Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 118211831184 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
29-05-2013, ora 18:03
buburissa
Nu este medic/terapeut
buburissa
@Jenna - pai eu ma simt extrem de bine cu bustiera si noaptea n-as putea fara ea, dar e taaare urata si pana-n gat asa...adica nici inainte nu purtam decolteuri, dar chiar pana-n gat nu am haine, mai ales ca e vara deja si lesin de cald. Nu stiu cum sa fac...un maieu pana la magazin nu pot trage si eu pe mine ca se vede catai bustiera cu bretele late..Nu mai stiu cum sa fac, mi-e si cald cu ea..ma chinui ziua :( Stii, poate a ta e altfel...exista vreun site unde pot sa gasesc diferite modele ca sa imi iau alta mai permisiva dpdv estetic?
0
29-05-2013, ora 18:21
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Bubu, dar tu cat timp ai de la operatie??? Si eu sunt foarte legata de bustiera, dar mi'am cumparat altele mult mai decoltate care le pot purta si pe sub maieu! Si vezi ca sunt acele bustiere medicale de stadiul 2, care sunt foarte decupate, ca un sutien!!!
0
29-05-2013, ora 18:31
buburissa
Nu este medic/terapeut
buburissa
Madutza, eu in m-am operat in 15 aprilie si dr mi-a zis ca obligatorii sunt numai 2 luni de la operatie. Dar eu nu stiu unde sa caut aceste bustiere despre care zici. Ma bucur ca exista!! Ma poti orienta catre vreun site ceva?
0
29-05-2013, ora 18:34
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Eu mi'am luat dupa www, bustiere-medicale.ro. Nu mai stiu daca exact asta e site'ul dar da cautare pe google "bustiere medicale" si gasesti imediat site'ul!
0
29-05-2013, ora 18:40
buburissa
Nu este medic/terapeut
buburissa
Madutza, multumeeeesc!!! daca ai fi aici, te-as pupa:))) ce ma bucur, o sa-mi comand una acum inainte de concediu. Ma simt de parca m-am trezit din bezna mintii adineauri:))))) (bine, adevarul e ca nici n-am intrebat pana acum pe nimeni)
0
29-05-2013, ora 18:55
anda4uu
Nu este medic/terapeut
anda4uu
Fetelor eu abia astept sa scap de ea... Se pare k sunt singura care nu o suporta... Ma dor sanii maxim de la ea... K ma apasa cusaturile pe san rau... Chiar si doctora a zis l sunt singura kre se plange de ea... Insa mi am mai luat o bustiera subtirica si moale sa o port pe piele, inainte de asta... Insa aia e scurta si imi sta pe operatoe... :((( iar modelele care le am gasit... Toate sunt la fel k asta!:(
0
29-05-2013, ora 19:03
buburissa
Nu este medic/terapeut
buburissa
@anda4uu intra aici, am gasit. Poate iti convine ceva. Totusi marginile vin mai jos, sub san.
http://www.bustieremedicale.ro/produse/bustiere-postoperatorii1/bustiere-compresive-postoperatorii-stadiul-ii1/bcd-01.htm
0
29-05-2013, ora 19:32
florinda1
Nu este medic/terapeut
florinda1
buburissa, marginile vin sub san doar cand o pui, eu am 2 de la ei si amandoua se catara p san. nuj dak face vreun rau, da se ridica
0
29-05-2013, ora 19:41
buburissa
Nu este medic/terapeut
buburissa
@Madutza - uite ce zic fetele, eu inca nu am incercat altceva ca abia am aflat. Tu cum te simti de la bustiera asta decoltata de pe site? Poti intra, te rog, , pe linkul
http://www.bustieremedicale.ro/produse/bustiere-postoperatorii1/bustiere-compresive-postoperatorii-stadiul-ii1/bcd-01.htm
sa ne spui daca de aici ti-ai luat? Ca poate nu sunt in site-ul cu produse bune...
0
29-05-2013, ora 20:50
anda4uu
Nu este medic/terapeut
anda4uu
Nu am de gand sa mi mai iau... Pt cateva zile... Iar noaptea o sa o suport pe asta care o am!:)
0
29-05-2013, ora 20:51
21nathy
Nu este medic/terapeut
21nathy
Buburisa, mi-am luat si eu acum doua zile si nu o mai dau jos! Ma simt suuuper bn cu ea! Mie de la clinica mi-au dat doar sutien de la triumph, dar nu ma simteam deloc bn cu el, parca imi atarnau sanii mereu si ma dureau. Daca vrei iti dau un nr de tel de la cine am facut comanda, e f draguta tipa si te indruma. E aceeasi bustiera de care zici tu, are o eticheta in int cu "DY", am inteles ca ea distribuie catre clinici aceste bustiere pe care le pun doctorii dupa op.
0
29-05-2013, ora 20:52
21nathy
Nu este medic/terapeut
21nathy
A mea e stadiul 1, am uitat sa precizez
0
29-05-2013, ora 21:26
florinda1
Nu este medic/terapeut
florinda1
nathy si eu am tot stadiul 1, la tine nu se ridica pe san? sta ca n poza de pe site?
0
29-05-2013, ora 22:01
kellyrose
Nu este medic/terapeut
kellyrose
Fetelor si eu am bustiera cu DY si mai am 1 care o inlocuiesc pe cea cu DY atunci cand o spal. Parerea mea e ca este foarte buna in comparatie cu cealalta care o am, nici nu se compara, tine sani foarte bine.
0
29-05-2013, ora 22:05
21nathy
Nu este medic/terapeut
21nathy
Nu, nu se ridica deloc. Sta super bine. Si ma si simt bine in ea.
0
29-05-2013, ora 22:10
21nathy
Nu este medic/terapeut
21nathy
Florinda, poate nu e marimea potrivita. Eu imediat dupa op am primit un sutien care era 80D, iar dupa cateva zile imi era larg sub bust, ca ma mai desumflasrm, si mi-au dat apoi 75 D si era ok... bustiera mi-am luat-o 75 D si e ok. Au masurile la fiecare tip de bustiera, insa eu nu am dat de ele pe site ci pe google cand am dat cautare imagini bustiera compresiva postoperatorie.
0
29-05-2013, ora 22:13
florinda1
Nu este medic/terapeut
florinda1
eu am 80 B-C, dar nu mi e larga, ma strange chiar, dar se ridica, cat ai tu sub sani?
0
29-05-2013, ora 22:14
21nathy
Nu este medic/terapeut
21nathy
Sub sani am 73 cam asa
0
29-05-2013, ora 22:16
kellyrose
Nu este medic/terapeut
kellyrose
In timpul asta de 2luni voi cam cat timp pe zi stateati fara bustiera?
0
29-05-2013, ora 22:29
21nathy
Nu este medic/terapeut
21nathy
E bn sa o porti ca sa se fixeze implanturile, sa stea acolo la locul lor frumos:) dar nu te simti bine cu ea? Ca eu daca o dau jos simt ca ma dor si-s grei, si nu am asa mari ca tine, dar de la 0 cat am avut...:)
0
29-05-2013, ora 22:42
anyta1985
Nu este medic/terapeut
anyta1985
buna fetelor...in sfarsit am reusit sa incarc si eu alta poza, azi am facut trei sapt, inca mai am cojite nu au cazut toate.kellyrose.daca stai in pat poti sa o mai dai jos jumatate de ora cand nu o mai suporti, numai cand te ridici in picioare sa nu stai fara deocamdata...mie chiar mi-a recomandat doctorul acum dupa trei sapt sa stau doua trei ore pe zi fara, da numai cand stau intinsa in pat, ca sa se usuce mai repede cojile.
0
29-05-2013, ora 22:50
anyta1985
Nu este medic/terapeut
anyta1985
21nathy...ai dreptate trebuie sa o purtam cat mai mult, nici eu nu am de gand sa renunt la ea prea curand.da pielea trebuie sa respire, nu cred ca are nimic daca stam macar juma' de ora fara...eu am avut pielea pe sani praf de la atata pansament si bustiera, si acum mai pun de protectie..
0
29-05-2013, ora 22:54
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
am incercat sa fac un colaj cu ce aveam dupa prima operatie si cum sunt acum, nu se vede prea bine, dar ca si idee.in realitate asimetria era muuuult mai mare si muuuult mai vizibila din pacte...
0
29-05-2013, ora 22:59
anyta1985
Nu este medic/terapeut
anyta1985
si eu am sunat azi sa comand o bustiera, si mi-a spus ca ar fi mai bine daca pot sa ma duc la atelier sa probez pt ca nu stiam ce masura ami trebuie, au atelierul vis-a-vis de mall liberty in incinta electromagnetica...e f aproape de mine ma duc vineri sa-mi iau si va spun daca sunt bune...
0
29-05-2013, ora 23:10
kellyrose
Nu este medic/terapeut
kellyrose
Eu mi-am scos-o cand stateam in pat, m-am ridicat si am mers la oglinda sa le admir :) eu o deschid doar cand ma dau cu crema.. Ma simt bine si fara ea mai lejera, nu ma deranjeaza dar cand o deschid ma simt super ok si am abia 6zile de la op
0
29-05-2013, ora 23:18
anyta1985
Nu este medic/terapeut
anyta1985
kellyrose...faza cu oglinda am facuto si eu de multe ori...nu cred ca are nimic important e sa nu stai mult in picioare f bustiera...mie ami era frica sa nu se desfaca operatia, da tot nu am putut sa ma abtin, cum am ajuns acasa m-am si desfacut si m-am dus la oglinda sa-i admir...desi nu prea aveam ce ca erau f umflati.
0
29-05-2013, ora 23:35
kellyrose
Nu este medic/terapeut
kellyrose
Pe unde ti-a fost introdus implantul? Prin areola ? Cat timp ai de la op?
0
29-05-2013, ora 23:48
anyta1985
Nu este medic/terapeut
anyta1985
nu kellyrose...eu am lifting tip ancora pt ca am avut protza de gr 2 la sanul stang si gr 3 la sanul drept, asa au ramas dupa ce am alaptat, inainte de sarcina am avut sanii cum ai am acum cu implant erau f frumosi...da asta e bine ca i-am reparat sunt f fericita...am trei saptamani de la operatie.
0
30-05-2013, ora 04:56
Loli Lolicon
Nu este medic/terapeut
Loli Lolicon
Florinda, cred ca bustiera poate sa iti fie buna la sani si larga sub... La fel ca si un sutien. Poate ai cupa C, dar ca sa ai banda (sub sani) de 80... Ar trebui sa ai o circumferinta a toracelui intre 75 si 80 cm. Daca ai 70 - 75, mai bine ai incerca un 75 C sau chiar D (cupele scad si ele un pic odata cu banda).
anyta, foarte frumosi sanii tai... Cad asa, natural. Doar ca acum sunt plini si au varful in sus. Felicitari!
Vintila, in primul rand felicitari si tie si dl. doc Nae pentru "opere". Voiam sa te intreb... Observ ca si tu ii aveai inainte mai departati, era de la implanturile prea mici, nu? Ca acum vad ca se acopera bine toracele si intre ei. Nu mai sunt umflati, nu? Tu cum ii simti? Cad asa de frumos si apropiati! :x Eu ma suspectez de implanturi prea mici :P de-aia intreb.
0
30-05-2013, ora 08:22
olimpia mada
Nu este medic/terapeut
olimpia mada
eu nu am suportat bustiera si dupa ce am facut o luna am optat pt sutienele pt alaptare de la hm la care le-am scos sistemul de prindere, am cusut direct breteluta.sunt mult mai confortabile, nu au sarma, au bata sub san si nu au push-up.le folosesc noaptea si ziua prin casa.sunt concepute special pt sustinere.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 118211831184 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •