Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 125126127 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
21-07-2010, ora 12:16
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
..lasa myx, ai sa vezi ce frumos or sa se aseze dupa inca vreo 2-3 luni!Rabdare sa ai!Ai sa te bucuri apoi de niste sani superbi si ai sa fii foarte mandra de ei!Poate ca data urmatoare(cand voi schimba implanturile) voi alege si eu 400, dar numai fct de ce ma va sfatui si medicul!
0
21-07-2010, ora 12:21
myx
Nu este medic/terapeut
myx
joy ein li savlanut;((. AI dreptate e si in functie de ce spune doctorul, spui ca ai 350 cc si uite la mine 400.mi se par dubli. se mai desumfla in timp? eu sper sa mai coboare si sa mai urce mamelonul un pic sa para si ei mai ridicati::)
0
21-07-2010, ora 12:25
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
SAVLANUT!!!La mine in timp nu neaparat sa s-au dezumflat, dar si-au capatat o forma mai naturala, s-au mai inmuiat si pur si simplu s-au pozitionat asa cum trebuie(la mine la inceput mameloanele nu erau pe aceeasi linie, ci unul mai sus si unul mai jos, nu foarte mult, dar vizibil pt. mine..Dar dr. m-a asigurat ca se vor aseza in timp.atunci cand sanii vor capata forma finala, mi-a cerut doar sa am rabdare...Si a avut dreptate!
0
21-07-2010, ora 12:26
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
vroiam sa spun "CA S-AU DEZUMFLAT", dar iar am tastat aiurea!
0
21-07-2010, ora 12:29
myx
Nu este medic/terapeut
myx
joy dah abiaa stept sa mai treaca o luna sa scap de bustiera si probabil si sanii vor arata altfel. Oricum eu deja sunt ff multumita, ma uit la poza inainte si dupa si mi le umple inima de fericire lol. Sunt frumosi dar inca nu sunt utilizabili..lol sotul meu tot ar vrea sa ii atinga dar ma dor., sunt tari bolovan, momentan ii tin doar de frumusete:)) abia astept sa ii pot si folosi:)
0
21-07-2010, ora 12:37
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Sa stii ca acum, dupa 4 ani si ceva, se simt tare bine la pipait.Zici sa sunt naturali.Nu stiu ce fel de bustiera purtati voi, ca am tot citit..La vremea respectiva, eu am avut un fel de bandaj elastic pe care am avut voie sa il dau jos dupa 3 zile, bandaj pus peste sutienul special pe care mi l-au pus imediat dupa operatie si pe care a trebuit sa il port neintrerupt timp de 3 luni, dupa care am avut voie sutien normal.Sutienul acela era fara sarme, si era in x pe spate si cu inchidere in fata.Era de fapt pentru sportive si era reciomandat de medic si datorita faptului ca in x fiind sustinea mai bine greutatea sanilor, dar si pentru faptul ca fiind cu inchidere in fata era mai usor de folosit, avand in vedere ca la inceput miscarea bratelor nu e tocmai lipsita de dureri...Stiu ca aveam 2 de schimb si mi se urase de ele si asteptam cu nerabdare clipa in care voi merge intr-un magazin si imi voi lua sutienele la care inainte nici nu as fi visat...Myx, daca stii reteaua de magazine MATRONIT din Israel, acolo daca intrii...nu poti sa iesi vreodata cu mana goala!Cand am intrat acolo mi-am luat primele 4 sutiene!A fost un deliciu sa ma pot proba in sfarsit si sa nu mai fiu terorizata ca nu se inventasera sutiene pentru sani inexistenti!
0
21-07-2010, ora 12:43
myx
Nu este medic/terapeut
myx
JOY. si noi tot bustiere sportive trebuie sa purtam, ale noastre sunt de la triumph. Sustin sanii, ideea e ca din cauza bustierii port doar tricouri obisnuite, pana la gat :) Abia astept sutienele si tricouri decoltate ca doar nu i-am pus sa ii ascund;)) Joy tare faza cu sutiene pt sani inexistenti:)))) Eu am avut sani mari, acum 10 ani aveam sanii un pic mai mici ca acum dar dupa alaptat si furia laptelui -a mai ramas doar pielea de ei asa ca nu am suportat imaginea si am decis sa arate din nou ca la 20 de ani:)
0
21-07-2010, ora 12:47
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
app.daca nu ti-e cu suparare, tu cati ani ai Myx?
0
21-07-2010, ora 12:50
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
..la inceput, mai ales pt. ca eram in Israel si acolo chiar nu te judeca nimeni, ma bucuram si eu de tot ce insemna imbracaminte decoltata si sexy, apoi venind din nou in Romania am sesuizat ca se uita lumea cam chioras(nu ca mi-ar pasa), si mai ales la munca..asa ca incet incet am revenit la decolteuri mai decente, mai ales ca nu mai am 20 de ani(si ce pacat!Ha!HA!)
0
21-07-2010, ora 12:51
myx
Nu este medic/terapeut
myx
anul asta fac 31:)
0
21-07-2010, ora 13:03
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Multi inainte!Fetelor, eu plec la munca!O zi minunata tuturor!
0
21-07-2010, ora 13:05
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Fetelor, faceti va rog abstractie de greselile pe care le fac din cauza ca ma grabesc sa scriu, nu casc ochii si tastez gresit!Si abia apoi vad ca am gresit!Nu sunt analfabeta, pe cuvant!
0
21-07-2010, ora 13:14
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
salut fetelor, i am back;)
Myx, stii chestia aia cu strugurii la care nu ajungi sunt acri?E plina lumea de perfide si invidioase, sunt femei complexate de faptul ca n=au bani sau nu sunt capabile sa treaca printr=-o operatie si atunci arunca cu pietre in cele tari.da=le=n colo, nu dau doi bani gauriti pe tentativele alea de femei.Eu si cand nu aveam pus nimic si eram complexata crunt, cand vedeam una cu silicoane, imi dadeam seama ca le are, dar ma gandeam ce fain ca a avut curajul sa treaca prin asta, ce bine ca nu e complexata si admiram cat de frumos arata.Da=ti trebuie tarie ca sa recunosti anumite lucruri:)))))
In concluzie myx, arata demential decolteul tau asa ca fi super mandra.
0
21-07-2010, ora 13:16
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Myx, nu mai baga in seama comentariile rautacioase, invidia e mare din pacate... :-/
0
21-07-2010, ora 13:21
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, n=am intrat de ceva timp pe forum, mi=am adus copiii acasa asa ca pa libertate;).Arata foarte bine pozele tale:)
0
21-07-2010, ora 13:23
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
joy, chiar nu conteaza varsta daca ai ce arata, nu vezi cate copile de 17 ani expun si nu au ce?;)
0
21-07-2010, ora 14:43
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
Buna ziua, iubitele mele minunate!

Am lipsit 2-3 zile iar voi ati scris atat de muuuult!

Vreau sa le urez "bun venit" noilor doamne si domnisoare!

Iar pt myx: mandreste-te cu noii tai sani si nu mai lua in seama toate invidioasele...nu toate au posibilitatea de a se opera si de aceea spun ca sunt naspa la atingere sau alte chestii. Eu, dupa 5 luni de la operatie, pot sa spun ca sunt chiar misto la atingere...nu sunt nici tari ca piatra dar nici flescaite ca inainte de operatie. Scuzati-mi expresia dar ma cam supara fetele astea invidioase...toata viata am fost inconjurata de ele...nu le mai suport!

Va pup! Mi-ati lipsit! :D
0
21-07-2010, ora 17:04
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Anca, merci frumos!
0
21-07-2010, ora 18:21
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, n=ai pt ce, chiar spun ce simt, as putea sa fiu si eu rea pt ca eu nu sunt asa norocoasa ca voi:)))dar eu ma bucur pt fiecare din voi pt ca stiu ce mult conteaza sa scapi de un complex.Asa ca bravo celor care au facut deja operatia si multe incurajari pt cele inca stau pe ganduri:)
0
21-07-2010, ora 20:51
mihaela04
Nu este medic/terapeut
mihaela04
Myx, sunt maaari!!! asa as fi vrut si eu :D:D:D
0
21-07-2010, ora 21:23
myx
Nu este medic/terapeut
myx
miha, arati f bine si sanii par super frumosi;)
0
21-07-2010, ora 23:00
amedea
Nu este medic/terapeut
amedea
myx..ma tot gandesc sa imi pun si eu 400cc daca mi se potriveste..tu ai cupa D acum?
0
21-07-2010, ora 23:02
amedea
Nu este medic/terapeut
amedea
de ce se tine cont cand iti alege implantul...cat sa fie de mare sau de mic?
0
21-07-2010, ora 23:07
myx
Nu este medic/terapeut
myx
amedea s-a mai discutat. Iti face medicul masuratori si au ei un catalog acolo unde in fct de masuratori stiu ce implant trebuie, Eu am mers la 3 consultatii si toti 3 au spus ca am nevoie de 375..400 si am ales 400.
0
21-07-2010, ora 23:12
myx
Nu este medic/terapeut
myx
Am 75C la sutien, vad desi imi cam ies sfarcurile cred ca trebuie sa incerc mai mari...momentan abia mi-am luat 2 sutiene :P)
0
21-07-2010, ora 23:16
amedea
Nu este medic/terapeut
amedea
myx...ma uit tot timpul pe net la medici din bucuresti..sper in final sa fac alegerea buna..mai ales ca sunt plecata din tara..iar daca am sa fac complicatii va fi mai greu pt mine
0
21-07-2010, ora 23:22
myx
Nu este medic/terapeut
myx
amedea ti-am trimis un pm:)
0
22-07-2010, ora 06:40
amedea
Nu este medic/terapeut
amedea
myx.in ianuarie intentionez sa ma operez..ca deja am planificat concediul in septembrie..iam batut apropouri asa subtile la prietenul meu ca as prefera silicoane in loc de concediu..dar nu este deacord...oricum el nu este asa de incantat de operatie...
0
22-07-2010, ora 09:32
myx
Nu este medic/terapeut
myx
amedea poate pui o poza before:) Nici sotul meu nu a fost de acord, mi-a spus clar caci de la 30 de ani punem sani desi eu imi doream de la 25 :). Bafta, sper sa-l convingi):)
0
22-07-2010, ora 09:40
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Neatza fetelor, Anca, Alex, bine ati revenit.. mi-a fost dor de voi.
Myx, sutienele mele sunt cupa C, tu cred ca esti de cupa D :))
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 125126127 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •