Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 130413051306 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
15-10-2013, ora 12:20
floade
Nu este medic/terapeut
floade
Ruxy.baby, ar fi o posibilitate, insa am vazut ca se largise chiar si inainte sa o spal, semn ca ai mei sunt pusi rau pe "dezumflat".
0
15-10-2013, ora 12:31
ruxy.baby
Nu este medic/terapeut
ruxy.baby
te pup draguta mea:* facem schimb dar mai lasa ma macar o luna sa ma acomodez cu astia ai mei apoi o iau de la capat cu ai tai:))
pai dl dr m a masurat si mi a spus ca intra intre 325 si 375 cc rotund high profile (deja stabilisem ca imi doresc mari si cu efectul ala de push up permanent deci vom merge pe rotunde, si banuiesc ca s a gandit la high pt ca permit un volum mai mare la un diametru micut, asa ca al meu, am avut 12 diametru). eu incantata am zis 375 ramane!!! asta s a intamplat la prima consultatie, undeva prin mai (eu am fost foarte constiincioasa si m am programat pt 12 septembrie inca de prin iunie, sa fiu sigura ca este liber dl dr atunci, pt ca voiam totusi sa merg la mare fara stresul cu bustiera ca nu puteam sta in costum de baie etc. dar nici sa mai astept pana in iarna n aveam deloc chef)
acasa m am uitat pe tabelele mentor si am constatat ca la ultra high ar intra si 480 si 535 la diametrul meu, i am spus dlui dr la a doua consultatie, la inceputul lui septembrie, dansul m a masurat din nou si cu tabelele in fata mi a spus ca este posibil si 480 dar nu ma sfatuieste pt ca o sa arate artificial si ca cel putin primele luni o sa fie foarte evident aspectul asta.
eu am zis ca n am nimic impotriva si ca vreau cat mai mari posibil, am intrebat daca medical pot pati ceva, dl dr a spus ca nu, asa ca m am decis ca vreau 480.
cred ca fetele care au primit refuzuri efectiv nu se putea pune ce isi doreau ele, cu tot artificialul... poate era anatomic imposibil, dl dr a spus ca eu am si destula piele cat sa permita amplasarea implantului si banuiesc ca asta a fost un atu decisiv, daca aveam piele subtire sau eu stiu, probabil nu avea cum sa l bage desi diametrul era ok. nu cred ca medicii refuza doar asa ca nu vor ei ci atunci cand sunt motive intemeiate care ar pune sanatatea pacientei la risc..
multumim frumos, si voua mult inainte impreuna hihi:)):***
0
15-10-2013, ora 12:32
ruxy.baby
Nu este medic/terapeut
ruxy.baby
te pup draguta mea:* facem schimb dar mai lasa ma macar o luna sa ma acomodez cu astia ai mei apoi o iau de la capat cu ai tai:))
pai dl dr m a masurat si mi a spus ca intra intre 325 si 375 cc rotund high profile (deja stabilisem ca imi doresc mari si cu efectul ala de push up permanent deci vom merge pe rotunde, si banuiesc ca s a gandit la high pt ca permit un volum mai mare la un diametru micut, asa ca al meu, am avut 12 diametru). eu incantata am zis 375 ramane!!! asta s a intamplat la prima consultatie, undeva prin mai (eu am fost foarte constiincioasa si m am programat pt 12 septembrie inca de prin iunie, sa fiu sigura ca este liber dl dr atunci, pt ca voiam totusi sa merg la mare fara stresul cu bustiera ca nu puteam sta in costum de baie etc. dar nici sa mai astept pana in iarna n aveam deloc chef)
acasa m am uitat pe tabelele mentor si am constatat ca la ultra high ar intra si 480 si 535 la diametrul meu, i am spus dlui dr la a doua consultatie, la inceputul lui septembrie, dansul m a masurat din nou si cu tabelele in fata mi a spus ca este posibil si 480 dar nu ma sfatuieste pt ca o sa arate artificial si ca cel putin primele luni o sa fie foarte evident aspectul asta.
eu am zis ca n am nimic impotriva si ca vreau cat mai mari posibil, am intrebat daca medical pot pati ceva, dl dr a spus ca nu, asa ca m am decis ca vreau 480.
cred ca fetele care au primit refuzuri efectiv nu se putea pune ce isi doreau ele, cu tot artificialul... poate era anatomic imposibil, dl dr a spus ca eu am si destula piele cat sa permita amplasarea implantului si banuiesc ca asta a fost un atu decisiv, daca aveam piele subtire sau eu stiu, probabil nu avea cum sa l bage desi diametrul era ok. nu cred ca medicii refuza doar asa ca nu vor ei ci atunci cand sunt motive intemeiate care ar pune sanatatea pacientei la risc..
multumim frumos, si voua mult inainte impreuna hihi:)):***
0
15-10-2013, ora 12:57
floade
Nu este medic/terapeut
floade
hahha ce dulce esti!!!! pai nu te mai las o luna ca apoi te prea obisnuiesti cu ei si nu mai vrei sa mi dai ca vor fi prea frumosi.;-)

aaa pai zi asa, tu ai fost fata desteapta si te-ai documentat de pe tabele, pai asa daaaaa!!!! vezi asta inseamna sa iti programezi operatia din timp!!!! frumos, bravo!!!!

In sensu asta poate puteam "forta" si eu la Dr, DAR, tu ai avut o chestie decisiva: pielea. Eu la capitolu asta era deficitara si inca rau, deci de aia cred ca nu mi-a pus mai mult... dar macar am pus maximul cat se putea(Dr initial recomandase 330)

p.s. daca vrei sa imi lasi in PM, un id sau fb, as fi incantata!!!

Te pup, esti o draguta!!!!!!!!!! La vara o sa-si suceasca barbatii capu dupa tine!!! ;-)
0
15-10-2013, ora 13:02
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Bine v-am regasit fetele! Felicitari celor proaspat operate. Vad numai rezultate frumoase pe aici!

Adda, am citit din urma si am vazut ca ti-a murit motanul de 17 ani si sunt socata. Iti explic de ce: pisica mea de 17 ani, a murit acum 3 saptamani. Sora ei, care era la niste prieteni, cu 2 saptamani inaintea ei si pisica altei prietene, care tot de 17 ani, din septembrie o avea(ca mine si ceilalti prieteni) a murit cu o saptamana inaintea pisicii mele. Deci 3 pisici cu aceeasi varsta au murit una dupa alta...si acum aud de a ta. Ce-a fost perioada asta, sfarsitul pisicilor de 17 ani?! Doamne...

Mirela Bucur, coada la usa unui medic nu inseamna numai ca e bun, inseamna si ca e rezultatul unei publicitati excesive. Coada gasesti si la Stan si la Alberts si la Kassem si nu cred ca e vreunu bun. De Marek nu am auzit sa aibe greseli mari, numai ca ii pune destul de in gat si departati. Parerea mea e sa gasesti alt medi, ca ai o gramada dintre care sa poti alege.
0
15-10-2013, ora 13:05
minnie123
Nu este medic/terapeut
minnie123
Babydoll, Lory multumesc!
Ruxy baby esti o norocoasa..te invidiez maxim!!! Sunt f frumosi sanii tai..la mine abia a incaput 350...dupa operatie mi-a spus dr ca era cat pe ce sa nu intre...s-a chinuit sa mi-i bage ca nu aveam piele sa mi-i acopere..sper sa nu se mai micsoreze prea mult pt ca deja imi par cam mici :(...oricum eu nu aveam deloc si tot e bine dar stii cum e..daca tot faci asta..macar sa simti :) va pup
0
15-10-2013, ora 13:16
ruxy.baby
Nu este medic/terapeut
ruxy.baby
welcome back, ale:***
floade, eu citeam tabelele de dinainte sa ajung la vreun consult hihi dar pt ca nu eram sigura cum sa ma masor acasa corect, ca totusi diametrul asta de 12 e rezultatul unui calcul nu e chiar masurat sub san si atat... nu aveam idee de ce ar putea intra, banuiam ca ceva intre 300 si 400 asa comparand cu fete cam la fel de inalte si inguste in spate ca mine, si tot la prima operatie, uite Loredana Chivu in pozele dinaintea oper avea fff putin natural si stiu ca acum are 650 dar e a treia interventie si cred ca la a doua a avut 450, acu eu stiu din cancan chestiile astea, cat or fi d exacte n am idee.. dar e clar ca la prima operatie e nerealist si probabil cam periculos sa speram la implanturi mari rau..
forumul de aici m a ajutat enorm pt ca prin voi l am descoperit pe dl dr Totir, foarte mult am citit si pe un forum american justbreastimplants.com, mi se pare ca am pus niste linkuri pe aici mai demult... si alta chestie la care m a ajutat forumul, am descoperit ca operatia asta e mai banala si mai usoara decat credeam (inainte mi se parea o idee cam periculoasa)
ai pm:**
minnie, sarumana, nu te stresa cu marimea pt ca tu fiind si micuta de inaltime poate aratau aiurea mai mari, poate e fortata comparatia dar sa va zic o chestie apropo de ce vreau acum si ce o sa vreau peste 2 ani (nici nu mai zic 5 ani.) cand mi am tatuat sprancenele voiam super coltoase domle sa nu aiba nici picior de rotunjire ca asa imi placeau atunci, cu greu s a chinuit tatuatorul sa ma convinga pt ceva minim rotunjit, mai delicat ca sa zic asa, ca eu urlam nu domle vreau colturi. eh acum dupa 2 ani sa stii ca mi ar placea putin mai rotunjite, NU rotundul ala horror dar mai bland coltul, mai natural putin.. mi se par cele super patrate aiurea nu ma mai atrag... asa si cu sanii acum vrem maaaaaaaaaaaaxim posibil dar daca cumva peste 3-5 ani o sa vrem sa aratam altfel? nu e mai bine ceva care sa se potriveasca perfect la conformatia corpului pt ca asa ne avantajeaza indiferent de ce e in trend sa ai pe tine...
0
15-10-2013, ora 17:18
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
salut fetelor! Aidaidid02 doar la dr grecu ai fost? de care implant e mentor sau allergan? ca te poti uita tu pe catalog sa vezi ce proiectie si ce dimensiuni are. Sper sa nu te superi, dar daca tot treci printr.o operatie ar trebui sa fii multumita de rezultat...acum spui sa am ceva in sutien dar apoi iti va parea rau ca nu te-ai documentat mai mult in legatura cu marimea implantului. Mai cunosc fete care spuneau la fel si dupa operatie plangeau ca sunt prea mici. Te pup si iti doresc multa bafta!
0
15-10-2013, ora 17:23
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
luiza cum te mai simti? nu ai mai scris de mult timp, sper ca esti bine si ca ai trecut peste depresie. pupici:*
0
15-10-2013, ora 17:40
Gee
Nu este medic/terapeut
Gee
Buna seara fetelor!pentru Mirela Bucur iti pot spune despre dr Grecu ca este un dr bun...pentru mine a fost extrardinar, nu am nimic de reprosat ba din contra, costul operatiei a fost de 3500 e iar analizele separat m-au costat 300 ron.succes in alegerea dr
0
15-10-2013, ora 18:49
Mirela bucur
Nu este medic/terapeut
Mirela bucur
gee...nimeni nimic nu zice nimic de marek, eu am fost doar la el la consult si mi s-a parut ok...ce sa zic..., de asta tot intre pe aici..poate stie cineva ceva.la nnoi in cta multe s-au operat la marek
0
15-10-2013, ora 19:43
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Mirela, aici nu vei gasii nicio fata care sa te incurajeze sa mergi la el, pentru ca nu e incadrat la medicii buni. De ce sa dai mai multi bani si sa nu fii multumita, doar pentru ca e faimos?
Daca tot esti din Constanta, te poti duce la dl. Caraban. Sunt fete aici operate la dansul si sunt multumite.
0
15-10-2013, ora 19:45
Gee
Nu este medic/terapeut
Gee
daca este acel marek de la tv eu personal zic pas:)nu mi-a placut de el ca om..isi vede pacientul ca un obiect al muncii nu ca om...asta imi inspira acest personaj, insa parerile sunt impartite:)
0
15-10-2013, ora 19:52
Mirela bucur
Nu este medic/terapeut
Mirela bucur
gee tu arati foarte bine...ce as putea sa-ti zic decat adevarul!mie marek la consult mi s-a parut in regula, dar ce sa zic ca nu prea ma trage ata la el!nu stiu de ce, dar nu am fiilingul
0
15-10-2013, ora 19:54
Mirela bucur
Nu este medic/terapeut
Mirela bucur
pe tine AL3POZ nu te vad prea bine, ca sa iti zic, desi par sanii tai ok.chiar nu stiu ce sa fac.
0
15-10-2013, ora 20:54
Gee
Nu este medic/terapeut
Gee
nu am inteles ce nu te atrage?si la ce dr te referi cand spui ca nu te atrage?
0
15-10-2013, ora 20:54
Anomaramona
Nu este medic/terapeut
Anomaramona
Buna! Am incercat azi sa-mi fac programare la dl dr Totir dar nu am reusit... Sper sa reusesc maine.

Haha acum va scriam pe forum si m-a sunat dl doctor (tocmai ce l-am vazut la tv la stiri, astazi a facut o operatie mai complicata de reconstructie a sanului dupa mastectomie, din ce am vazut si am inteles se lua tesut dupa abdomen si se transfera la san). Si-a cerut scuze ca nu a putut sa ma programeze dar era intr-o operatie (cea de la stiri) si m-am programat pt joi la ora 15. Sunt asa entuziasmataaaaa!!!! Si doctorul mi s-a parut atat de ok:))) cred ca pot sa ma duc si legata la ochii ca tot la dansul ma operez:))
0
15-10-2013, ora 23:22
Mirela bucur
Nu este medic/terapeut
Mirela bucur
la marek...nu ma trage ata sa ma operez!
0
16-10-2013, ora 09:44
margutza
Nu este medic/terapeut
margutza
Bine v am regasit fetelor!
As vrea sa va intreb ce preturi se mai practica pt op de marire a sanilor.
As vrea sa merg la unul dintre doctorii despre care ati tot discutat aici, nu la unul NO NAME.
:*
0
16-10-2013, ora 10:28
bella.bella
Nu este medic/terapeut
bella.bella
Mirela Bucur,

Sunt operata la dl Doctor Caraban Bogdan si ti-l recomand cu toata inima si toata increderea!!!!! Un doctor FOARTE BUN!!!! Am vazut multe fete operate de dansul si numai rezultate SUPERBE! Eu de asemenea sunt operata de dansul si rezultatul este PERFECT! Cu mare incredere, du-te la DL. Caraban mai ales ca esti din Constanta.
0
16-10-2013, ora 11:04
babydoll -G
Nu este medic/terapeut
babydoll -G
Ruxy, nici eu nu ma simteam bine la inceput cu bustiera de la triumf, mi se parea larga, ciudata, dar acum ma simt foarte bine cu ea. Sanii sunt mai asezati si atunci si bustiera se aseaza altfel.

Minnie, sanii tai nu sunt mici!!!

In privinta bustierei de la interventie intr-adevar pare larga dupa ce scade inflamatia sanului, dar dupa ce o speli isi revine.

Anomaramona, vei fi incantata dupa ce il vei cunoaste pe dl dr Totir, te asigur.

Mirela Bucur, era o fata operata de Marek Valcu undeva la pagina 18 - 19 pe acest site. Spunea ca este operata de 2 ori, la prima interventie a fost total nemultumita, iar la a doua multumita doar in proportie de 70%.

Al3poz bine ai revenit! :-*

Margutza, depinde de medic si de tipul implantului, in general undeva la 2800 - 3000 Euro + analize.
0
16-10-2013, ora 12:03
minnie123
Nu este medic/terapeut
minnie123
Babydollll :*:* Astazi am pus si eu pt prima data bustiera de la triumph si mi se pare larga..chiar ma gandeam ca poate e prea larga si nu o sa mi se mai aseze sanii cum tb ;))..bine ca ai scris tu aici ca si tie ti s-a parut la fel. A mea este triumph triaction energy high..pupici
0
16-10-2013, ora 13:29
marinaluiza
Nu este medic/terapeut
marinaluiza
dianadee eu sunt operata la dr.stan vitalie:) du.te q incredere si fara frik..este un doctor exceptional si foAARTE atent..
0
16-10-2013, ora 13:44
Aidaidid02
Nu este medic/terapeut
Aidaidid02
Aida22, îţi multumesc mult ptr sugestii, dar ptr mine chiar este suficient sa am ceva in sutien, ptr ca nu mai am nimic după ce am alaptat, vreau ceva de bun simt, care sa nu iasă in evidentă. Doctorul a insistat la o marime de 370 cc anatomic, dar eu chiar nu vreau aşa mari, sunt mică de înălţime. Cât despre alte consultatii am renunţat la idee pentru ca este important, sa se creeze o conexiune buna si sa îmi inspire încredere. Eu vad ca, in orice situaţie legată de sănătate, sa mergi cu inima deschisă către omul, medicul in care crezi ca poţi avea încredere. E adevărat si faptul ca multe fete vor mari, ca sa nu le para rău ca sunt prea mici, dar mă cunosc suficient de bine încât sa pot susţine faptul ca pt mine nu vor fi mici, ca pot sa spun.?!?! Sper sa nu îţi dau dreptate:))
0
16-10-2013, ora 14:07
ruxy.baby
Nu este medic/terapeut
ruxy.baby
exact asa este si a mea, minnie.. triactive high energy, eu tot n o plac prea tare:) tie ce ti a zis dl dr, sa porti tot timpul numai pe ea? ca eu le alternez pe ea si cea de la operatie si cred ca e ok..
0
16-10-2013, ora 14:18
minnie123
Nu este medic/terapeut
minnie123
Ruxy.baby eu l-am intrebat special pe dr daca tb sa o port numai pe cea de la triumph si mi-a zis ca pot sa le port alternativ...eu seara dorm cu cea de la clinica..parca ma simt mai bine cu ea
0
16-10-2013, ora 14:26
Aidaidid02
Nu este medic/terapeut
Aidaidid02
Ella 24, îţi multumesc mult, dacă mă poţi ajuta cu opinia ta despre cum s-a purtat doctorul cu tine după operatie, sau asistentele, ca mă interesează mult sa nu fie o indiferenta totala. Te pup
0
16-10-2013, ora 15:15
Gee
Nu este medic/terapeut
Gee
Buna fetelor!as vrea sa stiu daca este cineva care si-a marit buzele la CARABAN BOGDAN?si cum a decurs interventia?:)de costuri am cunostinta dar nu si de experienta in sine..
0
16-10-2013, ora 18:19
Alemik
Nu este medic/terapeut
Alemik
Buna fetelor, sunt noua aici si imi doresc foarte mult implant cu silicon luna viitoare..ce preturi sunt in bucuresti si la ce clinica ma sfatuiti sa merg?va multumesc
0
16-10-2013, ora 18:42
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
Ok Aidaidid02...tu stii mai bine ceea ce iti doresti. Te pup si iti doresc multa bafta !
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 130413051306 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •