Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 121812191220 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
27-06-2013, ora 12:41
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Erika, si ti mai zik ceva. NU ti spun eu Doamne-fereste c sa faci cu banii sau sanii tai..dar pers d care vorbesc eu si s a operat la Stan..e fff dezamagita si din alt punct d vedere: unul MAJOR as zice eu..Dupa operatie ai nevoie, poate, cel mai mult d doctor..sa te lamureasca, linisteasca, sfatuiasca, examineze etc..asta timp d un an, de cate ori ai dubii. DAR ! Dl Stan stii ce-i face ei? N o mai baga in seama, efectiv, desi vine ffff rar in tara ea..si d cele mai multe ori o consulta asistenta, k el e plecat in concediu. Ffff urat! Adik..la luat 4-5000€ e prezent! Dar la mentinerea relatiei-pacient..lipsa. F urat! Lasitate si neprofesionalism.
Repet, nu am nimik cu Dl Stan personal, DAR pur si simply fac comparatii intre dr meu (Grecu) si altii mentionati aici d forum si Dl Stan..si..nu se merita. Ma revolta oarecum sumele enorme pe care le cere si serviciile oferite..ca sa nu mai zik cate fete au plecat plangand d la el, ca au "sanii prea mici"...pai bravo, frate! Dak eu cu sanii mici nu am nev d operatia asta, cine are?!...
Bafta sa faci cra mai buna alegere:*. Eu doar mi am spus parerea, care e bazata pe informatii reale, palpabile.
0
27-06-2013, ora 12:45
ErikaNico
Nu este medic/terapeut
ErikaNico
Ai mare dreptate lory, ma gandesc de o mie de ori inainte sa fac o alegere, merci pt sfat..
0
27-06-2013, ora 12:48
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
erika.nico, eu am dat 4500 d euro p operatie(doar implant, fara lifting)..100 d euro a fost consultatia p care am facut o in bucuresti..dar s-a scazut din aia 4500 d euro..si mie imi recomandase 285 prima data si am zis k vreau mai mari..am fost la o a 2a consultatie si a zis ok..305..la limita..nu a costat nimic a 2a consultatie, asa k poti merge linistita sa intrebi daj merge mai mult..nu s a uitat urat la mine k am venit ink o data, a zis k din contra..f bine..k nu e o operatie p care sa o faci in fiecare zi..

daca vrei sani mai mari cat am eu e putin..eu asta am vrut, dar poate nu e si cazul tau..gandeste te bine la marime sa nu regreti..mergi la mai multi doctori in bucuresti sa vezi cat iti reconanda si ei si abia p urma ia o decizie..multa bafta:)
0
27-06-2013, ora 13:17
21nathy
Nu este medic/terapeut
21nathy
Fetelor!! Am primit pozele de dinainte! Imi e o rusine de mor cand ma uit la ele chiar si singura, insa am zis sa impartasesc cu voi uraciunile :)) Sunt pozele de la ei, eu nu am avut curaj sa ma pozez inainte, nici macar sa ma uit la mine nu suportam, sotul era terorizat de complexul meu...:D
De acum nu mai pot spera decat sa fie bine, caci in rest sunt tot ce am visat... :)
Azi ma simt mai binishor, sper din suflet sa le pastrez.
0
27-06-2013, ora 13:48
tyra tyra
Nu este medic/terapeut
tyra tyra
erika, nico
nu doar marimea ar fi singura problema ( la unele o marime sub 300cc se potriveste, la altele, peste 400...tine de conformatia si de idealul fiecareia), Cel mai important aspect este profesionalismul. De dr. Stan s-au auzit prea multe povesti horror legate atat de reusita operatiei cat si de atitudinea de dupa in caz de esec. O fata de pe forum - karina- aproape ca s-a luat de piept cu fetele de pe forum ; luandu -i apararea dr -lui Stan. dupa vreo 3 luni a revenit indurerata ca operatia a fost un esec ( asta dupa ce prima a fost ok - tot la dr stan) Se pare, ca si doctorii imbatranesc...nu toti raman ce au fost si de unii ramane doar faima. Nu vreau sa dau cu piatra in cei mai in varsta, ci in cei care nu si asuma realiatatea, nu se mai autoevalueaza si sa aiba bunul simt sa se retraga daca nu mai fac fatza...sau sa faca ceva sau altceva in care sa ramana cu aceeasi aura pozitiva.Sincer, la inceput si eu am stiut de dr Stan ca fiind no1, dar sunt convinsa ca nici fetele nu fabuleaza. tu alegi!
Eu, inainte de a ma opera am citit forumul acesta din scoarta in scoarta, am notat dr cu succes, pe unii i-am consultat...si la dr nae am ramas ( kiar daca a fost cel mai departe de mn si totul m-a costat mai mult - aspectul acesta a palit in fatza reusitei, fiindca asta mi-am dorit cel mai mult ! ).Merita un consult si la altii, vehiculati aici. Nu te uita la cei 100 de euro daca nu esti convinsa ca ai facut alegerea potrivita!
0
27-06-2013, ora 13:56
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Nathy, nu aratau deloc urat sanii tai, erau doar mici. Acum sunt f frumosi, sper sa ti se rezolve problema si sa te bucuri pe deplin de ei!

ErikaNico, nu am prins poza ta, dar daca fetele spun ca ai sanii ca ai lui me_myself, nici sa nu te gandesti la acel "lifting intern", care e doar o mare pacaleala, nu exista asa ceva... Asa a facut si me_myself prima data si a ajuns sa se reopereze, pentru ca i se lasasera si mai rau sanii si un san cu implant, lasat, arata f urat!
Cat despre marime...245 e inexistent, ce Dumnezeu?! Am o prietena, f micuta (slaba, mica in torace) si nu avea sani mai deloc. Are acum 275 sau 295, nu retin exact si nu sunt deloc mari, sunt medii si f frumosi, dar zice ca acum si-ar dorii mai mult. Deci tu, ce sa faci cu 245?!
Cat despre doctor...si eu zic sa te duci la altul. In afara de Crmzodiac, nu ai sa gasesti pe aici fete multumite de el, din pacate...si nici nu-si asuma nimic, doar te face sa te simti ca naiba si iti zice ceva de genul: adu-ti aminte in ce hal aratai, ai un corp defect etc... Deci da-i incolo de 100 de euro, ca mai bine pierzi 100 de euro, decat sa pierzi 4500 si sa nici nu fii multumita de rezultat.
0
27-06-2013, ora 14:01
karina2012
Nu este medic/terapeut
karina2012
buna fetelor!!!

erika, nu te uita la 100 de euro si schimba medicul, fugi la Bucuresti si asculta si alte pareri
eu cu incapatanarea mea nu am ascultat fetele si regret enorm
sunt ffff dezamagita de rezultat chiar si de marime, daca citesti in urma sunt mai multe detalii cu experienta mea.

nu prea am timp sa scriu dar va citesc din cand in cand.
va pup
0
27-06-2013, ora 14:04
tyra tyra
Nu este medic/terapeut
tyra tyra
...daca a aparut si karina...:)))Ca un facut !!!! mai gandeste te!

nathy
sunt tare frumosi sanii tai!
0
27-06-2013, ora 14:14
karina2012
Nu este medic/terapeut
karina2012
asa arata sanii mei dupa 6 luni, am facut masaj ff mult la sanul drept dar se pare ca mai mult de atat nu vrea sa mai coboare, diferenta e vizibila. Acum sunt un pic mai bine inainte aratau si mai rau.
0
27-06-2013, ora 14:21
tyra tyra
Nu este medic/terapeut
tyra tyra
karina,
cel din stanga ecranului e superb, oare nu te ai gandit sa l operezi doar pe celalalt?sau ai fost la altcineva la vreun consult sa afli o parere noua?
0
27-06-2013, ora 14:23
ErikaNico
Nu este medic/terapeut
ErikaNico
Fetelor la dr nae costa consultatia? am uitat sa intre, am programare maine la 12, merci
0
27-06-2013, ora 14:25
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Erika, nu costa nimic, e gratis. Sa ne anunti maine ce si cum :D
0
27-06-2013, ora 14:30
ErikaNico
Nu este medic/terapeut
ErikaNico
merci, chiar daca o sa imi faca masuratori?
va anunt...
nu as vrea taietura in forma de T, oare nu imi face mastopexie interna?(am sa intreb)ca am bevoie de lifting( astept ce zice el)
0
27-06-2013, ora 14:37
tyra tyra
Nu este medic/terapeut
tyra tyra
nu te costa nimic. eu i-am cerut sa mi faca la primul consult si masuratorile si pozele si tot...poate ca tb sa -i ceri tu tot tacamul, nu stiu. eu m-am dus la el hotarata sa mi fac si operatia, poate de aceea mi- a facut totul de la inceput. Sa ti raspunda si alte fete!
0
27-06-2013, ora 14:39
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Erika nu te costa nimik chiar dak o sa faca masuratori. Discuti si ii spui exact ce iti doresti.. Am ratat poza..
0
27-06-2013, ora 14:42
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Erika, asta iti ziceam si mai sus, ca desi nu am vazut poza ta, daca fetele zic ca arata cam ca sanii lui me_myself, atunci clar ai nevoie de lifting clasic, nu de "liftingul intern", care e practic inexistent.
Mai poti pune poza o data, sa o vad si eu? Ai sanii mai lasati decat ii aveam eu?
0
27-06-2013, ora 14:51
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Karina, eu zic k stangul ar trebuii sa mai coboare, stanga ta. Ai facut masaj si a mai coborat? Dak merge at inseamna k e bine, poate mai coboara dak continui.
0
27-06-2013, ora 14:53
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Tyra ne inebunesti cu pozele tale sexiii! Sexoaso!! Te pup!
0
27-06-2013, ora 14:53
ErikaNico
Nu este medic/terapeut
ErikaNico
de pe tel nu reusesc sa o pun bine, dar va intoarceti putin capu, scz...
0
27-06-2013, ora 14:56
ErikaNico
Nu este medic/terapeut
ErikaNico
tin sa spun ca nici inainte de a alapta nu erau sus sus doar ca erau tari si rotunzi, doar cat am fost gravida fiind mai mari erau putin mai sus ca de obicei...
0
27-06-2013, ora 15:01
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Erika, in niciun caz nu o sa ai un rezultat frumos, fara liftingul clasic. Ai sanii f lasati, din pacate. Ii ai cum ii aveam si eu, numai ca ai mei erau ceva mai mari.
Daca te uiti in poza mea, o sa vezi ca imi acopereau coastele, care in poza de dupa operatie, se vad perfect.
Oricum, ai sani, nu sunt deloc mici, deci nu inteleg cum iti putea recomanda 245... ?! Chiar nu inteleg ce e cu omul asta. Inteleg ca merge pe natural, dar frate, cat de natural sa vrei la 4500 de euro?! Adica de ce ai mai da o caruta de bani, pe ceva insesizabil? Daca ai vrea natural, ai ramane asa, nu? Nu zic de tine...vorbesc la modul general.
Mereu ma enerveaza domnul Stan :(
0
27-06-2013, ora 15:02
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Gata Erika am vazut. Si implant aşa mic a zis Stan? Curios...
0
27-06-2013, ora 15:04
ErikaNico
Nu este medic/terapeut
ErikaNico
Asa e...
fetelor care aveti ridicare de sani, e inestetic tare liftingul clasic ?
0
27-06-2013, ora 15:05
tyra tyra
Nu este medic/terapeut
tyra tyra
vintila, cand o sa ne vedem, te bag in toaleta mallului si ti fac 2 poze! ador sa pozez tot ce i frumos !:)))))))))
0
27-06-2013, ora 15:07
ErikaNico
Nu este medic/terapeut
ErikaNico
am sters poza fetelor ca ii am f urati in comparatie ce am avut, abia astept sa am silicoane, de asta cer sfaturi, ca vreau ceva xe sa mi placa..merci tuturor..
0
27-06-2013, ora 15:09
ErikaNico
Nu este medic/terapeut
ErikaNico
Da "vintila" 245 cand eu inainte ii aveam mult mai mari, pai dc imi mai pun silicoane???
0
27-06-2013, ora 15:10
cata9986
Nu este medic/terapeut
cata9986
Erika eu ti-recomand pe dr Totir chiar daca este mai scump putin are multa experienta si este un om suuuuuperOK!
0
27-06-2013, ora 15:30
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
pffff nu stiam de ce sughit :P

prezenta! :D

din pacate am ratat poza ericai.dar daca fetele spun ca seamana cu ai mei inainte de op sa nu te puna sfantul sa accepti liftingul intern sau cum s-o numi...mergi pe liftingul clasic, te implor! asculta de stan patitul! :P
cicatricile sunt din ce in ce mai insesizabile, eu am acum 9 luni de la op si sunt extrem de multumita de evolutia lor.
daca doresti da-mi un pm cu adresa ta de mail si iti trimit poze.
nu te teme de cicatrici, eu prefer de 100000 de ori sa am doua cicatrici in plus decat sani lasati, crede-ma :)
0
27-06-2013, ora 15:38
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
erica ai mail :)
0
27-06-2013, ora 16:01
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Uuu..da, ma las pozata d tine.. Si eu vreau sa i vad live pe ai tai. Suna ciudat dar ce e frumós si lui Dumnezeu ii place. Pup!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 121812191220 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •