Implant silicon sani
Fetele, dupa cat timp se scot firele ? Cele operate de dr Nae.
Am tot citit Pe aici ca se vor desumfla sanii ff mult, ce inseamna f mult ?? Sper ca nu ajung la cat am avut ! Bustiere care sunt Mai mici in spate exista ? Ca asta de la spital e imensa in spate :)) va puup
Am tot citit Pe aici ca se vor desumfla sanii ff mult, ce inseamna f mult ?? Sper ca nu ajung la cat am avut ! Bustiere care sunt Mai mici in spate exista ? Ca asta de la spital e imensa in spate :)) va puup
Lorena uite'ma ! Se vad si buzele in poza asta!
Madutza acum vad, ti-a iesit frumos! Imi place cand buza de sus e aproape cat cea de jos, plus ca plinatatea buzei de sus da un zambet frumos, se dezvelesc altfel dintii la zambet.
Eu mi-am pus la un moment dat si tot asa am dorit accent pe cea de sus.
Daca nu m-ar stresa asa mult rezultatul la sani, m-as gandi si eu mai departe la buze si la un pic de filler la ridurile de zambet, dar momentan zic pas.
Eu mi-am pus la un moment dat si tot asa am dorit accent pe cea de sus.
Daca nu m-ar stresa asa mult rezultatul la sani, m-as gandi si eu mai departe la buze si la un pic de filler la ridurile de zambet, dar momentan zic pas.
La ridurile fruntii stiti ca se prefera botox? Asa am inteles, voi ce stiti?
@simo.mario...yep...eu maminca!!!!de 10 ani!!!many thnx de complimente!!!!
@lorena a mai fost un caz aici...nikolnkl..parca operata la dr. totir...la care tot asa nu a coborat implantul si s-a reoperat. a tras implantul dr mai jos si dupa erau super sanii!a tinut acelasi implant deci...nu le-a schimbat la a doua operatie s-a facut doar repozitionare implant!!!nu mai retin daca facuse contractura capsulara sau nu!!!
sorry daca ai mai scris...la cine te-ai operat si ce implant ai?
@lorena a mai fost un caz aici...nikolnkl..parca operata la dr. totir...la care tot asa nu a coborat implantul si s-a reoperat. a tras implantul dr mai jos si dupa erau super sanii!a tinut acelasi implant deci...nu le-a schimbat la a doua operatie s-a facut doar repozitionare implant!!!nu mai retin daca facuse contractura capsulara sau nu!!!
sorry daca ai mai scris...la cine te-ai operat si ce implant ai?
lorena, arata mai bn k inainte, si cred k in realitate arata si mai bn, pozele de cele mai multe ori evidentiaza orice defect, dupa 3 luni dak s tot asa e o problema, majoritatea fetelor au un san mai lenes, si mie mi se intampla dar incerc sa nu ma stresez, iar ai mei sunt si mititei pe langa ai tai, eventual incepe masaj la cel care i mai sus k poate se mai lasa
fetelor, mie mi se cam umfla sfarcurile. aveti idee de ce? devin f mari si fine, dispar protuberantele de pe areole. De ce??
fetelor, mie mi se cam umfla sfarcurile. aveti idee de ce? devin f mari si fine, dispar protuberantele de pe areole. De ce??
Buna seara fetelor. Va tot urmaresc de ceva vreme, si va admir curajul. Imi doresc si eu o operatie de marire a sanilor, dar inca sunt in faza de documentare. Sincera sa fiu, imi este foarte teama, dar cu toata teama as vrea sa fac si eu operatia cat mai curand posibil. Inca nu am fost la nici o consultatie, pana acum. As vrea sa va intreb, voi cum ati ales medicul la care sa faceti operatia? O prietena s-a operat la doamna dr. Cristina Brezeanu, si mi-a recomandat sa merg la dansa. Imi puteti spune ceva despre dansa? S-a operat cineva la dansa, de pe forum? As mai vrea sa va intreb care sunt cele mai bune implanturi? Va doresc numai bine tuturor, si sper sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri.
Sofia, bine ai venit!
De ceva vreme, nu am mai vazut rezultate ale doamne Brezeanu pe forum, dar inainte erau destul de multe si toate dragute. Pacientele erau multumite, dar cel mai bine te convingi singura, la o consultatie.
Cele mai bune implanturi stiu ca sunt Mentor si Allergan.
De ceva vreme, nu am mai vazut rezultate ale doamne Brezeanu pe forum, dar inainte erau destul de multe si toate dragute. Pacientele erau multumite, dar cel mai bine te convingi singura, la o consultatie.
Cele mai bune implanturi stiu ca sunt Mentor si Allergan.
Am si eu o curiozitate...aceste marci de implanturi Mentor, Alergan, Matrix, despre care se zice ca ar fi cele mai bune au garantie pe viata? sau se degradeaza in corp dupa cativa ani ca mai apoi sa trebuiasca sa fie inlocuite? am inteles ca de regula operatia este garantata in jur de 10 - 15 ani, si incercam sa fac legatura...ce se intampla in acest timp...daca chiar trebuie inlocuite din cauza degradarii sau din cauza ca infatisarea corpului se schimba in timp si nu vor mai corespunde formei corpului...cum va explicat medicii la care ati realizat operatiile? "¹("¢Â¿"¢)"º
mie mi-a sp k implanturile au garantie pe viata, dar k dupa un anumit timp (cam la 10 ani) apar modificari ale corpului si majoritatea prefera sa le inlocuiasca.dupa atata timp si avand sanii maricei e normal sa se lase si nu mai au un aspect placut.mie asta mi-a zis doctorul..
Huoooo madutza! ai fost in tara?? si sutienele mele?? te spun mamei :(((
Bia daca nu faci masaj nu se uniformizeaza si e vizibil, la mine si acum partea stanga e mai umflata decat dreapta si am facut masaj, bn galmele mele erau maricele, cam cat un smabure de cieasa. O mai fi si ca eu fumez in partea dreapta si s-au lasat mai mult.
Jennix nu te mai laud ca iti ajunge!!! Ti se urca la cap :)))))))))
Bia daca nu faci masaj nu se uniformizeaza si e vizibil, la mine si acum partea stanga e mai umflata decat dreapta si am facut masaj, bn galmele mele erau maricele, cam cat un smabure de cieasa. O mai fi si ca eu fumez in partea dreapta si s-au lasat mai mult.
Jennix nu te mai laud ca iti ajunge!!! Ti se urca la cap :)))))))))
Shelby mie uniidoctori mi-au spus ca pot fi tinute si mai mult de 10ani. Depinde cum se prezinta ele, cum se prezinta corpul, tesutul.
Iar ca tehnici de viitor, oate cine stie, 10 ani de acum inainte celulele stem vor putea reface tesutul mamar din interior...N-ar fi rau.
Iar ca tehnici de viitor, oate cine stie, 10 ani de acum inainte celulele stem vor putea reface tesutul mamar din interior...N-ar fi rau.
Florinda multumesc pentru mesaj. Da, o sa il intreb pe dr. si de masaj...
Mie imi stau dintotdeauna cand asa umflate, cand "infrigurate". Credeam ca tuturor ne stau cand asa, cand asa, depinde de temperatura, stimuli etc.
Mie imi stau dintotdeauna cand asa umflate, cand "infrigurate". Credeam ca tuturor ne stau cand asa, cand asa, depinde de temperatura, stimuli etc.
Lorena tu ii ai cam ca ai mei, si ai mei sunt mult mai plini in partea de sus si nu au volum jos. eu dau vina pe mine ca nu am facut masaj sa-i cobor ca imi era frica sa nu se lase.
In poza am mainile ridicate cum am facut poza in oglinda, dar cred ca e si de la formatul initial pe care l-am avut :(
In poza am mainile ridicate cum am facut poza in oglinda, dar cred ca e si de la formatul initial pe care l-am avut :(
Buna bybishor arati super ! Ce mai faci !
Lorena trebuie sa ai rabdare dar daca dupa 6 luni nu se corecteaza si raman tot asa sus atunci trebuie sa faci o interventie asa cum spunea si jenna.
Au mai fost fete care au facut aceasta operatie de coborare!
Eu cred ca a doua interventie este mult mai usoara de aici si satisfactia fetelor operate a doua oara mai ales daca este vorba doar de o repozitionare si nu de vreun double bubble sau alta nenorocire.
Lorena trebuie sa ai rabdare dar daca dupa 6 luni nu se corecteaza si raman tot asa sus atunci trebuie sa faci o interventie asa cum spunea si jenna.
Au mai fost fete care au facut aceasta operatie de coborare!
Eu cred ca a doua interventie este mult mai usoara de aici si satisfactia fetelor operate a doua oara mai ales daca este vorba doar de o repozitionare si nu de vreun double bubble sau alta nenorocire.
Salutari fetelor am revenit si eu dupa foarte foarte mult timp!
Va salut si va doresc o zi buna tuturor!
Va salut si va doresc o zi buna tuturor!
Gata fetelor mi-am facut si analizele 250 de ron tot deabea astept ziua de maine la consult sa vad cat imi pun. Ca forma le vreau rotunde si nu ma razgandesc:-))
florinda asa este, vad ca si mie mi-au disparut protuberantele de pe areole, mi-au mai ramas foarte putine fata de cum aveam inainte, nu stiu de ce.sper sa nu dispara si mameloanele :)))))))))))))))))))))))))0
:)))), gaby, asta e acuma, am vrut tate, stam fara sfarcuri:))) nu putem sa fim perfecte:))
florinda, nu te plange, arati f bine asa, parul e al tau ?
si pe mine ma socheaza buzele Biancai Dragusanu, o tipa f frumoasa dar cu buzele o da in bara, exagereaza, zici ca e batuta, sunt chiar deformate cred ca bruneta ar fi formidabila si loredana chivu imi place dar luciu nu mi-a placut niciodata
si pe mine ma socheaza buzele Biancai Dragusanu, o tipa f frumoasa dar cu buzele o da in bara, exagereaza, zici ca e batuta, sunt chiar deformate cred ca bruneta ar fi formidabila si loredana chivu imi place dar luciu nu mi-a placut niciodata
Mie de Bianca nu imi place in schimb pe Cruduta o ador ! Si de Pamfile imi place sunt frumoase rau
:))))))))))))))))) glumeam florinda, apropo de culoarea parului, parca aveai la profilul de aici o poza in care erai blonda, te-ai vopsit intre timp? sau nu erai tu acolo? ;)
iar pozel facute cu tel sunt mult mai bombate decat cele facute cu ap foto care lateste si turteste, De ex eu am areolele mai pe centru iar in poza apar la marginile sanului
sarA l-am cunoscut pe dr voiculescu.il recomand!!!era o pb hormonala
la pozele din fata(fara sutien) ma refer, sunt cele mai relevante pt asimetrii etc. cum faceti voi de incarcati poze asa mari? mie nu imi reuseste
olimpia, si eu tot pb hormonale, astea stau la baza chistelor, nodulilor etc.
olimpia, si eu tot pb hormonale, astea stau la baza chistelor, nodulilor etc.
Miruna, ti-am urmarit postarile aproape de la inceput. Sanii tai mi se pareau printre cei mai frumosi de pe forum. Din cate imi amintesc ai aproape 3 ani de la operatie. S-au mai modificat in timp? Ai o poza mai recenta?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 6novynette-sani
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 33marire sani - recomandari
- 4Distorsiune arhitecturala san
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 9va rog, un raspuns la nodul la sanul stang
- 8implant mamar - recomandare medic Arad
- 8implanturile mamare - recomandari
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 63Micsorare de sani
- 2traumatism san
- 1Marire si ridicare de sani
- 1proteze polytech
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 2Recomandare chirurg operatie mastopexie
- 0Implant mamar
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: