Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 112211231124 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
29-03-2013, ora 18:29
melyy
Nu este medic/terapeut
melyy
Buna fetelor.
Sinner17 stai linistita ca totul o sa fie ok. si marimea o sa fie ok 380 nui asa de mare stai linistita si eu am avut 75B si am pus 485 si e bine asa ca stai linistita o sa fie bine
0
29-03-2013, ora 18:42
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
multumesc, anyta, iti doresc asemenea!

melly, nu ne onorezi cu o poza? ce mai face doctorasul nostru? planuiesc sa ii fac o vizita in urm doua sapt...pleaca cumva in concediu?
0
29-03-2013, ora 19:08
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Buna fetele! Nu am mai scris dar am citit tot ce s-a postat. Gata! Ma reoperez pe 8 aprilie. Am emotii de pe acum, sunt nerabdatoare sa scap de durerile care m-au tocat incet incet, sper sa fie totul bine...
0
29-03-2013, ora 19:49
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
vintila iubita iti doresc din tot sufletul sa-ti iasa exact cum iti doresti...doamne cat ai mai patimit saracuta..iti tinem pumnii bine strinsi..la cine te operezi?
0
29-03-2013, ora 19:52
NOAMY
Nu este medic/terapeut
NOAMY
Buna Vintila

Chiar ma gandeam la tine. Sa stii ca pe mine ma-u lasat durerile - e mult spus dureri, ci o sensibilitate aparte si senzatia ca ma strange un san- de la sanul in cauza. A durat un an pentru ca sanul cu probleme sa revina la un nivel de sensibilitate normal. Acum pot spune ca a fost un nerv lezat cu siguranta, si refacerea lui a durat mult. Abia dupa un an reusesc si eu sa dorm pe burta, desi incerc sa nu abuzez.

Sper sa se rezolve si la tine, atat cu durerile, cat si cu partea estetica. Ce medic ai ales pentru reoparare si ce implant va folosi (marime). Iti doresc din tot sufletul sa fie cu succes de data acesta, si sa scapi de durerea aceea. Tine-ne la curent cu rezultatul, as vrea sa stiu si daca medicul da un verdict la final de operatie al cauzei care a dus la sensibilitatea si durerile tale exagerate.
0
29-03-2013, ora 19:53
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Nyca multumesc mult, la Nae ma reoperez, am incredere si cred k va fii bine..numai sa scap, mi se pare o eternitate pana pe 8, dak ar fii dupa mine maine as face operatia k sa scap cat mai repede
0
29-03-2013, ora 19:57
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Noamy si eu tot 1 an am d la a 2 a operatie dar nu mi a trecut sensibilitatea si durerile ink sunt, si eu sunt curioasa sa vaddin ce cauza am aceste simptome.. vedem dupa operatie..oricum sunt optimista k de data aceasta va fii bine
0
29-03-2013, ora 20:03
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Implantul va fii mentor 350 cc
0
29-03-2013, ora 20:07
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
faci aceeasi operatiune ca elena..acelasi implant acelasi doctor...scuze aceeasi doctori...bine punctat...super tare o sa fii
0
29-03-2013, ora 20:11
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Da asa este, aceeasi doctori, doar k eu pe langa asimetrie mai am si durerile astea care ma toaca incet, dar mai am un pik si am sa scap de ele, dupa operatie dak numai am durerile astea cred k am sa dansez in salon de fericire! :) desi ar intra mai mult de 350 e ok atat de frik sa nu mai am probleme...
0
29-03-2013, ora 20:15
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Mult succes Vintila88. Pacat ca ai aceste dureri, acum am vz ca deja ai trecut prin 2 interventii! Pacat.sanii tai mie imi plac, nu se vede asimetria in poza asta! Dar cu 350 or sa fie si mai SUPER! Succes!
0
29-03-2013, ora 20:19
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Multumesc Madutza, se vede asimetria, nu pot purta ceva decoltat din cauza asimetriei pt k nu sunt la acelasi nivel. Dar ma reoperez din cauza durerilor si apoi pe planul 2 este asimetria, oricum am mare incredere k va fii bine de data aceasta...
0
29-03-2013, ora 20:19
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
Wow! Vintila cat ma bucur pt tine!!! Dragutza abia astept! Sa ne tii la curent! T pup!
0
29-03-2013, ora 20:23
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Da Alinuk va voi tine la curent, multumesc! Ma coplesesc emotiile de pe akm..imi e tare frik..dar cu siguranta va fii bine..
0
29-03-2013, ora 20:33
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Offff Alinuk.cat imi plac sanii tai 😬:)
0
29-03-2013, ora 20:43
olimpia mada
Nu este medic/terapeut
olimpia mada
Vintila 80 multa bafta!350 vor fi suuuper!!!!
0
29-03-2013, ora 20:45
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Multumesc olimpia mada,
0
29-03-2013, ora 21:27
raluca13
Nu este medic/terapeut
raluca13
Woow madutza88..ce sani frumosi ai... 3...si sutienul ala.
0
29-03-2013, ora 21:32
kellyrose
Nu este medic/terapeut
kellyrose
mely abia astept sa iti vad rezultatul si eu tot de la 75b plec si tot 485 mi-a recomandat doctorul :*
0
29-03-2013, ora 21:54
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Ms mult raluca!!! 😘😘😘
0
29-03-2013, ora 22:11
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
vintila, mult succes! sa dea d-zeu ca de data asta sa iasa bine, sa ai rezultatul mult visat si fara dureri. o meriti din plin dupa cate ai patimit!
0
29-03-2013, ora 22:21
melyy
Nu este medic/terapeut
melyy
Buna promit ca maine pun poza.
Me_myself doctorasul nostru e bine :) nu cred ca merge in concediu, eu in 16 - 17 maduc la el :)
0
29-03-2013, ora 22:49
Sinner17
Nu este medic/terapeut
Sinner17
Thx melyy :* Mult succes vintila88!!! Sa'ti iasa rezultatul dorit!
0
29-03-2013, ora 22:58
21nathy
Nu este medic/terapeut
21nathy
Buna, sunt noua pe acest forum dar va admir de cateva luni :) Nu am implanturi, dar imi doresc in viitorul foarte apropiat. Am programare pe 5 aprilie la clinica Proestetica pentru prima intrevedere.Am foarte multe nelamuriri si as dori daca se poate sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Prima intrebare ar fi: ce ar trebui sa stiu cand ma prezint acolo? Sunt si tare nelamurita cu marimea implanturilor.
Precizez ca am 1.71 h si 57 de kg, dimensiune sub bust 75, bustul masoara 85 in acest moment :D Ideea este ca nu as vrea ca dimensiunea finala sa depaseasca 95-96 de cm, cat masor la solduri. Stiu ca le vreau rotunde si cam atat.:)
Am 29 de ani si doi copilasi pe care i-am alaptat, inainte purtam 75B la sutien, acum 70B.Sunt mai mici si mai goi decat inainte, insa nu lasati.asta ca nu avea ce sa se lase ;)) Am avut niste sani superbi in perioada alaptarii (dupa cum puteti vedea si in poza) dar dupa ce s-a terminat lapticul am ramas si fara ce aveam inainte.:( Va rog daca se poate sa ma ajutati macar cu marimea implantului, stiu ca medicul imi va recomanda o marime anume, dar nu vreau sa regret cumva ca am indurat pentru prea putin :)
Multumesc anticipat :)
0
30-03-2013, ora 00:21
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Vad ca ati vb despre acea durere sub san. Si eu am avut-o, acum vreo 1-2 luni. In fiecare noapte, cand ma intorceam de pe o parte pe alta, ma trezezm, din cauza usturimii. Simteam o usturime puternica. Nu inteleg de la ce era, ca daca dau cu mana pe taietura de sub san, nu simt nimic. Nici macar daca dau cu unghia si zgarii. Si totusi, noaptea, la intoarcere, ma ustura ceva. Dar numai pe moment, nu persista. A fost destul de nasol, ca ma panicam, dar ma linisteam cand vedeam ca nu e de la cicatrice. A trecut, acum nu mai simt nimic, dar e bine sa stiu ca nu sunt singura care am simtit asta.

21nathy, superbi erau sanii tai. Se vad asa...proaspeti :)). Stiu ca suna funny, dar asta imi inspira. Pacat ca s-au golit, dar e bine ca nu s-au si lasat. Ideea e ca trebuie sa mergi pe maximul recomandat de dr, ca sa nu regreti apoi. Si cred ca o sa iti intre destul, ca daca s-au marit atata, inseamna ca are unde intra. La dimensiuni esti cam ca mine. Eu am 1, 73, 58 kg si 75 sub sani. Peste sani am 91 acum, dar pana sa ma operez, aveam 97-99. M-am masurat dupa ce am slabit. Banuiesc ca inainte aveam mai mult.
La ce dr mergi?

Vintila, ma bucur enorm pentru tine. La cat ai indurat dupa operatiile tale, daca as fii doctor, gratis te-as opera. Din postarile tale, mi se pare ca te-a cam daramat psihic sentimentul de ceva ce nu iti apartine. Sunt convinsa ca totul va fii bine. Am toata increderea in dl. Nae.

Sinner, nu-ti mai face atatea griji. Si eu ma consider cel mai ghinionist om. Simt ca totul mi se intampla numai mie, la modul ca daca ar cadea o piatra si ar fii 1000 de oameni jos, in capul meu ar cadea. Si inainte de operatie, imi faceam fel si fel de ganduri: daca nu ma mai trezesc, daca ies urati, daca imi descopera ceva in neregula, daca o sa am dureri crunte si cate si mai cate. Si uite ca lunea viitoate fac 6 luni de la operatie si nu am avut nici cea mai mica neplacere. Rezultatul e mai mult decat imi doream, dureri 0, din anestezie m-am trezit f usor...mi-a parut si rau ca m-am panicat atata si ca m-am consumat asa. Daca mergeai la vr-un doctor de duzina, mai ziceam, dar asa, ce scuza ai? Hai capul sus si o sa te auzim si pe tine, la 1-2 sapt dupa operatie, cat de multumita esti si ce fleac a fost. :)
0
30-03-2013, ora 00:27
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Wooowww raluca!! Uite domle ce frumosi sani si mari cu un implan mic de 265!!! Foarte frumos, felicitari!
0
30-03-2013, ora 01:34
Alisza
Nu este medic/terapeut
Alisza
Buna dragele mele, ma scuzati k nu am mai intrat...dar am fost foarte stresata in ultima perioada deoarece iritatia aceea pe sani care era de fapt o acne m-a tinut o luna si ceva iar in tot timpul asta am stat intr-un stress continuu la cat de urati erau sanii...si in sfarsit abea Marti m-a reoperat si pe mn la sanul stang deoarece era mult mai ridicat si umflat si din cu totul alta poveste dupa cum stiti...poza este ink cea veche..nu am apukt sa fac una noua ca ink am bandaj la san, nici de data asta nu sunt multumita acum mi se pare ca mi l-a lasat mai jos decat trebuia...off numai probleme...si ink sanul este foarte inflamat si mai mare decat celalalt astept ink cateva zile sa-si revina si fac poze sper sa nu se lase prea tare ca iar o sa fie diferenta
0
30-03-2013, ora 01:39
Alisza
Nu este medic/terapeut
Alisza
A si doctora mi-a zis k eu sunt de vina ca este sanul asa... k sigur am ridikt eu ceva si s-a ridikt, asta mi-a zis inainte de operatie iar dupa mi-a zis k de fapt sanul stang la care m-a operat era bun asa ridikt ca dreptul s-a lasat de fapt, din cauza mea ca am facut eu ceva...ceeea ce este total neadevarat..eu in tot timpul asta am stat f cuminte nu am facut nimica, bine k i-am zis de inainte ca mie imi place cum arata sanul drept asa mai jos ca altfel mi-l ridica asa urat ca si pe stangul care era oribil ridikt si deformat si ea mi-a zis ca asa trebuia sa arate amundoi...of Doamne horror!
0
30-03-2013, ora 01:40
Alisza
Nu este medic/terapeut
Alisza
DnaX tu cum esti stiu ca aveai si u o problema cu asimetria? va poop!
0
30-03-2013, ora 01:45
aleexa
Nu este medic/terapeut
aleexa
Buna!! Fetelor ma indrumati si pe mine cum sa fac sa postez o poza cu "bijuteriile" mele?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 112211231124 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •