Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 134813491350 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
07-01-2014, ora 18:18
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
si imi mai plac mult niste sani..care nici nu au implant..ai lui al3poz:)..si, desi eu prefer sanii mai micuti, imi plac f mult sanii cristianei star
0
07-01-2014, ora 18:21
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
cred k la cat am tot zis eu d sani mici toata lumea are impresia k numai aia imi plac..nu..din contra, am vazut p aici si sani mai mari care aratau f bine..cristiana star este exemplul perfect..are niste sani superbi..doar k nu ma vad eu cu atata sanii:)
0
08-01-2014, ora 00:25
CarlaS
Nu este medic/terapeut
CarlaS
Buna fetelor, m-am programat la Dl. Doctor Totir. Natrelle sau Mentor?
Va pup
0
08-01-2014, ora 02:57
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
Eu as zice Mentor... ale mele, dupa 3 saptamani, sunt incredibil de moi si de placute la atingere. ;) Succes!
0
08-01-2014, ora 06:55
Pinkthing
Nu este medic/terapeut
Pinkthing
Buna fetelor, eu sunt noua aici si am nevoie de putin ajutor...m'am hotarat sa ma operez, dar mi'e frica sa nu fac o alegere gresita... Nu stiu ce doctor sa aleg, totusi inclin spre Totir. Stie cineva cum sunt conditiile la clinica? Pup
0
08-01-2014, ora 09:33
alexandraalexandra
Nu este medic/terapeut
alexandraalexandra
La multi ani fetelor! sa aveti un an nou mai bun sa fiti sanatoase si frumoase :) am si eu aproape 2 luni de la operatie si ma simt super bine, nici nu mai simt ca am ceva strain, sunt foarte multumita, mai am momente cand ma uit ca nu sunt chiar perfect simetrici, ca as fi vrut mai mari...dar incerc sa nu uit de la ce am plecat si sunt foarte fericita ca nu am avut probleme si complicatii!!! Asa ca mult curaj noilor aspirante, nu este nici pe departe atat de grea operatia si se merita 100 % :) va pup
0
08-01-2014, ora 09:51
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
felicitari alexandraalexandra..imi place cum gandesti:)..that s the spirit! by the way, arata f bine sanii tai..par complet naturali, nici nu zici k ai silicoane..felicitari!
0
08-01-2014, ora 10:00
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
carlaS, eu as merge pe natrelle dak as fi in locul tau..dar sunt bune ambele tipuri d implant..si natrelle si mentor..natrelle sunt mai nou aparute decat mentor si costa putin mai mult..dar asta nu inseamna k cele mentor nu sunt ok..e decizia ta..sunt fete aici operate si cu natrelle si cu mentor..nu am auzit sa fie probleme cu niciuna din firme..din cate tin eu minte de la consultatia mea, parca mentor erau cele mai moi..dar dak le strangeai/deformai reveneau mai greu la starea initiala decat natrelle..acu nu stiu dak asta e un criteriu..ma indoiesc k chiar se vede k se deformeaza dak stai p burta pt k totusi implantul e sub muschi..deci poti sa alegi oricare..vrei anatomic sau rotund?

oricum..totir este o alegere f buna..o sa iasa bine orice ti ar pune :)..operatia ar tb sa fie putin mai ieftina daca e cu proteza mentor..ti a zis preturile?
0
08-01-2014, ora 10:03
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
pinkthing, totir este o alegere f buna..mergi cu incredere..am vazut f multe rezultate frumoase la el..nu stiu sa ti zic despre conditiile din.clinica..nu m am operat la el..dar din ce ziceau fetele p aici erau f multumite
0
08-01-2014, ora 10:28
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
Pinkthing, conditile din clinica Zetta sunt ireprosabile, ca si intreg personalul... Ai facut o alegere foarte buna in ceea ce il priveste pe dl. Dr. Totir, e un medic de nota 10, eu pana acum am numai cuvinte de lauda! Succes!

Cat despre Mentor vs. Natrelle, citeam pana sa ma operez ca e ca si cum ai compara BMW cu Mercedes... :))) Ambele sunt bune, depinde de preferintele pacientei si ale medicului. Nu stiu cum e la ceilalti medici, dar la dr. Totir Mentor sunt putin mai scumpe si, daca e sa il intrebi pe el ce prefera, o sa iti raspunda Mentor. In alta ordine de idei, nu mi se pare ca implantul Mentor isi revine mai greu la starea initiala, chiar nu observ nicio deformare atunci cand imi fac masajul specific si chiar il fac destul de energic. :) Va pup!
0
08-01-2014, ora 14:35
alexandraalexandra
Nu este medic/terapeut
alexandraalexandra
multumesc cmrzodiac...da sunt foarte naturali, si cum se vad si cum se simt la atingere deoarece am avut glanda destul de multa si a acoperit bine implantul, si sanii tai sunt foarte frumosi si ma bucur pt tine ca esti una din pacientele norocoase ale dr. Ct. Stan :)
Carla S eu sunt foarte multumita de mentor pana acum, eu zic sa alegi ce iti place tie mai mult la palpare, sunt convinsa ca ambele sunt de calitate f buna.
Pinkthing, am auzit numai lucruri bune despre dl Totir si toate fetele de pe forum operate la dansul au fost multumite :) Bafta multa si curaj, nu are de ce sa iti fie frica :)
0
08-01-2014, ora 15:44
Mirela bucur
Nu este medic/terapeut
Mirela bucur
eu m-am operat la totir si sunt foarte multumita.eu am mentor si ma simt bine cu ele CARLAS.Asa cum am mai zis-o de o mie de ori:fetelor documentati va inaite de operatie.e pacat sa nu va informati si sa luati decizii dupa cum vedeti la tv:raduleasca, luciu..etc.Normal ca dr care le opereaza fac pe dracu in patru sa iasa super, ce stim noi...???poate le opereaza si de cateva ori ca sa iasa ca la carte.DAR NOI NU SUNTEM VEDETE!Si nici nu ne permitem operatii peste operatii, deci ne informam si ne operam la dr buni.
0
08-01-2014, ora 16:32
babydoll -G
Nu este medic/terapeut
babydoll -G
La multi ani, dragele mele

sa aveti un an minunat, plin de bucurii si realizari!

pinkthing conditiile din clinica Zetta sunt foarte bune, iar personalul este foarte amabil si grijuliu cu pacientele. Despre dl dr Totir am doar cuvinte de lauda!

luizadodo - nemultumita de marime? nu ai nici cel mai mic motiv!!! la dimensiunile tale este marimea ideala, in plus un san mai mare nu este neaparat mai frumos...este adevarat, anumitor persoane li se potrivesc sanii mai mari, dar asta este si in functie de dimensiunile fiecareia si de forma corpului!

Va pup pe toate!
0
08-01-2014, ora 17:41
MarryMerry
Nu este medic/terapeut
MarryMerry
cmrzodiac, incerc sa pun o poza diseara fara sutien, nu sunt cine stie ce, dar ma gandesc ca e mult mai bine decat inainte.pupici
0
08-01-2014, ora 22:18
CarlaS
Nu este medic/terapeut
CarlaS
Multumesc de raspunsuri. cmrzodiac, nu stiu daca vreau anatomice sau rotunde, sunt plusuri si minusuri la ambele, iar in cazul meu esteticul ca si criteriu nu primeaza, ci mai degraba scaderea riscurilor. Deci, tinand cont ca nu am sani deloc, astept parerea doctorului. Din cate am vazut in pozele altor fete, in situatia mea s-ar preta totusi rotunde ca sa evit o eventuala departare prea accentuanta a sanilor dupa operatie.
Oricum perioada dintre momentul deciziei si operatie mi se pare fooooarte grea, eu in cursul unei zile trec prin atatea stari extreme incat ma gandesc serios sa imi fac programare si la un psiholog. De fumat cu cat timp inainte v-ati lasat? ( daca a fost cazul)
Va pup
0
08-01-2014, ora 23:07
Anila00
Nu este medic/terapeut
Anila00
larisa86 ma bucur sa aud k mai e cineva k mine, poate am si eu sanse sa mi pun ceva mai mult.m am masurat si am 76 cm.fiind a 2 a operatie pielea s a intins deja un pic, eu inca sper la 500-600 desi nu vad fete pe aici cu implanturi asa mari...
0
08-01-2014, ora 23:21
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
CarlaS, mie dr. Totir mi a recomandat sa nu ma las de fumat, era mult prea din scurt si mi a spus ca mai bine fumez in continuare si isi ia el masuri de precautie decat sa tusesc dupa operatie... Adevarul e ca nu prea am putut sa evit un episod sau doua de tuse in prima zi si durerile erau destul de suparatoare... ca sa nu mai zic ce chin era cand stranutam in primele cateva zile dupa operatie. Mi au administrat in noaptea operatiei o injectie cu Clexane tocmai pentru ca sunt fumatoare si luasem si anticonceptionale inainte cu 1 luna de operatie. Vorbeste cu el si vezi ce te sfatuieste.

Anila, daca as fi putut as fi optat pentru o marime mai mare, ceva in jur de 500 cc, asta este, poate la urmatoarea operatie, dupa ce fac copiii pe care mi doresc. Eu cred ca tu o sa reusesti sa iti pui un implant mai mare, nu conteaza ca alte fete nu prea au, important e sa fii tu multumita, iar doctorul sa fie la unison cu tine.

Va pup si mult succes!
0
08-01-2014, ora 23:44
Anila00
Nu este medic/terapeut
Anila00
merci larisa.am revenit si cu poza ignorati dunga de pe san, este un scris de la camera
0
09-01-2014, ora 09:21
cristina.stuparu1990
Nu este medic/terapeut
cristina.stuparu1990
Buna fetelor !! Sunt noua...si as dori sa stiu daca este cineva care s-a operat la dr marek valcul.
Am astazi consultatie la el dar din cate vad pe aici...cam dau inapoi :)
0
09-01-2014, ora 09:36
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Cmr, multumesc frumos :D

Cristina.stuparu, da inapoi, cel mai bine!
0
09-01-2014, ora 09:45
cristina.stuparu1990
Nu este medic/terapeut
cristina.stuparu1990
Mi-am facut programare si la dl. dr Totir acum, Luni la ora 16:00 :D
Acum nu stiu daca o sa mai merg la marek daca are sens :)
Pana sa citesc ce ati scris eram destul de hotarata.
0
09-01-2014, ora 10:19
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
Cristina, dr. Totir este o alegere foarte buna, cu Marek nu are rost sa iti pierzi timpul... Succes!
0
09-01-2014, ora 10:23
Chelsea
Nu este medic/terapeut
Chelsea
Buna, fetelor! Dupa consultatii cu dlul Totir, dlul Parasca si dlul Nae, dlul Nae mi-a placut mie cel mai mult. Mi-a explicat cel mai mai pe intelesul meu toate riscurile operatiei (cateva de la care nu auzisem de la ceilalti 2). De asemenea, el mi-a recomandat si cea mai mare marime dintre toti 375cc fata de 330 cc Totir si 350cc Parasca. Ce mi-a mai placut este ca el considera metoda dual plane cea mai indicata de folosit. Dlul Parasca considera ca diferenta dintre submuscular si dual plane nu se vede asa tare. Eu totusi cred ca in cazul meu, neavand mai nimic in partea inferioara a sanului, e crucial sa-mi pun prin metoda dual plane pentru a umple bine spatiul asta.

Voi ce parere aveti de dlul Nae?
0
09-01-2014, ora 10:39
cristina.stuparu1990
Nu este medic/terapeut
cristina.stuparu1990
va multumesc fetelor...nu vreau sanii foarte mari medii sau chiar mici...sper sa fi facut o alegere buna si de asemenea sper sa nu ma apuce examenele sa nu ma pot misca :D
0
09-01-2014, ora 10:42
cristina.stuparu1990
Nu este medic/terapeut
cristina.stuparu1990
sau dr Nae? sa incerc si la el? sunt asa indecisa
0
09-01-2014, ora 10:45
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
cristina du-te si la nae..e gratis consultatia..si alege pe cel care iti inspira cea mai multa incredere..Nae e super..apropo pune-ti amximul care intra sa nu regreti dupa...eu am 325 si imbracata nu se cunoaste ca am implant...
0
09-01-2014, ora 10:57
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Cristina, explica-mi ce ai vrut sa zici aici: "nu vreau sanii foarte mari medii sau chiar mici". Din ce ai scris, se intelege ca nu vrei nici foarte mari, nici medii si nici chiar mici. :))
0
09-01-2014, ora 11:24
cristina.stuparu1990
Nu este medic/terapeut
cristina.stuparu1990
nu vreau sanii foarte mari as prefera medii sau mici :D scuze
0
09-01-2014, ora 11:43
cristina.stuparu1990
Nu este medic/terapeut
cristina.stuparu1990
adica as vrea 255 :)
0
09-01-2014, ora 12:00
adelinne22
Nu este medic/terapeut
adelinne22
La multi ani, si bine v-am regasit fetelor!!!!
Carla s, eu iti sugerez sa alegi Mentor, eu asta am, si sunt incantata maximum, ca sa nu mai spun ceva de sotul meu..:)))
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 134813491350 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •