Implant silicon sani
cristina 1990 multumesc frumos:)... fetelor as avea o intrebare. mie mi-a spus dr. ca la toracele meu de 70 de cm cam 365 de g ar fi maximul ce s-ar putea pune ca sa arate natural. eu am tot vazut poze cu marimi insa nu stiu ce sa cred. pe unele fete arata mari iar pe unele foarte mici. oare ar trebui sa insist sa imi puna mai mult?
buna fetelor, Cristina crezi ca ai putea sa iei kegatura cu amica ta care s-a operat la domnul doctor marinescu sa o mai intreb cate ceva, si imi poti spune si mie facebook-ul ei sa ma uit la poze, mai este careva care s-a operat la dr Marinescu Silviu, chiar as vrea sa vorbesc cu cineva care a fost la dansul, multumesc
Bine v-am regasit fetelor,
Deşi nu am mai scris nimic de luni de zile, va rog sa-mi spuneti si mie dacă vi s-a întâmplat sa simtiti mici intepaturi, ocazional, după efort fizic mai strasnic. Am tot făcut munca fizica, ca am renovat casa, etc. Eu am impl cu lifting.Astept sa termin cu toate si sa fac si eu un colaj cu foto înainte si după operatie, cum sunt acum.
Felicitări tuturor fetelor care au avut curajul sa se opereze! A meritat, nu?
Va pup
Deşi nu am mai scris nimic de luni de zile, va rog sa-mi spuneti si mie dacă vi s-a întâmplat sa simtiti mici intepaturi, ocazional, după efort fizic mai strasnic. Am tot făcut munca fizica, ca am renovat casa, etc. Eu am impl cu lifting.Astept sa termin cu toate si sa fac si eu un colaj cu foto înainte si după operatie, cum sunt acum.
Felicitări tuturor fetelor care au avut curajul sa se opereze! A meritat, nu?
Va pup
anda, la cine te operezi?scuze daca ai scris si nu am fost atenta eu:)
eu joi intru in randul lumii:)))) abiiiaaaaa astept!!!! sunt cam agitata dar cred ca e normal.. ma gandesc ca deja vineri dimineata o sa fiu acasa cu sanii mei mari si frumosi:)))))
eu joi intru in randul lumii:)))) abiiiaaaaa astept!!!! sunt cam agitata dar cred ca e normal.. ma gandesc ca deja vineri dimineata o sa fiu acasa cu sanii mei mari si frumosi:)))))
Buna fetelor
intr-adevar, la trezirea din anestezie depinde de fiecare in parte cum reactioneaza. Pe mine m-au trezit si imi amintesc ca imediat ma duceam in somn si incepeam sa visez si spuneam cu voce tare ceea ce mi se intampla in vis, dupa care ma trezeam si imi dadeam seama ca visez (totul se intampla la un interval de cateva secunde si a inceput imediat ce m-au trezit din anestezie) si le-am spus intr-un moment de luciditate "ma scuzati dar cred ca voi spune multe prostii, este de la anestezie" si imi amintesc cum au inceput toti sa rada si au spus "nu va faceti probleme, nu ati spus multe prostii pana acum", dar nu a durat acea stare decat vreo 20 de minute, dupa care am inceput sa imi revin.
Ruxy, stai linistita, vei vedea ca va fi totul mai mult decat ok!
intr-adevar, la trezirea din anestezie depinde de fiecare in parte cum reactioneaza. Pe mine m-au trezit si imi amintesc ca imediat ma duceam in somn si incepeam sa visez si spuneam cu voce tare ceea ce mi se intampla in vis, dupa care ma trezeam si imi dadeam seama ca visez (totul se intampla la un interval de cateva secunde si a inceput imediat ce m-au trezit din anestezie) si le-am spus intr-un moment de luciditate "ma scuzati dar cred ca voi spune multe prostii, este de la anestezie" si imi amintesc cum au inceput toti sa rada si au spus "nu va faceti probleme, nu ati spus multe prostii pana acum", dar nu a durat acea stare decat vreo 20 de minute, dupa care am inceput sa imi revin.
Ruxy, stai linistita, vei vedea ca va fi totul mai mult decat ok!
La dr Sorin Parasca. Pot sa va spun ca nu am frica.teama nimic.imi doresc prea mult.sunt nerăbdătoare sa ma vad cu ele.tu Ruxy.baby la cine?cat ai stabilit?
merci de incurajare baby:* sexoasa poza asta!
la dl dr totir ma operez.
vai cate prostii o sa zic si eu:)))))))))))))))) mi e asa rusine:( de ceva tp ma gandesc la asta...aoleo:))) nu pot sa ne lase sg atunci sa nu ne facem de rusine?:)
frica chiar nu mi e nici mie dar sunt agitata si imi fac pb de ex cum o sa fiu pana sa mi faca anestezia si ce prostii o sa spun cand ma trezesc..stiu ca e aiurea:)))) dar ma gandesc ca joi pe seara deja o sa am sanii mari si frumosi si o sa fiu gata cu stresul:)
la dl dr totir ma operez.
vai cate prostii o sa zic si eu:)))))))))))))))) mi e asa rusine:( de ceva tp ma gandesc la asta...aoleo:))) nu pot sa ne lase sg atunci sa nu ne facem de rusine?:)
frica chiar nu mi e nici mie dar sunt agitata si imi fac pb de ex cum o sa fiu pana sa mi faca anestezia si ce prostii o sa spun cand ma trezesc..stiu ca e aiurea:)))) dar ma gandesc ca joi pe seara deja o sa am sanii mari si frumosi si o sa fiu gata cu stresul:)
fetele cine se opereaza joi la dl Totir? am sunat acum s aintreb la ce ora sa ma duc la clinica joi si mi a raspuns asistenta, si am auzit cand l a intrebat pe dl dr daca sunt prima sau a doua, deci eu vin la 12 la clnica si sunt prima, cine e dupa mine?:) oricum ne vedem acolo hihi:)
Salutare feteleee,
Bine v-am regasit! Din pacate nu am mai scris de un an, si pe majoritatea dintre voi nu am apucat sa va cunosc, insa din pozele de profil vad ca aveti niste sani superbi.
Ca sa ma prezint pe scurt, m-am operat acum 3 ani la dr Grecu Ovidiu, implant anatomic 225 cc. Intre timp am nascut un bebe si am alaptat 9.5 luni. Poza de la profil este facuta la 2 luni dupa nastere, si nu reusesc sa scap de ea, sa o schimb cu una actuala, insa pentru cele interesate, pot sa confirm ca sanii arata aprox la fel, nu s-au modificat mai deloc, doar au capatat o forma naturala si foarte frumoasa. Trebuie doar sa mai scap de inca 4-5 kg ca sa revin la talia de inainte de sarcina.
Daca aveti intrebari si curiozitati, imi puteti scrie pm, intrucat nu stiu in ce masura pot urmari posturile de pe forum. Si vad ca aveti spor la scris... :))) Oricum o sa incerc sa revin cu o poza noua, ca sa vedeti ca exista silicoane frumoase si dupa alaptat... :)
Va pup
Bine v-am regasit! Din pacate nu am mai scris de un an, si pe majoritatea dintre voi nu am apucat sa va cunosc, insa din pozele de profil vad ca aveti niste sani superbi.
Ca sa ma prezint pe scurt, m-am operat acum 3 ani la dr Grecu Ovidiu, implant anatomic 225 cc. Intre timp am nascut un bebe si am alaptat 9.5 luni. Poza de la profil este facuta la 2 luni dupa nastere, si nu reusesc sa scap de ea, sa o schimb cu una actuala, insa pentru cele interesate, pot sa confirm ca sanii arata aprox la fel, nu s-au modificat mai deloc, doar au capatat o forma naturala si foarte frumoasa. Trebuie doar sa mai scap de inca 4-5 kg ca sa revin la talia de inainte de sarcina.
Daca aveti intrebari si curiozitati, imi puteti scrie pm, intrucat nu stiu in ce masura pot urmari posturile de pe forum. Si vad ca aveti spor la scris... :))) Oricum o sa incerc sa revin cu o poza noua, ca sa vedeti ca exista silicoane frumoase si dupa alaptat... :)
Va pup
Capri, eu imi amintesc de tine si povestea ta:*. Welcome back!
Si da, kiar sunt curioasa cum arata sanii dupa alaptat, mai ales k si eu tot la Dr.Grecu m_am operat.
Pup
Si da, kiar sunt curioasa cum arata sanii dupa alaptat, mai ales k si eu tot la Dr.Grecu m_am operat.
Pup
Buna, fetelor! Sunt noua aici, dar urmaresc de ceva vreme discutiile pentru ca am decis sa ma operez si eu. Va multumesc mult pentru toate sfaturile pe care le dati, m-au ajutat in a lua aceasta decizie.
Zilele astea vreau sa ma duc la consultatie, nu stiu exact inca la cine, ma gandeam la dr. Antohi sau la dr. Parasca. Poate o sa ma duc la amandoi, sa vad care imi inspira mai multa incredere. Voi ce stiti de acesti doi medici?
Va pup!
Zilele astea vreau sa ma duc la consultatie, nu stiu exact inca la cine, ma gandeam la dr. Antohi sau la dr. Parasca. Poate o sa ma duc la amandoi, sa vad care imi inspira mai multa incredere. Voi ce stiti de acesti doi medici?
Va pup!
buna seara fetelor!..si cum avem silicoane:))vrem si site-uri de lenjerie intima:)))am vazut ceva pe intimosecret dar mai vreau:D..va rog sa mai postati cateva!!va pup si recuperare usoara pentru noile operate!
Buna seara fetelor.
M-am gandit sa va transmit un mesaj, acum, mai nou si din experienta mea "proaspat siliconata". Inainte de toate, va felicit pe toate pentru acest curaj de a va pune si va doresc sa va bucurati toata viata de ele, iar pentru cele care vreti sa va puneti silicoane : va doresc sa faceti asta si totul sa iasa perfect!
Eu persoanl, sunt foarte multumita si fericita. Totul a decurs frumos. Spitalul, doctorul, asistentele, TOTUL P.E.R.F.E.C.T.
Fetelor, te simti excelent dupa "tunare", acum depinde de fiecare persoana ce motiv are sa faca asta. Eu personal sunt foarte multumita.
Mare grija cu marimea. Mare grija daca sunteti sigure ca vreti asta. Mare grija ca va veti obisnui cu ele pt fetele mai sensibile.
Va doresc la toate sa aveti curajul sa faceti tot ceea ce va doriti, din punct de vedere estetic si va doresc sa fiti fericite dupa operatie si nu numai, CLAR.
Inca nu sunt refacuta complet, dar sper cat de curand sa fiu bine.
Sa fiti sigure de ceea ce vreti. (sa nu fie o alegere de moment si sa nu regretati)
Feteler, va pup si zambiti cat mai mult. Fiti fericite si implinite si nu lasati sa vi se umbreasca nici macar o zi.
Va doresc sa aveti parte de operatii reusite!!!!!
M-am gandit sa va transmit un mesaj, acum, mai nou si din experienta mea "proaspat siliconata". Inainte de toate, va felicit pe toate pentru acest curaj de a va pune si va doresc sa va bucurati toata viata de ele, iar pentru cele care vreti sa va puneti silicoane : va doresc sa faceti asta si totul sa iasa perfect!
Eu persoanl, sunt foarte multumita si fericita. Totul a decurs frumos. Spitalul, doctorul, asistentele, TOTUL P.E.R.F.E.C.T.
Fetelor, te simti excelent dupa "tunare", acum depinde de fiecare persoana ce motiv are sa faca asta. Eu personal sunt foarte multumita.
Mare grija cu marimea. Mare grija daca sunteti sigure ca vreti asta. Mare grija ca va veti obisnui cu ele pt fetele mai sensibile.
Va doresc la toate sa aveti curajul sa faceti tot ceea ce va doriti, din punct de vedere estetic si va doresc sa fiti fericite dupa operatie si nu numai, CLAR.
Inca nu sunt refacuta complet, dar sper cat de curand sa fiu bine.
Sa fiti sigure de ceea ce vreti. (sa nu fie o alegere de moment si sa nu regretati)
Feteler, va pup si zambiti cat mai mult. Fiti fericite si implinite si nu lasati sa vi se umbreasca nici macar o zi.
Va doresc sa aveti parte de operatii reusite!!!!!
Multumesc frumos Ruxy, peste cateva zile vei avea si tu la fel, ti-am spus mergi pe mana d-lui Totir si vei vedea ca va alege exact ceea ce ti se potriveste. Pentru restul nu are rost sa iti faci probleme, te vei reface foarte repede si vei realiza ca a meritat fiecare secunda.
Gee incearca pe www.astratex.ro
Bella asteptam si de la tine foto before/after. Recuperare usoara in continuare! Ce medic te-a operat?
Gee incearca pe www.astratex.ro
Bella asteptam si de la tine foto before/after. Recuperare usoara in continuare! Ce medic te-a operat?
Multumesc Baby doll G.
Astept sa scap de bandaje, sa-mi revin complet si cu siguranta, cu mult drag o sa pun.
CEL MAI BUN DOCTOR CARABAN BOGDAN.
Astept sa scap de bandaje, sa-mi revin complet si cu siguranta, cu mult drag o sa pun.
CEL MAI BUN DOCTOR CARABAN BOGDAN.
Buna Lory, bine v-am regasit.
Sper ca am reusit sa schimb poza, si sper sa nu mai fie iar cu susul in jos. Fac asta de pe tel... E o poza calda, cum am facut-o si va rog sa-mi scuzati cele cateva kg in plus, pe burtica. Astfel ca sanii pot parea mici in poza, dar in realitate sunt atat cat am nevoie. Acum m-am convins, nu i-as fi vrut mai mari, sub nicio forma...nu stiu cum ar fi trecut prin furia laptelui, pompa de san pana la 6 luni si alaptat pana la 9.5...
Am reusit sa o schimb, dar nu stiu cum sa o intorc...
Sper ca am reusit sa schimb poza, si sper sa nu mai fie iar cu susul in jos. Fac asta de pe tel... E o poza calda, cum am facut-o si va rog sa-mi scuzati cele cateva kg in plus, pe burtica. Astfel ca sanii pot parea mici in poza, dar in realitate sunt atat cat am nevoie. Acum m-am convins, nu i-as fi vrut mai mari, sub nicio forma...nu stiu cum ar fi trecut prin furia laptelui, pompa de san pana la 6 luni si alaptat pana la 9.5...
Am reusit sa o schimb, dar nu stiu cum sa o intorc...
Test de poza
Mda, nu stiu ce pot sa fac, am salvat o poza invers, dar o ataseaza la fel...
Mda, nu stiu ce pot sa fac, am salvat o poza invers, dar o ataseaza la fel...
salut fetelor,
imi doresc foarte mult sa fac o operatie de marire de sani...din experientele voastre, imi puteti recomanda un doctor bun?din cate am observat dr Totir este foarte popular.eu nu am facut prea mult research pe google despre doctori pentru ca am apucat sa citesc despre domnul doctor Ovidiu Grecu si nu stiu de ce dar m-am oprit la dumnealui...am si vb cu dumnealui la telefon si mi-a inspirat incredere..ma puteti ajuta va rog?v-as ramane recunoscatoare
felicitari tuturor fetelor pentru curaj si rezultate exceptionale si multa bafta celor ce urmeaza sa devina 'siliconate'
imi doresc foarte mult sa fac o operatie de marire de sani...din experientele voastre, imi puteti recomanda un doctor bun?din cate am observat dr Totir este foarte popular.eu nu am facut prea mult research pe google despre doctori pentru ca am apucat sa citesc despre domnul doctor Ovidiu Grecu si nu stiu de ce dar m-am oprit la dumnealui...am si vb cu dumnealui la telefon si mi-a inspirat incredere..ma puteti ajuta va rog?v-as ramane recunoscatoare
felicitari tuturor fetelor pentru curaj si rezultate exceptionale si multa bafta celor ce urmeaza sa devina 'siliconate'
Fetelor va rog mult sa-mi spuneti parerea voastra despre cum arata sanii mei dupa o luna pt ca nu vor sa coboare deloc iar sfarcurile sunt prea jos si sunt disperata...nu trebuiau sa coboare pana acum?plus ca ii simt foarte duri, parca as avea ceva batut in piept.Iar de bubitzele care mi-au aparut pe ele din cauza ca nu am facut baie 4 saptamani, nu pot scapa cu nimic. Sunt foarte suparata si mi-e teama sa nu ramana asa urati ca doi mutantei :((. Va pup pe toate. Bafta multa Ruxy si recuperare usoara.
hey CAPRI...sanii tai arata ca la inceput!!!! fff frumosi!!! ma bucur pt tine:)
Andreea..NU ai d c sa disperi..mai bn vb cu dr..caci la fiecare fata e diferit organismul si procesul d refacere.
Gee..site-uri romanesti : sexy-style.ro
lenjerie-sexy.ro
wildfashion.ro ( cele mai bune preturi, dupa parerea mea..si hainele sunt calitative...croite frumos, nu kinezarii)
e-lenjerie.ro
domnisoare.ro ( mie una imi place ff mult cum suna site-ul asta)
site-uri din afara: lovelywholesale.com
lingeriewholesalechina.com
dear-lover.com
trading-lingerie.com
Si ar mai fi...fetele pot completa. Hope that jelped :) :*
D afara nu pre am comandat..de lene:))...dar alea romanesti sunt bune;)
Andreea..NU ai d c sa disperi..mai bn vb cu dr..caci la fiecare fata e diferit organismul si procesul d refacere.
Gee..site-uri romanesti : sexy-style.ro
lenjerie-sexy.ro
wildfashion.ro ( cele mai bune preturi, dupa parerea mea..si hainele sunt calitative...croite frumos, nu kinezarii)
e-lenjerie.ro
domnisoare.ro ( mie una imi place ff mult cum suna site-ul asta)
site-uri din afara: lovelywholesale.com
lingeriewholesalechina.com
dear-lover.com
trading-lingerie.com
Si ar mai fi...fetele pot completa. Hope that jelped :) :*
D afara nu pre am comandat..de lene:))...dar alea romanesti sunt bune;)
Helped am vr sa zic...si mai era Astratex..dar am vaz k a fost mentionat:).Pupici :*
White dove..mergi la mai multe consultatii k sa poti compara, si daca te opresti asupra dr Grecu, sa stii ca faci o super alegere!!! Relatia dr-pacient e super si el e fff meticulos in ceea c face/spune.Bafta
capri ffff bine arata sanii dupa alaptat atata timp!! prietena mea care a nascut a alaptat cam 3 saptamani parca, mama pe mine cam tot asa..9 luni mi se pare wow:) arata parca i ai fi facut acum cateva luni!!!
andreea, sfarcrile sunt cam jos intr-adevar cred ca din cauza ca n au coborat ei. nu sunt urati, mie imi plac ca snt mari si plini, dar se vede ca nu e rezultatul final, dr ce zice? masaj faci? merci frumos pt incurajare, pup!!!!
andreea, sfarcrile sunt cam jos intr-adevar cred ca din cauza ca n au coborat ei. nu sunt urati, mie imi plac ca snt mari si plini, dar se vede ca nu e rezultatul final, dr ce zice? masaj faci? merci frumos pt incurajare, pup!!!!
Medy91, eu sunt operata la dl. Antohi si sunt foarte multumita de rezultat si de relatia cu dansul. Nu am implant, am doar lifting si implicit micsorare. Daca te pot ajuta cu ceva...intreaba-ma orice.
Capri, nu stiu cum vad alte fete poza ta, dar si eu tot intoarsa o vad si pot numai sa imi fac o parere asa. Am o vena sucita la gat si ma misc precum un lup, din tot corpul, deci nicio sansa sa sucesc gatul :)) Din ce vad asa, arata foarte bine, felicitari! Si felicitari si pentru bebe si sa-ti traiasca!
Andreea, intradevar nu arata f bine sanii, la o luna de la operatie. Parca ar fii blocati acolo sus, lipiti de muschi. Ai fost la dna. dr.? Ce ti-a zis? Ai purtat banda?
Dar de ce zici ca nu ai facut 4 saptamani baie?! Cum e posibil? Eu am facut dupa 12 zile pe sani, iar pana atunci, am facut pe tot restul corpului, fara sa ma ud pe sani. De ce nu te-ai spalat 4 saptamani pe ei?! Mi se pare mult prea mult...si deloc igienic. Asa ti-a recomandat dansa?!
KItty, vad ca Andreea_sp e operata tot la dna. Isac, dar are Natrelle. Tu de ce ai Silimed? A fost vb de pret, de textura?
Capri, nu stiu cum vad alte fete poza ta, dar si eu tot intoarsa o vad si pot numai sa imi fac o parere asa. Am o vena sucita la gat si ma misc precum un lup, din tot corpul, deci nicio sansa sa sucesc gatul :)) Din ce vad asa, arata foarte bine, felicitari! Si felicitari si pentru bebe si sa-ti traiasca!
Andreea, intradevar nu arata f bine sanii, la o luna de la operatie. Parca ar fii blocati acolo sus, lipiti de muschi. Ai fost la dna. dr.? Ce ti-a zis? Ai purtat banda?
Dar de ce zici ca nu ai facut 4 saptamani baie?! Cum e posibil? Eu am facut dupa 12 zile pe sani, iar pana atunci, am facut pe tot restul corpului, fara sa ma ud pe sani. De ce nu te-ai spalat 4 saptamani pe ei?! Mi se pare mult prea mult...si deloc igienic. Asa ti-a recomandat dansa?!
KItty, vad ca Andreea_sp e operata tot la dna. Isac, dar are Natrelle. Tu de ce ai Silimed? A fost vb de pret, de textura?
Multa bafta ruxy:* Felicitari si iti doresc recuperare usoara si rapida:*
Andreea este necesar pote mesajul si ai mei la o luna erau sus dar totuşi mobili eu pe 17 fac 2 luni au mai coborât dar nu încă cat trebuie cel mai bine dute la dr. este singura care ştie ce este de facut :*
thanks Aida:* la fel si tie cand stabilesti ceva:***
Al3poz baitza nu am facut atata timp pt ca am fost cusuta pt a doua oara deoarece mi s-a desfacut operatia dupa primele fire...Banda inca o port dar nu vad nici o schimbare si cred ca nu voi vedea.Dr imi spune ca nu sunt jos areolele :(( Banuiesc ca se vor mai schimba in timp dar nu suficient cat sa urce pana la normal areolele. Cristina de masaj nu mi-a zis nimic dar din cate stiu nu recomanda. Pupici pt toate :*.
Andrea de ce s-a desfacut ? Eu nu am avut externe deloc si am înţeles ca se pun trei rânduri interne primele 2 cele mai superficiale se absorb in primele 6 luni iar cel mai profund rămâne permanent cel putin in cazul meu. Dar ii poti mobiliza sa ii mistui, eu zic sa aştepti si ai mei erau ceva de genul :) dar mai mici nu era asa vizibil
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 10tensiune in sani
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 7Gustul sfarcurilor
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 14ridicare sani
- 41tumora la san lamuriti-ma
- 10Silicoane sani, detalii
- 2sini prea mari
- 1tumora mamara dreapta
- 0Dureri dupa operatia de implant mamar
- 3Implanturi mamare
- 0Micşorarea mameloanelor
- 4Implant silicon sani
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: