Implant silicon sani
Felicitari Anda si Ruxy!
Jenna in adolescenta am muncit in tara dar dupa ce s-au "nascut" numeroasele agentii de impresariat ca pe vremuri erau doar doua, s-au expandat si ofertele, si pana acum am muncit si vizitat 27 de tari, bine in unele am stat doar cateva zile sau 2 sapt maxim ca nu imi convenea... Impresarii cosmetizeaza mult ofertele-si nu prea coincid cu realitatea, dar cred ca stii asta si acum pe 1 merg in vacanta doar, in tara 28 :D si poate in decembrie accept vreun post de hostess ca sa trec cu bine de sarbatori si astfel incat sa incep 2014 in forta :)
Da da Cristina, stai chill ca si eu O sa fiu extrem de precauta de data asta, nici macar nu o sa ies din casa pana luni (decat la pansat) ca tre sa imi duc pustiul de mana in prima zi de scoala :D sper sa nu mai merg usor cocosata pana luni :D
Jenna in adolescenta am muncit in tara dar dupa ce s-au "nascut" numeroasele agentii de impresariat ca pe vremuri erau doar doua, s-au expandat si ofertele, si pana acum am muncit si vizitat 27 de tari, bine in unele am stat doar cateva zile sau 2 sapt maxim ca nu imi convenea... Impresarii cosmetizeaza mult ofertele-si nu prea coincid cu realitatea, dar cred ca stii asta si acum pe 1 merg in vacanta doar, in tara 28 :D si poate in decembrie accept vreun post de hostess ca sa trec cu bine de sarbatori si astfel incat sa incep 2014 in forta :)
Da da Cristina, stai chill ca si eu O sa fiu extrem de precauta de data asta, nici macar nu o sa ies din casa pana luni (decat la pansat) ca tre sa imi duc pustiul de mana in prima zi de scoala :D sper sa nu mai merg usor cocosata pana luni :D
Raluk bine ai venit, decupezi umpic si se întoarce dar nu este o problema :)
Ai doua posibilitati cum a spus dr. 330 si 380 sau 330 si lifting la sanul mai mare. Ai sani frumosi, asimetrie este dar nu rau.
Cazul tau seamănă cu al adda-adda care a ales 350cc moderat profil si lifting, poti sa si vezi rezultatul ei. La cine te operezi ?
Ai doua posibilitati cum a spus dr. 330 si 380 sau 330 si lifting la sanul mai mare. Ai sani frumosi, asimetrie este dar nu rau.
Cazul tau seamănă cu al adda-adda care a ales 350cc moderat profil si lifting, poti sa si vezi rezultatul ei. La cine te operezi ?
Fetele va pup si revin si eu maine dupa operatie. Sper sa fie totul bine! Pupici
Buna Cristina1990 am fost la dr Horia Siclovan si nu vreau sa merg si in alta parte ca si asa sunt fosrte indecisa si cu cat mai multe pareri cu atata nu o sa ma hotarasc odata. Nu ti se pare ca 330 si 380 plus ai mei vor fii foarte mari??
Silicoanele sunt mentor anatomic, profilul nu il mai stiu ca am fost la consult cu prietenul meu care nue de acord deloc si el cand a auzit 380 a comentat intr-una. Dr mi-a zis ca pot merge si 380 cu 420 dar mie mi se par giganti pentru statura mea
Raluk, cat ai platit consultatia? Analizele unde urmeaza sa le faci? Tot acolo la Genesis sau in alta parte?
Daca tu vrei mai mic alege 330 si mie imi plac rezultatele domnului dr. Daca vrei bombati sa alegi hp din gama anatomice si eu cred ca 420 o sa fie mari fiindca glanda ta este maricica tu sti ce vrei :*
Shelby, 110 ron a fost consultatia, analizele le pot face unde vreau eu si sa i le trimit cu 2 saptamani inainte de operatie pe mail
Buna fetele,
Multumesc pentru aprecieri...intra-adevar arata ca inainte de sarcina, lucru care ma bucura.
Elena, ma bucur ca acum esti multumita de rezultat, imi amintesc ce suparata erai. Pe langa sanii frumosi, acum vad ca ai si un abdomen foarte frumos definit ;).
Jenna, uhhh sexy mama!
Raluk, eu am o curiozitate...de ce vrei sa-ti pui silicoane? Ai niste sani mari, frumosi, putin asimetrici, dar e normal...
Multumesc pentru aprecieri...intra-adevar arata ca inainte de sarcina, lucru care ma bucura.
Elena, ma bucur ca acum esti multumita de rezultat, imi amintesc ce suparata erai. Pe langa sanii frumosi, acum vad ca ai si un abdomen foarte frumos definit ;).
Jenna, uhhh sexy mama!
Raluk, eu am o curiozitate...de ce vrei sa-ti pui silicoane? Ai niste sani mari, frumosi, putin asimetrici, dar e normal...
multumesc...!:* deci: acolo nu merge ca de exemplu luni merg la consultatie, intr-o zi, doua, fac analizele si... pana la sfarsitul saptamanii sunt deja operata. mda, nu merge chiar asa rapid!
Capri, acum vreo 9 ani aveam niste sani egali rotunzi frumosi, dar dupa nastere au ramas cam goi imi ies continuu din sutien, nici un sutien nu sta bine decat daca e cu push up si costumele de baie sa nu mai vb
Shelby, exact nu stiu la cat timp te programeaza dupa consult dar nu cred ca la mai mult de o saptamana
si pretul total al interventiei cat a spus ca costa? eu am pus de-o parte 3 mii de euro. din cate am mai auzit, ar fi de ajuns cu tot cu analize si totul inclus.
si consultatia cum se desfasoara... trebuie dat jos totul pana la chilotei? masoara si soldurile?
si consultatia cum se desfasoara... trebuie dat jos totul pana la chilotei? masoara si soldurile?
Shelby, pretul e 2885 € implant mentor anatomic, mie una nu mi-a masurat soldurile
Bună fetele. Vă mulţumesc mult de tot pentru încurajare. Si mesajele trimise. Sunt bine.amortita doar de la prea mult stat in pat.Am pus o poza de ieri. Imediat ieşită din operatie.sper sa vă apare. Este o operaţie f uşoară. Doar enervanta este recuperarea ca trebuie să stai in pat.in rest sunt bine
bonjour gagici!
Crystalkiss eu ma pregatesc sa plec in japonia!second time!
hahahaa.la prezentatul ofertelor ai dreptate sunt multi care promit marea cu sarea si in realitate este total invers!
deci acum doar RO lucrezi?wooow...mi-a placut cum ai scris..incep 2014 in fortza!!!!BRAVOOOOO!!!!
abia astept sa vad cum ti-au iesit sanii!!!!
bella poate ne onorezi si tu cu o poza la avatar!mai ales ca esti super multumita !si uite asa se contureaza wall of fame by Dr. Caraban!
capri.u too!!!!!!
si asa for the end...cum sunt posesoare si de silicoane si de tatuaje.o sa onorez sfatul d-lui/d-nei sergiu99 si o sa ma duc pe luna..and i ll be THE VERY FIRST POLE DANCER THERE!!!!yupiiiii...goodluck to me!!!
o zi buna!
pa
Crystalkiss eu ma pregatesc sa plec in japonia!second time!
hahahaa.la prezentatul ofertelor ai dreptate sunt multi care promit marea cu sarea si in realitate este total invers!
deci acum doar RO lucrezi?wooow...mi-a placut cum ai scris..incep 2014 in fortza!!!!BRAVOOOOO!!!!
abia astept sa vad cum ti-au iesit sanii!!!!
bella poate ne onorezi si tu cu o poza la avatar!mai ales ca esti super multumita !si uite asa se contureaza wall of fame by Dr. Caraban!
capri.u too!!!!!!
si asa for the end...cum sunt posesoare si de silicoane si de tatuaje.o sa onorez sfatul d-lui/d-nei sergiu99 si o sa ma duc pe luna..and i ll be THE VERY FIRST POLE DANCER THERE!!!!yupiiiii...goodluck to me!!!
o zi buna!
pa
Jenna,
Nu am nici o problema in a arata sanii mei, mai ales ca sunt perfecti si exact asa cum mi-am dorit, si superbiiiii doar ca momentan am bandaje si nu se vede wow. De indata ce scap de ele, zilele astea, cu mare drag voi pune. Sau daca nu mai poti sa asteptiiiii, iti pot da web pe messenger si sa-mi spui cum ti se par.Pupici!
Si cred ca o sa o vad pe Cristalkiss zilele astea, live...si iti poate spune si ea parerea ei si eu parerea mea despre sanii ei dar sunt ABSOLUT SIGURA ca sanii sunt MINUNI, SUPERBE!!!!
A, si apropo :)), era cineva mai sus care zicea ca nu-i plac fetele siliconate, ca prefera naturaletea... de asta femeile isi sug degetele de invidie cand vad o fata siliconata si barbatii isi rup gaturile sa intoarca gatul dupa ele ? :)) Ce chestie!
Nu am nici o problema in a arata sanii mei, mai ales ca sunt perfecti si exact asa cum mi-am dorit, si superbiiiii doar ca momentan am bandaje si nu se vede wow. De indata ce scap de ele, zilele astea, cu mare drag voi pune. Sau daca nu mai poti sa asteptiiiii, iti pot da web pe messenger si sa-mi spui cum ti se par.Pupici!
Si cred ca o sa o vad pe Cristalkiss zilele astea, live...si iti poate spune si ea parerea ei si eu parerea mea despre sanii ei dar sunt ABSOLUT SIGURA ca sanii sunt MINUNI, SUPERBE!!!!
A, si apropo :)), era cineva mai sus care zicea ca nu-i plac fetele siliconate, ca prefera naturaletea... de asta femeile isi sug degetele de invidie cand vad o fata siliconata si barbatii isi rup gaturile sa intoarca gatul dupa ele ? :)) Ce chestie!
Sergiu e o tara libera si oricine isi poate spune opinia dar mie imi pari un copilas de 15 ani care incearca sa starneasca niste discutii aprinse pe un forum. Nu cred ca ti-ai ales bine forumul. Nu stiu despre restul fetelor, dar eu una sunt multumita de mine si am constatat un fenomen: majoritatea agreeaza silicoanele, nu le prefera probabil, dar nu le discrimineaza. Mai departe de asta, iti pot spune ca sunt cazuri care se manifestau a fi adversari ai silicoanelor, iubitori ai naturaletii (exact cum spui si tu) pentru ca la final sa fie mai mult decat incantati de silicoane.
E relativa treaba si pana una alta, mie una nu-mi pasa de parerea ta, eu sunt fericita si traiesc bine mersi cu silicoancele mele, viata mea superficiala, cu casa mea superficiala, masina superficiala si iubitul superficial. Ar trebui sa incep sa plang...superficial, bineinteles!:))
E relativa treaba si pana una alta, mie una nu-mi pasa de parerea ta, eu sunt fericita si traiesc bine mersi cu silicoancele mele, viata mea superficiala, cu casa mea superficiala, masina superficiala si iubitul superficial. Ar trebui sa incep sa plang...superficial, bineinteles!:))
Oho Japonia... Nu am avut inainte nici o oferta atragatoare catre Japonia si cand in Final gasisem una... M-am gandit ca mi-e lene sa invat si japoneza avqnd in vedere ca ar fii necesar deoarece contracteke erau de minim 3-6 luni :D in Ro nu muncesc ca nu imi plac ofertele :) am muncit in tara acum cativa ani si in ianuarie in Brasov sa ajut o prietena, dar nu se merita sa muncesti in tara mai ales cand esti supra calificata si sa fii platita la fel ca si "fetele de umplutura" sau novicele nu mi se pare rentabil... Nu am nimica impotriva lor dar eu cand eram novice nu aveam pretentii materiale ca fetele cu experienta, observam, "furam meserie", taceam si inghiteam si exersam si cadeam si re-exersam pana imi iesea ceva... Astazi valorile s-au pierdut si "vechea brigada" s-a rasfirat :D
Eu am vazut-o in trecere pe bella la clinica si da sanii ei sunt wow :D si ai prietenei ei la fel :D
Cat despre Sergiu99, fetele, fiecare are piticii lui pe creier, si opiniile lor, dar nu prea inteleg ce cauta pe forumul nostru de siliconate si unele tatuate ca little ol' me :D and now girls... Let's do the moon walk :)) si sa dansam la bara steagului siliconatelor de il pune Jenna pe luna ca ajunge prima :)) Party on, let's rock this place! Boobs up, a$$ down and let's shake it all around ;))Let's make the extraterestrials scandalised and charmed by our way, make them buy us drinks and give us tips, through out the Milky Way ;))
Eu am vazut-o in trecere pe bella la clinica si da sanii ei sunt wow :D si ai prietenei ei la fel :D
Cat despre Sergiu99, fetele, fiecare are piticii lui pe creier, si opiniile lor, dar nu prea inteleg ce cauta pe forumul nostru de siliconate si unele tatuate ca little ol' me :D and now girls... Let's do the moon walk :)) si sa dansam la bara steagului siliconatelor de il pune Jenna pe luna ca ajunge prima :)) Party on, let's rock this place! Boobs up, a$$ down and let's shake it all around ;))Let's make the extraterestrials scandalised and charmed by our way, make them buy us drinks and give us tips, through out the Milky Way ;))
Crystallkiss,
PRAISE THE LORD!!!
AMEN SISTER!!!!GOD BLESS U!!!
eu am lucrat de la inceput 4 ani cu sora-mea...a fost perfect!!!!si sincer acum nu vreau sa par rautacioasa dar cele mai dificile 'colege' sunt romancele din punctul meu de vedere - of course nu toate!!!
yep, in japonia contractul este pe 6 luni!dar conditiile sunt excelente, si de cazare si de lucru!
ok bella asteptam cuminti pozele!!!
PS:deci cred ca este o pb. p-aici cu incarcatul/schimbatul pozelor la avatar...
PRAISE THE LORD!!!
AMEN SISTER!!!!GOD BLESS U!!!
eu am lucrat de la inceput 4 ani cu sora-mea...a fost perfect!!!!si sincer acum nu vreau sa par rautacioasa dar cele mai dificile 'colege' sunt romancele din punctul meu de vedere - of course nu toate!!!
yep, in japonia contractul este pe 6 luni!dar conditiile sunt excelente, si de cazare si de lucru!
ok bella asteptam cuminti pozele!!!
PS:deci cred ca este o pb. p-aici cu incarcatul/schimbatul pozelor la avatar...
Va spun eu dragele mele Sergiu sta pe forum sa vadă si ei sani frumosi si care este problema noi suntem operata strict pentru noi si daca noua ne place unde este problema ? Si eu cred ca daca plecam la cate femei operate sunt si cate doresc este posibil sa rămână decat bărbaţi sau pote el asta doreşte :). Eu sunt atat de fericita ca am facut pasul acesta :* si nu sunt silicoane si sanii mei eu nu ii simt alfel
Buna fetele, Cristina 410 exclud clar mi se par mie mari, bine ca doctorul a spus ca este maximul care e ok insa nu stiu ce sa aleg defapt ti-am spus as alege 360 dar nu stiu ce naiba sa zic de proiectia asta de 4, 2 unele fete zic ca e mica adik nu sunt bombati, voi ce ziceti??deci am de ales asa :
prima varianta 335 gr, 12, 4 diametru, 4, 1 proiectie
a 2 a varianta 360 gr, 12, 7 diametru, 4.2 proiectie
a 3 a varianta desi as exclude-o este 410 gr, 11, 8 diametru si 5, 7 proiectie
pt toate variantele alegerea doctorului ideala pt mine este profil moderat si imi convine pt ca distanta de la clavicula la sfarc e mica si daka pune high profile se vor vedea in gat, mentionez ca toate cele 3 variante sunt allergan rotunde, va rog ajutati-ma cu pareri pt chiar nu stiu ce sa fac, luni fac analizele iar pe 25 am programata operatia
prima varianta 335 gr, 12, 4 diametru, 4, 1 proiectie
a 2 a varianta 360 gr, 12, 7 diametru, 4.2 proiectie
a 3 a varianta desi as exclude-o este 410 gr, 11, 8 diametru si 5, 7 proiectie
pt toate variantele alegerea doctorului ideala pt mine este profil moderat si imi convine pt ca distanta de la clavicula la sfarc e mica si daka pune high profile se vor vedea in gat, mentionez ca toate cele 3 variante sunt allergan rotunde, va rog ajutati-ma cu pareri pt chiar nu stiu ce sa fac, luni fac analizele iar pe 25 am programata operatia
Buna luiza...decizia tr sa o iei tu pt ca tu stii cat de mari vrei sa.ti iasa sanii. Iti poti face o idee cu un centimetru...masori in fata sanului tau inca 4.2 cm si iti poti da seama cam pana unde o sa fie sanul. Din poza am vazut ca ai sanii micuti...parerea mea e ca e mica proiectia de 4.2 cm...daca vrei un san mediu e ok 4.2 dar daca vrei marisori opteaza pt 5.7. Sper ca nu te.am incurcat mai tare :) trebuie sa te gandesti tu bine at de mari ii vreo. Te pup:*
Da aida eu as opta pt 360 gr 12, 7 diamentru mi se pare f ok numai ca proiectia cred ca e cam mica adik nu-i vreau imensi dar ii vrea bombati adik nu aplatizatii, nu stiu ce sa zic vreau sani medi-mari pt corpul meu iar alta proiectie pt corpul meu nu are adik marca allergan C.U.I e mai limitata, trebuie sa aleg intre cele 3 si eu as vrea 360 dar mi-e sa nu fie prea plati...nu stiuu
Crystalkiss,
Multumesc frumos pentru compliment. Eu stiu ca ai niste sani SUPERBI si ca tu, in persoana esti o fata foarte frumoasa, te-am vazut la clinica.. problema este ca te-am vazut repede, in trecere si nu am reusit sa ma bucur de taticile tale :)) dar nu-i problema, ne vedem zilele astea.
Va pup fetelor.
Pentru cel care spusese ca fetele siliconate sunt false : Nu-ti mai rupe degetele sa tastezi pt ca oricum nu ne intereseaza. :)) Serios acum...daca noi ne simtim bine, care-i problema ? Am stat sa deranjam naturalul ? :))
Multumesc frumos pentru compliment. Eu stiu ca ai niste sani SUPERBI si ca tu, in persoana esti o fata foarte frumoasa, te-am vazut la clinica.. problema este ca te-am vazut repede, in trecere si nu am reusit sa ma bucur de taticile tale :)) dar nu-i problema, ne vedem zilele astea.
Va pup fetelor.
Pentru cel care spusese ca fetele siliconate sunt false : Nu-ti mai rupe degetele sa tastezi pt ca oricum nu ne intereseaza. :)) Serios acum...daca noi ne simtim bine, care-i problema ? Am stat sa deranjam naturalul ? :))
Pentru LuizaDodo,
Draga mea, vreau doar sa-ti spun cateva cuvinte. Am 410 si 2 saptamani de la operatie si deja ma gandesc la a doua operatie pentru un 550 - 600. Alege o marime de minim 350, SFATUL MEU. Acum am sani mari, dar parca ii vreau mai mari. Adica, daca cauti ceva natural, e ok 350 dar daca vrei sa vezi ca ai sani si sa fie pronuntati, sfatul meu peste 350.
Mie mi-a fost teama ca 410 este prea mult dar acum ii vreau si mai mari, ca sa vezi :))
Daaaaaaar sunt foarte multumita si fericita si mandra de domnul doctor.
Te pup.
Draga mea, vreau doar sa-ti spun cateva cuvinte. Am 410 si 2 saptamani de la operatie si deja ma gandesc la a doua operatie pentru un 550 - 600. Alege o marime de minim 350, SFATUL MEU. Acum am sani mari, dar parca ii vreau mai mari. Adica, daca cauti ceva natural, e ok 350 dar daca vrei sa vezi ca ai sani si sa fie pronuntati, sfatul meu peste 350.
Mie mi-a fost teama ca 410 este prea mult dar acum ii vreau si mai mari, ca sa vezi :))
Daaaaaaar sunt foarte multumita si fericita si mandra de domnul doctor.
Te pup.
Anda R, ce masura ai ales pana la urma? Se vad frumosi de pe acum. Sa-i stapaniti sanatoase, si tu si celelalte fete nou operate!
luizadodo, eu am proiectie de 5, 3 la un implant de 255 gr Allergan, anatomic, tot profil moderat, sunt niste sani de marime medie, intr-adevar din profil se vad destul de mari. O sa schimb poza sa iti dai seama cam cat inseamna o proiectie peste 5, desi am un implant mai mic decat cele propuse tie. De ce nu alegi un implant anatomic, care sa nu fie atat de greu incat sanii sa se lase mai repede, dar totusi sa aiba proiectie mare? Cele anatomice de la Allergan au proiectiile cele mai mari.
luizadodo, eu am proiectie de 5, 3 la un implant de 255 gr Allergan, anatomic, tot profil moderat, sunt niste sani de marime medie, intr-adevar din profil se vad destul de mari. O sa schimb poza sa iti dai seama cam cat inseamna o proiectie peste 5, desi am un implant mai mic decat cele propuse tie. De ce nu alegi un implant anatomic, care sa nu fie atat de greu incat sanii sa se lase mai repede, dar totusi sa aiba proiectie mare? Cele anatomice de la Allergan au proiectiile cele mai mari.
Luizo dodo eu am 365gr allergan hp rotunzi si pot sa iti confirm k nu sunt niste sani foarte mari.proiectia este mica, inaltimea este ok.
Jenna,
Imi plac sanii tai. Superbi. Sa-i stapanesti sanatoasa!!!
Imi plac sanii tai. Superbi. Sa-i stapanesti sanatoasa!!!
se vede cat se poate de clar, insasi din mesajele de mai sus ce profil hsihologic aveti... denotati un caracter pesimist, afectat de o imagine de sine negativa, dar va inteleg!...
si ma intreb daca totusi voua v-ar placea sa fiti satisfacute de un barbat de exemplu cu penisul (siliconat) de cauciuc, asemeni sanilor vostrii.:((
si ma intreb daca totusi voua v-ar placea sa fiti satisfacute de un barbat de exemplu cu penisul (siliconat) de cauciuc, asemeni sanilor vostrii.:((
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 14sani mariti natural
- 22fire pe sani
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 0durere subrat si deasupra sanului drept, duce la cancer?
- 4durere de sani de trei saptamani
- 1cancer la san
- 14Tumora maligna la san
- 4dupa implantul mamar nu pot sa-mi misc bratele
- 8interpretare mamografie
- 3pete rosii pe sani
- 0Capsule marire sani
- 1proteze polytech
- 0Micşorarea mameloanelor
- 3Silicoane
- 0Dr Nae Sorin sau Totir?
- 0Implant mamar - recomandare medic Cluj
- 2Implant silicon
- 0Stan Vitalie da sau nu?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: