Implant silicon sani
Ilinca, ma bucur ca te poti opera fara probleme.
Sa stii ca nu am auzit pe nicio fata de ciorapi. Mie nu mi-a pus ciorapi, in schimb mi-a infasurat picioarele in fasa, strans. Aratam ca o mumie :)) Dar chiar nu am mai auzit alte fete zicand ceva de ciorapi sau infasatul picioarelor. Bine...poate multe nu isi mai amintesc, sau poate i-au pus, dupa anestezie.
Daca tot l-ai ales pe dl. Totir, mergi pe maxim, sa fie treaba treaba, nu? Deci eu votez 380 :D
Sa stii ca nu am auzit pe nicio fata de ciorapi. Mie nu mi-a pus ciorapi, in schimb mi-a infasurat picioarele in fasa, strans. Aratam ca o mumie :)) Dar chiar nu am mai auzit alte fete zicand ceva de ciorapi sau infasatul picioarelor. Bine...poate multe nu isi mai amintesc, sau poate i-au pus, dupa anestezie.
Daca tot l-ai ales pe dl. Totir, mergi pe maxim, sa fie treaba treaba, nu? Deci eu votez 380 :D
Al3poz asa mi-a spus ca imi pune ciorapi ca asta ar fi practica pt pacientele fumatoare si pt mine cu trombofilie sa evitam o tromboza.
Dansul mi-a spus ca va intra in operatie si cu 330 si cu 380 - daca 380 i se pare ca sta prea fortat si se vede aiurea imi pune 330..
Acum am alta problema, ca sa zic asa..e posibil sa apara bebe 2 si parca nu ma grabeam atat de tare.. aflu saptamana viitoare, stiu ca am calcat pe bec si stau cu indoiala pana saptamana viitoare ( nu am voie sa iau anticonceptionale tot din cauza problemei cu coagularea ).
Daca scap si de data asta, ma duc sa-mi pun sterilet ca sa fie treaba buna :DD
Dansul mi-a spus ca va intra in operatie si cu 330 si cu 380 - daca 380 i se pare ca sta prea fortat si se vede aiurea imi pune 330..
Acum am alta problema, ca sa zic asa..e posibil sa apara bebe 2 si parca nu ma grabeam atat de tare.. aflu saptamana viitoare, stiu ca am calcat pe bec si stau cu indoiala pana saptamana viitoare ( nu am voie sa iau anticonceptionale tot din cauza problemei cu coagularea ).
Daca scap si de data asta, ma duc sa-mi pun sterilet ca sa fie treaba buna :DD
380 sa fie ilinca..:), o sa-ti para rau dc pui 330.
Si cred ca daca pui un pic mai mari adica 380 o sa iasa si mai apropiati.Ca tu vad ca ii ai foarte departati.Ai incredere in totir ca iti pune 380 si o sa fi multumita.Are dreptate al 3poz ca nu e asa diferenta mare...dar sa nu-ti para rau.Si stai si tu potolita cu sarcina acum daca tot vrei sa faci operatie...la cat ai alergat...dr, hematolog...sa amani 2 ani...???cine stie ce o mai fi peste 3 ani.Noi ne-am intalnit si la cabinet si am vazut cat de mult iti doresti.Eu am 485...ti se par chiar asa de mari???Eu zic ca nu sunt!!!curaj.
Mirela m-am hotarat..imi pun centura de castitate, asa sunt sigura ca nu raman :))
E doar indoiala mea si sper sa nu fie, pt ca am dus f greu sarcina cu 300 de anticogulante, 5 luni de stat in pat, n internari, pastile pe paine si tot asa..si am nascut si la 7 luni. Imi mai doresc un copil, dar psihic nu sunt pregatita sa o iau de la capat de aia am zis ca la sfarsitul lunii ma duc sa-mi pun sterilet, chiar daca am evitat f mult asta, tot aici ajung ca sa stau linistita.
Si ca sa revenim la subiect ca am luat-o pe aratura, cred ca imi pun 380..ma uit la Isaaa ca are tot 380 anatomic si nu mi se par giganti..bine, cred ca ea este si mai inalta decat mine, la mine posibil sa se vada altfel..
E doar indoiala mea si sper sa nu fie, pt ca am dus f greu sarcina cu 300 de anticogulante, 5 luni de stat in pat, n internari, pastile pe paine si tot asa..si am nascut si la 7 luni. Imi mai doresc un copil, dar psihic nu sunt pregatita sa o iau de la capat de aia am zis ca la sfarsitul lunii ma duc sa-mi pun sterilet, chiar daca am evitat f mult asta, tot aici ajung ca sa stau linistita.
Si ca sa revenim la subiect ca am luat-o pe aratura, cred ca imi pun 380..ma uit la Isaaa ca are tot 380 anatomic si nu mi se par giganti..bine, cred ca ea este si mai inalta decat mine, la mine posibil sa se vada altfel..
Buna fetelor! Miercuri fac 4 saptamani... Ce greu trece timpul cu gandul la ziua cand o sa pot sa-mi pun un delcoteu adanc:)). Am si eu o intrebare... Credeti ca sanii pot fi afectati daca o sa zbor saptamana asta cu avionul?
Cat despre masaj mie mi-a recomandat 5 min pe zi.
Cat despre masaj mie mi-a recomandat 5 min pe zi.
Anoma, au fost fete care au zburat si mai devreme de 4 saptamani, fara probleme. Asa ca, vacanta placuta iti doresc :)
Ilinca mergi pe 380, nu sunt mari deloc ai sa vezi, plus ca tu ai sani chiar daca sunt lasati, eu nu aveam aproape deloc, se vor vedea naturali.eu am 1, 68 inaltime, sincer mie mi se par mici si nu te gandi ca imi doream niste sani imensi, dezbracata se vad maricei, frumosi, dar daca imi pun o bluza pe mine sunt la fel de mari ca atunci cand purtam sutin(cu mult pusah up), un pic mai mari ar fii fost ideal, dar era imposibil la mine, dr a pus maxim. Cel mai bn sa te convingi si tu pune l sa ti fac o simulare(iti pune bustiera, intr un san iti pune 330iar in celalat 380 ) si dupa te vei hotari, asa aveam eu de ales intre 350si 380 dupa simulare mi am dat seama ca 350 ar fii fost mult prea mic.
anomaramona, ce frumos se vad sanii...daca mai intru mult pe forum cred ca si mor de ciuda :)) ce sani frumosi aveti si ce frumos se vaddd !!!
Marry, sincer iti spun ca din cele 2 poze (a ta si a Anomei), imi place mult mai mult poza ta. Fara suparare, Anoma. Sanii tai sunt superbi, dar raportandu-ma strict la cele 2 poze, imi plac mai mult ai tai, Marry. Par mai plini si mai voluminosi, probabil si ppt ca ea isi face poza singura si tine o mana ridicata.
Continua si tu cu masajul, de 2 ori pe zii si ai sa vezi ca se vor mai inmuia si se vor aseza altfel in sutien, desi in sutienul din poza, pica perfect!
Continua si tu cu masajul, de 2 ori pe zii si ai sa vezi ca se vor mai inmuia si se vor aseza altfel in sutien, desi in sutienul din poza, pica perfect!
mersi marry :D mi-e imi plac ai tai...Al3poz are dreptate...sunt mai plini ai tai...ai mei sunt cam micuti...ma asteptam sa iasa mai mari:)) dar au o forma foarte frumoasa pe zi ce trece si compeseaza:P
anoma eu am zburat dupa 2 saptamani si a fost ok..am simtit doar niste furnicaturi..nu se intampla nimic stai linistita
Buna, sunt recent operata (de 10 zile) in Cluj, la Dr. Ivan (Clinia Artis3). Si vreau sa vi-l recomand cu TOATA increderea. dupa ce am citit cateva comentarii pozitive despre el aici, m-am hotarat si am mers la consultatie. m-am hotarat sa va scriu deoarece nu am mai gasit nimic recent despre el si cu siguranta sunt fete din Cj care au nevoie de o opinie. DA, m-am operat in sfarsit si totul a decurs minunat. Nu am avut nicio problema, nici greata, nici dureri mari, nimic. sunt foarte multumita de dr Ivan si personalul clinicii, care te trateaza regeste. operatia a costat 3000e cu toate analizele incluse (mai putin ecografia).
PeTocuri, felicitari si recuperare rapida! Dnul Ivan, e unul din medicii laudati aici, pe site. Numai rezultate frumoase are si paciente multumite. Poti pune si tu o poza, sa fie si un rezultat recent.
al3 am anticipat raspunsul tau...eram sicura de com.ahahahhah esti tare
oh da...stiu cum gandesti.si eu sunt curioasa sa vad poze noi
buna seara..ooff sunt dezorientata TOTAL!! nu stiu ce sa fac..nu-s in Rom si vreau silicoane, aici ma costa cam 4000-4200, doar ca la tv am vazut cele mai multe cazuri de silicoane 'stricate' in Spania, sa vin in Rom..hmm e mai greu, am bebitza de 5 luni, nu cred ca pot sa stau fara ea o sapt..ooff ce sa fac :((
apropo de zburat cu avionul, nu e problema nu?
apropo de zburat cu avionul, nu e problema nu?
multumesc mult. am pus si poza. tin sa mentionez ca sanii mei erau ft mici, adica aproape zero. nu pot sa spun decat ca sunt foarte multumita. au asa o forma frumoasa. are domnul Ivan un stil anume. din cate am inteles el i-a pus si Biancai Dragusanu silicoanele, si trebuie sa recunoastem ca sunt perfecte (in afara faptului ca sunt uriase).
Buna..fetelor voi cum ati facut cu epilatul cand v-ati pus silicoane.Ati putut sta pe burta la cosmetica?Mail ales cand faci epilat intrefesier si trebuie sa te ajuti de o mana si sa stai pe burta?Cum ati facut?Imi e frica sa nu le presez ??Cum sa fac?Help..!!!!!!
Mirela, eu m-am epilat la vreo 3 săptămâni după operaţie şi chiar nu am vrut să stau pe burtă. Aşa ca i-am zis fetei ca nu vreau intrafesier, ca nu pot sta pe burtă şi ea mi a zis ca pot stă liniştită pe o parte, sprijinită într-o mâna şi cu cealaltă să mă ţin. Aşa să faci şi tu.
Merci Al 3 poz ma bazam pe tine ca imi dai o idee!Deci o sa stau intr-o parte!Sufera baba la frumusete!
Cu drag, Mirela. Eu chiar nu ma gandeam ca se poate sta pe-o parte, asa ca eram convinsa ca nu ma mai fac intrafesier si ma faceam cu epilatorul acasa, dar cand mi-a zis fata de acolo ca are n fete cu tot felu de operatii si ca toate stau pe-o parte, am fost tare fericita :))
Pai eu am o luna...la doua saptamani nu m-am epilat intrafesieri si inghinal prea bine...desi ma duc la cosmetica, dar imi era frica...Doamne fereste! Cam nu am putut.De durut nu ma doare nimic, dar imi e frica de mor!Cine stie, poate nu ma doare pe moment, dar sa nu apara complicatii.De ar fi numai durerea nu ar fi o problema ca trece, dar ce faci cu complicatiile...muschii care se intind..implantul care nu e chiar fixat, ca doar din cauza asta te pune sa dormi pe spate si sa stai cu bustiera.
Mirela, nu ai de ce sa iti faci griji. Nu are ce sa se intample! Practic stai intinsa pe spate, iar la intrafesier dureaza un minut, maxim 2. Si daca stai pe-o parte, usor sprijinita intr-un brat, fii sigura ca nu vei patii nimic.
Iar daca nu te face bine, baga epilatorul acasa. Eu mereu ma retusez cu epilatorul, ca mereu mai raman firicele si nu le suport.
Iar daca nu te face bine, baga epilatorul acasa. Eu mereu ma retusez cu epilatorul, ca mereu mai raman firicele si nu le suport.
Fetelor pe mine cred ca ma ia raceala, as putea sa fac cada?am 3sapt de la operatie
Merci al 3 poz!! Isaa eu citisem undeva ca in cada la o luna si jumatate!Numai dusuri.Nu stiu de ce dar asa am citit.Eu am o luna si nu m-am bagat in cada inca.I-a un terafulsau nurofen ca asta e de raceala...nu o cada.:)))).Glumeam bineanteles.
Buna fetele, am actualizat si eu poza sper sa apara si la voi.asptept parerile voastre sincere :)
Mirela cam la 3-4 saptamani am fost si eu sa ma epilez la cosmetica si am stat intr-o parte sprijinita in cot, dar cu mare teama sa nu se intample ceva rau :)
Isaa, eu cam la o luna am intrat in cada sa fac baie...eram cea mai fericita...dusuri fac doar vara :D
Mirela cam la 3-4 saptamani am fost si eu sa ma epilez la cosmetica si am stat intr-o parte sprijinita in cot, dar cu mare teama sa nu se intample ceva rau :)
Isaa, eu cam la o luna am intrat in cada sa fac baie...eram cea mai fericita...dusuri fac doar vara :D
hello fetelor!!Ella arata super sanii tai!!Am si eu o intrebare, fetele operate la Grecu, dupa cat timp va zis ca puteti face solar?eu am deja 6 sapmt de la operatie si sunt foaaaaarte alba si as vrea sa stiu cand as putea sa ma duc la solar.Va multumesc
Merci mirela, o sa mai astept atunci... am probleme cu spate, mi ar fii prins bine.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7micsorare de sani.. exista riscuri?
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 6mama are cancer la san e operata face chimio si in curand raze - sfaturi
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 3chisturi la sani
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 4Afectiuni ale sanilor de patru ani
- 9Vreau sani mari
- 1implant mamar - recomandari
- 2cresterea rapida a sanilor
- 63Micsorare de sani
- 3Vreau silicoane, dati-mi sfaturi/recomandari
- 0Implanturi mamare
- 3pete rosii pe sani
- 0Dr Nae Sorin sau Totir?
- 0Am nevoie de pareri si ajutor
- 1Scoaterea implanturilor mamare
- 1Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: