Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 130113021303 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
09-10-2013, ora 13:54
babydoll -G
Nu este medic/terapeut
babydoll -G
stai linistita aida, vei vedea cat de fericit va fi cand vei avea implantul. Multa bafta! :-*
0
09-10-2013, ora 16:13
ruxy.baby
Nu este medic/terapeut
ruxy.baby
aida, poate il si sperie ideea ca o sa te doara o sa ti fie rau. adica el te iubeste si asa nu vede de ce simti tu nevoia sa te expui la o suferinta. pt cine n a trecut prin opoeratia asta si nici nu s a documentat despre ea adevarul e ca suna cam de speriat.
baby- ce mari sunt:!!! foarte misto poza.
0
09-10-2013, ora 16:18
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
Probabil e si asta dar oricum nu ma mai influenteaza parerea lui si sunt hotarata sa fac pasul asta
doar ca nu mai am rabdare pana in aprilie:) Va pup si felicitari tuturor!
0
09-10-2013, ora 18:46
Britta
Nu este medic/terapeut
Britta
Eu cred ca problema este mult mai adanca de atat, chiar daca, superficial, e mai linistitor sa te gandesti ca se rezuma la teama de a te pierde. Nu este asa, problema asta se trage din complexe de ordin psihologic si mai presus de orice, dintr-un stigmat social, influentat considerabil si de traditionalismul de care romanii nu se pot detasa. Eu nu sunt romanca de origine, dar venind tot dintr-o tara est-europeana, pot confirma ca mentalitatea nu este cu mult diferita decat cea de aici. Este adevarat, in tara mea mama, adaosurile si ornamentele fizice nu sunt criticate sau puse la zid dar stigmatul socio-cultural din jurul femeilor cu un fizic remarcabil se rezuma la fel ca si aici, la a le categorisii ca fiind intelectual limitate. Intr-adevar, Romania este o tara extrem de ancorata inca in traditional, un loc unde modernismul extrem se contopeste cu traditia, ceea ce in mare parte este fascinant, dar exista si acea particica ce lezeaza individul si natura lui, prin fizic ajunand la psihic.
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, nu jignesc pe nimeni, imi place tara in care locuiesc actualemte, am cunoscut oameni minunate, am cunoscut si oameni mai putini minunati... Dar asa este peste tot.
0
09-10-2013, ora 20:24
minnie123
Nu este medic/terapeut
minnie123
Cred ca am reusit sa pun si eu o poza...lucesc din cauza ca tocmai ce i-am masat cu gel...inca sunt f umflati..nu ma pot ridica singura din pat...simt ca imi apasa ceva pe ei..sper sa pot in curand :(..maine seara mi-a zis d-nul dr sa-mi tai si banda de sus care ii tine...sper sa fiu mai bine..va pup
0
10-10-2013, ora 00:03
MarryMerry
Nu este medic/terapeut
MarryMerry
Minnie sunt foarte frumosi sânii tăi, după ce se vor aşeza vor fii si mai frumosi!
0
10-10-2013, ora 02:27
muza
Nu este medic/terapeut
muza
Buna, fetele. Deja am 6 zile de la interventie... Primele doua zile in care am fost internata, pt. mine a fost groaznic... dar dupa ce am ajuns acasa, nu am mai folosit calmante deloc si nici de ajutor la ridicatu' din pat nu am nevoie. Sanii sunt ok, dar din pacate nu prea pot sa umblu, ma doare foarte mult spatele.
Mai multe detalii sant la profil.

â—•In caz ca ma citeste, pe aceasta cale, doresc sa-mi salut colega de salon...si sa-i urez recuperare usoara, are un rezultat frumos!!!
0
10-10-2013, ora 02:55
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
BABYDOLL...SUPERB!!!! no comment!
Shelby...vrem pozee :D:D::DD.
Minnie..ai rabdare sa se aseze...fa poze saptamanal..o sa vezi diferentza..
0
10-10-2013, ora 09:35
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
Felicitari shelby. Sunt sigura ca ti.au iesit niste sani superbi pt ca ii aveai super si inainte. Recuperare usoara si sa.i stapanesti sanatoasa:*
0
10-10-2013, ora 10:44
floade
Nu este medic/terapeut
floade
Buna Shelby, uite ca te citeste colega de salon !!! :-) Felicitari pt sani, sunt superbi!!! De fapt nici nu puteau iesi altfel, avand in vedere de la ce ai plecat!!!
0
10-10-2013, ora 11:45
minnie123
Nu este medic/terapeut
minnie123
E a treia zi de la operatie si inca nu ma pot ridica singura din pat..e oribil :(...diseara ar tb sa-mi dau jos banda de sus dar o sa-l sun pe d-nul dr inainte...mi-a aparut o denivelare acolo unde ma strange banda...sub brat...sper sa nu fie ceva grav..plus ca cel mai rau ma doare sub ei..unde sunt bandajele...sunt cam demoralizata :(
0
10-10-2013, ora 11:57
babydoll -G
Nu este medic/terapeut
babydoll -G
MINNIE, nu ai de ce sa fii demoralizata.

Trimite-mi prin mesaj privat adresa de mail si iti trimit fotografiile mele ca sa vezi cum au evoluat. Eu eram atat de speriata pentru cat de tare sa umflasera incat eram ferm convinsa ca am facut infectie.

Dupa ce mi-am scos banda de sus se umflau si mergea si in sus umflatura si imi venea sa plang de necaz fiindca ma gandeam ca sunt cine stie ce complicatii, iar 'colac peste pupaza' dl doctor imi spunea la fiecare control cat de bine ma recuperez, iar mie mi se parea ca am tot corpul un balon umflat :)))))

asadar, nu iti face probleme, cel putin in prima saptamana (si in a doua) se vor mentine umflati si isi vor schimba zilnic forma.

LORY, asta am spus si eu cand am vazut videoclip-ul, am ras cu lacrimi...:))
0
10-10-2013, ora 12:00
adelinne22
Nu este medic/terapeut
adelinne22
Multumesc mult babydoll, si tu nişte sâni superbi. Sa te bucuri de ei toată viaţa!
0
10-10-2013, ora 12:06
Aidaidid02
Nu este medic/terapeut
Aidaidid02
Va multumesc mult ptr sugestii Babydoll-G si Aida22, încerc sa-mi fac nişte programari pt consultatie si va ţin la curent, in funcţie de medicul care mă convinge sa-mi fac operatia la el. Sa aveţi o zi cât mai frumoasa !
0
10-10-2013, ora 12:53
muza
Nu este medic/terapeut
muza
Poze de dinainte si dupa am pus la profil
dar pun si aici:
http://i945.photobucket.com/albums/ad295/byShelby/3_zps5b725e28.jpg
aida, mult succes!...
pup floade...:*:*
0
10-10-2013, ora 13:06
babydoll -G
Nu este medic/terapeut
babydoll -G
Aidaidid02, cu multa placere, bafta in alegerea ta!

Multumesc Adelinne, acum cand privesc fotografiile cu inainte/dupa imi dau seama ce minuni a facut dl dr Totir cu sanii mei.

Shelby, ai plecat de la sani frumosi si ai acum niste sani superbi! Felicitari!
0
10-10-2013, ora 14:49
ruxy.baby
Nu este medic/terapeut
ruxy.baby
minnie, eu m am ridicat sg din pat in a opta zi (puteam si inainte dar m ar fi durut tare si nu voiam sa fortez) dar a fost sg chestie la care aveam nevoie de ajutor, in rest mancam ma spalam ma imbracam sg, am iesit pe afara etc.. sub ele asa la coaste ma durea si pe mine exact in a treia zi:) dl dr mi a spus ca e normal pt ca e implantul mare si ca o sa treaca, evident ca a avut dreptate, cam in a cincea zi nu mai simteam nimic acolo. taie banda de sus fara grija. nu iti face pb ca pe zi ce trece o sa fii din ce in ce mai bine, eu azi fac 4 saptamani si nici nu ii mai simt de vreo saptamana si ceva. cred ca e mai repede decat la majoritatea, dl dr zicea cam la o luna si jumatate nu se mai simt deloc.
ti a dat arcoxia? eu am luat numai arcoxia desi mi daduse si ketorol sa iau la nevoie dar n am luat, nu m a jenat asa rau. totul va fi super ok:) te pup :**
Shelby ce mistooooooooo ti au iesit:) sa te bucuri de ei:** ce dragute sunteti cu salonul hihi:)
0
10-10-2013, ora 15:12
minnie123
Nu este medic/terapeut
minnie123
Ruxy baby, da..mi-a dat arcoxia...zinnat si ketonal forte...ketonal am luat cate una din cand in cand...vreo 3 pana acum...dar arcoxia si zinnat iau la 12 ore...multumesc pt rasp si tie si lui babydoll..sunteti super si m-ati mai linistit..va pup
0
10-10-2013, ora 15:18
floade
Nu este medic/terapeut
floade
Ruxy.baby vreau sanii taaaaiiii!!! sunt mari si frumosi!!!

Voi pune si eu o poza, am 7 zile de la operatie, mai astept sa ajunga la o forma mai concreta :)) sau sa se mai estompeze taieturile :)

Minnie, babydoll si lory aveti niste sani frumosi rau!! imi place mult forma

Pupici la toate norocoasele si recuperare usoara la noi, restu'!!!!
0
10-10-2013, ora 15:24
floade
Nu este medic/terapeut
floade
Adelinne, acum vad, ai obtinut un rezultat ff frumos!!! fELICITARI! Aveti niste doctori tare buni in Bucuresti...eu sunt din Arad..
0
10-10-2013, ora 17:39
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Baby...c video? Nu inteleg..:)
Floade, mersi:*.
Shelby wow! F frumosi si MARI!
0
10-10-2013, ora 20:21
Mirela bucur
Nu este medic/terapeut
Mirela bucur
BUNA
vreuna dintre voi s-a operat la dr parazan de la spitalul de arsi9fostul steaua) stiti ceva de el? e ok?
0
10-10-2013, ora 20:22
Mirela bucur
Nu este medic/terapeut
Mirela bucur
cat costa peratia la dr grecu si la dr nae? stie cineva?multumesc
0
10-10-2013, ora 21:31
Cristina 1990
Nu este medic/terapeut
Cristina 1990
Minnie foarte frumosi sanii ce marime a rămas, sa ii stapanesti sanatoasa !
Shelby imi plac sanii tai sunt frumosi si mari sa ii stapanesti sanatoasa ! Scuze am căutat sa vad la cine ai ales sa te operezi dar nu am gasit te rog poti sa imi spui imi place ca ai ales anatomica.Multumesc !
0
10-10-2013, ora 21:34
Mirela bucur
Nu este medic/terapeut
Mirela bucur
buna cristina, , , la cine te-ai operat?arata foarte bine sanii tai.
0
10-10-2013, ora 22:21
Cristina 1990
Nu este medic/terapeut
Cristina 1990
Mirela multumesc frumos ! Adina Alberts, pot sa spun ca sunt ff multumita de forma doar ca imi doream ceva umpic mai mare.
Referitor la întrebarea ta dr. Nae are preţul intre 2700-3000€ iar la dr.grecu te pote ajuta Lory. :*
0
10-10-2013, ora 22:24
Mirela bucur
Nu este medic/terapeut
Mirela bucur
uf Cristina multumesc mult...esti singura care spune de dr adina ca e multumita...lory ma pot ajuta cu un pret la dr grecu?de dr marinescu stiti ceva fetelor?de bine de rau..
0
11-10-2013, ora 00:01
muza
Nu este medic/terapeut
muza
Multumesc, fetelor...!!!:*♥
Cristina1990, operator: Horia Şiclovan.
0
11-10-2013, ora 00:19
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Mirela...eu cand m am operat la Dr Grecu ( acum un an si putin) erau 2800 plus analize..acum sunt 3000 sau 3000 si ceva...mai sunt fete operate la el..mai recent.Le rog sa ne lumineze :D::D
0
11-10-2013, ora 04:23
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
hahahahahaha...SA ne mai destindem un pik..a propos de ce vorbeam noi acum 2-3 pagini...

http://www.youtube.com/watch?v=l8N491s4Zhc

:::::::::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 130113021303 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •