Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 134313441345 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
30-12-2013, ora 19:04
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Mihaela, tu esti operata la Vitalie Stan. Noi aici vorbim de Constantin Stan, care in vecii vecilor nu ar baga la nimeni 495, poate un maxim de 295 :))

Ai rabdare, 10 zile nu e mult deloc. Mai e nevoie de timp sa se aranjeze.
0
30-12-2013, ora 19:05
Anila00
Nu este medic/terapeut
Anila00
Mihaelalela te ai operat la stan vitalie sau la stan constantin?sunt 2 doctori diferiti.eu m am operat la stan c-tin acum 5 ani si sunt foarte nemultumita..strang bani acum sa ma reoperez la vitalie
0
30-12-2013, ora 19:22
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Anila, imi pare rau sa aud de alta persoana nemultumita la Ctin Stan. Mai ales ca te-ai operat acum 5 ani...cand ma gandeam ca era ceva mai bun, dar se pare ca numai din cauza {nu pot folosii datorita, ca nu e cazul :) } Mihaelei Radulescu, a fost bun...

Poti pune o poza? Mai ales daca e vb de ceva inestetic, ca sa vada si alte fete de ce trebuie ocolit. Sunt multe care se duc la el, chiar daca noi spunem ca nu e un doctor bun si ma gandesc ca poate daca sunt mai multe poze, se gandesc de 2 ori inainte.
0
30-12-2013, ora 20:26
Mihaelalela
Nu este medic/terapeut
Mihaelalela
Anila ai dreptate, eu m-amoperat la Vitalie darde curand. Pana acum totul edte ok, pretul a fost bun sper sa fiu ok si dupa ce trece aceasta perioada. Bafta
0
31-12-2013, ora 01:03
Anila00
Nu este medic/terapeut
Anila00
Nu este vorba de ceva inestetic, sanii arata ok in schimb sunt f mici 250 gr la 1, 78 m si 55 kg.Sunt intradevar f slaba dar modul in care mi a vorbit la consultatie lasa de dorit.Am plecat de acolo cu gandul ca am cei mai urati sani si niciodata nu pot sa visez la ceva mai mare.Am dat 4500 euro si sanii mei arata aproape la fel ca inainte, un pic mai plini, In continuare nu simt ca am sani, am ramas cu acelasi complex.Noroc cu acest forum unde am aflat ca nu eram eu exceptia ghinionista care nu putea sa aiba sanii mari.Se pare ca acest doctor procedeaza la fel cu toate clientele.singurul motiv pt care l am ales atunci a fost pt ca stiam ca nu doare si intradevar nu m a durut dar a fost in zadar.
0
31-12-2013, ora 01:11
Anila00
Nu este medic/terapeut
Anila00
merci mihaelalela! la vitalie ti ai pus arion?am inteles ca el foloseste arion la 2000 euro sau mentor la 2300.gresesc?
0
31-12-2013, ora 01:11
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Anila, asta cu durerea e cu dus si intors. Cand mergi acolo cu gandul ca foloseste te miri ce pensa si ca nu te va durea, psihicul e cel ce te ajuta mai mult, nu pensa. E un fel de efect placebo.
Apoi, cu sau fara pensa, durerile difera de la persoana la persoana. Atunci cand el zice clar ca foloseste pensa si NU EXISTA dureri, asa cum am spus mai sus, psihicul elimina durerea. Dar sunt si alti doctori care o folosesc, dar nu spun ca nu vor exista dureri si nu garanteaza nimic...si uite asa, alte fete operate cu aceeasi pensa, au avut dureri.
Plus ca la ce chichinete de implanturi pune el, nu prea e presiunea asa mare la muschi (el nefiind complet intins) si nici pielea nu tine asa rau.
Asa ca sunt numai vorbe ce promite el acolo...
Apoi, avand in vedere ca un implant mic, e mult mai usor de pus (ma refer aici la aranjatul lui), e foarte grav ca are, totusi, atatea nereusite...

Nu mai bine aveai dureri ingrozitoare, vreo saptamana, dar macar aveai sani?!

Mor cand aud de doctorul asta...mai degraba, il prefer pe Kasem :)) Macar el se incumeta si la marimi XXL.
0
31-12-2013, ora 01:16
Anila00
Nu este medic/terapeut
Anila00
da acum am auzit si eu diferite pareri de la fete care s au operat la alti doctori si nu au avut dureri, de aceea indraznesc sa i refac si visez la o marime chiar mare.ma gandesc ca find a 2 a operatie pot sa visez la un 500-600 gr. avand 250 acum sper sa fie posibil.nu vreau sa mi mai supun organismul la inca o operatie deca daca stiu ca o sa merite.singura problema la mine ar fi ca sunt cam slaba...
0
31-12-2013, ora 01:27
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Esti cam slaba, ce-i drept. Te feresti tu de kilograme, sau nu pui pe tine? Daca ai mai pune cateva kilograme, cred ca ar intra, dar la cat de slaba imi inchipui eu ca esti si avand doar 250...nu cred ca intra asa mult.
Cat ai in torace? Au mai fost fete inalte si slabe (nu chiar ca tine :D), dar erau late in torace si le-a intrat cam 500, daca imi aduc bine aminte.
0
31-12-2013, ora 01:34
Anila00
Nu este medic/terapeut
Anila00
nu reusesc sa ma ingras asa sunt de cand ma stiu, iar in torace nu stiu cat am...nu stiu unde trebuie sa masor.ma gandeam ca poate sa mi puna un implant cu baza mai mica si proiectia mai mare.nu stiu sper sa nu vorbesc prostii.daca nu poate sa mi puna asa slaba o s afac tot posibilul s ama ingras dar mai putin nu vreau :D stiu c inseamna o operatia, stiu cat scad sanii in volum dupa, am trait p pielea mea fara sa mi zica nimeni si plangeam zi de zi...dar asta e alta poveste :)
0
31-12-2013, ora 03:52
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
Anila, suntem destul de asemanatoare la corp, eu am 1.75 m si 52 kg, iar in ceea ce priveste sanii pot sa spun ca aproape nu aveam... :)) m am operat la dr. Totir, tot cu pensa Ellman si a intrat un implant Mentor anatomic de 430 cc. A incercat sa puna 485 cc, dar nu a avut unde, pentru ca sanii mei nu erau mai deloc lasati si nici pielea prea elastica. Durerile au existat tocmai pentru ca, asa cum spunea si Al3poz, implantul exercita o presiune mare asupra muschiului si asupra pielii, dar nu iti imagina ca au fost insuportabile. La 2 saptamani de la operatie mai am mici jene, dar cam atat. Sunt sigura ca daca iti alegi un doctor bun si un implant anatomic (cel rotund e cam inestetic, face acele 'valuri' la persoanele fff slabe), o sa ai rezultatul mult dorit! ;) Pupici tuturor si un an nou fix asa cum vi l doriti!

P.S: Al3poz are, ca intotdeauna, dreptate... Eu am un torace mai marisor, 75 cm sub sani, iar de masurat, iti masori circumferinta exact ca la bust, numai ca te masori sub el, sub sani...
0
31-12-2013, ora 10:35
Babe
Nu este medic/terapeut
Babe
Buna ziua
Sunt noua aici si in cautare de doctorul perfect pentru operati de marirea sanilor, sunt mama a doi copii cel mic are decat o luna jumate dar as dori sa ma documentez despre doctori din romania bucuresti am sani destul de mici cu toate ca in timpul sarcini au ajuns pana la cupa D normal am un B micut dupa primul copil au revenit la B dupa ce am slabit acum inca nu am reusit sa ajung la o grutate normala.
Intrebari
1 Ce doctori recomandati pt bucuresti ?
2 Am abonament la Medicover, cineva sa operat acolo sau cu doctori de acolo?(Silvia Stanciulescu Vasalos, Ovidiu Stefanescu, Mircea bogdan maciuceanu zarnescu)
3 In tara exista optiune sa iti faci operati prin buric?
4 Am vergituri de la alaptat si de la marire sanilor de la sarcini, se vor face mai rau se poate rupe pielea in acest proces?
5 Si ultima intrebare ce este mai recomandat sa astept pana termin de slabit sau sa fac acum operati, ma gandesc ca ar fi mai usor acum tinand cont ca pielea sanului este marita si inca nu sa retras?
Multumesc anticipat oricarul raspuns si sa aveti o zo buna
0
31-12-2013, ora 12:13
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
Al3poz si eu mor cand aud de constantin stan :)) cat am plans din cauza lui... Anila imi pare tare rau prin ce ai trecut...stiu cum se comporta si cum te face sa te simti. Eu dupa consultatie am ales sa nu ma mai duc sa ma operez la el chiar daca imi luasem special concediu sa fac asta. Sper sa ma pot opera in aprilie dar fiind pastele cand am concediu nu stiu:(
La multi ani si va doresc un an nou fericit si plin de impliniri! :*:*:*
0
31-12-2013, ora 13:18
CarlaS
Nu este medic/terapeut
CarlaS
Buna tuturor, vreau in primul rand sa va mutltumesc pt solidaritatea si altruismul vostru, sunteti extraordinare. Acest forum este printre putinele exemple de grija sociala si 'lupta' pentru o cauza comuna, iar eu personal, dupa ce am citit atatea lucruri utile, raspunsuri complexe si dovezi de sustinere morala, sunt profund impresionata.
Si acum sa revin la cele 'lumesti' si sa incep povestea. Sunt hotarata sa fac operatia in luna februarie, iar programarile pentru consultatii incepand cu 6 ianuarie. O prima intrebare este legata de radiochirurgie si de folosirea pensei Ellman: Dr. Totir si Dr. Nae Sorin o folosesc? Ma puteti ajuta cu cateva informatii legate de Dr. Radu Ionescu? ( nu i-am gasit cv-ul, nici info legate de facultatea absolvita, spitalul in care a practicat, etc).Stiti exemple negative legate de doctorii mentionati anterior? Considerati, din experienta voastra, ca o perioada de concediu de 3 saptamani ar fi de ajuns pentru refacere? Ati primit recomandari in legatura cu ceva pastille pentru coagularea sangelui sau vitamine, etc inainte de operatie? Ce pot face sa scap de emotii si frica? (sunt praf!!).
Multumesc de 1000 de ori :*
0
31-12-2013, ora 14:25
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
La multi aaaaaaani, fetele si la muuuuulti bani. !!! Diseara, scoateti decolteul la inaintare :). Pupici
0
31-12-2013, ora 14:28
marinaluiza
Nu este medic/terapeut
marinaluiza
buna.m.am operat akm 9 luni l sr stan vitalie am 425 rotund..si a.s vrea sa va intreb cum imi dau seama dc implantul este pus sub muschii?
0
31-12-2013, ora 14:43
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Babe, cel mai bine e sa slabesti pana la greutatea care ti-o doresti, pentru ca sanii, cu sau fara implant, isi modifica forma la slabit/ingrasat.
Apoi, din cate stiu eu, trebuie sa treaca vreo 6 luni, de cand ai oprit alaptatul. Nu stiu daca e o regula, dar imi amintesc ca asa ziceau celelalte fete.
Vergeturile se vad numai atunci cand slabim, asa cum e si normal. Ele se produc la intinderea pielii (ingrasat) si devin vizibile, atunci cand slabim. DEci tu, punandu-ti implant, chiar daca se mai sparge pielea (desi nu cred ca va fii cazul, avand in vedere ca pe timpul sarcinii ai ajuns deja la cupa D), nu vor fii vizibile, pielea fiind intinsa la maxim - asta daca iti baga maximul care intra.

Despre cei enumerati de tine, nu am auzit decat de Vasalos si iti zic clar NU. Chiar daca ai asigurare acolo, nu inseamna ca beneficiezi de vreo reducere. Exemple de dr. buni in Buc, uite aici: Nae, Antoho, Grecu, Totir, Parasca, Ionescu, Stan VITALIE, Ina Isac.

Apoi de implantul prin buric, nu stiu ce sa zic...nu cred ca exista la noi in tara si mie mi se pare chiar o prostie, la fel ca cel pe la axila. Cicatricile la metoda clasica sunt mici si fiind sub san, nici macar nu se vad. La ce trebuie invadat jumatate de corp, pentru un moft?!

CarlaS, de Totir stiu sigur ca foloseste pensa, la fel si Ionescu, dar de Nae chiar nu stiu. Ce stiu, in schimb, este ca pacientele dansului, nu prea s-au plans de dureri mari.
Toti 3 sunt foarte buni, cu rezultate superbe. La Ionescu nu sunt foarte multe paciente aici, pentru ca e destul de scump, dar toate rezultatele vazute, mi-au placut mult.

Pastile pentru coalgulare, ti se dau doar daca e vreo problema, altfel, nu vad de ce s-ar da. Inainte de operatie, iti faci un set de analize si in functie de ele, iti va zice medicul ce e de facut. Cat despre vitamine...vitamina C e buna la toate, inclusiv la gust :))

3 saptamani sunt suficiente, cu siguranta. Iar emotiile, au fost la majoritatea...Dar cu cat amani mai mult operatia, cu atat iti va parea mai rau ca nu ai facut-o mai devreme, pentru ca oricat te-ar durea, sau oricat de neputincioasa te-ai simtii, cateva zile, toate trec si apoi te vei bucura de sani.
0
31-12-2013, ora 14:46
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Marinaluiza, ce vrei sa zici? Nu stii daca ai submuscular sau subglandular? Nu ai discutat asta cu medicul? Stiu ca in mod normal, se pune sub muschi. Dar de ce nu il intrebi? Si de ce revii acum cu aceasta intrebare? Simti ceva in neregula, ai vreo jena, sau de ce?

Sarbatori fericite, fetelor si petrecere frumoasa in seara asta, precum si in tot anul ce va urma! Sa fie un an mai bun, ca ar cam fii cazul :))
0
31-12-2013, ora 15:17
sw33tty
Nu este medic/terapeut
sw33tty
Carla, eu m-am operat la Ionescu..sunt fff multumita de cum a decurs operatia si cat de mult si-a dat interesul inainte cat si dupa interventie. Opereaza la Medlife vis-a-vis de liceul Iulia Hasdeu.m-a costat 4400 euro operatia, 200 lei consultatia si vreo 400 lei analizele si ecografia. Nu merge pe marimi fff mari, dar daca-i spui ce iti doresti probabil se indupleca ;).. Eu am vrut mediu si a fost mai simplu :).. Nu am avut niciun fel de durere fiindca el foloseste o tehnica de anesteziere a nervului de sub san si 4 luni partea de dedesubt nu o simti, fix zona care doare la orice miscare altfel..mai sunt alti doctori care folosesc metoda, dar nu stiu pe cine sa iti recomand..mai stiu fete operate la el si niciuna nu a avut vreo durere, chiar recomnada sa conduci din a treia zi si sa-ti reiei activitatiile zilnice. Dar fara sport sau ridicat mai mult de 3 kg o luna jumatate ;). Despre ceilalti doctori te pot ajuta celelalte fete. Bafta multa !
0
31-12-2013, ora 16:35
enigel88
Nu este medic/terapeut
enigel88
Vero, uite m-am mai interesat cu privire la dl doctor siclovan, si am intrebat 2 medici din Timişoara, un pediatru si un oncolog, ambii mi-au dat referinţe foarte bune despre dansul, sunt bucuroasa ca e un profesionist adevărat si ca il lauda atât pacientele cat si colegii.
Am zis sa te anunţ ca sa prinzi incredere.
0
31-12-2013, ora 16:51
vero26
Nu este medic/terapeut
vero26
:))))))) si eu sunt bucuroasa sa aud asta..apropo am sunat ieri si m.am programat pe 17 ianuarie..deci nu o sa ne intalnim:(
0
31-12-2013, ora 16:52
enigel88
Nu este medic/terapeut
enigel88
Asta e :) poate o sa ne întâlnim pe la controale :)
0
31-12-2013, ora 21:46
Bella23
Nu este medic/terapeut
Bella23
La multi ani, fetelor!!! Sanatate si...sani misto!!! :))
0
31-12-2013, ora 23:03
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
La multi ani si la cat mai multe rezultate frumoase! :) :*
0
01-01-2014, ora 11:02
uca85
Nu este medic/terapeut
uca85
buna...sunt boboaca :P pe 8 ian ma operez la stan vitalie si as dorii va rooog daca ma puteti ajuta sa iau o decizie in legatura cu forma silicoanelor.dansul am obs ca pune mai mult rotunde, , , eu as vrea anatomice doar ca m a sfatuit sa nu deoarece exista riscul sa se intoarca siliconul..in ce cazuri se poate intampla ? ca dureaza pana se formeaza capsula ? off nici nu stiu ce as vrea sa aflu mai intai.nu am emotii pt operatie cat am pt faptul ca nu or sa mi placa :(.pe langa faptul ca am mai vb cu prietene si mi au sp ca nu am nevoie sa mi pun ca sunt micuti si draguti pt corpul meu p, s...si domnul doctor mi a sp la fel la consultatie si apoi si domnul dr de la ecografie :((((..sunt in dubiiiiiiiiiii...pe o parte vreau si pe o parte nu prea.ma credeti nebuna nu?:( un mic sfat plissss
0
01-01-2014, ora 15:28
Babe
Nu este medic/terapeut
Babe
Stie cineva unde pot sa ma duc la o consultatie la domnul Ionescu
multumesc
0
01-01-2014, ora 15:36
sw33tty
Nu este medic/terapeut
sw33tty
Estet-X este site-ul lui Ionescu..cabinetul este pe la piata Lahovari, verifica programul de sarbatori..consultatia este 200 lei din cate imi amintesc.
0
01-01-2014, ora 15:56
Babe
Nu este medic/terapeut
Babe
Multumesc mult pentru informatie sw33tty
0
01-01-2014, ora 15:59
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Uca, bine ai venit. Emotii nu ai de ce sa ai, ca sigur vor iesii bine. E un doctor bun, dar ma cam enerveaza cu anatomicele lui si cu Arionul. Din cate am auzit la celelalte fete, el este singurul care insista atata pe rotunde si pe Arion si nu mi se pare chiar ok... Cat a zis ca iti pune?
Asta cu rasucitul, asa cum am mai spus-o, se intampla f rar si numai daca nu respecti regulile. NU se intorc asa peste noapte...iar perioada critica ma gandesc ca e de maxim 3 luni, apoi nici ca se mai intorc.

Pune si tu o poza sa vedem cum arata sanii tai si ce dimensiuni ai.

Daca iti plac asa si nu iti doresti f mult sani mari, nu vad de ce ti-ai pune. E totusi o operatie si de multe ori, daca esti multumita cu ce ai, e mai bine sa nu o faci :)
0
01-01-2014, ora 17:33
sw33tty
Nu este medic/terapeut
sw33tty
Al3, perioada critica este de o luna jumatate..dupa se intorc decat in cazul unui accident sau a unei caderi brutale pe burta.. Dar si in prima luna jumatate nu se intorc asa din orice.. Eu nu am fost extrem de cuminte si tot nu s-au intors.. Unii doctori prefera rotundele k se pun mai usor nu necesita atata atentie ca cel anatomic..asta cred k este explicatia..
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 134313441345 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •