Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 111011111112 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
14-03-2013, ora 12:36
ambrosio
Nu este medic/terapeut
ambrosio
Ana100, nu sunt mari sunt doar conturati frumos acum. Nu a obs nimeni momentan. Probabil la vara. ABIA astept sa-mi iau costum de baie fara burete! Chiar, s-a gandit cineva cum o sa stam la plaja pe ei cand ne bronzam daca nu avem voie pe burta?!?
0
14-03-2013, ora 12:49
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
buna, fetelor :)
intrebati de sfarcuri: eu la 5 luni si 3 sapt le am inca "adormite" :)))) dar la mine au fost doua taieturi periareolare, asa ca nu imi fac griji. dr a zis ca isi vor reveni, sunt foarte rare cazurile in care nu isi revin niciodata - sper sa nu fiu eu vreo rara avis :)))))) oricum nu era o zona erogena pt mine, asa ca nu ii dau mare importanta :P nici la frig nu reactioneaza...decat asa un pic, parca s-ar forta sa se traga, dar nu poate :))

acum incep si eu sa imi fac griji pt jenna :( unde esti? sper ca esti bine.
0
14-03-2013, ora 12:49
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Ambrosio, putem sta pe burta, dar imp e sa bu stam p sani..asadar, ne putem sprijini in coate pt a ne bronza si pe spate. Si kiar daaaaak am sta p burta, nu e nici o tragedie: jum d ora etc..ideea e sa nu stam cu orele pe sani;). Mie asa mi-a zia dr Grecu.
0
14-03-2013, ora 13:58
karina2012
Nu este medic/terapeut
karina2012
buna felelor,
maine fac 2 luni de la operatie
de vreo cateva zile am inceput sa renunt ziua la bustiera si sa port sutien, dar ma deranjeaza
voi la cat timp ati renuntat la bustiera??
0
14-03-2013, ora 14:13
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Ms de aprecieri :)
Deci isi vor reveni, whew!
Ca iubitul meu e chiar tare cand mai pune mana pe cate un pepenas si eu ma intorc si-i spun, nu, inca nimic :D
Dar hey, sunt sincera :D
Karina, si eu renunt cateva ore pe zi la bustiera, dar definitiv, cred ca nu voi renunta niciodata, ma simt foarte goala fara ea.
0
14-03-2013, ora 14:21
karina2012
Nu este medic/terapeut
karina2012
definitiv nuuu, noaptea o port
am inceput sa renunt cateva ore pe zi, dar ma simt ciudat fara bustiera
si sutienul ma deranjeaza f mult
0
14-03-2013, ora 14:25
valerica40
Nu este medic/terapeut
valerica40
Dragelor, nu renuntati la bustiera prea devreme ca se lasa sanul daca este mai greu!
Eu nu o las jos nici cand fac sport nici cand gatesc..pe timpul zilei nu renunt deloc la ea, insa noaptea dorm cu un maieu din microfibra care ii tine uniti pe piept, ca nu pot sa adorm daca am si bustiera!
0
14-03-2013, ora 14:30
melyy
Nu este medic/terapeut
melyy
buna fetelor acuma am a juns acasa din spital, totul o fost ok. acuma am niste dureri destul de mari :(
0
14-03-2013, ora 14:55
sara 2
Nu este medic/terapeut
sara 2
Biby, esti taaare.asta-i poza de pin-up girl (calendar)

Alina, ziceam ca imi plac mult si pozele tale, ai ce arata dar daca tre sa inveti, te inteleg.Esti multumita de nas?

Jenna, daca va amintiti, a vrut sa mai lase o data forumul cand zicea ca se muta dela Kobe la Osaka sau invers. Dar eu cred mai degraba ca se odihneste si are si sprijin psihologic, cum am mai zis, burnout-ul nu se vindeca fara astea doua.Avea un ritm de munca prea fortat, nu se poate sa lucrezi noapte de noapte, organismul cedeaza, plus ceva presiune psihica, zicea ca are colege din Rusia, pai astea sunt rele, asa imi explic eu unele "aciditati" ale Jennei.
Iar ultima poza era in pat, nu cred ca intamplator, ii trebuie odihna
0
14-03-2013, ora 14:57
sara 2
Nu este medic/terapeut
sara 2
bine te-ai reintors, melvy. sanatate
0
14-03-2013, ora 18:11
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Eu port sutien 2-3 ore pe zi, dar am grija cum le aleg sa nu ma deranjeze, sa nu fie stranse sub sani, sa nu aiba sarme, etc Cu ele libere simt sa fug in parti.
Vladescuelena mi-a spus acum ceva timp ca se vor inmuia si se vor aseza in sutien, imi era greu sa cred, dar acum :X sunt maximi! Moi si naturali, doar la baza se simte implantul mai tare. Si cand ma gandesc primele zile cat ma vaitam si ma gandeam sa mi le scot :)))))
0
14-03-2013, ora 18:33
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
bine ai revenit mely! refacere rapida si usoara iti doresc! te asteptam cu nerabdare cu poze :)

biby, eu mi te imaginez cand vad poza asta cu o palarie cowboy :)) esti sexy rau!
0
14-03-2013, ora 19:01
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Hold your horse cowboy :)))
Sara, din cate imi amintesc Jenna avea o poza in pat sa ne arate cum i se aseaza sanii cand sta pe spate si cat de mult se departeaza. Eu sper ca-i bine, imi lipsesc bancurile si glumitzele ei :(
Madutza, o poza sexy mai primim si noi? :D
0
14-03-2013, ora 19:12
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Biby, scumpa mea, mi'am auzit numele 😘😘... As pune si 2 poze sexy doar ca sunt super racita si nu am chef de nimic. Va urmaresc asa din umbra! Tu esti foarte HOT in poza asta...cred k ti'ai innebunit iubitul!!!
O sa imi revin si eu si o sa imi schimb si poza cu ceva mai provocator 😃😃😃! Va pupacesc pe toate frumoaselor!!!
0
14-03-2013, ora 19:23
Namyda
Nu este medic/terapeut
Namyda
Si vorbind de foto sexy - CristianaStar, posteaza, te rog, din nou cealalta poza a ta. Sanii tai au o forma asa frumoasa, e pacat sa-i tii ascunsi! As zice ca foto aia e inspirationala si aspirationala pentru fetele care urmeaza sa se opereze :))
0
14-03-2013, ora 19:25
Namyda
Nu este medic/terapeut
Namyda
Madutza, sanatate multa! Sa te faci bine cat mai curand!
0
14-03-2013, ora 19:29
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Multumesc mult Namyda! 💋💋💋💋
0
14-03-2013, ora 20:09
olimpia mada
Nu este medic/terapeut
olimpia mada
ambrosio ai pm
pt amatoare...am gasit sutiene un pic buretate, material super finut si confortabil, fara sarme, fara nici un pic de push-up, cu banda fina sub sani.se aseaza fff bine, singuru inconvenient este ca sunt pt alaptare dar cu o forfecuta si un ac cu ata in 5 min le-am rezolvat pe amandoua.le gasiti la h*m.raionul pt copii
0
14-03-2013, ora 20:18
olimpia mada
Nu este medic/terapeut
olimpia mada
madutza si cele ce ati fost racite cum va tratati acum dupa ce aveti silicoane...dr meu mi-a spus ca la o infectie chiar si rosu in gat organismul reactioneaza formand anticorpi si primul corp strain pe care il ataca este implantul pt ca il considera non-self.si eu am o usturime in gat de vreo 2 sapt ce nu trece cu leacuri babesti si cand am vazut ca au facut ambii copii febra si rosu in gat am inceput sa iau augmentin, dupa 3 comp nu ma mai doare.voi cum va tratati?imi spunea dr de organisme care au respins implantul din cauza unui abces la o masea sau o pneumonie, o mycoplasma in vagin..diverse cazuri.voi ce stiti?
0
14-03-2013, ora 20:20
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
buna seara am revenit si eu la 2sapt de la operatie
0
14-03-2013, ora 21:01
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
fetelor voi dupa cat timp ati fost la solar?
dar la sala?
0
14-03-2013, ora 21:21
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Gata biby...am schimbat si eu pozica, am pus una de fetita bolnava!!! :)))) m'a prapadit de tot raceala asta :(((((

Hahaaa Olimpia, avem acelasi doctor doar..aceleasi lucruri mi le'a spus si mie! Eu m'am tratat normal, antobiotice etc! Nu simt nimic ciudat momentan :)))

Narcisa, eu la solar am fost de 2 ori dupa 2 luni si mi'am acoperit cicatricile cu un plasture!
0
14-03-2013, ora 22:24
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Narcisa scuza'ma, dar tu cat timp ai de la operatie??? Ca vad ca in com ai scris ca ai 2 sapt si in profil scrie ca ai 2 ani!! E o greseala, sau te'ai operat si a 2'a oara? 😬
0
14-03-2013, ora 22:47
danidani
Nu este medic/terapeut
danidani
buna!!!!Pe unde ati mai gasit sutiene fara sarma dragute?
0
15-03-2013, ora 05:50
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Ehhh... Me gusta Madutza:D Asa mai da !
Danidani incearca la HM eu am vazut unele dragutze, mai ales ca-ti poti lua si chilotei asortati :X
0
15-03-2013, ora 06:41
Loli Lolicon
Nu este medic/terapeut
Loli Lolicon
Buna dimineata!

Am terminat si eu, in sfarsit, turul consultatiilor - am stat de vorba cu cei cinci cei mai indragiti pe aici, domnii doctori Parasca, Nae, Antohi, Totir si Grecu, in aceasta ordine. Bineinteles, mi-am facut si un top personal :P

Aproape ca am luat decizia finala, mai ramane sa negociez un pic niste gargauni pe care ii am eu prin cap.

Voiam sa va intreb... Pe cele care ati avut asimetrie, doar operatie de augumentare si care aveti implanturi diferite - am vazut cateva fete pe aici cu implanturi de marimi diferite. As dori, daca se poate, sa vad si eu poze inainte/dupa.

Dupa cum vedeti, am o asimetrie evidenta. Cu toate acestea, toti cei cinci doctori mi-au spus in prima faza ca nu e cazul de implanturi diferite. Si au fost destul de fermi. Am reusit eu sa ii conving aproape pe toti, doar ca nu m-am convins pe mine... Daca or sa iasa naspa? Sau daca accept implanturi egale si o sa traiesc cu parerea de rau ca nu am incercat sa ii egalez prin implanturi? Uf!!! Ma roade tare de tot!
0
15-03-2013, ora 08:10
danidani
Nu este medic/terapeut
danidani
Draga Loli, cum ajung la calculator schimb poza ca sa vezi ce inseamna asimetrie.Eu am implant de 315 si respectiv 215, iti dai seama ce diferenta mare am avut eu?Acum sunt super multumita si asta pt ca am mers pe mana doctorului meu.Toata lumea are o asimetrie mica, este ceva natural.Eu din pacate am avut o diferenta enorma.Trebuie sa simti o conexiune cu doctorul pe care l-ai ales, sa iti inspire incredere si siguranta!
0
15-03-2013, ora 08:38
danidani
Nu este medic/terapeut
danidani
Am schimbat poza, sper sa iti fie de folos!Eu zic ca cel mai important este sa iti gasesti acel doctor cu care ai o chimie, care iti transmite incredere si te face sa vezi rezultatul final.Daca tu zici ca ai asimetrie eu ce sa mai zic!este foarte important sa ai incredere indoctor si sa mergi pe mana lui, daca nu simti asta inseamna ca nu ai gasit doctorul potrivit pt tine.Nu are rost sa te grabesti.Eu am mers pe mana lui Antohi si nu imi pare rau.I -am spus de la inceput ce vreau si apoi nu mai m-am bagat.Si bine am facut!
0
15-03-2013, ora 10:45
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
buna dimineata :)

narcisa, bine ai revenit! da' ce aparitie sexoasa!!!!! cum te simti? totul e ok? pup :*

si pe mine m-a chinuit raceala 2 sapt, aa fost crunt, cu accese de tuse de nu dormeam nopti intregi. m-am tratat cu pastile de raceala (ibusinus), ceai cu muuulta miere si lamaie si sirop pt tuse. a trecut intr-un final, dar a fost groaznic, nu imi amintesc sa fi foat asa racita vreodata. va doresc multa sanatate!
0
15-03-2013, ora 12:54
biancabia
Nu este medic/terapeut
biancabia
Loli si eu am avut asimetrie...si multe alte probleme de pozitionare etc..si dl. dr. Nae mi-a sp din prima ca nu e cazul sa se 'joace' cu implanturi diferite pentru ca se poate ca in final, cel care a fost mai mic sa devine mai mare, si cel mare sa fie mai micut...eu am mers pe mana lui nu am comentat nimic pt ca stie mai bine ce e de facut.desi sanii mei nu au fost egali inainte de operatie si desi mi-a pus acelasi implant la ambii sani, diferenta dintre ei este foarte mica, aproape ca nici nu se vede..daca doctorii au insistat ca nu trebuie marimi diferite..stiu ei mai bine ce fac

Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 111011111112 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •