentat si frumos si familist si de succes? Oare nu are nici o hiba?
Insa nici doctorul tau Jenna nu este rau, chiar arata bine! m-am uitat la el are niste ochisori...mmmm
Imi pare rau pentru Dobos, dar ceva nu miroase a bine la felul in care isi desfasura el activitatea. Aseara am auzit la stiri ca in clinica lui era eliberata autorizatia pe numele altui chirurg care nu opereaza acolo.
Ai dreptate. Dr. Grecu chiar este handsome! Si are si mana buna cu bisturiul! Cum o fii sa fii si talentat si frumos si familist si de succes? Oare nu are nici o hiba?
Insa nici doctorul tau Jenna nu este rau, chiar arata bine! m-am uitat la el are niste ochisori...mmmm
Imi pare rau pentru Dobos, dar ceva nu miroase a bine la felul in care isi desfasura el activitatea. Aseara am auzit la stiri ca in clinica lui era eliberata autorizatia pe numele altui chirurg care nu opereaza acolo.
da si eu m am uitat pe siteul dr Grecu, mi se pare un doctor bun, cu rezultate ok,
depre Marek Valcu ce credeti ?
dar despre dr Stan de la Bacau nu spune nimieni nimic, am mai intrebat de el intr una din primele postari, am citit pe net ca e cel mai bun doctor estetician din Europa de Est
depre Marek Valcu ce credeti ?
dar despre dr Stan de la Bacau nu spune nimieni nimic, am mai intrebat de el intr una din primele postari, am citit pe net ca e cel mai bun doctor estetician din Europa de Est
esti o DULCE!!!!!ca intotdeauna!!!!!
pup
ps: lui ionescu i-am facut ambuscada tot neamul...la el s-au operat din satul meu 3 fete...verisoara mea...prietena ei si eu!!!!!si noi am ajuns la el printr-o vecina, cu care am copilarit impreuna, care-l cunoaste f. bine ea este medic stomatolog la buc)
nu-l stiu pe dr. Dobos...imi amintesc ca au fost 2-3 fete operate la el...dar stiu ca ziarele exagereaza intotdeauna...oricum.luati aminte..riscul exista intotdeauna...la un dr. mai experimentat insa este mai mic decat la unul care face 3 operatii/an!!!!
pup
ps: lui ionescu i-am facut ambuscada tot neamul...la el s-au operat din satul meu 3 fete...verisoara mea...prietena ei si eu!!!!!si noi am ajuns la el printr-o vecina, cu care am copilarit impreuna, care-l cunoaste f. bine ea este medic stomatolog la buc)
nu-l stiu pe dr. Dobos...imi amintesc ca au fost 2-3 fete operate la el...dar stiu ca ziarele exagereaza intotdeauna...oricum.luati aminte..riscul exista intotdeauna...la un dr. mai experimentat insa este mai mic decat la unul care face 3 operatii/an!!!!
de marek...nici gand!!!!!!!!!!
acum la stan au fost operate 2 fete chiar proaspat..una dintre ele si-a schimbat marimea la silicoane...daca poti lua legatura cu ele...iti pot da poate mai multe infos!!!
acum la stan au fost operate 2 fete chiar proaspat..una dintre ele si-a schimbat marimea la silicoane...daca poti lua legatura cu ele...iti pot da poate mai multe infos!!!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cancer de san
- 7micsorare de sani.. exista riscuri?
- 20Cancer san stadiul II
- 50Nodul la san
- 5Operatie lifting mamar
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 9Vreau sani mari
- 21proteza san stang
- 9nodul la san
- 1cancer la san
- 0sini prea mari
- 5Mancarime mamelon
- 4implant mamar
- 0Capsule marire sani
- 0HELP...INDECISA...MAMOPLASTIE DE RIDICARE CU IMPLANT SAU MASTOPEXIE???
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 02 săptămâni după lifting cu implant
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: