Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 107310741075 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
19-02-2013, ora 22:34
DnaX
Nu este medic/terapeut
DnaX
V-am zis ca va povestesc ce îmi spune Dr azi.poza pe care am încărcat-o e la 2 sapt după operaţie.erau perfecti.si atunci ce vina sa ii atribui eu Dr ?ceva s - a întâmplat între timp.Acum port o banda peste sanul stâng rămas sus si sper sa îşi revină, dacă nu, repozitionare, durează 30 de min si apoi acasă.chiar nu pot vb de rău Dr, vedeţi si voi, erau perfecte.va urmăresc in continuare!
0
19-02-2013, ora 22:36
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
eu am facut sex ieri :)..la 11 zile de la operatie adik..n-am mai avut rabdare, am incercat sa ma abtin, dar nu prea mi-a iesit :D.. oricum a fost ceva asa scurt, 5-10 min asa d pofta..ff lent si cu bustiera p mine..deci merge :)
0
19-02-2013, ora 22:39
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Amen Jenna!!!
Cum a zis si ea veve e de muuulte feluri!
Felicitari zodiac:)))! Eu dupa operatie ma speriasem ca dracu, credeam ca's gravidutza, 3 teste de sarcina am facut ca mi-a intarziat 2 sapt si 3 zile. Si in ziua cand m-am hotarat ca am asteptat destul, pac musafirii! Asa ca m-a asteptat al meu 3 sapt saracu :))))))
0
19-02-2013, ora 22:40
Jenna
Nu este medic/terapeut
Jenna
cmrzodiac sa-ti fie de bine!!!!

ps:iubita care mi-a dat pm...sunt inca in japan!!!!!!untill 1-st may month!!!!
dupa am o propunere pt. italia.si da multe fete m-au intrebat pe pm daca m-am gandit bine pt. italy...avand in vedere ca aia sunt cam sarantoci!!!!!

deci fete care sunt in italia.astept pe pm...voi stiti mai bine cum e acolo...saracie lucie sau scoate italianul banul usor cand e vorba de disctractie!!!!sa nu vin sa pierd vremea degeaba p-acolo...ca time is money!!!!!
0
19-02-2013, ora 22:43
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
bai fetelor m-am prapadit de ras.cum mai jenna sa pleci cu veve amortita asa ?????????????? ahahahahahahahahahahahahha...oricum multumesc bibysor... deci de azi cand vad vreo veverita am sa ma gandesc doar la p...a.sunteti tari
0
19-02-2013, ora 22:44
Jenna
Nu este medic/terapeut
Jenna
si unul scurt..dar adevarat!

Femeia, in viata, e ca vinul:

- intre 18-25 de ani e ca mustul: dulce, dar nu poti bea mult;

- intre 25-30 de ani e ca tulburelul: fierbe, pisca, dar nu imbata;

- intre 30-40 de ani e ca vinul rosu: are buchet, aroma, te infierbanta si te imbata;

- intre 40-50 de ani e ca sampania: nobila, rafinata, parfumata;

- intre 50-60 de ani e ca drojdia: toxica si amara;

- peste 60 de ani e ca vinul acru: buna doar de muraturi.

ps:deci eu implinesc 25 in aprilie...unde ma incadrez.la must dulce sau la tulburel?????
0
19-02-2013, ora 22:44
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
De ce Italia si nu US? Ca la americani nu se simte criza :P Si plus Italia e plina de romance frumoase!
0
19-02-2013, ora 22:47
Jenna
Nu este medic/terapeut
Jenna
pai acolo e oferta momentan...verona sau rimini...si pana acum nu am fost in italy...deci asa eeeeeee...plin de romance frumoase.pai ce sa fac...hop si eu...la gramada...sau mai bine ma duc undeva unde ies in evidentza!!!!!US???...no contact there yet!!!!can u help???
;-P
0
19-02-2013, ora 22:51
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
I can try! I had few offers! Dar stii ca nu's interesata si le-am dat cu flit. Lasa-ma sa ma interesez, si plus poti sa cauti si tu. Stii cum e treaba, cv si pac! Dar aia duc lipsa de bunaciuni, ca doar le place Mc maxim :))) si au si bani!
Oricum daca mai aud ceva iti zic.
0
19-02-2013, ora 22:51
Jenna
Nu este medic/terapeut
Jenna
da mai nyca te manjeste ala acolo cu o alifie care amortzeste zona cu pricina...si dupa..dai si gaureste.care ce are de gaurit!!!!da...am inteles ca nu-i chiar asa de dureros...pe mine insa numai knd am vazut acul (the same care folosesc la piercing in buric)m-au trecut sudori pe sira spinarii...si am taiat-o!!!!
1
19-02-2013, ora 22:54
Jenna
Nu este medic/terapeut
Jenna
deci..asa e treaba...oare..italienii sarantoci...sau zgarcitzi??sau amandoua..sarantoci zgarcitzi????astept pareri ale fetelor care sunt in italia...pe pm..sau daca nu deranjam aici pe forum!!!!!
C U!!!!
bibyshor vb. pe pm scumpa!pup

V-aţi întrebat vreodată de ce dimensiunile sutienelor sunt indicate cu literele А, Ð’, С, D, DD, Е, F, G si Н?
А - Aproape sâni;
Ð’ - Ð’inişor;
С - Сuprinzători;
D - Demni;
DD - Deosebit de demni!;
Е - Еnоrmi;
F - Fаlşi;
G - Gravitaţionali;
Н - Нopa Mitică, de-o cădea cine-o ridică?!
0
19-02-2013, ora 22:56
kittynutza007
Nu este medic/terapeut
kittynutza007
chiar m-am prapadit de ras, sunteti foarte amuzante, acum am in minte doar "veve amortita"
0
19-02-2013, ora 22:58
alexaeri
Nu este medic/terapeut
alexaeri
Buna, am primit ceva pm uri si am hotarat sa pun poza cu sanii, aveti un colaj de before/after.
0
19-02-2013, ora 23:02
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
aoleeeeu!! Lesin Jenna!!! Hopa mitica, de-o cadea cine-o ridica? :)))))

Alexaeri cicatricile sunt mult mai fine! Ma bucur ca ai reusit sa te "repari" !
0
19-02-2013, ora 23:04
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
am vrut sa imi fac si eu un piercing jos, dar dupa cel in buric am zis k mai bine 20 d tatuaje decat piercing acolo..vorba jennei: numai cand ma gandeam la acul ala care nu se mai termina..si mi s-a parut groaznic in buric, daramite jos unde e mult mai sensibila zona..no thanks :))..mi-as mai face tatuaje, cu astea n-am niciun stres, ma duc d placere, dar nu ma mai lasa al meu viitor sot, zice k 2 sunt enough :(
0
19-02-2013, ora 23:06
alexaeri
Nu este medic/terapeut
alexaeri
Si am uitat sa raspund fetelor care m au tot intrebat de ce nu am insistat la acelasi doctor, ca spun ele, dansul stia ce a facut acolo si ca el trebuia sa repare...o data ce n a fost in stare sa faca o operatie luata de la zero.cu siguranta si a doua esua.stim cu toate ca sunt multe fete care au avut probleme aici si s au dus la a doua operatie la acelasi dr si problemele au persistat...oare se merita sa ma joc cu sanatatea mea.sau mai bine preferi sa o iei de la inceput ?Ganditi va ca intr o operatie de genul ai cateva ore de anestezie...toate astea credeti ca nu conteaza la un moment dat?

Un exemplu bun este vintila 88 care a repetat operatia si tot are probleme.deci mai bine te duci la alt dr...decat sa se faca experimente pe tine...nu ?

Rog pacientele care sunt operate la dansul si se simt ofensate de faptul ca am pus pozele sa se abtina la comentari sau la jigniri..ca nic eu nu am jignit pe nimeni.dar e normal sa fim aici si cu bune si cu rele!

Imi cer scuze ca nu pot intra mai des...dar muncesc fff mult!
0
19-02-2013, ora 23:07
alexaeri
Nu este medic/terapeut
alexaeri
Bibyshor asa este si nu numai si sani egali si mai ridicati...nu?
0
19-02-2013, ora 23:07
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
deci eu fac 33 in aprilie..aveam A la sutien.mamaaaaaaaaaaaaa m-ai rupt in doua..ah italienii sunt cam ZGARCITI...si celelalte fete pot sa ma contrazica...asta din ce vad eu aici in zona mea...nu stau intr-un oras mare...dar am auzit si de bine...dar in general sunt zgarciti
0
19-02-2013, ora 23:09
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
jenna te asigur ca iesi in evidenta si aici...la cum arati tu garantat 100%...italienii sunt morti x romance
0
19-02-2013, ora 23:13
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Da Alexaeri, Sunt mai ridicati si egail, dar poate fi si poza de vina, si blitzul. dar da! arata mult mai bine!! Asta e garanta!
Mie una sincer imi plac!
0
19-02-2013, ora 23:16
Jenna
Nu este medic/terapeut
Jenna
alexa.nici nu suporta comparatie!!!!!!!nici ca forma si nici cicatricile!!!!!IMPORTANT ca ti-ai rezolvat pb!!!!pacat ca a fost necesara inca o interventie si alti bani cheltuiti!!!!

BRAVO dr. oricare este el..si bila neagra pt. dr. Grecu..pt. comportamentul NEPROFESIONAL de a expedia o fosta pacienta cu probleme!!!!!!!!

nyca...eu una nu am nevoie de amore si iubire declarata sub clar de luna.eu vin trei luni sa scot un ban si ceao amore mio!!!!deci o romanca in plus..se observa sau nu se baga de seama????sa inteleg ca fetele de acolo sunt "nivel ridicat"sau...adunare generala???
0
19-02-2013, ora 23:18
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Si mie imi plac sanii tai Alexa, e o super diferenta! Bine ca ti'ai rezolvat pana la urma problema...asta e cel mai important!
Dar la ce medic te'ai operat a2a oara?
0
19-02-2013, ora 23:21
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
ataaaat!! Madutza!!! Ce aparitieeee! o.O
Mie mi s-a blocat :(((( nu mai lasa sa mai schimb poza :(((
0
19-02-2013, ora 23:25
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Hahaaa, ms bibyshor...cred k ti s'a blocat ca vroiai sa pui vreo poza cu vreo " veve" :))))) glumesc!
0
19-02-2013, ora 23:31
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Deci nu era veve, era asta! Cu rochitza fara spate pe care o ador!!
Ce crezi ca veve a mea e asa urata sa blocheze serverul forumului :))))))
:*:*:*
0
19-02-2013, ora 23:33
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
prea urata in nici un caz...prea sexy ! frumoasa rochita...sa vina vara mai repede!
0
19-02-2013, ora 23:39
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
M-am vopsit cu un nunatator de la movie color si am iesit rooz in cap!!! Aoleuuu, turbezzzzzz!!! Mai dar stiti ce roz? Fuchsia d'ala puternic! Sunt terminata pe viatza!!! Va arat maine la lumina zilei ca blitzul schimba culoarea!
Nu mai ies din casa 2 saptamani pana se duce :)))))
0
19-02-2013, ora 23:42
Antonia75
Nu este medic/terapeut
Antonia75
Bibyshor ce nuanta era pe sticluta? Ca eu mi-am luat tot de la movie colors un portocaliu aprins si inca mi-e teama sa il folosesc... Sa stiu la ce sa ma astept
0
19-02-2013, ora 23:44
alexaeri
Nu este medic/terapeut
alexaeri
Madutza88 m am operat la un dr care nu este agreat pe acest forum si nici nu vreau sa i fac reclama, dansul este chiar un om care isi face treaba si care raspunde pt orice greseala.spun asta ca imi facusem o programare acum 2 saptamani si deoarece mi s a parut ceva ciudat la san am venit in tara mai devreme decat programasem...doar i am trimis mesaj ca am ajuns in tara si ca am senzatia ca am o problema la intersectia taieturiilor.m a sunat imediat si mi a zis sa vin cat pot de repede la cabinet sa vada ce s a intamplat ! Este adevarat ca am astepta vreo 3 ore la cabinetul dansului pt ca era full dar important a fost ca a vrut sa ma vada imediat cum i am zis ca am o problema!

Ca sa nu deschid alte discutii va dau pm celor care sunt interesate sa afle la cine m am operat !
0
19-02-2013, ora 23:45
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
E magenta al meu Antonia! Hai ca e nuntator, se la ia spalare :)) 2 saptamani :D
Eu l-am mai incerc, dar eram blonda si am facut cateva suvite de roz prind blond, si a iesit super, dar acum m-am facut in tot capul peste roscat si spe uimirea mea a prins!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 107310741075 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •