Implant silicon sani
Buna seara fetelor!
Imi pare rau sa aud si sa vad ca apar din ce in ce mai multe paciente nemultumite de unul si acelasi medic...probabil fiecare medic isi are perioadele lui proaste si acum a venit si randul faimosului medic al vedetelor...cine stie?! Problema este ca greselile nu si le asuma iar reparatiile trebuie facute de cineva, cumva, iar asta devine foarte frustrant si costisitor pt pacientele in cauza.
Karina, in urma experientei tale neplacute, te-as sfatui sa ceri parerea a mai mult de un singur medic, inainte de a interveni din nou si sa faci alegerea cea mai buna in final, la fel si celelalte fete nemultumite care intentioneaza sa-si repare greselile facute de altii.
In alta ordine de idei, al3poz, am si eu o nedumerire. Ai interactionat vre-odata in vre-un fel cu dr Grecu? Te intreb din simpla curiozitate, pt ca observ ca repeti obsesiv, de cate ori ai ocazia, ca tie nu-ti place "ca om".Daca da, atunci no prb, este parerea ta si respect parerile tuturor, mai ales daca sunt formate prin prisma experientei proprii ci nu prin a impactului mass media sau a parerilor altora. No ofence, just curious ;). Cat despre preturile practicate de dr Grecu.la 3000 E cat a ajuns o operatie de implant acum, fata de 2500 E in urma cu 7 ani cand m-am operat eu, nu mi se pare o crestere exagerata. Nu stiu in ce circumstante a pretins 3500 E cum spunea una din fete, care de altfel nu s-a operat la el in final, dar pretul oficial al operatiei simple de implant este de 3000E, pret practicat de majoritatea medicilor nesupermediatizati :)
Recuperare usoara si bafta in alegerile voastre in continuare, fetelor!
Imi pare rau sa aud si sa vad ca apar din ce in ce mai multe paciente nemultumite de unul si acelasi medic...probabil fiecare medic isi are perioadele lui proaste si acum a venit si randul faimosului medic al vedetelor...cine stie?! Problema este ca greselile nu si le asuma iar reparatiile trebuie facute de cineva, cumva, iar asta devine foarte frustrant si costisitor pt pacientele in cauza.
Karina, in urma experientei tale neplacute, te-as sfatui sa ceri parerea a mai mult de un singur medic, inainte de a interveni din nou si sa faci alegerea cea mai buna in final, la fel si celelalte fete nemultumite care intentioneaza sa-si repare greselile facute de altii.
In alta ordine de idei, al3poz, am si eu o nedumerire. Ai interactionat vre-odata in vre-un fel cu dr Grecu? Te intreb din simpla curiozitate, pt ca observ ca repeti obsesiv, de cate ori ai ocazia, ca tie nu-ti place "ca om".Daca da, atunci no prb, este parerea ta si respect parerile tuturor, mai ales daca sunt formate prin prisma experientei proprii ci nu prin a impactului mass media sau a parerilor altora. No ofence, just curious ;). Cat despre preturile practicate de dr Grecu.la 3000 E cat a ajuns o operatie de implant acum, fata de 2500 E in urma cu 7 ani cand m-am operat eu, nu mi se pare o crestere exagerata. Nu stiu in ce circumstante a pretins 3500 E cum spunea una din fete, care de altfel nu s-a operat la el in final, dar pretul oficial al operatiei simple de implant este de 3000E, pret practicat de majoritatea medicilor nesupermediatizati :)
Recuperare usoara si bafta in alegerile voastre in continuare, fetelor!
alepoz, ai dreptate, am cautat si eu raul chioibas, la rezultatele maririi de sani sunt pozele lui stan, astia si au facut site comun sa nu dea bani de 2 ori:))) vaaaai
Iri-nico, nu am interactionat personal cu dansul, e adevarat. Dar am auzit persoane spunandu-si nemultumirea vis-a-vis de comportamentul sau. Si nu ma refer numai la cazurile neplacute, cand a facut ceva gresit si nu si-a asumat, ma refer si la gesturi neadecvate (nu va ganditi la prostii, ca nu e cazul). Nu vreau sa zic ce am auzit si de la ce persoane.
Apoi l-am vazut si la Capatos o data si efectiv nu-mi place. Eu sunt mai ciudata, ma ghidez foarte mult dupa fata unui om (si nu zic aspect fizic, ci gesturi, privire etc) si nu prea am dat gres. De oamenii care nu imi plac si care nu-mi inspira incredere, ma feresc.
Deasemenea, am repetat mereu, ca imi plac mult rezultatele sale, chiar foarte mult si niciodata nu i-am contestat "mana buna", ca sa zic asa.
Apoi l-am vazut si la Capatos o data si efectiv nu-mi place. Eu sunt mai ciudata, ma ghidez foarte mult dupa fata unui om (si nu zic aspect fizic, ci gesturi, privire etc) si nu prea am dat gres. De oamenii care nu imi plac si care nu-mi inspira incredere, ma feresc.
Deasemenea, am repetat mereu, ca imi plac mult rezultatele sale, chiar foarte mult si niciodata nu i-am contestat "mana buna", ca sa zic asa.
emma, de unde esti?
eu sunt din Bacau
eu cred ca la mine este nevoie de corectie, nu cred ca mai coboara implantul dar daca spui ca la tine a avut efect incerc si eu
eu sunt din Bacau
eu cred ca la mine este nevoie de corectie, nu cred ca mai coboara implantul dar daca spui ca la tine a avut efect incerc si eu
Sincer cu respectul ca sunteti impotriva dr stan nu stiu ce sa zic sora mea e foarte multumita si face si mult sport si nu a avut probleme. Pana la urma depinde de experienta fiecaruia si de norocul fiecaruia. Multumesc pt raspuns oricum
iri_nico.eu sunt o pacienta a dr-lui GRECU recenta m-am operat acum doua sapt, si intradevar implantul costa 3500 euro, da eu consider ca merita toti banii, spre deosebire de altii care au preturi mult mai mari si nenorocesc pacientele.ca om mie personal mi se pare super ok, si mai ales ca doctor sunt multumita 100%...chiar azi am fost sa-mi scoata firele, si vreau sa spun ca mi-lea scos personal nu a lasato pe asistenta, cu mine s-a purtat foarte frumos si nu i-am dat nici o spaga doar costul operatiei atat, , , al3poz tu ce cicatrizant ai folosit ?.la tine nu se mai vad deloc, cred ca ai folosit unul bun...
al3poz.daca o sa-l cunosti personal o sa-ti schimbi parerea..
iri-nico, am trimis si eu un mail dl.dr.grecu acum cateva saptamani in legatura cu pretul interventiei plus alte 'n' intrebari.
Si mie mi s.a spus ca ma va costa intre 3300-3500 in functie de implant(rotund, anatomic), analize de sange aparte...pacat ca numai am mail-ul(cred ca -am sters din greseala, ca altfel nu-mi explic)ca va dadeam si restul informatiilor oferite de dansul despre interventie...
Am trimis mail mai multori doctori inclusiv dl.dr.nae...si desi e o diferenta de vreo 500 de euro intre el si dl.grecu nu stiu daca ar trb sa conteze in momentul in care decizi sa te operezi.Acum ramane la alegerea fiecareia..va pup
Si mie mi s.a spus ca ma va costa intre 3300-3500 in functie de implant(rotund, anatomic), analize de sange aparte...pacat ca numai am mail-ul(cred ca -am sters din greseala, ca altfel nu-mi explic)ca va dadeam si restul informatiilor oferite de dansul despre interventie...
Am trimis mail mai multori doctori inclusiv dl.dr.nae...si desi e o diferenta de vreo 500 de euro intre el si dl.grecu nu stiu daca ar trb sa conteze in momentul in care decizi sa te operezi.Acum ramane la alegerea fiecareia..va pup
Multumesc de raspuns Al3poz ;), deci cum spuneam apreciez parerile formate si mai ales exprimate prin prisma experientelor proprii, ci nu prin efectul mass media, sau povesti (barfe), sau intuitie feminina la impactul vizual ;)
Sunt parerile tale si esti libera sa ti le exprimi, dar nu mi se pare fairplay din partea ta sa faci asta, in conditiile in care tu personal nu ai avut ocazia sa cunosti pe cineva ca om... si mai ales in contextul unor comparatii cu alti medici pe un forum in care se cauta pareri obiective si pertinente, chiar daca rezultatele dr-lui Grecu sunt apreciate de ochiul tau profi ;).
In privinta preturilor practicate, se pare ca m-am inselat eu, sau mai degraba nu sunt la curent cu ultimile noutati si-mi cer scuze daca am dezinformat ;) multumesc Anyta1985 si Georgiana, ca m-ati corectat. Restul e...can-can ;))
Seara buna tuturor !
Sunt parerile tale si esti libera sa ti le exprimi, dar nu mi se pare fairplay din partea ta sa faci asta, in conditiile in care tu personal nu ai avut ocazia sa cunosti pe cineva ca om... si mai ales in contextul unor comparatii cu alti medici pe un forum in care se cauta pareri obiective si pertinente, chiar daca rezultatele dr-lui Grecu sunt apreciate de ochiul tau profi ;).
In privinta preturilor practicate, se pare ca m-am inselat eu, sau mai degraba nu sunt la curent cu ultimile noutati si-mi cer scuze daca am dezinformat ;) multumesc Anyta1985 si Georgiana, ca m-ati corectat. Restul e...can-can ;))
Seara buna tuturor !
Draga florinda1 au acelasi site la Bacau pt ca, Clinica e a dr Stan si Raul are clinica in timisoara dar opereaza la bacau. Din iunie mi s-a spus ca o sa opereze la timisoara cu acelasi procediment si aceleasi silicoane. Nu am nik cu u dar daca ai cauta mai bine ai gasi site-ul lui -*
Eu am cerut un sfat de la cele ce sau operat la acest dr., nu de la cele ce dau cu presupusul ca asa putem da cu presupusul despre orice medic din orice domeniu.
Multumesc
(*modificat de admin)
Eu am cerut un sfat de la cele ce sau operat la acest dr., nu de la cele ce dau cu presupusul ca asa putem da cu presupusul despre orice medic din orice domeniu.
Multumesc
(*modificat de admin)
Karina, eu sunt din bucuresti, ba mai mult, sunt de 5min de mers pe jos de cabinetul lui :). Deci apesi cu palma deasupra sanului, si te pui in fata oglinzii. Trebuie sa vezi cum coboară Implantul si face contur frumos jos, trebuie sa tii cât de mult poţi ( eu fac si cu 2 mâini deodată) cel mai bine ar fi 3 min, faci a câte 5 ori. Si ASA de 3 ori pe zi. Eu aproape ca sunt sigura ca situaţia va fi mai buna, poate nu perfecta, dar nu ASA de evidenta. Eu in 2 luni am bune rezultate, nu credeam ca voi reuşi ceva..., a si mai ciupesc pielea jos la cicatrice si un pic mai sus, ca sa se inmoaie tesuturile. Sper ca-ţi va fi de ajutor, tre un pic de răbdare. La alte fete sânii i-si revin la 1an dupa operaţie cu ASA masaj. Dar fiecare e individual.
Eu stiu fete reoperate de drTotircare sunt foarte multumite.
Acum daca ma intrebati pe mine eu credca este mai usor sa repari decat sa faci din prima o operatie buna deoarece asteptarile sunt foarte mari.
Daca te-ai operat si rezultatul nu este bun asteptarile la o corectie sunt mai mici iti doresti sa fie mai bine decat inainte nu te mai visezi perfecta!
Eu nu inteleg doctorii care nu le fac corectiile pacientelor operate de ei si nu recunosc cand gresesc, uitati-va si voi ce se scrie acum despre Stan.
Daca spunea OK nu este tot perfect hai sa vedem cum putem corecta eu cred ca era mai castigat.sunt sigura ca stie sa o faca la fel ca si ceilalti doctori, ca doar nu doar unul singur stie sa repare.
Hai sa fim serioase la Stan este o problema de atitudine nu de profesionalism.
Sunt sigura ca Totir, Grecu, Parasca, ionescu stiu sa repare sani nu doar sa-i faca frumosi din prima.
Acum daca ma intrebati pe mine eu credca este mai usor sa repari decat sa faci din prima o operatie buna deoarece asteptarile sunt foarte mari.
Daca te-ai operat si rezultatul nu este bun asteptarile la o corectie sunt mai mici iti doresti sa fie mai bine decat inainte nu te mai visezi perfecta!
Eu nu inteleg doctorii care nu le fac corectiile pacientelor operate de ei si nu recunosc cand gresesc, uitati-va si voi ce se scrie acum despre Stan.
Daca spunea OK nu este tot perfect hai sa vedem cum putem corecta eu cred ca era mai castigat.sunt sigura ca stie sa o faca la fel ca si ceilalti doctori, ca doar nu doar unul singur stie sa repare.
Hai sa fim serioase la Stan este o problema de atitudine nu de profesionalism.
Sunt sigura ca Totir, Grecu, Parasca, ionescu stiu sa repare sani nu doar sa-i faca frumosi din prima.
de ce trebuie sa trecem prin asta!!
da implantul coboara si sunt la acelasi nivel, dar la mine se vede clar ca unul este pozitionat mai sus si unul mai jos la fel si cicatricile
pune o poza te rog
da implantul coboara si sunt la acelasi nivel, dar la mine se vede clar ca unul este pozitionat mai sus si unul mai jos la fel si cicatricile
pune o poza te rog
Vladescuelena ai observat bine, dreptul este mai sus. Dealtfel am spus asta. Daca apas se ridica un pic areola. Voi vorbi cu doctorul si daca ma sfatuieste sa fac asta, voi face si apasarea despre care vorbiti aici. Intr-adevar asimetria ta era mare... La mine este mai mica, comparativ cu ce ai avut tu...dar exista. Si repet, nu aveam inainte. Intr-un tricou, mameloanele strapungeau la acelasi nivel. La sanul stang a coborat santul si sanul este acum mai jos ca si baza, iar arelola mai sus.
Ce aveam f putin era o diferenta de volum foarte mica, pe care doi dintre cei patru doctori vizitati de mine ( toti bine cotati aici, caci de la voi stiu despre ei), nu au vazut-o.
Apropo de coborat, eu chiar l-am intrebat pe dr. daca nu cumva ar ajuta sa tin banda doar pe sanul drept, care e mai sus. Nu a fost prea convins. O sa mai mai deschid subiectul...
Karina imi pare foarte rau ca rezultatul tau este asa. Poza asta e clara...
Apropo de dr Stan, eu am fost cu cca 10 ani in urma la el la rinoplastie, mi-a facut ok dar nu din prima, dupa cca doua luni, la control, m-a chemat la corectie din proprie initiativa. Dupa ce de probleme vad ca face acum, cred ca varsta nu il mai ajuta, are peste 60 de ani daca nu ma insel.
Florinda sunt ok ca si dureri, chiar zilele trecute am avut dureri la cel stang, asa ca o nevralgie, parca sub implant cumva, dar vad ca m-au lasat. Tu poti sa mai pui gheata daca te mai tin, si fa doar miscarile pe care ti le permite corpul, chiar si cu imbracatul.
Ce aveam f putin era o diferenta de volum foarte mica, pe care doi dintre cei patru doctori vizitati de mine ( toti bine cotati aici, caci de la voi stiu despre ei), nu au vazut-o.
Apropo de coborat, eu chiar l-am intrebat pe dr. daca nu cumva ar ajuta sa tin banda doar pe sanul drept, care e mai sus. Nu a fost prea convins. O sa mai mai deschid subiectul...
Karina imi pare foarte rau ca rezultatul tau este asa. Poza asta e clara...
Apropo de dr Stan, eu am fost cu cca 10 ani in urma la el la rinoplastie, mi-a facut ok dar nu din prima, dupa cca doua luni, la control, m-a chemat la corectie din proprie initiativa. Dupa ce de probleme vad ca face acum, cred ca varsta nu il mai ajuta, are peste 60 de ani daca nu ma insel.
Florinda sunt ok ca si dureri, chiar zilele trecute am avut dureri la cel stang, asa ca o nevralgie, parca sub implant cumva, dar vad ca m-au lasat. Tu poti sa mai pui gheata daca te mai tin, si fa doar miscarile pe care ti le permite corpul, chiar si cu imbracatul.
IriNico eu l-am cunoscut personal pe dr Grecu si nu sunt fana lui...Din considerentele pe care vladescuelena le-a vazut de la distanta. Pe mine consultatia m-a costat 250 ron, iar pretul comunicat pt operatie a fost 3500 e.
Fetelor care aveti copii mici dupa cat timp ati putut sa ii luati in brate?
aroha gasisem si eu siteul sau, si din site am gasit la operatii k pozele cu maririle lui de sani sunt pozele lui stan:)
Emma la cat timp dupa operatie ai inceput sa faci manevrele acestea?
Bonsoir gagici!!!!!
si bine v-am RE-gasit!!!!
de maine-poimaine alaturi de voi.again!
pt. scumpele ce mi-au trimis PM...o sa incerc sa raspund pe rand.don-t worry insa..i m okay!!!
noapte buna!!!!
si bine v-am RE-gasit!!!!
de maine-poimaine alaturi de voi.again!
pt. scumpele ce mi-au trimis PM...o sa incerc sa raspund pe rand.don-t worry insa..i m okay!!!
noapte buna!!!!
Fetelor eu Sint multumita de forma sanilor si am inteles si de la voi ca e normal cum am cicatricile ca nici la voi nu sunt la acelasi nivel ASA ca eu nu am nimic de obiectat impotriva dr stan in schimb imi pare rau Pt cele care nu au avut un rezultat reusit...va poop si va salut pe toate
Bine ai revenit, Jenna!
Iri-Nico, imi esti draga si apreciez ca mereu ai fost fair-play si foarte draguta cu fetele de pe forum, ai ajutat unde ai putut etc, dar nu imi place ironia si nici nu o tolerez ;) Nu fac reclama negativa nimanui, e doar parerea mea. Daca il ridicam in slavi, in aceleasi circumstante, nu era nicio problema, sunt convinsa. Asa cum eu respect orice alta parere, asa cer sa imi fie si mie respectate parerile, pentru ca e un forum deschis...
Imi e greu sa cred ca nu ai persoane care nu iti plac, fara sa le fii vazut/vorbit vreodata...
Si cu asta inchei discutia!
Karina, dar e vb doar de implant ca e mai sus, dau sanul cu totul e mai sus, ca pare santul mamar mai in sus?
Iri-Nico, imi esti draga si apreciez ca mereu ai fost fair-play si foarte draguta cu fetele de pe forum, ai ajutat unde ai putut etc, dar nu imi place ironia si nici nu o tolerez ;) Nu fac reclama negativa nimanui, e doar parerea mea. Daca il ridicam in slavi, in aceleasi circumstante, nu era nicio problema, sunt convinsa. Asa cum eu respect orice alta parere, asa cer sa imi fie si mie respectate parerile, pentru ca e un forum deschis...
Imi e greu sa cred ca nu ai persoane care nu iti plac, fara sa le fii vazut/vorbit vreodata...
Si cu asta inchei discutia!
Karina, dar e vb doar de implant ca e mai sus, dau sanul cu totul e mai sus, ca pare santul mamar mai in sus?
Rectific am vrut sa spun din considerentele metionate de al3poz nu vladescuelena, la commentul despre dr Grecu.
Kellyrose eu nici acum nu ii iau, bine ai mei sunt mari, cel mic are aproape 4 ani. Anyway, eu fac totul ca la carte in privinta menajarii dupa operatie...
Cat timp ai de la operatie ? Eu maine ma operez am un bebe de 1an si 2luni si nu stiu dupa cat timp il pot lua in brate.
Ma bucur ca am ajuns la un consens, al3poz ;) Exact asta spuneam si eu, ca respect parerile tuturor si 'Sunt parerile tale si esti libera sa ti le exprimi' la fel ca oricare alt membru al forumului. Esti o fata isteata si sunt convinsa ca n-ai nici un interes sa schimbi aceasta impresie, asa ca nu voi mai continua nici eu discutia pe tema asta, in speranta ca fiecare dintre noi toate, incercam sa ne cunoastem si sa ne respectam limitele :).Toate cele bune!
Kellyrose, eu am aproape o luna de la operatie si de cateva zile am inceput sa o ridic usor si putin, gen sa o ridic in pat sau in leagan...Saracuta m a tot inteles k "are mami buba la tatele" si nu mai cere in brate... Saptamana viitoare knd merg la control o sa mi intreb doctora despre asta...
kellyrose.succes, iti doresc sa ai un rezultat frumos asa cum ati doresti.asteptam poze cat mai curand..
Am si eu o intrebare.implantele se mai apropie in timp? De coborat stiu ca mai coboara, dar de apropiat? La decolteu ma refer, sper ca m-ati inteles :)
Merci frumos, doamne ajuta! Nu am emotii si nici frica deloc oare dc? Singura mea problema este bebele imi fac grijii ca se va simti nebagat in seama:( este f f atasat de mine
Kellyrose, asta imi e cel mai greu acum si mie...mainr ma intorc acasa si ma asteapta un strumf de 11 luni care e lipit de mine, ma doare sufletul ca nu o sa-l pot lua in brate :( Fetita care are nici 3 anisori mi-a zis ieri " mami, hai la spital sa-ti scoata domnul doctor alea de acolo sa ma poti lua si pe mine in brate, sa te poti juca, sa poti dormi langa mine." Imi venea sa mor...e greu cu cei mici, dar stiu sigur ca cel putin o luna nu te poti apropia.nici vorba sa-i iei in brate...azi m-am simtit in stare sa o imbrac si rau am facut...caci cand a scos manuta din bluzita m-a lovit la sanul stang, nu f tare dar oricum.sper sa nu fie nimic...asa deci mare grija:(
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 22fire pe sani
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 3marirea sanilor
- 3Sensibilitate a sanilor
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 21proteza san stang
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 10cancer san - sfaturi
- 7Rog interpretare analiza imunohistochimie
- 1Marire si ridicare de sani
- 3Implanturi mamare
- 0Schimbare implanturi silicon si vaginoplastie
- 0Am nevoie de pareri si ajutor
- 2Implant cu silicon
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 1Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: