Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 129913001301 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
05-10-2013, ora 23:00
Gee
Nu este medic/terapeut
Gee
buna seara fetelor!Din pacate pentru mine am ridicat greutati si nu ma simt prea bine...s-aau intarit sanii si simt intepaturi :(asta ca sa imi fie invatatura sa nu mai ridic..:(promit ca stau cuminte!!cum e aia cu NU MAI FAC PROMITT!!!ati intampinat aceasta problema?felicitari noilor operate!marry ai niste sani frumosi..nu iti mai face griji cu privire la distanta sanilor pentru ca nici sanii mei in 2 luni nu sunt 'asezati'..dar ai tai??!!multa rabdare!pupici
0
05-10-2013, ora 23:38
MarryMerry
Nu este medic/terapeut
MarryMerry
Multumesc Gee, si mie mi-e frica ca nu prea stau linistita dar de ridicat nu am ridicat greutati.Cum mai esti?sper sa nu fie nimic grav.Te pup.
0
06-10-2013, ora 05:43
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Gee...da...absolut! k tampita...am facut la vreo 3-4 luni 2 ture de bazin..si..n aveam nik..si am zis sa mai inot putin..Ete k dupa vreo 2 ture m au luat niste intzepaturi d a trebuit sa iau un Nurofen Forte...gura ma-sii d treaba.Si d stunci nu am mai inotat NEAM! orice ar fi..
ideea e ca: daca nu te doare pe moment o anume activitate...NU inseamna k nu te va durea dupa ceva timp.
Si asta mi-a fost invatatura de minte! fara excese..fara greutati mai mari d 2-3 kile etc.Si geanta cam evit sa mi o mai car...o las mai mult in masina..( mai pititta asa).Iau doar portofelu' si telef..mai ales cand merg la cumparaturi; nu-mi treb altceva.
Si bustiera..e SFANTA! kiar si acum..la 1 an si 3 luni d la operatie.Seara DOAR cu ea dorm..Imi ofera sigurantza..INCA!:))
Pupici:*
0
06-10-2013, ora 09:48
Gee
Nu este medic/terapeut
Gee
Buna dimineata !maryy Lory sunt ok in afara de excesul pe care l am facut cu greutatile..eu am început sa merg la sala, am încercat si o ora de kangoo insa nu a fost cu succes..Nu mai fac !!am facut si banda si a fost ok insa cred ca s au adunat :kangoo, banda, greutatile ridicate si nu ma simt ok..am luat piafen!lory vreau sa iti spun ca am fost la Grecu si mi a dat voie sa renunţ la bustiera fara nici o problema..sunt libera sa decid dac vreau sa port bustiera sau nu !a spus clar sa NU DORM PE BURTA si nici intr-o parte sa presez sânul...este un sacrificiu care trebuie facut odată cu aceasta operaţie..el nu recomanda a se dormi in aceste poziţii pentru longevitatea sânului atat estetic cat si chirurgical!nu mi a recomandat sauna un an..o alta Atenţionare..asa ca fetelor aveti mare grija la ce va expuneti pentru a ni suferi modificări sau dureri.va pup
0
06-10-2013, ora 09:57
olimpia mada
Nu este medic/terapeut
olimpia mada
buna fetele!gee ai fost la kangoo???am vrut sa incep si eu de saptamana trecuta, norocul meu ca nu au mai avut ghete si am stat si m-am uitat.cand am vazut cum sar sanii in sus am abandonat ideea.bustiera asta st1 oare ii tine bine?
0
06-10-2013, ora 10:45
Cristina 1990
Nu este medic/terapeut
Cristina 1990
Buna, dragelor!
Gee, eu am mare problema cu dormitul nu pot adormi decat pe o parte dar cu sanul presat:( si in somn mai ajung si pe burta, realizez si ma întorc este involuntar in somn, sper sa nu se modifice :((, cred ca daca erau mai mari nu puteam sa dorm deci un avantaj al implantului mare :))
0
06-10-2013, ora 12:51
Gee
Nu este medic/terapeut
Gee
..si vreau sa va zic ca am avut 2 bustiere pe mine:cea medicală si una obisnuita..si nu m am simţit ok dupa...mai bine ziceţi pas la kangoo..Grecu a zis clar" faci orice mişcare atâta timp cat nu te doare..."
0
06-10-2013, ora 13:46
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Gee, corect. Sustin c ai zis tu. Asa mi--a spus si mie Grecu. Dar vezi tu...organismele reactioneaza diferit.. CINE ar fi crezut ca dupa 3 luni ma vor durea sanii daca inot putin?
In leg cu bustiera..si mie mi a zis s o port o luna numa'. Dar pt mine e sfanta. M-am obisnuit cu ea. O iau kiar si in concediu..si noaptea o port. Si vreau sa-ti zik k se vede! Adica..dupa un an si 3 luni d la operatie, sanul arata perfect. Intact.
Se vede, asadar, sanul sustinut, de a carui forma se are grija.bine, nici nu e mult un an, dar stiu p cineva (operata la Stan), care vezi-Doamne i-a zis sa doarma p burta faaaaaara probleme.
Si dormit pe burta mereu+bustiera/sutien NEVER= tzatze de capra. Nasol rau!
V-am pupat si o dum placuta va doresc.
P.s: a venit vremea maletelor! Semi-transparente, sau mate, mulate asa pe corp si cu un sutien frumos...ffff sexy:). Aproape la fel d sexy ca un decolteu. E testat! Toamna trecuta numa' asa ceva purtam:)).
0
06-10-2013, ora 13:47
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
"Careia Stan i-a zis" voiam sa spun..am scris la repezeala:))
0
06-10-2013, ora 15:16
minnie123
Nu este medic/terapeut
minnie123
Fetelor maine la 11 sunt programata...ma gandesc numai la prostii...cred ca m-a cam luat frica...sper sa fiu si eu bine ca voi...va pup!
0
06-10-2013, ora 16:35
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Minnie, lasa frica. N ai dc. Esti pe mana unor profesionisti:). Mai bine bea fresh-uri de fructe..vor ajuta la refacere.
0
06-10-2013, ora 17:04
minnie123
Nu este medic/terapeut
minnie123
:) multumesc pt sfat lory24!! :*
0
06-10-2013, ora 18:21
Cristina 1990
Nu este medic/terapeut
Cristina 1990
Bafta multă minnie 123, si recuperare uşoară ! :*
0
06-10-2013, ora 18:50
Cristina 1990
Nu este medic/terapeut
Cristina 1990
Va rog puteţi sa imi spuneti la cat timp cicatricea a inceput sa se deschidă ? A mea nu da semne sa se schimbe. Multumesc !
0
06-10-2013, ora 20:52
Cristina 1990
Nu este medic/terapeut
Cristina 1990
https://www.youtube.com/watch?v=u_EHRM94sQM

Imi pare rau pentru postare dar fiindca sunteţi femei si atrase de frumos am considerat ca trebuie văzut !
Imi cer scuze dar asta purtam !
0
06-10-2013, ora 22:17
bella.bella
Nu este medic/terapeut
bella.bella
Doamne Fereste de asa video!!!

Nu am pomenit de asa brutalitate vizavi de animale, dar sincer nimic nu ma mai mira in lumea asta cand vine vorba de violenta.
Imi pare nespus de rau pentru vietuitoarele astea- si animale care nu au nici o vina decat ca au blana foarte buna. Ce putem sa facem ? Cum sa schimbam ceva ?
Lumea moare de foame, copii sunt abandonati de parinti, altii se omoara intre ei. Ma lasa fara cuvinte astfel de 'apucaturi '.
Am vizionat doar 15 secunde video-ul acesta si sunt deja intristata. Pacat de oameni ca nu au mai mult suflettttt si mai mare. Mi-e greu sa accept ca traiesc intr-o lume ATAT DE REA, FARA SUFLET. Se vede ca foamea se simte dar in loc la munca, la omorat animale mai bine. Doamne fereste !!!!!!!!!!!
0
06-10-2013, ora 22:26
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
e simplu bella ce trebuie sa faci, sa nu cumperi blana naturala! Daca nu au piata de desfacere nu au de ce sa mai schingiuiasca bietele animale!
Iti convigi prietenele care vor sa cumpere sa nu o faca, si o sa te simti mai bine te asigur! Nu cred ca te-ai simti mandra imbracata intr-o haina de blana daca stii cum a fost facuta.
Sau poate esti iubitoare de pisici, si poti sa te uiti la video-ul asta :
https://www.youtube.com/watch?v=JW5CoG1cxMc
0
06-10-2013, ora 22:45
MarryMerry
Nu este medic/terapeut
MarryMerry
Buna seara fetelor, maine incep si eu lucru, nu stiu cat de in stare voi fi sa lucrez :( pt ca depun efort mult la lucru.
Bella cand mai pui poza cu sanii tai? :) sunt sigura ca s-au mai schimbat si sunt frumosi.
Gee, ai grija mare de tine si de sanii tai, nu ai mult timp de la operatie, ar fi pacat sa patesti ceva, mai ales ca sunt chiar reusiti sanii tai.
Minnie, bafta multa!!sa ne scrii cand poti.
Bibyshor chiar ai niste sani superbi.
Cristinaaa ma omori cu poza aia.Pupici fetele.
0
06-10-2013, ora 23:30
Emma.emma
Nu este medic/terapeut
Emma.emma
buna seara, fetelor. Am zis inainte de culcare sa ma uit un pic pe site, sa_mi fie o lectura usoara inainte de culcare, deoarece am inceput sa citesc o carte care pe la pagina 90 am incetat sa o mai citesc si sigur ca nu o mai termin deoarece e un fel de roman gotic cu stafii si tot felul soiuri necurate ( denumirea cartii nu prevedea acest lucru). In fine, dorindu-mi sa-mi duc gandurile urate, am dat aici pe site de lucruri INGROZITOARE. Imi sta inima in loc si respratia e intrerupta. Va rog mult din tot sufletul sa nu mai postati asa ceva. Stiu ca traim intr-o lume cruda, dar nici sa ma uit la asa ceva nu pot. Mi se rupe inima de durere si imi apar lacrimi in ochi.
0
07-10-2013, ora 05:17
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
NUMA' cat am vazut titlul...m am cutremurat si am inkis! instant! sunt iubitoare de animale si in viata mea N-o SA CUMPAR blanuri! ever!..
Video uri cu "oameni" care chinuie animalele pe net..sunt muuulte...si de fiecare data refuz sa vad..D le animale avem muuuuuuuuulte de invatat si adevaratele animale sunt cei care le maltrateaza etc..
Orikum, asta nu poate fi stopat...nici macar controlat..dar eu cred sI SPER k exista totusi justitie divina pentru astfel de creaturi..
AM ZIS! :)
0
07-10-2013, ora 05:36
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Hm...sentimentele care ma incearca la astfel de "stiri" sunt neputintza..indignarea...revolta...ciuda..furia..ca nu li se intampla nimik acestor "fintze"...
Daca as avea o putere, le as face EXACT LA FEL!! tutturor care chinuie animalele...exact la fel! dar din pacate nu am..
Si nici pt toti banii din lume Nu as lucra la o astfel de ferma..sau nu as face "servicii' din astea! sincer..adica..nush ce bani pot compensa faptul k omoara atatea suflete nevinovate...prin brutalitate s.a.m.d..deci no!
Pacat...mare pacat ca multi si-au pierdut omenia...ca pentru bani sau alte motive..de multe ori "just for fun" s-a ajuns la asa calamitatzi..
Empatizez cu Emma, caci se stie ce se intampla in lume..dar prefer sa nu vad..
Noapte buna, fetele!:*
0
07-10-2013, ora 08:35
babydoll -G
Nu este medic/terapeut
babydoll -G
multa bafta Minnie!!!!!

sa nu iti fie frica, nu ai nici un motiv!
0
07-10-2013, ora 09:46
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
Multa bafta minnie si recuperare usoara iti doresc:*
0
07-10-2013, ora 10:57
bella.bella
Nu este medic/terapeut
bella.bella
Da Bibishor.

Trebuie sa ajunga oamenii sa fie mai buni, mai educati, mai culti, si cu un suflet mai bun..
Va pup pe toate si va doresc o zi super!!!
0
07-10-2013, ora 14:10
marinaluiza
Nu este medic/terapeut
marinaluiza
buna..am si eu o mica pb..am 6 luni de la operatie n am avt nici opb q snii dar in lateral se vede un fel de denivelare.la ambiii sani..sa fie dn cauza bustierei ca o port si akm..sau am vreo sansa sa se mai aseze ?
0
07-10-2013, ora 15:38
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Marina Luiza..1): SUPER TARE poza ta!:)
2) asa am si eu la sanul cu implant mai mare..dar doar eu mi-am dat seama:))) priet meu habar n-are. N-a simtit..de un an si ceva. Asa se intampla cand implantul e putin cam mare si nu a fost prea multa piele sa-l "imbrace". L am intrebat si pe doctor si asta mi-a zis. Asadar, nu t ingrijora. Daca o sa mai pui pe tine ceva kg, nu se va mai simti delok. Pupici
0
07-10-2013, ora 15:40
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
A aparut tocmai acum caci tesutul s-a dezumflat complet.:)
0
07-10-2013, ora 16:28
Cristina 1990
Nu este medic/terapeut
Cristina 1990
Lory eu 3 sec am văzut si am crezut ca se rupe inima ca nu mai bate, imi doream nişte ugg cu blanta dar am renunţat la eu prefer sa nu mai iau nimic, daca eu am renunţat si mai renunţa alte 2 fete este ok desi este greu sa se oprească asa ceva dar cum ai zis si tu undeva sper sa se faca dreptate.

Puteţi va rog sa imi spuneti la cat timp începe cicatricea sa se decoloreze. Multumesc !
0
07-10-2013, ora 18:02
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Fetele, VA ROG, (cele care purtati blanuri naturale)...ganditi-va la chinurile prin care trec saracutzele animale..schingiuite..jupuite de vii, maltratate..deci e INUMAN! Eu niciod nu am purtat si nu voi purta blanuri! Nici macar nu ma atrag f tare..daramite cand ma gandesc cum a ajuns blana aia p haina mea..:||||||.
Si da, daca azi una..maine 2..poim 3..etc.. fete renunta la blanuri, poate se va opri macelul asta..
0
07-10-2013, ora 20:52
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
Idem Lori, eu de vreo 3-4 ani renunt la orice articol de imbracaminte cand vad ca scrie pe el 100% fur. Desi imi plac blanitele, prefer sa iau unele sintetice si bine lucrate decat sa iau una naturala. Sunt o iubiroare inraita de animale, ultima dta cand am vazut un asemenea filmulet nu am putut dormi vreo 3 zile, si timp de luni intregi imi veneau imaginile groaznice in minte cu animalele chinuite. Off...si apropo de animalutze, ieri mi-a murit motanul de 17 ani. Poate suna ca o prostie imensa, dar chiar ii simt lipsa, nu credeam ca va veni acest moment, dar s-a intamplat. Macar bine ca nu a avut o moarte chinuita, a zacut o zii intreaga, mama a stat langa el, apoi si-a dat duhul.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 129913001301 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •