Implant silicon sani
Multumesc pt sustinere. Totul s decurs super ok. Am o usoara durere, mai degraba o febra musculara. Abia astept sa-mi vad bijuteriile. Va pup
Parerea mea ca este o alegere buna sa previ decat sa tratezi fiindca mastectomie sau mamectomia radicala la persoanele depistate cu cancer cu tumori de dimensiuni mari sau si mici este mult mai 'dezastrosa' si riscul de metastazare exista si pe lânga fătul ca incizia este mult mai urata se rămâi fara sfarc si se ia si fascia de pe muschii pectorali adica ramân ca atunci cand muschiul nu mai are acel infelis se intra si in axila sa se ridice toţi ganglionii linfatici. Eu una daca asi sti ca am şanse mari sa fac un cancer asi renunţa fiindca rezultatul este mai bun si mai frumos. Iar cu scoaterea unui cadran depinde de la caz la caz si sa ştiţi testul genetic se face pana si la mine in Craiova
La Medlife s-a facut interventia, parca rememorez emotiile inainte de a intra in sala de operatii :))))...
sw33ty, imi spui si mie te rog de ce se simt sanii amortiti in partea inferioara? nu am dezlegat inca misterul si am uitat sa intreb pe dr. Multumesc mult
Anomaramona bravo, asteptam poze si impresii!
Cristina1990 imi place mult de tine, aduci mereu info noi si folositoare
Va pup fetele
Anomaramona bravo, asteptam poze si impresii!
Cristina1990 imi place mult de tine, aduci mereu info noi si folositoare
Va pup fetele
Flode :* cum sunt sanii ? Sunt frumosi mie imi plac si cred ca s-au facut si mai frumosi !
Floade, asta cica este secretul pentru care nu am avut dureri sa ne tavalim dupa operatie..este un nerv care a fost "lovit" in trei puncte si este "anesteziat" acum, in patru luni isi revine, altfel nu am fi putut folosii mainile de durere si niciun pahar cu apa nu am putea ridica de durere ;)..asa k este bine sa stea acolo amortit :))
Buna fetele :) felicitari noilor operate...cam peste 2 saptamani voi intra si eu in randul vostru...saptamana viitoare merg la dl Antohi, mi am facut toate analizele si vom programa operatia :) dl. doctor a hotarat ca imi va face liftingul doar prin jurul sfarcului deoarece e suficient...sunt tare nehotarata daca sa aleg implant rotund sau anatomic...plsss helpp :* va pup
Alexandra, cred ca ar fii mai bine rotund, nu? Dacă deja ai sânul căzut, cel anatomic tot la bază e mai plin şi ţie îţi trebuie şi în partea de sus, unde îi ai complet goliti. Dl. dr. ce zice?
asa ma gandesc si eu...dl dr. zicea anatomic...ca e mai natural si ca ar sustine intr o oarecare masura sanul, dar ca si rotund e ok...nu stiu ce sa fac si nici nu mai am foarte mult timp sa ma gandesc :D
Fetelor, mi-am adus aminte de un deteliu. Eu am avut dureri suportabile dupa operatie, mai degraba era o febra musculara decat durere. Am luat 7 zile preoperatorii granule de arnica, cu concentratia de 7. erau recomandate 10 granule pe zii dar eu terminam un flacon cu 90 de granule in 3 zile. erau f bune la gust, ca zaharul. arnica este o planta cu proprietati antiinflamatoare foarte puternice, interesati-va pe net despre ea, poate si asta ar putea ajta impotriva durerilor :D
Ce bucurie pe mine, cineva care se opereaza la Antohi :))
Buna Alexandra! Eu maine am prima consultatie la dansul, am mai fost luni la Stan ( care lucreaza tot in spital ), mi-a placut de dansul, dar as vrea sa mai cer o parere..Mie mi-a spus ca imi intra cam 350 anatomic sau 360 rotund si ca mi s-ar potrivi f bine un implant anatomic, dar e mai riscant, chestia cu rasucirea ca intotdeauna...si cum eu am un copil mic pe care la un moment dat va trebui sa il iau in brate, mi s-a parut ca inclina spre rotund. Mi-a mai spus ca 2 din 10, la cele anatomice ma refer, se intorc si eu alti bani de operatie nu mai am :)
Ca si costuri mi-a spus 2000 Euro rotund si 2300 anatomic, despre analize am intrebat si mi-a zis ca mi le face in ziua operatiei si ca totul este inclus in banii astia...asta mi se pare un pic ciudat avand in vedereca eu am trombofilie si i-am spus..daca imi ies timpii de coagulare aiurea cred ca ma trimite acasa neoperata :)
Imi poti spune cat te costa pe tine toata povestea la Antohi ?
Mersi mult, pup fetele!
Buna Alexandra! Eu maine am prima consultatie la dansul, am mai fost luni la Stan ( care lucreaza tot in spital ), mi-a placut de dansul, dar as vrea sa mai cer o parere..Mie mi-a spus ca imi intra cam 350 anatomic sau 360 rotund si ca mi s-ar potrivi f bine un implant anatomic, dar e mai riscant, chestia cu rasucirea ca intotdeauna...si cum eu am un copil mic pe care la un moment dat va trebui sa il iau in brate, mi s-a parut ca inclina spre rotund. Mi-a mai spus ca 2 din 10, la cele anatomice ma refer, se intorc si eu alti bani de operatie nu mai am :)
Ca si costuri mi-a spus 2000 Euro rotund si 2300 anatomic, despre analize am intrebat si mi-a zis ca mi le face in ziua operatiei si ca totul este inclus in banii astia...asta mi se pare un pic ciudat avand in vedereca eu am trombofilie si i-am spus..daca imi ies timpii de coagulare aiurea cred ca ma trimite acasa neoperata :)
Imi poti spune cat te costa pe tine toata povestea la Antohi ?
Mersi mult, pup fetele!
Buna Ilinca...si eu am fost initial la consultatie la dl dr. stan vitalie, care mi s a parut super si am cateva cunostinte operate la dansul si sunt foarte ok...doar ca eu am nevoie si de lifting si parca mi a inspirat mai multa incredere dl. Antohi plus ca am vazut rezultatul super care l a avut al3poz :P, dar sa stii ca m as fii dus cu incredere si la Vitalie...pe mine ma costa 3500, si ma va opera in spital...daca vroiam la clinica era pe undeva la 4500...diferenta de pret e si de la marca implantului...si la vitalie daca vrei mentor mai adaugi 300 de euro parca, fetele pe care le cunosc si au pus arion si nu au probleme, dar cica ar fii mai bune mentor...problema cu anatomice sau rotunde o am si eu, nu neaparat de frica ca se rotesc cele anatomice, doar ca nu stiu ce mi s ar potrivi mai bine :)
a si eu am si lifting la tine e posibil sa iti ceara mai putin...eu zic sa ii spui dl doctor ca vrei sa te operezi in spital tocmai datorita costurilor...sunt sigura ca nu va sari sa te jecmaneasca de bani, mi s a parut un super om :)
Alexandra alexandra la dr totir ai fost??e super dr...eu m-am operat acum o sapt la dumnealui si au iesit foarte frumoase si dr e profi!!op a fost 2800 cu anatomice...clinica super..asistentele super...chiar totul ireprosabil!!
Ok, deci 3500 ma gandesc ca ma duce undeva la 2700-2800 de Euro..Si eu am doua prietene operate la dansul si arata f bine de 5 ani de cand sunt operate..Cand am fost eu luni era coada la usa la dansul si am fost un pic cam pe fuga, nu mi-a spus ce marca imi pune...e drept ca si eu am uitat sa intreb si acum nu stiu cum sa fac. Sa-l sun sa-l iau la intrebari? :))
Si mai este chestia asta cu analizele, am vazut ca toata lumea le face inainte si se platesc separat..nu ca as fi dornica sa mai dau niste bani in plus, departe de mine gandul asta, doar ma gandesc ce ma fac daca imi ies prost analizele...sau daca mi le face in graba si nu depisteaza ce vreo pb cu sangele..
L-as suna sa ii spun toate astea si sa-l rog sa-mi dea lista de analize pt ca am abonament la Regina Maria si mi le fac gratuit sisa-lintreb si chestia cu diferenta pt Mentor.
Astept totusi cu nerbdare maine consultatia la Antohi sa vad ce imi spune:D
Si mai este chestia asta cu analizele, am vazut ca toata lumea le face inainte si se platesc separat..nu ca as fi dornica sa mai dau niste bani in plus, departe de mine gandul asta, doar ma gandesc ce ma fac daca imi ies prost analizele...sau daca mi le face in graba si nu depisteaza ce vreo pb cu sangele..
L-as suna sa ii spun toate astea si sa-l rog sa-mi dea lista de analize pt ca am abonament la Regina Maria si mi le fac gratuit sisa-lintreb si chestia cu diferenta pt Mentor.
Astept totusi cu nerbdare maine consultatia la Antohi sa vad ce imi spune:D
La pretul care ti l a spus sunt arion sigur...eu am vb cu dl vitalie atunci si mi a spus ca nu este absolut nici o diferenta intre ele, ba chiar ca dansului ii plac mai mult arion, acum na cred ca este vorba de preferinte, iar in legatura cu analizele asa mi a spus si mie ca se fac in spital...mie dl Antohi mi a dat o lista cu analizele pe care trebuie sa le fac, m au costat undeva in jur de 600 de lei si am avut de facut sange, eco mamara, radiografie pulmonara si ekg :) sigur iti va da si tie lista...sa imi spui cum ti s a parut :P
Mirela nu nu am fost, si cred ca ma zapacesc de tot daca mai ma duc si in alta parte :)) am fost si la dl grecu care imi propusese liftingul tip ancora iar pretul destul de marisor 4500...cred ca raman la dl Antohi, am auzit numai lucruri bune despre el :D Vad ca si tu vroiai rotunde ca mine si te ai razgandit la anatomice...nu stiuu ce sa fac, ce mi s ar potrivi mai bine...mare dilema :))
Mirela nu nu am fost, si cred ca ma zapacesc de tot daca mai ma duc si in alta parte :)) am fost si la dl grecu care imi propusese liftingul tip ancora iar pretul destul de marisor 4500...cred ca raman la dl Antohi, am auzit numai lucruri bune despre el :D Vad ca si tu vroiai rotunde ca mine si te ai razgandit la anatomice...nu stiuu ce sa fac, ce mi s ar potrivi mai bine...mare dilema :))
Gata am ajuns acasa. Totul a decurs perfect...super doctor si personalul de nota 20. Ma simt destul de bine, nu ma asteptam sa ma simt asa ok. Am un usor disconfort ca o febra musculara si uneori ma doare putin taietura la sanul stang. Cam nasol cu dormitul... eu dormeam doar pe burta dar na acum orice invat are si dezvat. O sa pun o poza zilele astea. Pupici App am implanturi Mentor 345cc anatomic, medium hight, hight profile
Nu alexandra alexandra sunt mentor...am garantiile si factura de la ele.Stiu ce vorbesc!
nu mirela...ii spuneam ilincai ca la pretul care i l a spus dl. Vitalie e pentru arion...scz de neintelegere...diseara merg sa programam data operatiei...care din cate am vb cu asistenta va fii joia viitoare...anatomic sau rotund??? simt ca o iau razna :)))
Felicitari Anomaramona, primele 3 zile sunt mai grele, dupa deja o sa fie mult mai bine..spatele o sa te rupa..dar sanii raman..cum spunea Lory :))
Anoma, felicitari..sa-i stapanesti mandra si sanatoasa:)
Da, cu durerile astea d spate..sunt mai multe remedii sa zicem, sa ti mai ameliorezi durerea, cum ar fi perna electrica (ce face minuni), sau Diclotard, care la fel, cik ia durerea cu mana..ori Lioton gel..si masezi spatele, cu precadere zona lombara, caci spatele stand mai mult arcuit, va avea vesnic coloana supusa presiunii (adik nu vesnik, lol, ci pana mai creste mobilitatea)...
Eu n am servit niciunul din aceste remedii, si m am prins sam tarziu cum sta treaba, dar u poti sa ti faci "provizii" d p acum.
Asteptam poze:D.:*
Da, cu durerile astea d spate..sunt mai multe remedii sa zicem, sa ti mai ameliorezi durerea, cum ar fi perna electrica (ce face minuni), sau Diclotard, care la fel, cik ia durerea cu mana..ori Lioton gel..si masezi spatele, cu precadere zona lombara, caci spatele stand mai mult arcuit, va avea vesnic coloana supusa presiunii (adik nu vesnik, lol, ci pana mai creste mobilitatea)...
Eu n am servit niciunul din aceste remedii, si m am prins sam tarziu cum sta treaba, dar u poti sa ti faci "provizii" d p acum.
Asteptam poze:D.:*
felicitari Anoma!!! fetelor...pe mine nu m a durut deloc spatele...de vreo 3 saptamani ma jeneaza asa uneori dar nu e durere de luat pastile sau geluri in niciun caz.. dupa operatie DELOC nu a durut.
Fetelor pe pansamentul de la sanul stang am pete de sange. Sa ma panichez? De dimineata doctorul mi.a spus ca nu e nici o problema putin sange doar daca mi se umfla ff tare sanul. Cele operate la dl dr Totir la cat timp ati fost la control? M.a chemat peste o saptamana si ma intreb ca pana atunci voi sta cu pansamentul ala asa cu sange?
Felicitări Anomaramona! Îţi doresc recuperare uşoară :* ţi au ieşit superbi sânii.
S33ty, multumesc pt raspuns, foarte bine atunci sa stea tot asa :)) eu ma panicasem credeam ca e ceva rau
felicitari Anomaramona, sa te bucuri de ei.
felicitari Anomaramona, sa te bucuri de ei.
Cristina 1990, dragutza mea s-au mai modificat sunt mai ok dar ai tai sunt pur si simplu wow! si mi-am permis sa ii arat la lume si toti mi-au confirmat ca sanii tai sunt absolut superbi si fff naturali! la vara pe plaja intrebarea va fi: "are sau nu are?" :)) te pup
Multumesc frumos ! Acum vad poza noua sunt frumosi si mari seamănă cu ai mei :)). Tare ar fi sa ajung sa ma întreb singura am sau nu am :))
Felicitări Anomaramona si recuperare uşoară si stai linistita mai bine stai asa decat sa umbli sigurica eu cred ca este o mica pata :) dar stiu cum este tu o vezi mareee
Felicitări Anomaramona si recuperare uşoară si stai linistita mai bine stai asa decat sa umbli sigurica eu cred ca este o mica pata :) dar stiu cum este tu o vezi mareee
Anomaramona si eu tot la o sapt merg la consultatie.Dar daca s-a umflat sanul respectiv suna-l si spunei!!dr totir e super.
Anomaramona si eu tot la o sapt merg la consultatie.Dar daca s-a umflat sanul respectiv suna-l si spunei!!dr totir e super.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cancer de san
- 7micsorare de sani.. exista riscuri?
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 5calcifiere la san fara semnificatii patologice - ce inseamna asta?
- 14implant mamar cu silicon - avantaje si dezavantaje
- 14ridicare sani
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 4Implant mamar la 18 ani
- 14Tumora maligna la san
- 2Implant mamar
- 1Marire sani
- 2IMPLANT MAMAR
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 0Dr Grecu sau E. Turcu ?
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 2Recomandare chirurg operatie mastopexie
- 0Cu ce va acoperiti sfarcurile(exclus sutienul)
- 0Implanturi rotunde sau anatomice
- 0Implant mamar!
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: