Implant silicon sani
Crăciun fericit, fete frumoase! Să va aducă Moşul numai bucurii, linişte si sănătate, în afară de lucrurile materiale, care sunt doar perisabile! Va pup cu drag si va urez să aveţi zile frumoase, în familie sau oriunde v-aţi afla!
Craciun Fericit la toata lumea si multumesc de toate sfaturile si ideile voastre.
Vio
Vio
Craciun fericit fetele!!!! Sanatate si numai impliniri!!! Pup :*
Buna fetelor! Craciun fericit! Sa aveti parte numai de bucurii si tot ce va doriti! Va pup pe toate!
enigel88, curaj... si mult succes, in a obtine ceea ce-ti doresti...!!!
Fetele, care stiti de unde pot sa imi comand sutiene care se inchid in fata?Multumesc :*
Craciun Fericit fetelor...si sa va aduca modhu TOT C doritzi!:)
Multumesc frumos shelby, craciun fericit ! Cum te simţi dupa operatie? Ai avut ceva complicatii?
Marry, foarte frumos se vad sanii in poza asta. Mai esti asa deprimata din cauza distantei? In poza asta, ai un decolteu superb!
Sutiene cu inchidere in fata, gasesti cam la orice magazin de lenjerie intima. E imposibil sa nu aibe, macar un model. In Franta nu stiu ce magazine aveti voi, dar in Anglia sunt La Senza, Victoria's Secret si Ann Summers, care mereu au modele cu inchidere in fata. La Senza nu e in Franta? Ca celelalte 2 nu sunt, sigur.
Enigel, felicitari pentru decizie! Ai sa vezi ca singurul regret va fii ca nu ai facut-o mai devreme.
Sutiene cu inchidere in fata, gasesti cam la orice magazin de lenjerie intima. E imposibil sa nu aibe, macar un model. In Franta nu stiu ce magazine aveti voi, dar in Anglia sunt La Senza, Victoria's Secret si Ann Summers, care mereu au modele cu inchidere in fata. La Senza nu e in Franta? Ca celelalte 2 nu sunt, sigur.
Enigel, felicitari pentru decizie! Ai sa vezi ca singurul regret va fii ca nu ai facut-o mai devreme.
Multumesc al3poz, sper sa fie bine, mi-e teama pt faptul ca sunt departe de doctor, 400 de km, si nu ma va vedea decât la controlate de 1.3, 6 luni etc.cred ca va trebui sa ma pansez singura:)
Sper sa nu am complicatii ceva.
Sărbători fericite tuturor !
Sper sa nu am complicatii ceva.
Sărbători fericite tuturor !
Sarbatori fericite, fetelor si 'La multi ani!' pt astazi, daca avem vreo Stefania printre noi.
Pe aceasta pagina sunt numai rezultate superbe, felicitari medicilor pt realizari! Deea.E, ai sanii perfecti, din punctul meu de vedere, sa te bucuri de ei.
enigel88, nu intotdeauna e nevoie de pansare. Eu am avut doar plasturi medicinali peste cicatrici si nu era nevoie ca medicul sa ma vada zilnic. La o sapt am mers sa taie capetele de fire care nu se absorbisera si apoi la controalele periodice.
Iti recomand sa iei granule de Arnica, un medicament homeopatic pe care il gasesti in farmacii, care te ajuta sa te recuperezi mai rapid, reduce sangerarile si vanataile.
Pe aceasta pagina sunt numai rezultate superbe, felicitari medicilor pt realizari! Deea.E, ai sanii perfecti, din punctul meu de vedere, sa te bucuri de ei.
enigel88, nu intotdeauna e nevoie de pansare. Eu am avut doar plasturi medicinali peste cicatrici si nu era nevoie ca medicul sa ma vada zilnic. La o sapt am mers sa taie capetele de fire care nu se absorbisera si apoi la controalele periodice.
Iti recomand sa iei granule de Arnica, un medicament homeopatic pe care il gasesti in farmacii, care te ajuta sa te recuperezi mai rapid, reduce sangerarile si vanataile.
Mersi mult Al3poz..incerc sa ma obisnuiesc cu distanta, ma bucur ca au o forma frumoasa.Aici am tot cautat si nu am gasit :( si cele cu inchidere in fata mi le apropie mai tare.Ma gandeam ca exista vreun site ceva, sa imi comand de pe internet.Aici intr-un magazin cand am intrebat, vanzatoarea mi-a spus ca nu se mai fabrica de nu stiu cati ani asa ceva:))
Buna fetelor, sunt noua pe acest site si imi doresc sa-mi fac si eu o operatie de marire a sanilor dar am ceva emotii...de cand am sunat pentru a ma programa in fiecare zi ma gandesc cum va fi...Mi sa spus sa ma prezint cu un ecograf la sani dar alte detali nu stiu..daca ma puteti ajuta cu mai multe detali ar fi frumos:)
Vero, la ce sa te programezi, la consultatie sau la operatie? Ai fost la consultatie, ati vb de marime, operatie, etc?
La ce medic vrei sa te operezi si cand?
Banuiesc ca totusi de operatie e vb si atunci cam asta e ce tre sa stii:
- sa nu bei si sa nu mananci nimic, in ziua operatiei
- sa ai la tine pijama cu inchidere in fata, periuta, papuci, servetele umede/uscate, prosepel
- daca doar de eco ti-a zis, ma gandesc ca faci analizele acolo, in ziua operatiei, nu?
- sa nu ai emotii, pentru ca nu se moare din asa ceva, iar din anestezie, 99, 9% din persoane, se trezesc (restul de 0, 1% au probleme cardiace mari sau ghinion exagerat de mare, asa ca nu e cazul)
- o sa ai nevoie de ajutor in urmatoarele zile, pentru ca te vei misca ca un robotel si poate vei avea si dureri (mai mari sau mai mici - depinde de fiecare in parte)
Nu stiu, nu-mi mai vine nimic in cap acum, dar intreaba tu ce vrei sa mai afli.
Spune-ne la ce medic te operezi.
La ce medic vrei sa te operezi si cand?
Banuiesc ca totusi de operatie e vb si atunci cam asta e ce tre sa stii:
- sa nu bei si sa nu mananci nimic, in ziua operatiei
- sa ai la tine pijama cu inchidere in fata, periuta, papuci, servetele umede/uscate, prosepel
- daca doar de eco ti-a zis, ma gandesc ca faci analizele acolo, in ziua operatiei, nu?
- sa nu ai emotii, pentru ca nu se moare din asa ceva, iar din anestezie, 99, 9% din persoane, se trezesc (restul de 0, 1% au probleme cardiace mari sau ghinion exagerat de mare, asa ca nu e cazul)
- o sa ai nevoie de ajutor in urmatoarele zile, pentru ca te vei misca ca un robotel si poate vei avea si dureri (mai mari sau mai mici - depinde de fiecare in parte)
Nu stiu, nu-mi mai vine nimic in cap acum, dar intreaba tu ce vrei sa mai afli.
Spune-ne la ce medic te operezi.
enigel88, m-am operat acolo unde vei merge si tu... deja am aproape trei luni de la operatie si ma simt foarte bine, fara sa fi avut nici un fel de complicatii... iar sanii, deja, s-au asezat foarte frumos, seamana mult cu ceea ce aveam inainte...numai ca acum sunt mult mai conturati si mai spectaculosi...♡...!!!:))
as putea sa spun doar ca am avut putine batai de cap din cauza firelor... de obicei se folosesc fire care se topesc, dar sanii mei fiind grei si pentru o mai buna sustinere... am straturi in plus cu fire care nu se topesc, iar eu ne prea avand grasime pe corp, (voi incerca sa ma mai ingras macar putin) a facut ca uneori la nivelul cicatricilor sa se simta capatul de la cate-un fir, intepand sub piele si facand usor deranjanta orice miscare a corpului... pana acum am scos trei fire, pe rand, desigur, cu anestezie...plus cusuta gaurica respectiva... dar, oricum, astea nu m-au deranjat absolut deloc, le consideram niste simple plimbari la spital...pffffff...:)))))) oricum, problema firelor nu este in nici un caz ceva universal valabil...
as putea sa spun doar ca am avut putine batai de cap din cauza firelor... de obicei se folosesc fire care se topesc, dar sanii mei fiind grei si pentru o mai buna sustinere... am straturi in plus cu fire care nu se topesc, iar eu ne prea avand grasime pe corp, (voi incerca sa ma mai ingras macar putin) a facut ca uneori la nivelul cicatricilor sa se simta capatul de la cate-un fir, intepand sub piele si facand usor deranjanta orice miscare a corpului... pana acum am scos trei fire, pe rand, desigur, cu anestezie...plus cusuta gaurica respectiva... dar, oricum, astea nu m-au deranjat absolut deloc, le consideram niste simple plimbari la spital...pffffff...:)))))) oricum, problema firelor nu este in nici un caz ceva universal valabil...
Intr-adevăr tu ai avut sâni prefecţi si inainte. Am discutat despre operatie si cu Floade, am înţeles ca aţi fost colege de salon :) am am vb cu ea foarte mult la telefon si mi-a povestit totul cu lux de amănunte, a fost foarte amabilă.
Am ceva teama, dar sper sa mi-o înving si sa fie totul bine:)
Mersi mult si tie pentru tot si in cazul in care mai este ceva ceea ce tu crezi ca e important de spus, astept cu mare drag.
Te pup
Am ceva teama, dar sper sa mi-o înving si sa fie totul bine:)
Mersi mult si tie pentru tot si in cazul in care mai este ceva ceea ce tu crezi ca e important de spus, astept cu mare drag.
Te pup
Buna fetelor! Ieri am facut o saptamana de cand mi-am pus implanturi si sunt foarte multumita. Nu am durerile de care imi era frica si nici nu mai am nevoie de ajutor. Progresul s-a simtit de la o zi la alta. Deja conduc de 3 zile fara nicio problema. Ma bucur ca am descoperit forumul aceasta si ca putem sa schmibam pareri si sfaturi. Operatia mi-am facut-o la Horia Siclovan in Arad pe care vi-l recomand din tot sufletul.
Abia astept sa scap de bustiera!
Abia astept sa scap de bustiera!
Felicitări Ela, si eu Intenţionez sa ma opere la Horia siclovan, momantan mi-am stabilit o consultatie.
Poti sa imi dai mai multe detalii cum a fost, am mari emoţii :d
Refacere uşoară
Poti sa imi dai mai multe detalii cum a fost, am mari emoţii :d
Refacere uşoară
Salutare si La multi ani!
Fetelor, incep sa ma panichez maxim... Am 11 zile de la operatie si sanul drept nu a coborat la fel de mult ca stangul si nici nu s a rotunjit la baza asa frumos ca celalalt, e putin diform in partea de jos, de langa incizie... Am crezut ca mi se pare, dar chiar nu mi se pare. :( Mentionez ca la acest san, in acelasi loc am avut si inca mai am cateva vanatai. Maine il sun pe doctor, dar chiar voiam sa aflu si parerea voastra.
Am pus si o poza, sper ca s a uploadat, e una fara pansamente pe incizie...
Pupicei!
Fetelor, incep sa ma panichez maxim... Am 11 zile de la operatie si sanul drept nu a coborat la fel de mult ca stangul si nici nu s a rotunjit la baza asa frumos ca celalalt, e putin diform in partea de jos, de langa incizie... Am crezut ca mi se pare, dar chiar nu mi se pare. :( Mentionez ca la acest san, in acelasi loc am avut si inca mai am cateva vanatai. Maine il sun pe doctor, dar chiar voiam sa aflu si parerea voastra.
Am pus si o poza, sper ca s a uploadat, e una fara pansamente pe incizie...
Pupicei!
al3poz iti multumesc ca mi-ai raspus la mesaj..m.am programat la consultatie pe data de 17 ianuarie e prima intalnire cu dl.doctor Constantin Stan dar habar nu am nimic am tot citit pe acest forum dar nu am aflat defapt ce trebuie sa sti atunci cand vei fi consultata...ecografu il fac aici in orasul meu probabil cand merg la consultatie imi va da sa imi fac analizele separat nu stiu nimic inca..:(((
Buna fetelor, va citesc postarile de ceva timp iar acum m-am decis sa va pun o intrebare.Pe 24 ianuarie sunt programata pt operatie iar doctorul mi- a recomandat Natrelle 420 cc insa ma tem sa nu fie prea mici pt ca am vazut ca majoritatea femeilor care se opereaza la sani regreta ca nu au mers pe marimi mai mari.Eu am 1, 65 m si 62 kg.Ce credeti o sa para mici?
Vero, eşti sigură ca vrei să te operezi la dl. Stan? Te-ai documentat bine? Aici, în ultimul an, o singura fata a fost mulţumită, iar restul...cu probleme estetice...(sânii total diferiţi, unu mai mic, altul mai jos, etc).
Având în vedere ca te costă 100eur consulatia si 4500 operaţia la el, eşti sigură ca vrei să rişti să fii nemulţumită?
Nu vreau să te sperii, dar te rog insistent să te interesezi bine, pentru ca acest medic nu e aşa cum se aude. Poate citesc fetele postarile si vin cu comentarii. Am mai încercat să facem pe câteva să se razgandeasca, nu au vrut, s-au operat la el si au regretat, iar acum strang bani să se reopereze la alţi medici.
Ai mare grijă!
Având în vedere ca te costă 100eur consulatia si 4500 operaţia la el, eşti sigură ca vrei să rişti să fii nemulţumită?
Nu vreau să te sperii, dar te rog insistent să te interesezi bine, pentru ca acest medic nu e aşa cum se aude. Poate citesc fetele postarile si vin cu comentarii. Am mai încercat să facem pe câteva să se razgandeasca, nu au vrut, s-au operat la el si au regretat, iar acum strang bani să se reopereze la alţi medici.
Ai mare grijă!
Ancka28, rezultatul final depinde de foarte multi factori... Tipul implantului (rotund sau anatomic), proiectia acestuia, 'materialul' cu care vi tu (aici ma refer la marimea sanului tau natural), marimea cutiei toracice (pentru ca in functie si de ea se alege latimea implantului), elasticitatea pielii tale, etc. E greu sa ne dam seama cum vor arata. Spre exemplu, eu am 1.75 m inaltime, 52 kg si implant mentor anatomic 430 cc si da, i as fi vrut mai mari, dar neavand cine stie ce sani inainte sau piele mai multa si elastica, atat s a putut face si pune. La ce medic te operezi? Dr. Totir mi a aratat, la consultatie, un caz asemanator pentru a putea eu sa imi dau seama cam cum vor arata... Roaga-l si tu pe medicul tau sa faca acelasi lucru, iar recomandarea mea (daca iti doresti ca sanii tai sa fie mari) este sa iti pui implantul maxim pe care zice doctorul ca poate sa ti-l puna... asta daca nu te operezi la dr. Ctin Stan (pentru cunoscatoare)... :))) Succes!
Larisa86 420 cc rotund silicon e maxim, asta mi-a zis doctorul, sanii tai mi se pare superbi, ai mei sunt jalnici momentan :)))).De operat ma operez in Anglia pt ca aici locuiesc de ceva ani, dar vazand rezultatele voastre ma fac sa ma razgandesc in privinta doctorilor din Romania, majoritatea fetelor care posteaza pe acest site au sani super frumosi :-D
al3poz daca mi-ai trimis mesaj nu.l pot citi nu stiu de ce?:(((
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 97cancer de san
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 50Nodul la san
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 2cresterea rapida a sanilor
- 63Micsorare de sani
- 2sini prea mari
- 5Oare am cancer mamar?
- 1Marire sani si scolioza?
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
- 1Implant mamar
- 0Implant mamar Dr Ion Zegrea
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: