Implant silicon sani
:)))))) erica ma faci sa rad, cum adica a avut probleme cu allergan ca se deformau? deci nu pot sa cred cate sunt in stare sa spuna unii medici pt a te convinge ca ceea ce foloseste si face el e cel mai bn! eu nu cred asa ceva avand in vedere ca mentor si matrix sunt cele mai folosite implanturi !
Cata, medicul nostru s-a intors din concediu, dar eu nu m-am operat :(( mi-a aparut menstruatia chiar in dimineata in care trebuia sa ma operez (cred ca a fost ceva pe sistem nervos fiindca trebuia sa apara abia peste 5-6 zile).
Am decis sa nu riscam (exista pericolul de sangerare) si sa amanam pe joia viitoare...imi cam incurca putin planurile pe care mi le facusem, dar...acum sper sa fie mai bine, in felul acesta mi-au trecut si emotiile, cand am vazut ca nu ma pot opera ma gandeam deja cat de fraiera am fost sa imi fie asa frica...si cum am spus nu ma temeam de durere sau de interventie in sine ci de anestezie..oricum, a ramas pe joia viitoare.
Paula cele mai utilizate si mai recomandate sunt Mentor si Allergan, dr Stan am inteles ca utilizeaza Polytech, dar s-ar putea sa fie doar o chestie de campanie publicitara atunci cand spune ca Allergan se deformeaza.mai sunt medici care utilizeaza Arion, sunt mai ieftine, dar nu stiu cat sunt de sigure (vezi cazul cu cele frantuzesti scoase de pe piata in urma cu cativa ani...). Multa bafta in alegerea ta!
Adda!!! Inca mai asteptam foto! Cum te mai simti?
Am decis sa nu riscam (exista pericolul de sangerare) si sa amanam pe joia viitoare...imi cam incurca putin planurile pe care mi le facusem, dar...acum sper sa fie mai bine, in felul acesta mi-au trecut si emotiile, cand am vazut ca nu ma pot opera ma gandeam deja cat de fraiera am fost sa imi fie asa frica...si cum am spus nu ma temeam de durere sau de interventie in sine ci de anestezie..oricum, a ramas pe joia viitoare.
Paula cele mai utilizate si mai recomandate sunt Mentor si Allergan, dr Stan am inteles ca utilizeaza Polytech, dar s-ar putea sa fie doar o chestie de campanie publicitara atunci cand spune ca Allergan se deformeaza.mai sunt medici care utilizeaza Arion, sunt mai ieftine, dar nu stiu cat sunt de sigure (vezi cazul cu cele frantuzesti scoase de pe piata in urma cu cativa ani...). Multa bafta in alegerea ta!
Adda!!! Inca mai asteptam foto! Cum te mai simti?
asa mi a zis si mi a aratat un silicon cum s a fc la o pacienta (allergan), dar nu mi a zis asta pt a ma convinge de ceva anume ca asta a fost inainte de operatie si la consultatie mi a zis deja ca nu mai foloseste allergan...
eu cred ca sunt bune si mentor si allergan si polytech, numai ca sunt firme diferite...
eu cred ca sunt bune si mentor si allergan si polytech, numai ca sunt firme diferite...
mie acum imi vine in minte krina, operata de d'l stan de 2 ori.prima data cu implanturi allergan sau mentor si a 2 a oara cu acest polytech si nu este multumita. si parca sanii vostri si seamana din ce vad in poza asta! ma refer la erica si krina!
eu am doar 2 sapt, pan o sa am rezultatul final mai e..dar deocamdata e ok.
mie mi a fc si lifting intern, cand am timp o sa fac un colaj before/ after...
mie mi a fc si lifting intern, cand am timp o sa fac un colaj before/ after...
O sa merg pe mana dr.Ivan, I-am trimis mail si astept un raspuns.Am renuntat la dr.Serban Porumb, deoarece prea insista cu operatia prin axila, si parca cu cat insista mai tare cu atat mai mult ma enerveaza:)) eu ii scriu, , doleantele, , mele pe mail, iar asistenta imi da copy-paste informatii generale de pe site, si o tine sus si tare cu tehnica vietii, prin axila.Desi eu i-am trimis mail cu sanii mei care sunt destul de mici, iar eu imi doresc cele mai mari implanturi pe care mi le recomanda medicul.Iar prin aceasta operatie, prin axila, se pot pune doar implanturi mici.
din cate am vazut ivan pune marimi destul de maricele... sunt curioasa cat iti recomanda..
am gasit o pe aceasta karina, de care zici madutza, , scuza ma dar in poza ce o are pusa la avatar zici ca nu are silicoane, ce comparatie faci tu intre sanii mei si ai ei?(poate a avut pusa o alta poza)
in functie de ce se face alegerea privind marimea siliconului?mai mult kg sau inaltimea?pe langa, normal, marimea sanului natural.
sunt si eu foarte curioasa cat imi recomanda, pt ca mi doresc mari.sanii mei naturali sunt destul de mici dar foarte rotunzi, port sutienele HM cu push-up evident:)), marimea 75B.
paula, tine de marinea la torace, la sani, sub sani, iti va face niste masuratori...
Babydoll sanii mei au o forma ff ciudata acum, sunt ff umflati sus, si inca mai am pansament le un mamelon. O sa incerc maie cand imi schimb pansamentele sa fac o poza. Momentan eu nu sunt incantata de cum arata. Doctorul zice ca o sa capete forma f naturala cand se duce inflamatia. Inca astept :)
Nu am mai avut randare si an postat asa cu pansamente. Nu va speriati fetelor, arata chiar ciudat, ff umflate, sper sa se lase car mai mult :)
Adda ai facut si o ridicare pe sanul stang. ?
Asa arata dupa pansament.
Stai linistita este prea repede ca sa se pronunte cineva despre forma sanilor!
Asa arata dupa pansament.
Stai linistita este prea repede ca sa se pronunte cineva despre forma sanilor!
da, dar lifting intern. Am cicatrice decat in jurul mamelonului, nu am cicatricea verticala. Doctorul mi-a propus sa imi faca implantul prin areola sa fie cicatricii la ambele, dar eu am preferat asa, imi era ff frica de glanda mamara sa nu fie atinsa.
heyyyy Alisza ce mai faci? cum mai esti? ti'ai rezolvat problema? :*
Buna Alisza, ne poti spune te rog povestea ta? unele suntem noi aici pe forum si nu stim tot :d
hei bn v-am gasit dragele mele, o gramada de sani frumosi pe aici, nu mi-am rezolvat problema se poate rezolva decat printr-o alta operatie, dar o las pt anul viitor la inceputul anului, pana atunci nu ma mai agit atat de tare, in general nu a observant nimeni pana acum, dar eu stiu si ma vad, si-au mai sunt pe aici impanturi noi la Marincea, ce sani frumosi si bronzati ai Mady:*
ce rugaminte aveam la voi acuma, eu nu sunt in tara si vin in septembrie, mi-as dorii f mlt sa-mi maresc buzele cu acid hialuronic, nu stiu la cn, si sunt patita iar de data asta ma interesez de 1000 de ori inainte pana sa ajung la un doctor, deasta vroiam sa vb cu voi, imi pac f mult buzele Loredanei Chivu, nu se vad asa false, am inteles ca ar fi operata la Dr Miron, stti ceva de el daca e bun, sau cn mai are de aici buzele marite, sunteti multumite?ce doctor imi puteti recomanda?va poop si va multumesc ca sunteti aici!
adda super!!! sunt sigura ca vor arata si mai bine cand se vor aseza, abia ai o saptamana de la interventie, vor fi superbi cand se va retrage inflamatia
felicitari!
felicitari!
Mersi babydoll, esti o dulce, dar sincer...chiar nu arata bine acum, am rabdare si sunt optimista momentan, abia astept sa te vad si pe tine siliconata :)Va pup fetelor!
Adda, stai relax! Sa vezi ce frumos se vor aseza dupa o luna-doua, nici n-ai sa recunosti!!!
Tu zici ca ai tai se vad ciudat, sa-i fi vazut pe ai mei la inceput, la cca. o sapt dupa operatie (mentionez ca imediat ce am iesit din operatie erau simetrici doar ca foarte sus si lunguieti) :))era unul suuuuus sus in gat, altul jos, unul rotund si celalalt lunguiet:)) iti dai seama ca eram crizata si furioasa:)) l-am ascultat pe dl. dr. care mi-a spus sa am rabdare si sa nu ma mai crizez aiurea. La o luna dreptul inca era mai sus dar nu mai era lunguiet, incepuse sa se rotunjeasca. La o luna si 3 sapt, pot spune ca sunt perfect simetrici, perfect rotunzi si frumos asezati.
Repet ptr cele care nu-mi stiu povestea, nu am avut pretentia ca sanii mei sa arate natural, am ales o masura mare in ciuda avertismentelor dl. dr. ca va fi observabil, dar eu mi-am asumat asta.
Tu zici ca ai tai se vad ciudat, sa-i fi vazut pe ai mei la inceput, la cca. o sapt dupa operatie (mentionez ca imediat ce am iesit din operatie erau simetrici doar ca foarte sus si lunguieti) :))era unul suuuuus sus in gat, altul jos, unul rotund si celalalt lunguiet:)) iti dai seama ca eram crizata si furioasa:)) l-am ascultat pe dl. dr. care mi-a spus sa am rabdare si sa nu ma mai crizez aiurea. La o luna dreptul inca era mai sus dar nu mai era lunguiet, incepuse sa se rotunjeasca. La o luna si 3 sapt, pot spune ca sunt perfect simetrici, perfect rotunzi si frumos asezati.
Repet ptr cele care nu-mi stiu povestea, nu am avut pretentia ca sanii mei sa arate natural, am ales o masura mare in ciuda avertismentelor dl. dr. ca va fi observabil, dar eu mi-am asumat asta.
Ms pt incurajari britta, oricum tu ai sanii ff frumoai, imi plac maxim, ti-am mai spus. In sufletul meu imi doresc si eu sanii asa mari, dar l-am lasat pe dl dr sa aleaga pt ca nu as vrea sa fie atat de sesizabi, plus ca in meseria care o voi face nu prea se preteaza asemenea sani. Dar o sa imi clatesc ochii la pozele tale :*.
Fetelor am o intrebare, cum se face masajul? Mie nu mi-a zis dr de nici un masaj, doar sa port banda aceea peste sani. Ar trebui sa fac masaj daca nu mi s-a zis?
Fetelor am o intrebare, cum se face masajul? Mie nu mi-a zis dr de nici un masaj, doar sa port banda aceea peste sani. Ar trebui sa fac masaj daca nu mi s-a zis?
Alisza eu am buzele marite cu acid hyaluronic, efectul nu e permanent, decat 6-9 luni. Din pct meu de vedere e o procedura f simpla si nu prea se intampla sa iasa aiurea. In legatura cu marirea permanenta a buzelor nu stiu detalii :(
Va pup fetelor
Va pup fetelor
Fetelor m-am programat pe data de 19 sept pt operatie la dr.Ivan.
paula, felicitari! :) de abia astept sa vad un nou rezultat de-al dr ivan :) sa ne tii la curent!
adda-adda ai o poza cu sanii de dinainte de operatie?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 50Nodul la san
- 33marire sani - recomandari
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 13Sani mici
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 10implant mamar - recomandari
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 1Dr. Cristian Nitescu vs Dr. Carmen Giuglea (implant mamar)
- 13cancer la san
- 2cresterea rapida a sanilor
- 10Silicoane sani, detalii
- 4Este posibil sa fie cancer de san?
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 1Masajul dupa implantul mamar
- 1Mastopexie și implant mamar
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: