Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 119311941195 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
06-06-2013, ora 16:57
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Agnes, la HM nu au bustierele acolo unde sunt si sutienele. Le au la sectiunea sport. Si sunt destul de ok. De asemenea bustiere bune de sport au si la Decatlon.
Eu fac sala in cea de la spital. Am dat 300 de lei pe ea (enorm mi s-a parut), dar e perfecta acum pentru sala, imi tine sanii fixati bine. Si mai am una care mi-o luasem cand eram mai plinuta si cu ditamai sanii (si evident ca nu mi-a fost buna, dar noroc ca nu am returnat-o) si acum e perfecta pentru sala. Daca te duci la Decatlon, o sa vezi una aproape la fel cu cea de care zic. E de fapt un sutien sport, gri cu margini roz, cu intaritura la sani si in X la spate si se baga pe cap, nu are inchizatoare.
0
06-06-2013, ora 17:01
agnes8
Nu este medic/terapeut
agnes8
Al3 si eu tot in cea din spital fac sport care e ff buna dar si pretul pe masura, probl e k nu ma descurc doar cu o bustiera ( o s-o nenorocesc spaland-o in fiecare zi plus k pana se usuk ma enerveaza rau sa stau cu cea luata de la bustieremedicale). Eu desi nu mai sunt blonda, la Hm nu m-am uitat la articole sportive. Bine k mi-ai zis k ma invarteam mult si bine la articolele de lenjerie intima.
0
06-06-2013, ora 18:02
Gaby2390
Nu este medic/terapeut
Gaby2390
Buna fetelor...da si eu mi-am facut buzele cu acid hialuronic si in prima zi au fost umflate dar erau numai bine pt mine ca eu le aveam subtiri si asa ma bucuram nu credeam ca o sa se dzumfle asa tare acuma parca sunt cum erau prima pffffffff:( si mi-am pus o fiola...credeti ca ar trebui sa imi mai pun una sa fie ca in prima zi cand erau umflate:D ???

aaaaa mi-a spus o prietena de un tratament dermo-cosmetico ( filler ingel cu acid hialuronic) care o poti face si tu acasa si o gasesti in farmacie
uitati situl www.fillerina.it pup
0
06-06-2013, ora 18:28
Diva71
Nu este medic/terapeut
Diva71
Buna Fetelor! am pus si eu poza noua! ce parere aveti?
0
06-06-2013, ora 19:52
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Gaby, oi fii schimbat tu poza, dar eu te-am vazut, sa stii :D Nu ai fii zis ca ai ceva in buze, foarte natural se vedeau. Esti o frumusica cu totul.

Diva, arata foarte bine. Ti-am mai zis ca sunt f naturali, nu ai zice ca ai implant. Si cat se apropie in sutien, la asa putin timp de la operatie!
0
06-06-2013, ora 20:12
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Gabi si eu tot o fiola mi'am bagat in buze, intr'adevar se lasa dar diferenta este! Din ce mi'a zis domnul doctor prima data dupa injectare acidul se absoarbe mai repede, deja de la a doua injecatare e un efect wow! Eu am o luna de la injectare si inca mai sunt "botoasa" la fel aveam buzele foarte foarte subtiri! Acum chiar sunt ok! O sa pun o poza :)
0
06-06-2013, ora 20:38
Gaby2390
Nu este medic/terapeut
Gaby2390
ahahaha al3poz :D:D multumesc :* da nu pareau facute chiar de era prima zi si mi s-a zis ca o sa fie umflate dar mie imi placeau asa.pt ca eu le aveam subtiriiiiii:( si erau perfecte asa acuma s-au dezumflat
da madutza vazusem asa in fuga dintr-o poza anterioara care o aveai si chiar vroiam sa iti zic ce buze frumoase ai nu stiam ca si tu ai acid :D
dar ce senzatie mijto cand le simteam in prima zi asa umflate CARNOASE ce-mi placea 3
0
06-06-2013, ora 21:13
Gaby2390
Nu este medic/terapeut
Gaby2390
daaaa ce frumoase sunt madutza.sunt conturate si carnoase ( cam asa as vrea si eu sa fie ) si din ceea ce vad esti si foarte frumoasa :*
0
06-06-2013, ora 21:29
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Eee gabi, ms frumos!! Si tu esti frumoasa! Eu cred k o sa imi mai injectez o data, sper sa nu fie prea mult. Ma mai gandesc!
0
06-06-2013, ora 22:36
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Offf, ce buze ai si tu, Madu! Superb se vad. Vreau si euuuu. Gaby, tu la cine ti-ai injectat?
0
06-06-2013, ora 22:40
Jenna
Nu este medic/terapeut
Jenna
agnes8 ce sani frumosi!!!!!!!
nu stiu de la ce ai plecat dar rezultatul este ULUITOR!!!!!!!pana nu am citit la profil ca ai facut si lifting nu am obsevat!!!!wooooow!!!!i m speechless!!!!!
la un holbat fff. atent se vad fff. putin si cicatricile de la lifting!!!!
BRAVO dr.NAE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
06-06-2013, ora 22:44
Jenna
Nu este medic/terapeut
Jenna
numai fete superbe pe aici pe forum!!!
@madutza tu esti o papusica...dar deja stii treaba asta!!!!!

@biby iubita no PM still!!!mai trimite-l o data pls!

noapte buna!
0
06-06-2013, ora 22:51
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Va multumesc fetelor!!! Sunteti toate niste frumoase! :****
0
07-06-2013, ora 00:27
Gaby2390
Nu este medic/terapeut
Gaby2390
al3 eu le-am facut aici in It. la un medic chirurg o doamna doctor si am platit si mai putin ( 280 euro) si am zis daca tot sunt aici sa le fac macar sa vad cum e !
la stan imi zisese de la 350 de euro la 500 euro :|:|
0
07-06-2013, ora 08:23
andramonica
Nu este medic/terapeut
andramonica
Buna fetelor!
nathi din kte imi amintesc, mi-au administrat xizal.va multumesc celorlalte pt raspunsuri.Madutza, esti asa d frumoasa!
0
07-06-2013, ora 09:21
21nathy
Nu este medic/terapeut
21nathy
Lorena, aprox asa arata si dif dintre areole la mine. Pb e ca inainte nu se vedea pt ca erau f mici, la prima consultatie nici dr meu nu a vazut-o, abia cand m-a desenat inainte de a intra in operatie a obervat si mi-a aratat, eu nici asa nu vedeam :D Mi-a zis ca cel mai probabil cicatricea va fi mai evidenta daca ridica areola si am cazut de acord sa nu faca nimic. Stiam din perioada alaptarii si ca un san era puutin mai mare decat celalalt, dar sesizabil doar de mine, nimeni nu si-a dat seama de asta nici acum. Pe mn nu ma deranjeaza asta. Ideea e ca nu e posibil ceea ce spui tu, ca inainte sa nu fi avut aceasta asimetrie si sa apara acum.probabil dr tau nu a obs si atunci tu nu ai stiut la ce sa te astepti.Asta e parerea mea. Prin sinplu implant ei nu fac decat sa lucreze pe materialul nostru, iar stii cum e...la scara larga mereu se va vedea ceea ce la scara mica nu vezi niciodata ( decat daca ai ochi de vultur :)
0
07-06-2013, ora 09:22
21nathy
Nu este medic/terapeut
21nathy
Andramonica, ti-am trimis si un pm :)
0
07-06-2013, ora 09:23
21nathy
Nu este medic/terapeut
21nathy
Gaby, sa stii ca poza ta am avut-o ceva timp pe tel, ai fost exemplul meu:) Imi place la nebunie poza ta si cum se vad sanii! Sa te bucuri de ei, felicitarile mele, arati exceptional :**
0
07-06-2013, ora 10:43
ruxy.baby
Nu este medic/terapeut
ruxy.baby
eu la o luna si o saptamana dupa a doua injectare cu acid m am mai dezumflat un pic de tot, sincer nici nu mi dau seama daca chiar s a mai dus sau m am obisnuit eu sa ma vad asa si acum incep sa mi se para mai mici.. superbe ale tale madutza!!!!!
0
07-06-2013, ora 11:07
florinda1
Nu este medic/terapeut
florinda1
fetelor, m am bucurat k am scapat de dureri degeaba, 2 zile m a tinut fericirea, a mai avut cineva dureri la 7 saptamani post op de jur imprejur pana la axila? nu s puternice, dar sunt.
0
07-06-2013, ora 13:02
LORENA2013
Nu este medic/terapeut
LORENA2013
21nathy ai pm.
Florinda poate ai facut vreo miscare mai brusca. Asa cate un junghi mai am si eu uneori.
0
07-06-2013, ora 13:07
LORENA2013
Nu este medic/terapeut
LORENA2013
Agnes am 350 profil moderat plus. De lasat s-au mai lasat, eu sunt ok cu faptul ca sunt plini la polul superior.
0
07-06-2013, ora 13:31
florinda1
Nu este medic/terapeut
florinda1
nu am facut nimic, lorena, asa m a durut de la inceput stangu
0
07-06-2013, ora 13:37
babydoll -G
Nu este medic/terapeut
babydoll -G
buna fetelor

azi am fost la consultatie. M-am descurajat de tot!

dl doctor mi-a spus ca cel mai probabil voi avea nevoie si de ridicare nu doar de implant, iar datorita faptului ca areola mamara are mai putin de 4 cm in diametru va trebui sa imi faca si o taietura verticala, iar implantul va fi cu siguranta de peste 325 cc.

In cazul in care nu facem reductia atunci ar trebui sa imi puna implanturi de 500 cc.

sunt dezamagita rau pt ca eu NU ACCEPT SUB NICI O FORMA ideea taieturii verticale, prefer sanii mici si lasati decat acea cicatrice pe mijlocul sanului...

iar de implantul de 500.mi se pare cam mare, nu vreau nici ceva vulgar - eu am 1, 72 m si 58 de kg, cu un asemenea implant ar aparea pe usa intai sanii si dupa 1/2h si eu...

imi vine sa plang de suparare :(((((
0
07-06-2013, ora 14:12
florinda1
Nu este medic/terapeut
florinda1
babydoll, nu ramane semn foarte mare, 500 ar fi plini si frumosi dar nuj cat te tin fara lifting, s ar putea sa se lase cam repede
0
07-06-2013, ora 14:17
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Babydoll, mi se pare ciudat ca doctorul ti'a dat 2 variante, ori lifting si un implant mai mic ori un implant mare. Asta e o mare prostie, un implant de 500 pe sanii tai deja lasati ti'ar face si mai rau, s'ar lasa si mai mult! Un implamt mare nu ridica sanii..dar in fine! Cel mai bine e sa mergi pe lifting, din cate vezi pe acest forum sunt foarte multe fete cu lifting carora abia li se mai vad cicatricile.ex al3poz, agnes etc. Decizia e a ta! La ce medic ai fost la consultatie?
0
07-06-2013, ora 14:54
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Baby-doll, sânii tăi sunt lăsaţi şi dacă nu îţi face lifting, în câteva luni vor arată f urât şi tot vei ajunge la lifting. Liftingul prin areola e fix zero, cred ca e mai mult în teorie, decât în practică, pentru ca la fel, după câteva luni, sânul vă arata urât.
Apoi implant mare pe un sân lăsat, mie îmi sunt fff urât. Îţi dai seama în ce hal se lasă apoi?
Uite eu am lifting, fără implant. Sunt tăiată peste tot (areola, sub sani, vertical) şi nu mă deranjează deloc, mă simt f bine cu sânii aşa.
La ce dr ai fost?
0
07-06-2013, ora 14:57
Gaby2390
Nu este medic/terapeut
Gaby2390
:))) nathy felicitari si tie sa-i porti sanatoasa si asteptam sa-i vedem in toata splendoarea lor :D
da asa e madutza are dreptate ! babydoll.
0
07-06-2013, ora 15:16
babydoll -G
Nu este medic/terapeut
babydoll -G
am mers la un medic foarte apreciat aici pe forum

dl dr Nae Sorin

oricum, este o varianta la care nu m-am gandit sa il intreb daca este posibila: sa taie in jurul areolei pt lifting, iar implantul sa il introduca pe sub sani, as avea tot 2 taieturi, dar nu as mai avea taietura verticala.

o sa il intreb sa vad ce imi spune
0
07-06-2013, ora 16:19
Jenna
Nu este medic/terapeut
Jenna
@babydoll. procedura descrisa de tine mai sus...lifting prin areola este "frectie la picior de lemn"
cea mai in masura sa te lamureasca este me_myself, daca mai intra pe aici pe forum!EA A AVUT O ASTFEL DE PROCEdura...fiind nevoita sa se reopereze dupa cateva luni pt. a remedia aspectul de san lasat!
da o pagina in urma si uita-te la rezultatul lui agnes!!!!operata la acelasi dr!!!TAIETURILE VERTICALE ABIA DAca se mai observa!
dr. ti-a expus 2 solutii prin care se evita taietura verticala!!!(cu care tu nu esti de acord)...asta nu inseamna ca cele 2 proceduri vor avea neaparat rezultatul dorit de tine...sau sanii isi vor pastra forma in timp!
mare atentie...implant mare pe san lasat nu sa rezultat frumos.si neavand lifting se vor lasa si mai tare!

tu esti cea in masura sa decizi ce interventie vei urma...multa bafta in alegerea facuta!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 119311941195 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •