Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 124812491250 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
11-08-2013, ora 21:09
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
Sper sa pot iesi la toaleta ca nu mai pot, imi explodeaza.
0
11-08-2013, ora 21:14
ErikaNico
Nu este medic/terapeut
ErikaNico
si eu inca mai am burtoiu :)))
vreau sa nu o mai am, parca mi am pus si acolo un silicon :)))
ies in fiecare zi dar tot balonata sunt...:(
0
11-08-2013, ora 22:59
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Fetele, ca sa puteti iesi cu scaunul la toaleta, folositi ceai verde antiadipos (e o cutie verde) si e ff bun. Se bea seara, inainte d culcare, si dimi a 2-a zi, gata !
Ori puteti lua laxative, dar nu in exces, caci dupa aia metabolismul se va obisnui lenes si va fi din c in c mai greu sa vina de la sine nevoia de a merge la baie.
Bafta!:*
0
12-08-2013, ora 01:42
Britta
Nu este medic/terapeut
Britta
Cred ca Lory are dreptate cu problema iesitului la toaleta insa eu recunosc ca am luat un cocktail de laxative puternice si, ce credeti, nu au avut niciun efect :| insa, dupa ceva timp, oragnismul si-a venit in "fire" singur. Cred ca cea mai buna metoda este sa aveti rabdare ca organismul se va regla singurel. Intr-o alta nota, va spun ca acele laxative mi-au dat organismul peste cap urat, eu avand anterior un bioritm si un metabolism precis asemeni ceasului si, totodata, foarte sanatos.
Kitty, si ai mei erau foarte ascutiti, insa eu am avut si o asimetrie, ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca un sfarc mi se "uita" drept iar celalalt in jos si usor spre stanga. Post-op, aceste probleme s-au remediat.
Tin sa mai mentionez, in special pentru fetele proaspat operate, faptul ca sanii mei pret de o luna au aratat...nu tocmai asa cum mi-as fi dorit si la un punct eram furioasa, caci nu vedeam nicio schimbare. Aveam sanii foarte sus, unul era mai sus altul era mai jos, sfarcurile orientate in jos, una peste alta aratau urat, ce sa mai. Si doctorul imi zicea "Ai ravdare, ai rabdare sa se aseze!", pentru ca ulterior, la o luna si o saptamana, sa am surpriza unor sani perfect simetrici, cu sfarcurile perfect drepte, asezati foarte bine, perfect rotunzi. Asa cum spunea o fata de pe forum, cheia recuperarii, in cazul acestei operatii, este rabdarea. Schimbarile sunt majore si semnificative in prima luna. Mi-a fost dat sa vad sani care aratau perfect imediat post-op, pentru ca apoi, dupa ce s-au asezat, sa fie asimetrici, departati si... ciudati (alt cuvant care sa defineasca mai bine imaginea, nu am gasit:)) ).
0
12-08-2013, ora 04:08
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Britta are derptate..si sanii mei la inceput au aratat f ciudat..cam o luna, asa. faptul k erau sus imi placea, dar forma era cuidatica...d palnie, asa..alungiti..nush cum sa zik..Ei, dupa o luna-2 au inceput sa se skimbe total si azi au o forma ffff frumoasa..naturala..plina etc si gata k mi au murit laudatorii azi :)))
Iar in leg cu laxativele, am citit undeva k in timp...datorita folsirii excesive, laxativele subtiaza intestinul gros care poate duce la probleme serioase, k sa nu mai zik k metabolismul leneveste si trebuie ajutat din c in c mai mult.AsA CA NU LAXATIVELOR! eu sunt adepta ceaiului verde antiadipos, daca am probleme cu constipatia..in special in per menstr.
O ssaptamana frumoasa va doresc:*
0
12-08-2013, ora 09:18
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
Legat de problema iesitului la toaleta, am luat aseara 2 pastile de sennalax, si nu au avut nici un efect...sper sa se regleze singur organismul meu ca imi este frica sa mai iau laxative. O sa incerc sa mananc mai putin, desi mor de foame si burta im este ff umflata, nu mai am unde sa bag nimic :)), daca as iesi la toaleta cred ca ar fi mult mai ok.
0
12-08-2013, ora 10:31
kitty_hxc
Nu este medic/terapeut
kitty_hxc
Si mai am o problema:)) nu stiu daca sa aleg anatomic sau rotund, dna doctor a spus ca mi se potrivesc ambele si ca e decizia mea. Voi ce ziceti? Am vazut ca si cele rotunde pot arata foarte natural, dar parca as inclina spre anatomic..
0
12-08-2013, ora 11:08
melyy
Nu este medic/terapeut
melyy
Buna fetelor nu am mai intrat de mult am fost tare ocupata. Azi implinesc 5luni de la operatie, ce ziceti pot sa stau la soare fara sutien sau mai bine nu? :) va pup :*
0
12-08-2013, ora 11:55
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Adda, insist să încerci cu o farfurie mare de fructe, seara, în pat la un film. Nu e bine să mănânci fructe seara, dar pt mers la toaletă, sunt f bune. La mine funcţiona mereu. Kiwi, banane, struguri (de preferat fără sâmburi), mere şi piersici, tăiate feliute şi mestecate bine. Şi ai putea să bei şi o cafea dimineaţa, cu o ţigară. Eu nu beau cafea, pt ca sunt hipertensiva şi îmi face rău, dar când sunt constipata, mă ajută instant. Lasă laxativele!
Eu recunosc ca mai iau şi dulcolax, rar, dar mai iau. Unu, înainte de culcare şi la 7, cel târziu 8, sunt pe wc şi dau tot afară. Altele nu am încercat, dar dulcolaxul mereu a funcţionat. Dar repet, asta rar, când nu am fructe în casă.
0
12-08-2013, ora 12:32
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Eu cu pastilele nu prea le am...
Nici cand m-am operat nu m-am indopat cu ele, decat cand am plans d durere, adik in seara 3 si 4. Am preferat sa ma kinui, ca sa zic asa, decat sa iau Ketonal. Si s-a vazut, caci burta umflata m-a tinut f putin.
Prefer sa iau pastile ca ultima solutie, pentru a avea o imunitate cat mai buna.
0
12-08-2013, ora 12:36
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Melyy, eu as zice sa nu, caci radiatiile sunt f puternice, si siliconul se incalzeste destul de tare..
Ori, daca vrei, ai putea sa stai topless intre 9-11 si 17-19, caci in celelalte ore este fff cald. Eu si acum la un an, nu am renuntat la sutien. Dar cel mai bine ar fi sa-ti intrebi doctorul;)
0
12-08-2013, ora 13:30
Emilia1990
Nu este medic/terapeut
Emilia1990
Adda, al3poz are dreptate la faza cu fructele, dar incearca sa eviti bananele, alea mai mult te constipa decat sa te ajute... dar la perioada asta poti sa incerci pepenele si prunele... am o prietene asistenta si ea a zis ca e ok asa...
Si da, cafeaua de dimineata si o tigare, poate sa fie iar o solutie, depinde de organismul tau...

In voi ce faceti? Eu sunt super... 3 sapt de la operatie si e superb :) parca nici nu m-am operat. Pot sa dorm pe o parte fara probleme, iar mobilitatea e waw :D

va pupacesc pe toate!
0
12-08-2013, ora 14:02
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Kitty, mie mereu mi-a placut implantul anatomic. Nu-mi placea deloc cel rotund. Traiam cu impresia ca e foarte fals si arata ca doua mingi lipite te torace. Asta pentru ca vedeam la tv, operatii total nereusite, dar posesoarelor le placea rezultatul.
Acum, daca mi-as pune, cu siguranta as opta pt rotund. Am vazut o gramada de rezultate si aici si pe viu si arata superb. Conteaza doar sa te duci la un medic bun, care sa stie sa puna frumos. Plus ca are avantajul de-a arata mai bine in timp iar atunci cand sanii se mai lasa, tot natural arata, avand aspect de anatomic.
Sunt curioasa cum arata anatomicul in timp. Adica, avand aspectul acela natural, de cazut, atunci cand se lasa, nu arata ceva mai rau? Nu par lasati urat? Bine...eu vorbesc aici de multi ani postoperator, nu de viitorul apropiat.
0
12-08-2013, ora 15:03
LORENA2013
Nu este medic/terapeut
LORENA2013
Al3poz sa stii ca asa e cu implantul rotund, daca e pus cu simt artistic vede foarte frumos.
0
12-08-2013, ora 15:25
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Lorena, ce mai faci? Cum mai arata sanii tai, s-au mai asezat? Ai o poza recenta?
0
12-08-2013, ora 18:25
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
Fetelor am inceput sa am intepaturi la sanul drept in profunzime atunci cand misc mana. Mi-e frica sa nu raman cu vreo sensibilitate :(. Voi ce credeti? Este cazul ca imi fac griji? Am vb cu dl dr si mi-a zis ca se vindeca diferit si ca nu are rost sa imi fac griji...dar parca nu as sta linistita..
0
12-08-2013, ora 18:57
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Adda, e perfect normal. Nu se poate sa nu simti nimic. Poti simtii intepaturi, junghiuri, dureri...Stai sa vezi cand vin mancarimile de la cicatrici... Nu te panica, ca nu ai de ce!
0
12-08-2013, ora 19:06
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Adda, nu te panica. Eu si acum, la 1 an de la operatie, am uneori junghiuri etc. e perfect normal, don't worry. Fiecare san se vindeca diferit:)
0
12-08-2013, ora 19:08
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
Al3poz, Lory multumesc mult pt sustinere, apreciez tare mult!!
0
12-08-2013, ora 20:26
Britta
Nu este medic/terapeut
Britta
Kitty, asta cu tipul implanturilor e cu du-te - vino.
Cel mao frecvent intalnit tip sunt cele rotunde si da, pot arata foarte natural montate cum trebuie.
Implanturi anatomice...Am vazut rezultate foarte frumoase (vezi Lory) dar si catastrofe si asta din cauza faptului ca anatomicele implica mult mai multa 'bataie de cap' sa spunem, si iscusinta la montaj. Pana si medici experimentati au mai dat din cand in cand kix cu anatomicele, plus de asta am inteles ca ar exista riscul ca, montate defectuos, in timp sa-si mute pozitia rezultand forme urate.
Dupa cum spuneam, rotundele pot arata foarte frumos si natural si sunt N cazuri aici pe forum. Eu am rotunde, stiu ca se observa ca sunt fake dar eu mi-am asumat acest risc atunci cand am optat ptr un implant mare. Si anatomicele pot arata fake atunci cand sunt mari pentru corpul tau, cu alte cuvinte se vede forma implantului.
Ce profil ai ales? Eu am ales Ultra high profile, model relativ recent introdus care arata foarte bine, diminueaza totusi aspectul de fake la implanturile foarte mari (ptr corpul in cauza, caci dofera, ce poate fi prea mare ptr mine poate fi perfect ptr tine) si arata si MARI. Ma gandesc ca un medium plus sau high profile sa nu para prea turtit pentru tine care am inteles ca esti inalta.
Adda, intepaturile sunt normale iar dl. dr. are dreptate cu vindecarea separata. Eu am experimentat-o pe pielea mea si numai eu stiu cat de panicata eram:)) dreptul a fost considerabil mai lenes decat stangul si mi-a creat probleme, insa acum la o luna si aproape 3 saptamani, nu mai am nicio problema, zici ca ar fi fost aici din totdeauna, zico ca sunt ai mei:))
0
12-08-2013, ora 21:10
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Britta, sanii tai sunt SUPER! Nu n pui o poza topless, sa ne delectam si noi? Krek e pacat sa-i acoperi, la c frumi au iesit.:*
0
12-08-2013, ora 21:30
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
Britta sa sti ca imi plac maxim sanii tai, inca ma minunez ce capodopera a iesit din nainile doctorului Caraban :)). Sunt superbi, imi plac ff mult, nunai ca pt mine nu s-ar fi potrivit, sunt mica de inaltime si as fi aratat ca o papusa gomflabila :)). Dar sunt frumosi sanii tai repet a10a oara :D. La mine e a3a ziu dupa operatie, ma simt nedperat de bine, dar daca voi ziceti ca intepaturile sunt normale, atunci nu ma panichez. Tot de aici de pe forum stiu ca zilele 3-4 sunt cele mai grele si dupaia iti revii considerabil. Sper sa fie bine pana la urma.
Vreau sa va multumesc tuturor pt sprijin si sfaturi, cu siguranta nu as fi facut operatia daca nu as fi gasit acest forum. Ma bucur enorm ca nu mai sunt rautati intre noi, si nu ne mai jignim una pe alta!
Va pup!
0
12-08-2013, ora 21:33
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
In legatura cu forma implantului, nu prea stiu ce sa zic...la mine dl dr a ales pt ca a considerat ca cel rotund mi se potriveste. Proiectia este moderat plus, ceea ce ii va da un aspect nai natural, nu prea bombat sus. Asta am inteles de la dl dr. Momentan au o forma ciudata, il cred pe dr pe cuvant, ca nu prea imi dau seama cum arata :))
0
12-08-2013, ora 22:58
anamer
Nu este medic/terapeut
anamer
buna, fetelor! sunt noua pe aici... sunt foarte curioasa daca cineva dintre voi a facut micsorare de sani cu implant. eu am dat nastere la 2 copii si sanii mei arata groaznic..sunt foarte lasati..si maricei. am inteles ca daca o sa fac doar mastopexie (ridicare de sani) peste o perioada de timp se vor lasa. asa ca am optat pt implant..inca nu sunt hotarata..poate ma ajutati voi cu un raspuns. si inca ceva...stie cineva ceva de dl. dr DAN MICLUTA, din ARAD???
0
12-08-2013, ora 23:11
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Anamer, bine ai venit! Parca un singur caz de micsorare stiu pe site. Paula o chema si era operata la dl. Totir, dar nu a mai postat nimic. Era fara implant.
Eu am lifting, care implica si o micsorare vizibila. Fata de sanii care ii aveam, sunt mici acum. Prietenele imi zic ca nu mai am deloc, dar pentru mine sunt minunati. Nu am vrut implant, am considerat ca mai bine il pun dupa nasteri, sa fiu sigura.
Sunt fete aici cu lifting si implant. Cea mai activa e me_myself si sigur va aparea, sa iti dea informatii. Trebuie doar sa o strigi :)
Nu retin decat o singura fata operata la dl. Micluta, dar nu a mai intrat de ceva timp. Retin ca era multumita.
Te poti duce si la dl. Siclovan, care are numai paciente multumite pe forum, sa ceri o parere. Asta daca vrei neaparat in Arad.

Poti pune o poza, sa vedem si noi ce sani ai?
0
12-08-2013, ora 23:23
ErikaNico
Nu este medic/terapeut
ErikaNico
am postat o poza cu noii mei sani la 12 zile dupa operatie, am postat de pe tel si cum as intoarce poza, tot asa apare aici la avatar...un colaj before /after nu reusesc sa fac, am descarcat de pe tel un program dar nu merge, intru pe pc maine, dar poate ma poti ajuta al3poz, pls, stii vreun program ceva?
cat despre sani astept rezultatul final sa zicem asa, ca trebuie sa se mai aseze...
0
12-08-2013, ora 23:26
anamer
Nu este medic/terapeut
anamer
multumesc mult de raspuns, al3poz. :). poate ca vede me_myself anuntul meu si imi va da vreun sfat, opinie...o poza cu sanii mei :D..sunt oribili! alaptatul, pierderea de kg (vreo 26) si-au pus amprenta asupra sanilor. am sa incerc sa incarc o poza.
0
12-08-2013, ora 23:31
kitty_hxc
Nu este medic/terapeut
kitty_hxc
Britta, si la mine a ales dna doctor tot ultra high profile/full projection tocmai din cauza ca sunt inalta, cum banuiai si tu. Eu oscilez undeva intre 450-500cc (mai bine zis incerc sa o conving sa imi puna 500:)) ). Cand ma mai duc miercuri o sa mai "probez" o data sa vad daca e mare diferenta intre rotunde si anatomice..am citit despre treaba cu rotirea implantului anatomic, dar dna doctor spunea ca la anatomice face "buzunarul" foarte fix tocmai ca sa evite riscul asta pe cat posibil..
0
12-08-2013, ora 23:46
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Erika, la 12 zile de la operatie, arata f bine. O sa se schimbe mult, in bine.
Colaj poti face pe fotor.com E foarte simplu.

Anamer, sunt intradevar mari si lasati, dar nu cred ca e nevoie de micsorare. Cea care vine o data cu liftingul e de ajuns. Mergi la consultatii si vezi ce ti se propune. Fii foarte atenta in alegerea doctorului, pentru ca o operatie de lifting/micsorare e foarte dificila si desi majoritatea doctorilor pun implant f bine, nu toti exceleaza la aceasta procedura.
1
12-08-2013, ora 23:56
ErikaNico
Nu este medic/terapeut
ErikaNico
merci all3ppz...
ce parere aveti de plasturi siliconici cerederm pt cicatrici ?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 124812491250 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •