Implant silicon sani
Cristina hai ca mai pun acum o poza poate se vede mao bine
Multumesc de incurajare Vladescuelena, nu contest faptul ca nu au existat si experiente neplacute cu aceste oferte insa eu sper ca la mine sa fie ok sa fiu sanatoasa, sa iasa bine si sa am o recuperare usoara, pana la urma parerea mea personala este ca nu tot ce e ieftin e prost(aceasta parere nu se trage de la faptul ca am eu un astfel de voucher)insa mai difera si de corpul(organismul) fiecareia si de cum tin contul de sfaturile medicului si din nou nu contest ca sunt si medici mai putin priceputi sau cu momente mai putin inspirate(desii noi platim niste bani pt asta mai multi sau mai putini, si mai cred ca interesul lor este sa te faca bine sa fi multumita (fie ca platesti mai mult sau mai putin)si sa il recomanzi si altora acum depinde si ce asteptari au pacientele pt ca daca materialul nu permite ce vrea fata respectiva si ea totusi insista insa i se explica ca nu se poate asa cum vrea ca vor exista probleme si totusi accepta mai e si greseala lor, sunt doar opiniile mele personale
VladescuElena clinica doctorului meu colaboreaza cu laboratorul Sinevo, este cineva care si-a facut analizele acolo?
Luizadodo sunt cu totul de acord cu parerile tale. La mine nu a fost cazul de material prost sau alte artificii, a fost clar operatie nereusita ( si o spun la modul finut). In acelasi timp vreau sa cred ca exista totusi medici care isi dau interesul si daca profitul e un pic mai mic. Asa ca iti tin pumnii si capul sus ca totul va fi bine atata timp cat te duci cu toata increderea
Sinevo este cam cel mai bun laborator din bucuresti, atat din punct de vedere al acuratetii rezultatelor cat si al timpului de lucru. Eu imi fac analizele la alta clinica cu laborator propriu si stiu de acolo ca atunci cand au dubii asupra unor analize, sau nu le pot lucra, le trimit la sinevo
Multumesc f mult Elena, su yupyyy chiar nu stiam ca Sinevo e cel mai bun dar evident ma bucur:) si sa dea Domnul sa-mi iasa toate analizele bine, tu de la cine ai luat oferta ?adik la cine te-ai operat?imi pare foarte rau pt tine :( pt experienta ta sper ca esti ok acum dar din ce vad eu ai niste sani superbi
Am luat oferta la nordestetica la dr calota, 6.000 ron. Apoi la un an m-am reoperat la spitalul de arsi la dr Nae Sorin
A da acum m-am uitat la profilul tau si am vazut ca esti operata de 2 ori, bine macar ca acum esti multimita dar la prima ce s-a intamplat, ce nu a fost ok?
Pffff, ar fi cam mult de scris. Pe scurt era un san mai sus si unul mai jos, nu m-a drenat si am facut un hematom imens care la o sapt de la operatie a trebuit evacuat printr-o noua operatie, la 2 saptamani implantul la stangul mi-a alunecat in jos si in lateral..si tot asa. Si eu ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine acum si bineintrles si dr Nae care chiar si-a dat interesul si mi-a suportat nenumaratele vizite si telefoane la cabinet
http://www.miniprice4all.ro/cumpara/sutien-susa-6755360
Wow nu ştiam ca este marime asa mare :o
http://www.miniprice4all.ro/catalog/sutiene-560462
Sunt reduse si sunt modele dragute
Elena am vb el a zis ca 10 este mărimea ta dar sa ai grije cat sunt de compresive ca pote numai la acelea pote sa fie nevoie de o marime mai mare. Eu si pe saitul de mai sus găsi ceva cred ca ok pentru dormit :*
Wow nu ştiam ca este marime asa mare :o
http://www.miniprice4all.ro/catalog/sutiene-560462
Sunt reduse si sunt modele dragute
Elena am vb el a zis ca 10 este mărimea ta dar sa ai grije cat sunt de compresive ca pote numai la acelea pote sa fie nevoie de o marime mai mare. Eu si pe saitul de mai sus găsi ceva cred ca ok pentru dormit :*
Dar nu inteleg de ce nu te-a drenat de ce nu ai avut tuburi de dren, nu asa e normal ca sa elimini sangele ramas si ce e pe acolo? si dc ti-a alunecat un san in jos si in lateral?adik nu a fost creeat buzunarul ok nu a fost plasat implantul bine?Doamne ce tampenie, chiar ma bucur mult pt tine ca acum esti ok si esti multumita, sper sa fie bine la mine :( oricum difera medicul si cu ajutorul lui Dumnezeu cred din toata inima ca va iesii totul perfect
Asta banuiesc si eu, ca a facut buzubarul prea mare la stangul. Ma rog, nu mai conteaza. In cazul tau totul va fi bine atata timp cat te-ai interesat de medic din timp si ai incredere
Mercic frumor Cristina. Maine lansez comanda si ma uit si pe site-ul acela
Cert este ca abia astept sa-mi pun si ma gandesc ca totul va fi bine, va dati seama fetelor daca eu m-am bucurat de an sarit in sus astazi cand am achizitionat voucherul apai dupa ce ma voi opera, cred ca o sa fiu extrem de bucuroasa:)
buna fetelor, am ales sa ma operez la horia siclovan, am emotii nu prea am idee cum e marimea nu veau sa fie nici prea mari, nici prea mici...merg pe mana doctorului 300, anatomic, metor.
Aloha fetele, luni la ora 16.00 am intrat pe masa de operatie :) a durat 5 ore sa imi refaca sanii si sa-mi scoata un lipom de pe abdomen si unu de pe mana si dupa ce mi-am revenit din anestezie insistam ca vreau la baie dar nereusind la pleosca si adormind mi-am intrat in mana la ora 2 dimineata si cred ca am fost la baie din ora in ora :)) bausem si beam cate un pahar de apa pe ora :))) ieri la ora 12.30 m.am externat si de aseara se simte diferenta intravenoaselor :))) adica sufara asa umpic :))) dimineata am fost la pansat si totul se prezinta foarte bine! Yey! Si mi.am vazut noii sani si sunt wow... Bine umflati si vineti dar wow :)) am bagat 420, nu vroiam mare diferenta fatza de 400 care i'am avut inainte decat ca vroiam sa arate bine, si sincer arata neasteptat de bine... L-am torturat putin mai mult pe dl doctor cu dezastrul de dinainte si mi-a aratat pozele facute in timpul operatiei care erau yuck... Abia astept sa-mi revin mai mult si sa pun o poza cu noile mele podoabe! Culmea ca azi mi-a si venit si menstruatia si durerile sunt umpic mai accentuate ca ieri dar suportabile... Eram ingrozita ca multe fete ziceau ca la submuscular doare mult mai tare si sincer in afara unei "febre musculare" ale pieptului mai tare m-a durut la prima interventie, si la prima mergeam cu mainile in sold ca nu le puteam apropia de corp :))) acum sunt super chill :))) sunt toarte multumita de dr caraban si de asistentele dansului si anestezistul a fost de nota 20, ne-am distrat teribil pana am adormit, bafta la noile fete recuperare usoara la cele operate recent! Va pup
Roxy este cineva de curând operata iar mie imi plac rezultatele domnului doctor foarte mult :*
daaaa am vazut, i-am trimis un mesaj privat, sunt curioasa cum a fost recuperarea pt ca domnul doctor foloseste tehnica muscle spliting, si din cate am auzit nu doare asa de tare. pup
Buna dimineta fetelor, acum am un alt stres cel al analizelor ;)) daca nu imi iese ceva ok..ce anume daca nu-ti iese nu-ti face operatia?bine ca nu am nici o problema dar cine stie
Buna ziua am vrut sa scriu:)))dar daca eu sunt treaza de la 7 ramasesem setata
felicitari Crystalkiss!!!!abia astept sa vad poze!!!recuperare usoara in continuare!!!
f. frumos sutienul Lory!!!iti vine super!!!
f. frumos sutienul Lory!!!iti vine super!!!
Yuhuu.sunt in drum spre Bucuresti.Maine la 11 maxim sunt in operatie. Sper sa fie totul bine.Sa'mi tine'ti pumnii.Va pup.
Anda mult noroc si rezultatul dorit ! Iti ţin pumnii :* si aştept poze
Mulţumesc mult Cristina. Sper!Asa sa fie...Te puup
Anda R - muult suces! O sa fie bine, ai sa vezi!!
Mersi Jenna, eu sunt uimita de rezultatul de pana acum! Deci sincer nu pot sa cred cat mi i-a apropiat si ridicat, si asta fara sa imi faca clasica cicatrice "ancora"... acum o sa fiu cuminte cateva luni pana ma intorc la munca :D
Buna fetele! Maine dimi ma duc si eu sa-mi ia sange pentru analize si poimaine la 10 sunf programata pt operatie..am niste emotii...si ma duc singura ca nu are cine sa vina cu mine dimineata..eu nu prea am emotii de obicei, acm nu mai e la fel. Sper sa fie bine totul. Va pupik pe toate
Bafta anda:*! Felicitari ca faci asta:) iti doresc recuperare usoara si sa fie rezultatul pe care ti-l doresti. Pupici:*
Oana ce implant ai ales sau ce doresti ? Si la ce dr. Scuze dar nu imi amintesc. Stai linistita durează putin sa recolteze la cardiologie si ecografia durează mai mult si doar intepatura doare foarte putin asa ca bafta :*
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce stiti despre medicamentele pentru cresterea sanilor?
- 6silioane si virusul HIV
- 5Operatie lifting mamar
- 51Despre marirea de sani
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 9Vreau sani mari
- 2sini prea mari
- 3Vreau silicoane, dati-mi sfaturi/recomandari
- 8interpretare mamografie
- 1Marire sani si scolioza?
- 2Implant silicon la 42 ani
- 1Mastopexie și implant mamar
- 2Recomandare chirurg operatie mastopexie
- 2Implant mamar
- 02 săptămâni după lifting cu implant
- 1Implant mamar și abodominoplastie.
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: