Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 132133134 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
26-07-2010, ora 16:54
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Izandra, eu nu am cerut, si nici nu cred ca-i mergea laptopul cand am fost eu, ca parca a zis ceva de poze sa-mi arate. Dar eu citisem deja atat de multe pe net si forum, incat nu am simtit nevoia.
Redlips, pt 5000 eur cat costa operatia la dansul.. imi fac 2 la Totir ( ca mie imi place mult rezultatul lui myx) si aproape 2 la Grecu, ca am mare incredere in opinia lui (probabil ca o sa-ti spuna ce posibilitati sunt - adica cu sau fara lifting si o sa le argumenteze si care vor fi rezultatele si evolutia in timp)
0
26-07-2010, ora 17:18
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Capri, eu cu cat citesc mai mult cu atat am nevoie de argumente mai mult. O sa vad cum va fi la consultatie.
Redlips ai citit ce spun fetele care au fost la d-l lascar la consultatie? Eu am impresia ca e atat de plafonat incat doar un caz care ar pune probleme serioase altor medici i-ar trezi dansului interesul. Poate ar merita sa te duci la o consultatie, dar fara sa ai asteptari prea mari.
0
26-07-2010, ora 17:18
redlips
Nu este medic/terapeut
redlips
Myx, ai dreptate, mi-e foarte frica de rezultat, sa nu fiu multumita de aceea sunt tentata sa merg la cei bine cotati medici si sa nu ma ntereseze banii.E o tampenie, stiu sa nu imi pese de bani in perioada asta dar vreau numai sa fie bine, atat.Fie ca este Lascar, fie ca este Ionescu sau grecu, alegerea imi va apartine si va trebui sa imi asum rezultatul, pozitiv sau negativ.Dar nu vreau sa imi reprosez apoi ca dc as fi platit mai mult, ar fi fost mai bine.Doctorul care ma va opera nu va fi ales pe criteriul banului, ci pe baza increderii ca el este celpotrivit pt mine.Sunt nerbdatoare sa ajung la grecu.Stan si Ionescu mi-au recomandat exact aceasi varianta, parca s-au vorbit :)) Sunt tare curioasa ce imi recomanda grecu.
0
26-07-2010, ora 17:20
redlips
Nu este medic/terapeut
redlips
Am vrut sa scriu Capri D:, nu Myx.de la vreme sunt adormita.
0
26-07-2010, ora 17:29
redlips
Nu este medic/terapeut
redlips
Izandra, nu am citit despre o fata care a fost la consulatie la prof.lascar sau poate nu am fost atenta.Nu am asteptari prea mari, daca eu voi simti ca el este doctorul pe mainile caruia trebuie sa ma dau, asa voi face..Este un om cu niste capacitati extraordinare in acest domeniu, de aceea spun ca parerea lui e foarte importanta pt mine indiferent ca ma va opera el sau nu.Respect toti doctorii profesionisti indiferent de nume sau renume numai ca dupa cum bine stiti si voi e foarte greu sa alegi doar unul singur.Izandra, tu la cine te-ai operat?
0
26-07-2010, ora 17:46
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Capri, imi pare bine ca te-am facut sa razi.
izandra iti multumesc de incurajari.
0
26-07-2010, ora 18:09
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Redlips, sunt mai multe fete care spuneau ca au fost la dr lascar si au fost tratate cu superficialitate. Stiu ca este cotat ca cel mai bun in domeniu de la noi din tara, dar atitudinea conteaza la fel de mult ca si profesionalismul. Eu sunt inca aspiranta, dar am in vedere pe dr grecu, pe dr brezeanu si, poate, pe dr totir.
Georgeta te asteptam sa revii fericita cu noile achizitii.
0
26-07-2010, ora 18:12
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Redlips, mergi.. pt linistea ta sufleteasca. Eu sunt de parere ca la pomul laudat nu e bine sa te duci cu sacul. Si ca sunt destui medici super specializati care numai asta fac, la un pret mai normal. Insa cel mai bine este ca iti permiti. Multe dintre noi nu si-ar fi permis atatia bani...
Georgeta, scuze, n-am vrut sa te supar, dar mi-am amintit de mine atunci...Bafta maine... mananca vitamina C si recuperare usoara
0
26-07-2010, ora 18:25
myx
Nu este medic/terapeut
myx
redlips, dr totir a lucrat cativa ani cu profesorul lascar, am inteles ca a efectuat vreo 4mii operatii la floreasca unde e medic. Lucreaza si cu matrix si fata de alti medici pretul difera doar cu 100euro intre matrix si mentor, altii cer o mie in plus numai pt firma.:
capri merci mult pt aprecieri:) pup
izandra am tot pus poze dar ai fost plecata, hai ca pun iar.: sa vezi ce au coborat deja...toate prietenle mele spun ca par naturali, nu zici ca am silicone, probabil unde au fost lasati si au forma asta naturala acum..
0
26-07-2010, ora 18:33
myx
Nu este medic/terapeut
myx
Imi aduc aminte inainte de operatie a venit medicul cu cutia cu silicoane, scria pe ele mentor 400cc, sigilat, zic ce bine ca le vad in cutie credeam ca imi pune-ti de la o tipa care le-a schimbat, hahaah., :))
0
26-07-2010, ora 18:38
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Capri stai linistita ca nu m-am suparat, astazi nu am voie sa ma supar, trebuie sa fiu calma si linistita pentru maine asa ca nimic nu ma supara.Am mancat destul de multe fructe zilele astea si acum am luat un dulcolax(daca nu ma insel, tu m-ai sfatuit sa iau dulcolax)
0
26-07-2010, ora 18:38
myx
Nu este medic/terapeut
myx
georgeta:) bafta maine, lasa ca trece repede nici nu ai timp sa-ti dai seama :P)
0
26-07-2010, ora 18:50
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Multumesc Myx, sper sa fie cum spui tu.Felicitari, sanii tai arata super, destul de mari cu 400 dar tinand cont ca aveai sani inainte, se explica.
0
26-07-2010, ora 19:06
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Georgeta mult succes maine la operatie, mergi cu curaj si incredere ca totul va fi bine, si poate chiar vei fi una dintre norocoasele care se refac foarte repede in ciuda virstei mai "inaintate":)Depinde mult de fiecare organism in parte cum se reface si nu trebuie sa te sperie acest lucru.Satisfactiile sunt atit de mari dupa, incit vei uita repede de orice suferinte:)

redlips, dupa consultatia de vineri la dr Grecu, am asa un feeling, ca nu vei mai simtii nevoia sa mai mergi si la alte consultatii dupa si te vei decide sa te operezi la el...:)sper sa nu ma insel:)

Izandra, tu cind iti "incerci norcul":))? si la cine ?

capri mai "scirtai":):))))..poate tre sa le "ungi":))))..insista!!!!:)))

myx.din ce in ce mai frumos...superb:)..sutiene noi ceva?:))
0
26-07-2010, ora 19:12
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Georgeta, mult succes!Tinem pumnii sa te refaci cat mai repede si sa ai niste sani superbi!Asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost!
Leona86, tu ce mai faci?Cum mai sunt sanii tai, cum te mai simti?
Myx eu tot mai astept poza cu rochita sexy!Hi, hi, hi...o sa iti fac ROSH GADOL pana ce ai sa pui poza!
Fetelor, o seara placuta, eu sunt la munca asa ca va las...ca am treaba!
0
26-07-2010, ora 19:16
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
App., voi de unde va cumparati sutiene mai deosebite si de caliatate?Ati luat de pe net?Ca eu am gasit un site, dar nu stiu cum sunt in realitate(ca in poza sunt super) si nu stiu daca sa ma risc sa comand...
0
26-07-2010, ora 19:24
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Mii de multumiri fetelor, parca prin din ce in ce mai mult curaj cand vad pozele pe care le postati si abia astept sa va pot povesti cum a fost. Joy ai niste sutiene asa de frumoase, ma uit la ele si ma gandesc cum voi invata eu sa imi cumpar sutiene, ca sincer va spun, nu ma pricep.
0
26-07-2010, ora 19:27
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Multumesc, Georgeta, dar stii...parca tot as mai vrea!Ca le am deja de 4 ani!Atunci am cumparat ca disperata, ca doar, de, aveam sani, nu???Si recuperam la capitolul sutiene, ca inainte era jale cu J mare!!!
Si..sa nu iti fie teama!O sa fie ok!Durerile exista, dar nu sunt de nesuportat, si apoi...zau ca merita!!!
0
26-07-2010, ora 19:30
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Joy, as zice ca este destul de riscant sa-ti iei sutiene de pe net, neavind posibilitatea sa le probezi...nu intotdeauna masurile corespund cu ce stim noi ca purtam.
"Pierra" este o firma romaneasca de lenjerie intima de foarte buna calitate.Mie-mi plac foarte mult si modelele si culorile, ca sa nu mai vorbim de preturi..Firma vinde in mai toate magazinele mari, malluri, supermarketuri..etc...De incercat..:)
0
26-07-2010, ora 19:39
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Irinico, luna viitoare vreau sa merg la consultatii. Mai intai la dr grecu. Apoi, dupa ce ne spune si georgeta, poate la dr. brezeanu si totir. Cazul meu e asemanator cu al lui Capri si daca merg la acelasi dr cred ca sunt sanse mari sa-mi iasa ceva asemanator.
Myx par, intr-adevar, foarte naturali si ca marime sunt exact cat trebuie.
0
26-07-2010, ora 19:47
myx
Nu este medic/terapeut
myx
joy hai ca mi-am ;pictat fata pt tine haah
0
26-07-2010, ora 19:49
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Joy, daca-ti cumperi de pe net ai posibilitatea sa returnezi orice produs in termen de maxim 10 zile de la primire, fara invocarea vreunui motiv. Doar ca taxele de transport le platesti tu.
0
26-07-2010, ora 19:51
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Myx, esti superba!
0
26-07-2010, ora 19:55
katte
Nu este medic/terapeut
katte
Georgeta, iti doresc multa bafta maine, si o recuperare cat mai scurta si mai usoara. Si te asteptam cu impresii. Si eu ma voi opera tot la dr Brezeanu.

Myx, felicitari pentru rezultat. Arata super! A facut treaba buna domnul doctor.

Bun venit fetelor noi pe forum.
0
26-07-2010, ora 19:58
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Myx, arati BETOOOOOON!!!!!
Iar despre fata, ce sa mai vorbim..ai pictat-o intr-un stil mai mult decat original!!!HA!HA!HA!
Irinuco, multumesc de sfat.Am vazut pe site-ul de care va spuneam ca dau si marimile functie de masuratorile pe care le facem si as fi 75/c..desi toate pe care le am sunt 75/d...dar depinde probabil si cine le face...
Izandra, multumesc.Stiu ca pot fi returnate produsele de pe net, doar ca nu se merita sa platesc transportul daca nu imi convine produsul, ca ar iesi ca il platesc de 2 ori: la livrare si apoi la returnare.Si nu se merita!
De aceea va intrebasem, ca sa stiu daca a cumparat vreuna dintre voi si daca a fost ok.
Irinuco, la noi in oras avem doar un amarat de "mall", care de fapt numai mall nu se poate numi si sunt doar cateva magazine, printre care si vreo 2 de lenjerie intima si cam atat!
0
26-07-2010, ora 20:00
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Katte iti multumesc si tie si sunt sigura ca in cele 2 saptamani in care voi sta acasa voi umple paginile pe aici, sper sa invat sa atasez si poze, voi vedea atunci.
Tu te-ai programat la dna Brezeanu pentru operatie?
0
26-07-2010, ora 20:03
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Katte, succes si tie!
0
26-07-2010, ora 20:04
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Georgeta, nu numai ca vei invata sa pui poze, dar le vei schimba de la o zi la alta sa ne arati ce frumos evolueaza!!!Abia te asteptam!
0
26-07-2010, ora 20:10
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Joy daca spui tu, asa voi face, ca de, esti mai mare si cu mai multa experienta si te voi asculta.Nici nu sti cat de mult ma bucur ca am ocazia sa vad fete(destul de putine ce-i drept) operate de ceva ani, care sunt asa multumite de ele, de cum arata, chestia asta imi da un plus de curaj.
0
26-07-2010, ora 20:16
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Ma bucur ca prinzi curaj langa noi...Mie tare imi pare rau ca nu mi-am putut implini visul cand eram si eu mai tanara si aratam si eu altfel decat acum...Cand ma gandesc cat de complexata eram si ce rau imi facea sa ma privesc in oglinda...Dar..asta e!Bine ca mi l-am implinit si acum, ca sunt persoane care nu si-l implinesc niciodata si asta chiar ca e trist!Dar..ca sa fiu sincera, tot va invidiez un pic!!!Hi!Hi!Hi!Nu dati cu rosiiiiiii!!!Gata, nu mai zic nimic!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 132133134 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •