Implant silicon sani
adda - mergi cu incredere. pe data de 12 dl doctor avea o alta interventie programata si ca sa nu ma operez pe 13 - marti am ales data de 14 august - poate ne opereaza chiar pe amandoua in aceeasi zi.
Bafta! eu am ramas incantata dupa discutia cu dansul.
Bafta! eu am ramas incantata dupa discutia cu dansul.
babydoll eu as prefera pe 11 august, vine exact luni, ar fi chiar misto sa ne impartasim "off-urile", nu vreau mai tarziu pt ca pe 1 sept incepe sesiunea de restante la mine, si am de sustinut un examen, si desi sunt doar 3 zile intre 11 si 14 august, la mine chiar fac diferenta. In 3 zile invat 100 de pagini, deci din aceasta cauza as vrea sa fiu operata mai repede :D
Fetelor cum credeti ca ar fi mai bine: sa o las pe mama sa intre la mine in salon exact cand ma trezesc din anestezie? sau s-o pun sa vina dupa cateva ore bune? mAs vrea sa fiu sigura ca nu imi iese cine stie ce prostie pe gura de fata cu ea, avand in vedere discutiile de mai sus cu 'trezitul' din anestezie :))
Ca sa vedeti cat de zapacita sunt, acum mi-am dat seama ca mi-am facut programarea la dr totir, dar nu am intrebat unde face consultatiile, la clinica zetta sau in alta parte? :)) offf, voi unde ati fost fetelor?
Meganfox, tu zici ca nu ai facut urat, dar o reactie tot ai avut :)) Candycrush, reclame...deci clar si tu erai in lumea ta :)) Oricum, mie mi-a placut tot ce am simtit in spital: inainte sa adorm de tot - starea aia de euforie, apoi cand m-am trezit (dupa perioada de nebunie) - parca pluteam...apoi, cand mi-a facut un calmant, ceva cu f... inainte sa imi scoata tuburile de dren - si-a facut efectul imediat si efectiv simteam ca levitez, ma simteam asa usoara...
Adda, nu-ti face griji, poate nu o sa aberezi deloc, sau poate chiar vei face urat, pentru ca iti bagi tu ideea asta in cap. Oricum, spune-i mamei tale sa vina la 2:15 (daca nu faci si lifting) dupa ce intrii in sala. Pana atunci termini si cu operatia si cu aberatul...crede-ma ca vei vrea pe cineva acolo IMEDIAT. Iubitul meu a venit la 10 min dupa ce l-am sunat si am simtit ca e o vesnicie, urlam pe acolo dupa el...
Si ca o mica paranteza (nu retin daca ti-am mai zis): mie imi plac f mult sanii tai acum, chit ca sunt un pic cazuti, dar sunt f frumosi! Sper sa iasa superbi dupa operatie.
Sara, chiar nu am poze...am doar cateva, dar facute la mine in camera, cu blitz si sunt cam portocalii :)) Mi-as face, dar sunt f bronzata si nu-mi place cum se vede urma :)
Adda, nu-ti face griji, poate nu o sa aberezi deloc, sau poate chiar vei face urat, pentru ca iti bagi tu ideea asta in cap. Oricum, spune-i mamei tale sa vina la 2:15 (daca nu faci si lifting) dupa ce intrii in sala. Pana atunci termini si cu operatia si cu aberatul...crede-ma ca vei vrea pe cineva acolo IMEDIAT. Iubitul meu a venit la 10 min dupa ce l-am sunat si am simtit ca e o vesnicie, urlam pe acolo dupa el...
Si ca o mica paranteza (nu retin daca ti-am mai zis): mie imi plac f mult sanii tai acum, chit ca sunt un pic cazuti, dar sunt f frumosi! Sper sa iasa superbi dupa operatie.
Sara, chiar nu am poze...am doar cateva, dar facute la mine in camera, cu blitz si sunt cam portocalii :)) Mi-as face, dar sunt f bronzata si nu-mi place cum se vede urma :)
Fetele, eu azi cand mi-am schimbat bandajele am gasit o picatura de sange pe pansamentul drept... E cazul sa-mi fac probleme?
Britta, nu cred ca e de panicat. Poate era o cojita, care s-a rupt şi de sub ea, a picurat puţin sânge. Te poţi uita cu oglinda, să vezi dacă e ok. Oricum, mai mult ca sigur, nu e nimic grav.
Al3poz mersi mult pt sfaturi, apreciez tare mult ca iti dai interesul pt a lamuri cat mai multe fete de pe acest forum :*. Si sincer, chiar nu stiu cum iti plac sanii mei, mie nu imi plac deloc, doar in timpul menstruatiei cand sunt f umflati...sa zicem ca nu ii dezagreez total, ala e singurul moment cand pot spune ca nu ma simt complexata cu ei. Si chiar am areolele mari, daca ma opereaza inframamar, ma intreb oare cat de mare va fi arelola daca deja e maaaare. Incerc sa nu ma pronunt, dl dr o sa stie mai bine ce sa imi recomande. Ce bine ca am abordat subiectul 'trezirea din anestezie', chiar credeam ca prietena mea exagera cand mi-a marturisit povestea ei.
Britta, desi nu am facut operatia inca, deci nu te pot sfatui din experienta, cred totusi ca nu e nici o problema cu acea picatura de sange, poate o fi ramas putin sange pe cicatrice, sau poate ai facut tu vreo miscare mai si ti-a cajut cojitza de pe cicatrice si a sangerat putin. Asta este parerea mea, sper sa nu ma insel, dar chiar cred ca nu e nimic de speriat, avand in vedere ca este doar o picatura.
Britta, desi nu am facut operatia inca, deci nu te pot sfatui din experienta, cred totusi ca nu e nici o problema cu acea picatura de sange, poate o fi ramas putin sange pe cicatrice, sau poate ai facut tu vreo miscare mai si ti-a cajut cojitza de pe cicatrice si a sangerat putin. Asta este parerea mea, sper sa nu ma insel, dar chiar cred ca nu e nimic de speriat, avand in vedere ca este doar o picatura.
:))) acum abia dupa ce am postat cometariul mi s-a dat refresh la pagina si a aparut comentariul lui al3poz, si a scris exact acelasi lucru la care ma gandeam si eu :D
Multumesc al3pozadda :*
se pare ca am devenit cam panicoasa :(
L-am sunat intre timp si pe dl. dr. si mi-a zis exact ce mi-ati spus si voi.
Eu nu pot sa-mi ating sau pansez taieturile singura:( am o sensibilitate la ranisange si ieri cand am incercat m-a luat cu lesin, drept urmare a trebuit sa o rog pe mama sa ma ajute...:(
se pare ca am devenit cam panicoasa :(
L-am sunat intre timp si pe dl. dr. si mi-a zis exact ce mi-ati spus si voi.
Eu nu pot sa-mi ating sau pansez taieturile singura:( am o sensibilitate la ranisange si ieri cand am incercat m-a luat cu lesin, drept urmare a trebuit sa o rog pe mama sa ma ajute...:(
sanii mei au facut 5 luni de la operatie.5 luni de frustrari si resentimente adunate in mintea mea si impartasite doar cu voi pt ca nu m-am informat sufficient si nu am ales marimea potrivita! aveti mare grija viitoare aspirante la sani! nu trezirea din anestezie conteaza ci rezultatul de dupa, sa va simtiti multumite de alegerea facuta!
Georgiana stai linistita, nu ai spus nimic aiurea, chiar ai fost cuminte. Si mi a facut placere sa ne vedem! Te pup!
Ah, ce bine!Si mie si sper sa ne revedem!pup:*:*
Olimpia mada, cata dreptate ai! Si eu sunt in aceiasi situatie, incerc sa ma multumesc acum cu ce am dar sincer...in sinea mea nu sunt deloc multumita.
Probabil ca daca iti spun : arata foarte bine sanii tai, f bn armonizati cu corpul, nu vei simti nicio alinare, pentru ca stiu f bine sentimentul, dar iti spun sincer ca din punct de vedere fizic, se vad f ok.
Incearca sa.ti impui tie insati ca sunt de ajuns, sa te gandesti ca slava domnului nu ai alte complicatii si ca la o marime mai mica, sansele de a avea sani frumosi lunga perioada de timp sunt mai mari.Eu una asta fac si sper sa ma "conving"in cele din urma:)
ps:poate o sa spuneti ca sunt nebuna, ca sunt destui de mari dar eu live i vad altfel.Cred ca e doar efectul pozelor.Va pup si recupperare usoara celor recent operate!
Probabil ca daca iti spun : arata foarte bine sanii tai, f bn armonizati cu corpul, nu vei simti nicio alinare, pentru ca stiu f bine sentimentul, dar iti spun sincer ca din punct de vedere fizic, se vad f ok.
Incearca sa.ti impui tie insati ca sunt de ajuns, sa te gandesti ca slava domnului nu ai alte complicatii si ca la o marime mai mica, sansele de a avea sani frumosi lunga perioada de timp sunt mai mari.Eu una asta fac si sper sa ma "conving"in cele din urma:)
ps:poate o sa spuneti ca sunt nebuna, ca sunt destui de mari dar eu live i vad altfel.Cred ca e doar efectul pozelor.Va pup si recupperare usoara celor recent operate!
Olimpia ma regasesc in tot ce zici de marime! Eu am momente cand sunt foarte multumita de sanii mei si am si momente cand mi se pune o "pata" de imi zic, gata ma operez iar cu un cel putin 500! Dupa care ma iau asa niste ganduri ca daca o sa am probleme, complicatii si etc..offff, noi femeile nu suntem niciodata multumite!
salut adda
11 august este duminica!
oricum, ne putem impartasi experienta, imi poti trimite pm
multa Bafta
11 august este duminica!
oricum, ne putem impartasi experienta, imi poti trimite pm
multa Bafta
Olimpia, te inteleg si empatizez uneori cu tine..adik ma gandesc k as fi vrut mai mari! DAAAAR! Dak deja s simte implantul in lateral, si doar eu stiu cum sa ating sa s simta..pai dak imi puneam mai mari SE SI VEDEA?! Nu, mersi..adik sa s vada perrfect forma implantului si sa fie mega intinsa pielea..NU! Deci doctorul a stiut ce ar fi cel mai bn pt mine, pt corpul meu..Asa e si la tine..doctorul poate a stiut el c a stiut cand a pus atat..nush c sa zik..
Si mai e kestia cu proportia: n as fi vrut sa intre sanii mei, apoi eu..sa fie k 2 baloane uriase si sa distraga atentia d la orice alta parte a corpului.Sincer..dar e strict parerea mea..
Si mai e o kestie: comparatia cu alte fete; exemplu: stiu 2-3 fete ai caror sani mi se pareau MARI, inainte sa am silicoane.
Ei, acum sanii lor mi s par ok, nu maaaari k inainte..DAR inainte nu aveam sani...si asa le vedeam eu p ele: mega tzatzoase; asadar..asa n vad si altii p noi, cu sanii MARI, dar noua ni s par ok sau medii..e gresit! Caci nu ne amintim d la c am plecat!..noi n vrdem ok sau am vrea mai mari, iar altii zik MAMA c tate mari are aia:))). E autocritica si un pik paranoia noastra:))
Si mai e kestia cu proportia: n as fi vrut sa intre sanii mei, apoi eu..sa fie k 2 baloane uriase si sa distraga atentia d la orice alta parte a corpului.Sincer..dar e strict parerea mea..
Si mai e o kestie: comparatia cu alte fete; exemplu: stiu 2-3 fete ai caror sani mi se pareau MARI, inainte sa am silicoane.
Ei, acum sanii lor mi s par ok, nu maaaari k inainte..DAR inainte nu aveam sani...si asa le vedeam eu p ele: mega tzatzoase; asadar..asa n vad si altii p noi, cu sanii MARI, dar noua ni s par ok sau medii..e gresit! Caci nu ne amintim d la c am plecat!..noi n vrdem ok sau am vrea mai mari, iar altii zik MAMA c tate mari are aia:))). E autocritica si un pik paranoia noastra:))
Ce bine zici lory:)))vreeau si eu sa zic ce tateeee aaaammm!!:)))
Adda, o fac cu cea mai mare placere, pentru ca si mie imi place sa isi dea altii cu parerea, cand intreb ceva :) Cat despre sanii tai, chiar nu am mintit. Cand ceva pe aici nu-mi place, ma abtin, nu zic nimic. Dar cand imi place, nu ma ascund :)
Olimpia, sanii tai arata mai bine acum decat inainte. Vazand poza ta, mi-am amintit de Noamy, cand avea o fata o poza in aceeasi pozitie ca a ta si i-a zis ceva de genul: pozitie de dansuri populare... a fost foarte amuzanta, nu stiu daca va mai amintiti. Rad de una singura.
Madutza si Lory, aveti amandoua sani superbi si chiar nu vad de ce v-ati pune mai mari vreodata. Mi se par minunati asa cum sunt, la amandoua.
Madu, ce costum frumos de baie ai!
Olimpia, sanii tai arata mai bine acum decat inainte. Vazand poza ta, mi-am amintit de Noamy, cand avea o fata o poza in aceeasi pozitie ca a ta si i-a zis ceva de genul: pozitie de dansuri populare... a fost foarte amuzanta, nu stiu daca va mai amintiti. Rad de una singura.
Madutza si Lory, aveti amandoua sani superbi si chiar nu vad de ce v-ati pune mai mari vreodata. Mi se par minunati asa cum sunt, la amandoua.
Madu, ce costum frumos de baie ai!
Gee, dupa c iesi din operatie sau cand t vezi prima oara in oglinda..ASA O SA ZICI!..o sa ti se para fff ciudat sa ai umflaturile alea acolo..tu fiind obisnuita cu alta imagine;)
Ale, mersi d aprecieri:*
Ale, mersi d aprecieri:*
buna..am revenit si eu,.nu am mai intrat de cv timp..am facut 2 luni de la operatie..si am pus poza noua..ce parere aveti:*:*
Marinaluiza, iti retin perfect numele, dar altceva nu imi amintesc. La cine esti tu operata, cat ai pus? Completeaza si tu profilul.
Ce mari sunt!!! Nu stiu cat ai in torace, dar sunt si f apropiati si cu toate astea, ies mult pe lateral.
Sunt frumosi, sa-i stapanesti sanatoasa!
Ce mari sunt!!! Nu stiu cat ai in torace, dar sunt si f apropiati si cu toate astea, ies mult pe lateral.
Sunt frumosi, sa-i stapanesti sanatoasa!
Fetelor, cele care ati spus in ultimele postari ca vreti sani mai mari - chiar nu va inteleg, sanii vostri sunt superbi! Ma rog, stiu ca nu are sens sa va incerc sa va conving de asta, fiecare are propriile idei despre cum ar vrea sa arate. Am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare, inainte sa-mi fac rino toata lumea imi spunea ca sunt cu capul, ca nasul meu arata f bine, insa nu m-am lasat pana nu mi-am facut pofta :p Banuiesc ca asa e si cu marimea la voi :)
Daca optati totusi sa va reoperati, aveti grija pls ce marime alegeti. Chiar azi am dat peste foto cu noile achizitii ale lui Courtney Stodden si mi se pare ca arata dezgustator, a depasit limita aia in care sanii mari sunt sexy: -*
(* modificat de admin)
Daca optati totusi sa va reoperati, aveti grija pls ce marime alegeti. Chiar azi am dat peste foto cu noile achizitii ale lui Courtney Stodden si mi se pare ca arata dezgustator, a depasit limita aia in care sanii mari sunt sexy: -*
(* modificat de admin)
Marina, sanii tai sunt SUPER!!!! Mari, apropiati, voluminosi, egali..;)
Completeaza si u profilul, dak vrei, k sa nu t intrebam mereu la c dr, c marime etc:))
Completeaza si u profilul, dak vrei, k sa nu t intrebam mereu la c dr, c marime etc:))
Fetelor ce ati facut voi ptr cosuletele alea mici care apar pe corp dupa op?
Kelly eu nu am patit insa am impresia ca mi s-a ingrasat putin pielea. Cred ca depinde de la om la om manifestarea asta ca am auzit si alte fete ca au patit asa ceva.
Eu iar sunt intr-o mareeeeeee panica fiindca unul din sani s-a asezat, s-a dezumflat, in schimb celalalt nu:( culmea e ca post operator erau fix invers. Sunt aproape in a doua saptamana. E normal?:(
Eu iar sunt intr-o mareeeeeee panica fiindca unul din sani s-a asezat, s-a dezumflat, in schimb celalalt nu:( culmea e ca post operator erau fix invers. Sunt aproape in a doua saptamana. E normal?:(
Britta, asa a patit si prietena mea, si iti voi spune exact ce i-a zis doctorul ei: sunt 2 operatii diferite, si fiecare san se reface diferit, in ritmul sau. Sper sa iti fie de ajutor :*
Georgiana mi ar face placere sa ne revedem! Te pup!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14implant mamar cu silicon - avantaje si dezavantaje
- 3Sensibilitate a sanilor
- 0Biopsie - Cancer de san
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 3Tratament LIPOMASTIE
- 6cancer san cu metastaze vertebrale
- 2traumatism san
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 1Simptome false?
- 3Silicoane
- 2Implant mamar.
- 0Am nevoie de pareri si ajutor
- 2Implant cu silicon
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 1Contractura capsulara
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: