Implant silicon sani
Exact ala e filmuletul pe care l-am vazut... vroiam demult sa ma uit dar astazi mi-am facut curaj.
riscurile meseriei :P
radem si glumim, dar de fapt e o chestiune serioasa...
radem si glumim, dar de fapt e o chestiune serioasa...
Eiii, hai ma fetelor, ca nu e asa tragic. Pai atunci de rino ce mai ziceti? :))
tipurile de incizii pt lifting in functie de gradul de ptoza si marimea sanilor. foarte interesant !
http://www.youtube.com/watch?v=IDg4xEeH3UE
http://www.youtube.com/watch?v=IDg4xEeH3UE
me_myself, in fotografie nu se vad cicatrici, cum ca ai si lifting, dar daca voi arata si eu asa dupa interventia cu pricina, pot spune ca o sa merg relaxata la operatie. acum astept sa treaca perioada asta de mini-vacanta ptr toata lumea si sa ma programez si eu la o consultatie, sa vad ce mi se spune. dar...in cat timp ne putem relua activitatile normale, facand referire la job (care la mine reprezinta statul pe scaun 8-9 ore pe zi).ca despre ridicarea copiluli in brate, am inteles, ca o luna nu am voie, ceea ce nu ar fi rau.isi mai revine si spatele meu, macar in perioada aia.
me-myself, multumesc ptr link-ul cu liftingul, f. bun, mi-am facut o idee despre ce este vorba
alepoz eu am rinoplastie si nu m a durut nimic in schimb la implant m a rupt spatele
Ce de fete noi! :) Salutari la toata lumea!
Me_myself, primul link al tau ar trebui postat cu avertismentul: contine imagini cu un puternic impact emotional. Daca as fi vazut atatea poze cu operatii esuate la un loc anul trecut, nu cred ca as mai fi facut pasul. M-am documentat destul inainte de operatie, dar am preferat sa citesc mai mult decat sa vad imagini sau filmulete care mi-ar fi putut afecta decizia.
In alta ordine de idei, ai mei sani au implinit un anisor (aproape un an si o luna). Chiar nu mi-am dat seama cand a trecut timpul si ma simt de parca i-as fi avut dintotdeauna. Inca nu am avut timp sa merg la controlul de 1 an, insa nu am simtit nici un disconfort care sa semnaleze vreo eventuala problema, asa ca am amanat putin vizita la medic.
Le-am facut, in schimb, niste poze mai recente, desi modificari nu au mai survenit din luna a 5-a: au aceeasi forma, volum si consistenta (au ramas destul de tari - eu plecand de la sani mici, iar implantul Allergan fiind ceva mai tare decat Mentor - dar se pot apropia foarte usor, iar sutienul se aseaza mult mai bine).
Me_myself, primul link al tau ar trebui postat cu avertismentul: contine imagini cu un puternic impact emotional. Daca as fi vazut atatea poze cu operatii esuate la un loc anul trecut, nu cred ca as mai fi facut pasul. M-am documentat destul inainte de operatie, dar am preferat sa citesc mai mult decat sa vad imagini sau filmulete care mi-ar fi putut afecta decizia.
In alta ordine de idei, ai mei sani au implinit un anisor (aproape un an si o luna). Chiar nu mi-am dat seama cand a trecut timpul si ma simt de parca i-as fi avut dintotdeauna. Inca nu am avut timp sa merg la controlul de 1 an, insa nu am simtit nici un disconfort care sa semnaleze vreo eventuala problema, asa ca am amanat putin vizita la medic.
Le-am facut, in schimb, niste poze mai recente, desi modificari nu au mai survenit din luna a 5-a: au aceeasi forma, volum si consistenta (au ramas destul de tari - eu plecand de la sani mici, iar implantul Allergan fiind ceva mai tare decat Mentor - dar se pot apropia foarte usor, iar sutienul se aseaza mult mai bine).
la multi ani, lisa, sa ii stapanesti sanatoasa in continuare!
La mulţi, mulţi anişori sânilor tăi Lisa!!!! Abia astept sa faca si ai mei un anisor!!! :*
Multumesc pt urari! Madutza88, dupa primele 4, 5 luni cand mai apar modificari, va trece timpul de nici nu o sa-ti dai seama! Oricum arata foarte frumos sanii tai si par mai mari fata de marimea pe care o ai. Sa te bucuri de ei sanatoasa!
Lisa, la mulţi ani fericiţi şi frumoşi, sanilor tăi. Arată superb decolteul tău. Te-ai mai interesat de operaţie?
Florinda, ştiu ca rino nu doare. Nu de durere ziceam, ci de procedeu. Era vb de acel filmuleţ şi ziceau fetele ca prin ce trec sânii, la lifting. Şi eu am zis ca dacă liftingul e tragic, ce să mai zicem de rino... Mă refeream numai la procedura. Nici liftingul, nici rinoplastia, nu doare...
Florinda, ştiu ca rino nu doare. Nu de durere ziceam, ci de procedeu. Era vb de acel filmuleţ şi ziceau fetele ca prin ce trec sânii, la lifting. Şi eu am zis ca dacă liftingul e tragic, ce să mai zicem de rino... Mă refeream numai la procedura. Nici liftingul, nici rinoplastia, nu doare...
aa ok am pierdut eu firul k s d p tel rezultatul e cel mai important oricum la cat se lucreaza la nas e ciudat k nu doare si la sani unde nu i cine stie c nu putem sta drepte
Buna fetelor... Am fost azi la consultatie la dna dc gusa florina, de care fost foarte incantata, cel putin la telefon... Insa m a dezamagit... Nu era deloc comunicativa... Imi raspundea pe departe la intrebari, plus k a avut si unele faze care mi s au parut foarte sadice!:(( nici macar nu m a masurat ca lumea, nu mi a explicat mai nimci despre implanturi, despre profil, etc! Asa k m am reorientat rapid, iar akm pe seara a fost la consultatie la dna dc isac ina, care a fost foarte deschisa... Mi a explicat tot ce trebuia sa stiu, tot ce ma interesa... Mi a spus parerea ei...
Vineri cred k urmeaza operatia!:))) insa tre sa ma hotaresc la felul implantului... Datorita faptului k sunt mica in torace plus dimensiune pana la gat fiind foarte mica, mi a recomandat implant anatomic, insa eu nu vreau.. K mi e firca de rasucire... Mi a spus ca cel rotund, va parea k am doua mere, mi a aratat poze cu implant rotund si cu cel anatomic insa mi au placut amandoua... Aaa si dimensiunea va fi intre 255-295 g parca( sau ceva d genu)...deci voi ce m ati sfatui, cel rotund sau anatomic??? Aaa si ce sa aleg intre mentor si allergan??
Vineri cred k urmeaza operatia!:))) insa tre sa ma hotaresc la felul implantului... Datorita faptului k sunt mica in torace plus dimensiune pana la gat fiind foarte mica, mi a recomandat implant anatomic, insa eu nu vreau.. K mi e firca de rasucire... Mi a spus ca cel rotund, va parea k am doua mere, mi a aratat poze cu implant rotund si cu cel anatomic insa mi au placut amandoua... Aaa si dimensiunea va fi intre 255-295 g parca( sau ceva d genu)...deci voi ce m ati sfatui, cel rotund sau anatomic??? Aaa si ce sa aleg intre mentor si allergan??
Buna anda! Dupa parerea mea ar treb sa mergi pe un implant anatomic de la allergan!! Este doar o parere! Eu am anatomic allergan si sunt foarte multumita! Dar doamna doctor ce ti'a recomandat?
Ea mi a recomandat tot anatomic, k sunt mica, si cica cele rotunde ar veni prea de sus si ar arata ca doua mere... Insa imi e foarte frica de intorsul implantului anatomic!:((((
Anda...nu cred k trebuie sa iti fie frica de " intorsul " implantului... Odata prins de muschi, implantul nu se mai deplaseaza nici daca il bati cu ciocanul! Nu sunt foarte frecvente aceste cazuri! Alegerea e a ta!
Anda4uu, implantul anatomic nu se rasuceste chiar asa usor.acesta era un mit valabil pt implantele vechi cu suprafata neteda, mit demontat acum de aparitia implantelor cu suprafata texturata, care le confera acea aderenta care va impiedica rasucirea, iar daca buzunarul pectoral este ajustat pe masura implantului, sansele de rasucire sunt si mai mici sau chiar inexistente.Intradevar daca distanta de la gat si pana la san este mai mica, ar fi de preferat un implant anatomic si daca tu ai incredere deja in dr ales, atunci iti recomand sa mergi pe mana lui/ei. Bafta!
Lisa01, sa le stapanesti sanatoasa si fericita cat mai multi ani! :)
Lisa01, sa le stapanesti sanatoasa si fericita cat mai multi ani! :)
anda, de ce nu mergi la o alta consultatie la alr dr...mai multe pareri nu strica :)
bine ca ai renuntat la prima dr, daca nu ti-a inspirat incredere si nici comportamentul ei nu era cel asteptat, bine ai facut ca te-ai reorientat.
bine ca ai renuntat la prima dr, daca nu ti-a inspirat incredere si nici comportamentul ei nu era cel asteptat, bine ai facut ca te-ai reorientat.
Cred ca daca implanturile ar fi fost mai mici, m-ar fi durut mai putin. Ce credeti? Imi pare rau ca am vrut sa merg pe maximul permis.
Consultatia la dr Grecu, cel putin pe mine m-a costat 250 ron. La finalul celor 3 ore si jumatate, din care vreo doua petrecute cu psihologul pe care dr. Grecu il are de cca 2 luni din cate am inteles, am aflat ca am de platit 150 ron discutia cu psihologul (nesolicitata de catre mine) si 100 ron consultatia la dr Grecu. Va spun ca titlu informativ.
Consultatia la dr Grecu, cel putin pe mine m-a costat 250 ron. La finalul celor 3 ore si jumatate, din care vreo doua petrecute cu psihologul pe care dr. Grecu il are de cca 2 luni din cate am inteles, am aflat ca am de platit 150 ron discutia cu psihologul (nesolicitata de catre mine) si 100 ron consultatia la dr Grecu. Va spun ca titlu informativ.
fetelor, doare cand se scot firele??? maine le scot si mi e cam fricaaaa
de ce are psiholog? tre sa treci ceva test? si este si obligatoriu? :(
florinda, nu doare vei simti doar o furnicatura - nu e ff placut, dar nu e dureros, stai linistita! :)
Florida dc ai fire de scos?? Asa ti'a zis domnul doctor ca tre sa iti scoata firele?
me myself probabil sa vada ce inseamna pt tine operatia si ce motive ai s o faci. cu siguranta interventia ne afecteaza psihicul si vor sa avem asteptari reale. 2 tate s doar doua tate pana la urma noi le dam atata importanta. m au trimis si p mn o data la psiholog inaintea unei interventii dar in portugalia nu aici. oricum mi se pare o idee buna si statul de vb cu o persoana abilitata n are cum sa dauneze.
nu mai stiu ce mi a zis sa mi deA jos bandaju nuj dak are si fire de scos asa
m am gandit eu, se poate si fara?? stiu k si la nas am avut si mi le a scos. boh vedem maine
m am gandit eu, se poate si fara?? stiu k si la nas am avut si mi le a scos. boh vedem maine
sunt de acord ca ideea unei discutii cu psihologul e binevenita- ca sunt cazuri cand se exagereaza cu marimile sau nr operatiilor...dar sa fie obligatorie??? sau macar sa te anunte in prealabil sa ai banii pregatiti, nu?
ei probabil se gandesc k dak ai 3000 de eur nu te mai uiti la 250 ron, nu stiu ei k ne punem tate de toti banii:))) am mai vazut cazuri
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 5De la varsta cam de 9-10 ani am observat ca sanul meu drept s-a atrofiat complet
- 22fire pe sani
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 7Probleme sani
- 3marirea sanilor
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 9Vreau sani mari
- 1Pastile de marit sanii (help)
- 2cresterea rapida a sanilor
- 4Sfarcuri dureroase
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 1Marire sani
- 1Marire si ridicare de sani
- 2Implant silicon
- 1Sâni tuberosi intervenție
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: