Implant silicon sani
Nu am :D Eu am lifting doar (in loc sa-mi bag, eu mi-am scos:)) )
Sunt rotunjiti frumos si par ca ai mei la marime rapaortat la trunchi.si ma uitam sa vad cat ai si nu gaseam.acum nu mai studiez proiectii si marimi ca m-a linistit dr meu da uit sa vad cam care este proportia intre circumferinta bust si solduri...
Pai ca sa iti faci o idee: am 1.73, 58kg. La solduri am 90 si bust 91. Aveam 97 la bust, dupa ce am slabit. Cred ca inainte aveam 100.
buna fete am pus si eu o poza, cum vi se par? cam mari nu?
Diva, nu-mi par mari deloc. Adica nu la modul exagerat. De ce ai pansamentul acolo? Ai incizia prin areola?
Da, prin areola sunt puse si o sa scot firele luni, dar mi se pare ca unul este mai sus decat celelalt, sotul meu zice ca sunt prea mari, era obisnuit sa ma vada cu doua urme de sani!
Se poate sa fie o mica diferenta intre ei, dar inca nu sunt asezati bine. Mai e timp si vor ajunge la acelasi nivel, ai sa vezi. Nu mi se par deloc prea mari, sincer. Si par bine proportionati cu corpul tau.
Buna fetelor! Imi spuneti si mie va rog...cate dintre voi aveti incizia in jurul areolei ??? Cum s-a vindecat si dupa parerea vostra, unde e mai ok sa aibe loc incizia? Senzorial este la fel? Durerea de dupa operatie e mai mare?
Nathy, cred ca durerea e la fel, avand in vedere ca oricum se umbla la muschi. Taietura nu doare. Eu am si la areola si vertical si sub san si iti pot spune ca cea de sub san inca se vede, pe cand cea din jurul areolei e aproape invizibila. Dar am vazut ca majoritatea doctorilor, prefera taietura sub san. Stiu ei ce stiu.
Daca ai fii citit 2-3 comentarii mai sus, ai fii vazut ca Diva are taietura prin jurul areolei.
Daca ai fii citit 2-3 comentarii mai sus, ai fii vazut ca Diva are taietura prin jurul areolei.
21nathy, eu cred ca taietura sub san este cea mai ok, de asta am si optat pt ea..majoritatea doctorilor oricum p asta o practica cel mai uzual..aia prin areola poate fi ok, dar depinde ff mult de doctor sa nu iti lase marginile urate, in valuri cum am vazut un caz..si depinde mult si de cum te vindeci tu:la unele pers nu o sa mai vada aproape nimic, la altele da..si daca ramane semn ala se vede tot timpul;in schimb daca ai taietura sub san nu se vede daca stai in picioare, doar dak stai culcata..si ink ceva:nu la toata lumea se poate face prin areola, de exemplu la mine nu se putea pt ca am areolele mici..dak tu le ai mari atunci ai ai optiunea asta..insa eu tot pe sub san as merge..dar na, cel mai bine t consulti cu dr tau..
Multumesc mult de raspunsuri, al3poz- am citit ca Diva are prin areola, doar ca am vrut mai multe pareri si mai ales niste raspunsuri referitoare la dureri sau daca afecteaza senzorial acasta operatie :) Si inca ceva: Te limiteaza ca dimensiune? Adica incape un implant mai mare pe acolo? Mare insemnand un 350 cc cu profil inalt..
Buna fetelor! As vreasi eu sa-mi maresc sanii, imi poate cineva recomanda un dr.bun la Iasi?
Nathy eu am prin areola 330 cc mentor puse de dr Totir, cicatricile practic nu se vad.
Eu sunt foarte multumita de alegerea mea.
Mie doctorul mi-a zis ca se spune ca riscul de contractura este un pic mai mare dar mie mi-a fost frica de cicatricea de sub san si am ales foarte bine.
Eu iti recomand sa alegi tu cum crezi ca este mai binet tine si in acord cu doctorul tau.
Eu sunt foarte multumita de alegerea mea.
Mie doctorul mi-a zis ca se spune ca riscul de contractura este un pic mai mare dar mie mi-a fost frica de cicatricea de sub san si am ales foarte bine.
Eu iti recomand sa alegi tu cum crezi ca este mai binet tine si in acord cu doctorul tau.
Iarina ma bucur sa te vad poate-mi trimiti pe mail o poza cu nasul tau.
Si pe mine ma bate gandul sa-mi fac operatia.
Te pup!
Si pe mine ma bate gandul sa-mi fac operatia.
Te pup!
Cata, foarte frumosi si naturali sanii tai. Acum i-am analizat mai bine. Nici nu ai zice ca ai implant.
Parca tu esti operata dupa mine, nu? Nu mai tin minte exact. Si la mine sunt aproape invizibile cicatricile din jurul areolei si la mine sunt mai mari ca la tine, banuiesc. Eu am avut toata areola decupata.
Moldis, habar nu am de vr-un doctor in Iasi si nici nu am auzit pe nimeni spunand ca s-a operat in Iasi. Mai aproape ar fii dl Stan, la Bacau. Daca nu, mergi la Bucuresti, sa ai de unde alege :)
Parca tu esti operata dupa mine, nu? Nu mai tin minte exact. Si la mine sunt aproape invizibile cicatricile din jurul areolei si la mine sunt mai mari ca la tine, banuiesc. Eu am avut toata areola decupata.
Moldis, habar nu am de vr-un doctor in Iasi si nici nu am auzit pe nimeni spunand ca s-a operat in Iasi. Mai aproape ar fii dl Stan, la Bacau. Daca nu, mergi la Bucuresti, sa ai de unde alege :)
Cata eu sunt foarte multumita de nas si am sa-ti trimit si tie poze cu el.
Nu am pus poze deoarece nu vreau sa fiu recunoscuta de cunoscuti.
Te pup arati senzational!
Nu am pus poze deoarece nu vreau sa fiu recunoscuta de cunoscuti.
Te pup arati senzational!
buna fetelor am revenit ce mai fac sanii vostri? pup
Buna ana! E prima data cand te vad, ma uit la sanii tai, sunt foarte frumoasi dar sincer nu mai inteleg nimic din marimile astea... Vad ca ai 550 si nu sunt mari deloc! Spun asta pt ca eu am doar 285 si as vrea un 500... Dar vad ca nu e mare diferenta! Offff :(
Madutza trebuie sa tii cont de faptul ca aveti implanturi de la fime diferite. Tu ai Allergan, iar ea are Mentor. Diferenta de marime intre voi nu este f mare. Tu ai latimea implantului de 11, 5 cm si proiectie 5, 3, iar ea are latimea de 13, 6 si proiectia de 5, 5 :)
Da ai dreptate justty... E diferenta mica ! Deci ca sa se vada diferenta tre sa imi pun tot allergan!
Buna!Am 7 zile de la operatie si eu, dar ma simt ok.As vrea sa va intreb daca ati folosit vreo crema hidratanta pe sani.MI se pare pielea foarte intinsa si mi-e teama sa nu fac vergeturi.Dr nu mi-a recomandat nimic.
Sa-ti fie de bine dinasim! La ce dr te-ai operat? Si la mine s-a intins pielea, dar nu am facut vergeturi. Dupa ce ma spalam, ma dadeam cu crema de corp si pe sani.
M-am operat la Dna dr Ina Isac la Spitalul de chirurgie plastica si arsuri.Nu este foarte cunoscuta pe acest forum, dar eu sunt foarte multumita de rezultat, am 365gr Natrelle, HP.
Madutza problema e si ca eu am 178 înălţime sunt lata in spate de si din aceasta cauza nu se vad exagerat de mari
Dianasim eu m-am dat cu ulei de masline si nu am nici o vergetura
Urmaresc forumul de ceva timp si in sfarsit mi-am facut curaj sa imi fac aceasta operatie!!!.Imi era f frica de operatie, la masuratori efectiv mi s-a facut rau de frica si era sa cad din picioare.Nu mai spun ca inainte la operatie in finecare dimineata ma trezeam efectiv speriata cand stiam ca urmeaza sa ma operez M-a incurajat f mult cea mai buna prietena a mea care s-a operat in decembrie 2012 si este f multumita si m-am dus la acelasi doctor, dl doc Antohi.!Am implant 310 anatomic, low height(sunt mica in spate si sunt o persoana f slaba).Acum sunt in a 5 cea zi dupa operatie si ma simt ok, azi m-am plimbat prin mall:):):)Nici dupa operatie nu am avut dureri mari si am mers singura din prima zi. Fetelor daca aveti de gand sa va faceti aceasta operatie si mai este vreuna panicata ca mine, va incurajez sa o faceti!!!!!
Acum de abia astept sa imi scoata fasa ca sa ii pot vedea mai des!
Mie doc mi-a spus ca pot conduce masina dupa 2 saptamani, dar nu prea as astepta atat de mult...nici nu prea am cum sa astept atat. Este vreuna care a condus mai repede de 2 saptamani(cutie manuala) si nu a avut probleme?
Acum de abia astept sa imi scoata fasa ca sa ii pot vedea mai des!
Mie doc mi-a spus ca pot conduce masina dupa 2 saptamani, dar nu prea as astepta atat de mult...nici nu prea am cum sa astept atat. Este vreuna care a condus mai repede de 2 saptamani(cutie manuala) si nu a avut probleme?
Miha, bn ai venit printre noi!!!! Si felicitari pt operatie! Eu am condus dupa 5 zile :)))) dar cutie automata!
Multumesc gagicilor ce mi-au scris pm-uri despre lipo
Anabrunette f frumusei sanii tai ;)
Anabrunette f frumusei sanii tai ;)
Al3poz multumesc nu durerea este problema mea ci rezultatul ! Am vazut cateva rezultate foarte frumoase iar in ceea ce priveste numele doctorului mi se par corecte recomandarile tale ! Trebuie sa ma decid.Mi se pare ca am si o asimetrie intre cei doi sani si nu stiu daca implantul poate rezolva si problema asta ! Felicitari LoliLolicom ! abia stept sa ne spui cum te simti!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 21vreau silicoane
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 6Microchist si nodul la sani
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 3durere a sanilor
- 13cancer la san
- 3Tratament LIPOMASTIE
- 9nodul la san
- 3probleme la san de cate zile
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 2Mastoza chistica
- 3Durere la sâni, help
- 0Capsule marire sani
- 1Masajul dupa implantul mamar
- 1Marire sani si scolioza?
- 0Am nevoie de pareri si ajutor
- 2Implant silicon la 42 ani
- 1Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: