Implant silicon sani
Andreea, sa-i stapanesti sanatoasa, superbi sani.
Ana, bine ai revenit! M-am bucurat ca ai scris dupa operatie. Abia astept sa vad ce este sub bustiera.
Acum mi-am scos analizele, toate bune si frumoase, o gramada de analize mi-am facut, absolut totul este normal, deci cu un pas mai aproape de operatie...
Ana, bine ai revenit! M-am bucurat ca ai scris dupa operatie. Abia astept sa vad ce este sub bustiera.
Acum mi-am scos analizele, toate bune si frumoase, o gramada de analize mi-am facut, absolut totul este normal, deci cu un pas mai aproape de operatie...
Pe 20 februarie am programare, Ana :* Offffffff, ce norocoase sunteti voi cele care ati scapat.
O sa scapi si tu Cristina ;) o sa fie bn :*
cristina tu te vaiti de 8zile? eu nici operatia nu o am programata...:(
Dar in martie vei fi scapata si tu...tatuaj nou, silicoane, vei avea o vara de vis.
Va multumesc, fetelor! Ely, la ce sani aveam (a se citi nu aveam :))) ), nici nu se punea problema de ridicare! Ce te a facut sa crezi ca as fi facut si lifting? :) :P
Fetelor proaspat operate, ati avut gel pe unghii?
eu am avut...si nu a fost nici o problema.
buna alessandra4 ma bucur mult ca esti multumita in sfarsit de rezultat, am vrut sa trm msj privat dar nu merge...si eu am o operatie nereusita implant cu lifting si ma bucur enorm cand vad ca sunt fete multumite, iar in legatura cu clinica de care spui ca scoate cicatricile cu laser m-ar interesa si pe mine te pup si felicitari ptr noii sani, sunt superbi
Si eu vreau sa stiu care e treaba cu laserul, pls :*
kissa86, cum a decurs consultatia ta la dr. Grecu Ovidiu? Din cate am inteles ai avut programare la dumnelui in aceeasi zi cu mine pe 11 febr. Ai mai fost si la alt medic astazi cum spuneai ?
Buna seara tuturor.Am descoperit acest forum si stiu ca subiectul este implantul dar as vrea sa va intreb ceva diferit sa zic asa. imi doresc si eu sa imi maresc sanii asa am si ajuns sa gasesc forumul acesta si am spus ca nu strica sa intreb si de alte metode intrebarea mea mai exact este daca credeti ca exista si alte metode( naturiste) sau nu neaparat naturiste de crestere a sanilor fara silicoane si daca a incercat vreuna.Eu am auzit de tinctura de marar si de XXL BUST.Astept raspunsurile voastre va multumesc
Draga Carina, desi eu adesea cred si folosesc metode naturiste (am scapat de chisturile de la ovare cu ajutorul produselor naturiste), stiu ca sunt eficiente in foarte multe afectiuni, dar in cazul sanilor, efectele nu vor fi spectaculoase, sunt anumiti factori care iti pot creste sanii, anticonceptionalele de exemplu, poate si tinctura de marar, dar e mai mult pe baza hormonala, caz in care ai sansa sa cresti cam peste tot 9(dar in niciun caz nu de astepta la mai mult de cativa milimetri :D)...
Daca XXL Bust ar fi atat de eficient, crede-ma, nu ne-am baga toate pe rand sub cutit, nu am plati mii de EURO ca sa avem sanii visati. In XXL Bust eu categoric NU cred. Metodele naturiste ar putea sa creasca sanii putin, dar in niciun caz NU te astepta la rezultate spectaculoase.
Tinctura de marar poate sa-ti accentueze si pilozitatea.Si naturistele trebuie utilizate cu o documentare prealabila.
Daca XXL Bust ar fi atat de eficient, crede-ma, nu ne-am baga toate pe rand sub cutit, nu am plati mii de EURO ca sa avem sanii visati. In XXL Bust eu categoric NU cred. Metodele naturiste ar putea sa creasca sanii putin, dar in niciun caz NU te astepta la rezultate spectaculoase.
Tinctura de marar poate sa-ti accentueze si pilozitatea.Si naturistele trebuie utilizate cu o documentare prealabila.
Merci pentru raspuns Cristina eu nu stiu ce sa fac si am ca o fi mai bine ca inainte sa iau in calcul posibilitatea silicoanelor si a operatiei poate merge si altfel (am auzit o fata care a crescut o cupa la sutien nu stiu cu ce a zis doar ca a fost la medic ), De XXL Bust am crezut ca e bine are foooarte multe comenturi bune ( ca au crescut in cm, 3-4-5 ) si rele (da mai putine ca alea bune) si am citit ca e pe baza de chestii naturale sau hormoni parca nici nu mai stiu oricum nu l-am incercat, asta cu tinctura ca poate accentua pilozitatea chiar nu o stiam pana acum. Am luat si posibilitatea operatiei dar imi e cam frica de anestezie si si de operatie in sine, se poate muri ? am vazut un caz mai de mult la tv cu o tipa care a murit dupa o operatie de schimbare de implanturi , a facut stop a doua zi.sorry pt intrebarile astea dar nu stiu ce sa fac sa ma gandesc la operatie ? sa incerc naturist?
Carina, decizia iti apartine. Poti incerca daca tu crezi ca ar putea avea succes in cazul tau.
Orice operatie reprezinta un risc, fie el si unul cat de mic. Prima temere a tuturor cred ca este anestezia. Dar in prealabil iti sunt facute niste analize, mergi la un cardiolog, deci se iau toate masurile pentru ca operatia sa decurga bine, pentru ca pacienta sa fie apta pentru operatie.
Alegerea corecta a medicului este de asemenea foarte importanta. In momentul in care ne bagam la asa ceva, cred ca ne gandim si la toate aceste aspecte si ne asumam riscurile aferente.
Eu sunt deschisa metoelor alternative, dar repet, nu cred in minuni de genul tincturilor care fac sanii mari si frumosi peste noapte. Nu am fi atat de multe cele care apelam la chirurgie plastica daca ar fi atat de usor. Este similar cu produsele peste slabit car iti promit ca slabesti 20 de kg peste noapte...
Eu iti recomand sa te documentezi bine si sa iei decizia corecta pentru tine.
Orice operatie reprezinta un risc, fie el si unul cat de mic. Prima temere a tuturor cred ca este anestezia. Dar in prealabil iti sunt facute niste analize, mergi la un cardiolog, deci se iau toate masurile pentru ca operatia sa decurga bine, pentru ca pacienta sa fie apta pentru operatie.
Alegerea corecta a medicului este de asemenea foarte importanta. In momentul in care ne bagam la asa ceva, cred ca ne gandim si la toate aceste aspecte si ne asumam riscurile aferente.
Eu sunt deschisa metoelor alternative, dar repet, nu cred in minuni de genul tincturilor care fac sanii mari si frumosi peste noapte. Nu am fi atat de multe cele care apelam la chirurgie plastica daca ar fi atat de usor. Este similar cu produsele peste slabit car iti promit ca slabesti 20 de kg peste noapte...
Eu iti recomand sa te documentezi bine si sa iei decizia corecta pentru tine.
nici eu nu cred ca peste noapte aam citit ca in 1-2-3-4 luni dar nici eu nu cred 100 la suta sigur tocmai deasta nu stiu ce sa fac as vrea totusi sa nu mai treaca vara asta asa si pe de alta parte ma gandesc ca daca ma grabesc si sa nu aleg bisturiul doar pentru a avea pana la vara off sunt asa pe ganduri. cand ma gandesc ca exista riscul de moarte mi-se pare ca nu se merita daca ar fi doar riscuri de estetica sau hai complicatii care se pot rezolva atunci cred ca mi-ar fi mult mai usor.Merci foarte mult pt raspunsuri Cristina si tocmai deasta am si scris aici ca sa incerc sa ma documentez direct de la persoane sa fiu sigura ca nu e reclama nimic
Eu nici nu stiam ca mai exista acest risc acum, la consultatia la care am fost pana acum nici nu mi- a pomenit de asta numai de riscurile prea bine cunoscute ca de ex contractura si care mi-a spus ca este rezolvabila adica, din ceea ce am inteles eu orice risc ar fi fost este rezolvabil ;Acum chiar imi pun si eu un semn de intrebare daca o fi riscul asta dar, eu cititsem undeva ca nu mai e datorita tehnicii/tehnologiei care a evoluat mult.
Carina tu ai vreo operatie la activ? eu nu am nici una si nici nu stiu cum e cu anestezia asta, dar si mie parca mi-e frica de ea.
Apropo de alte metode, eu am incercat niste exercitii dar fara creme si pastile sau chestii dinastea si nu au mers.
Carina tu ai vreo operatie la activ? eu nu am nici una si nici nu stiu cum e cu anestezia asta, dar si mie parca mi-e frica de ea.
Apropo de alte metode, eu am incercat niste exercitii dar fara creme si pastile sau chestii dinastea si nu au mers.
In vara am fost anesteziata total prima oara, o operatie minora, dar a fost OK...:)
Eu n-am avut niciodata si nici nu vroiam sa am parte de o operatie dar... am citit si eu acuma am cautat pe net si am gasit cazul de care scrie Carina si acuma a inceput sa mi-se faca si mai frica de anestezie si de operatie cat de cat :))
Analizele si controlul la cardiolog si ekg.ul de asta sunt facute ca sa afle doctorul daca esti apta pt operatie, pt anestezie. Toate fetele au avut teama asta de a nu se mai trezi dupa operatie dar de asta sunt facute toate controalele inainte, plus ca nu trebuie sa iei cu 2 sapt inainte pastile sau daca iei sa anunti doctorul. De asemenea mai primesti un chestionar daca ai rude de gradul 1 cu boli grave sau infarct, daca esti alergica la vreun medicament sau aliment, daca ai mai avut vreo operatie si altele...deci sunt foarte multe investigatii pe care tr sa le faci tocmai pt a afla doctorul daca esti sanatoasa. Nu se stie ce complicatii a avut fata aia si la ce doctor a fost pt ca cel mai mult conteaza si alegerea medicului. Va pup si va doresc multa bafta tuturor.
In legatura cu pastilele pt marit bustul eu nu am luat dar a luat sora mea care nu are posibilitatea unui implant din cauza banilor si a zis sa incerce. Cat timp iei pastilele intr-adevar sanii sunt mult mai fermi si mai tari, cum sunt si cand iei anticonceptionale dar nu creste bustul cu 4-5cm cum zic ei. Daca ar fi asta adevarat am lua si noi pastile decat operatie:)) dupa ce termini tratamentul, parca era de 3 luni, sanii revin cum ii aveai:(
In legatura cu pastilele pt marit bustul eu nu am luat dar a luat sora mea care nu are posibilitatea unui implant din cauza banilor si a zis sa incerce. Cat timp iei pastilele intr-adevar sanii sunt mult mai fermi si mai tari, cum sunt si cand iei anticonceptionale dar nu creste bustul cu 4-5cm cum zic ei. Daca ar fi asta adevarat am lua si noi pastile decat operatie:)) dupa ce termini tratamentul, parca era de 3 luni, sanii revin cum ii aveai:(
mie nu imi e frica de anestezie...eu am 3 operatii la activ si toate cu anestezie generala...
singurul lucru urat este ca dupa esti moale, iti e greata si nu poti manca sau bea apa pt ca o sa vomiti..dar pt astea exista calmante si dupa ce mergi la baie tot e mai bine..
asa ca nu va mai speriati atat ca nu moare nimeni...aia care a murit o fi fost cardiaca si nu a avut analizele necesare...sau cine stie...s-o fi operat pe semnatura..k sunt 1000000 de astfel de cazuri..terminati cu prostia asta ca anestezia nu e grinch.. eu mi-am facut cea mai periculoasa analiza din punct de vedere medical ( angiografia- o solutie bagata pe artera femurala pana la creier, si stat nemiscata aproape 1h...apoi 24h nu ai voie sa misti piciorul sa nu faci hemoragie) si am facut-o cu anestezie locala...
deci terminati cu anestezia ca nu mananca din voi..totul este sa ascultati sfaturile medicului.
sper ca v-am mai calmat si ca va operati asa cum va doriti...
singurul lucru urat este ca dupa esti moale, iti e greata si nu poti manca sau bea apa pt ca o sa vomiti..dar pt astea exista calmante si dupa ce mergi la baie tot e mai bine..
asa ca nu va mai speriati atat ca nu moare nimeni...aia care a murit o fi fost cardiaca si nu a avut analizele necesare...sau cine stie...s-o fi operat pe semnatura..k sunt 1000000 de astfel de cazuri..terminati cu prostia asta ca anestezia nu e grinch.. eu mi-am facut cea mai periculoasa analiza din punct de vedere medical ( angiografia- o solutie bagata pe artera femurala pana la creier, si stat nemiscata aproape 1h...apoi 24h nu ai voie sa misti piciorul sa nu faci hemoragie) si am facut-o cu anestezie locala...
deci terminati cu anestezia ca nu mananca din voi..totul este sa ascultati sfaturile medicului.
sper ca v-am mai calmat si ca va operati asa cum va doriti...
Helen, in 7 zile am operatia, inca nu m-am speriat asa de tare incat sa o anulez :)...Vai, dar doar la asta ma gandesc!
Aida nu sunt genul sa dadaceasca si sa ia cu binisorul...cateodata tb sa fii scuturat un pic sa revii la realitate si sa realizezi k dracu nu poate fi asa negru daca te-ai documentat, ai gasit un medic f bun si ii asculti sfaturile si faci tot ce iti sta in putinta sa iasa bine...
Tb sa percepem anestezia aceea ca pe un somnifer de care avem nevoie cand avem insomnii pt a evita suprasolicitarea si lipsa de somn..f bine cristina..nici sa nu faci prostia asta... prima anestezie am avut-o la 10ani...deci daca un copil trece peste...voi femei adulte nici nu ar tb sa va ganditi la treaba asta...ce naiba
Tb sa percepem anestezia aceea ca pe un somnifer de care avem nevoie cand avem insomnii pt a evita suprasolicitarea si lipsa de somn..f bine cristina..nici sa nu faci prostia asta... prima anestezie am avut-o la 10ani...deci daca un copil trece peste...voi femei adulte nici nu ar tb sa va ganditi la treaba asta...ce naiba
Carina, in ziua de azi, daca alegi un medic bun, sunt foarte mici sansele sa patesti ceva, chiar 0 sa mori. Eu cand am fost la counsultatie, mi s-a vorbit mult de riscuri si mi s-a zis si cam care e procentajul lor (infirm, dar da, se pot intampla) si mi-a spus si ce e de facut in cazul lor (nimic fara rezolvare). Am intrebat de moarte si mi-a zis ca nu exista asa ceva, ca doar de aia se fac o gramada de analize inainte ( eu am facut peste 10 analize + ekg + eco mamara + radiografie pulmonara).
Stiu si eu de o fata, care a facut stop cardiac pe masa (in timpul unei rinoplastii), acum cativa ani. Fata avea multi bani si desi nu stiu la ce medic a fost, cea care mi-a zis, a zis ca "a fost la un dr buuun, mediatizat la tv si scump, ca doar nu se ducea la oricine" - deci va dati seama. Ideea e ca nu a murit, dar da...a facut stop pe masa, dar s-a remediat imediat situatia. Nasul ei nici nu e wow...
Important e sa iti alegi un medic bun, nu unul mediatizat, nu unul cu vouchere si sa fii tu sanatoasa. Oricum, daca nu esti sanatoasa, nu te va opera.
Asta cu anestezia totala, e diferita de la persoana la persoana. Eu am 2 la activ si la ambele m-am simtit foarte bine. Nu ma droghez, deci nu stiu cum e, dar dupa anestezie, eram foarte...fericita, ca sa zic asa :)) Parca pluteam...nu ma interesa de nimic. Chiar mi-a placut mult senzatia. Acum vorbeam, in secunda 2 adormeam, apoi ma trezeam si radeam si tot asa...cam pana seara am fost asa (iesita la 1 jumate din operatie). Imediat dupa ce m-au trezit, am fost foarte agresiva si vorbeam urat (desi eu nu vb urat de fel), tipam, injuram...eram paranoica :)) Dar pentru scurt timp, apoi mi-am revenit.
Cat despre tincturi si alte prostii...sunt mituri. Vara mea le-a incercat si a ramas la fel de plata. Eu am luat 7 ani anticonceptionale si sanii mei nu au suferit nicio modificare in marime, asta pentru ca nici la ciclu nu am avut niciodata sensibilitate/durere la sani. Nu mi se umfla, nu ma dor, nu nimic... De la pastile, mi-au ramas la fel.
Daca iti e frica de operatie, nu o fa, ca nu are rost. O asemenea operatie trebuie facuta numai de persoane convinse ca asta vor si foarte bine documentate.
Stiu si eu de o fata, care a facut stop cardiac pe masa (in timpul unei rinoplastii), acum cativa ani. Fata avea multi bani si desi nu stiu la ce medic a fost, cea care mi-a zis, a zis ca "a fost la un dr buuun, mediatizat la tv si scump, ca doar nu se ducea la oricine" - deci va dati seama. Ideea e ca nu a murit, dar da...a facut stop pe masa, dar s-a remediat imediat situatia. Nasul ei nici nu e wow...
Important e sa iti alegi un medic bun, nu unul mediatizat, nu unul cu vouchere si sa fii tu sanatoasa. Oricum, daca nu esti sanatoasa, nu te va opera.
Asta cu anestezia totala, e diferita de la persoana la persoana. Eu am 2 la activ si la ambele m-am simtit foarte bine. Nu ma droghez, deci nu stiu cum e, dar dupa anestezie, eram foarte...fericita, ca sa zic asa :)) Parca pluteam...nu ma interesa de nimic. Chiar mi-a placut mult senzatia. Acum vorbeam, in secunda 2 adormeam, apoi ma trezeam si radeam si tot asa...cam pana seara am fost asa (iesita la 1 jumate din operatie). Imediat dupa ce m-au trezit, am fost foarte agresiva si vorbeam urat (desi eu nu vb urat de fel), tipam, injuram...eram paranoica :)) Dar pentru scurt timp, apoi mi-am revenit.
Cat despre tincturi si alte prostii...sunt mituri. Vara mea le-a incercat si a ramas la fel de plata. Eu am luat 7 ani anticonceptionale si sanii mei nu au suferit nicio modificare in marime, asta pentru ca nici la ciclu nu am avut niciodata sensibilitate/durere la sani. Nu mi se umfla, nu ma dor, nu nimic... De la pastile, mi-au ramas la fel.
Daca iti e frica de operatie, nu o fa, ca nu are rost. O asemenea operatie trebuie facuta numai de persoane convinse ca asta vor si foarte bine documentate.
Helen, zici ca prima ai avut-o la 10 ani. Pai atunci erau foarte nasoale anesteziile astea, fetelor. Nu se faceau treptat, ci se baga din prima mult. Nu se faceau atatea analize inainte...erau destul de periculoase si nici asa, nu se murea. In ziua de azi anestezia e atat de simpla si se iau atatea masuri de precautie...incat numai daca esti foarte ghinionist ( sa-ti iasa analizele eronate, sa se intample cine stie ce), poti patii ceva... si chiar si asa cred ca sunt sanse ffff scazute.
Hai terminati cu prostiile, ca anestezia e cea mai simpla, din toata operatia!
Hai terminati cu prostiile, ca anestezia e cea mai simpla, din toata operatia!
Ms al3poz...asta ziceam si eu ;)
Tocmai asta vroiam sa subliniez..daca acum 16ani cand eram in epoca preistorica a medicinei nu pateai nimic...acum sunt sanse infime
Eu m-am trezit la a doua..cred ca pe la 16ani..si am inceput sa o cert pe mama ca nu imi da sa mananc...a fost prima data in viata cand am zis ca mi-e foame..ii venea sa planga lu mama ca nu ma poate hrani..aveam 1.68 si 45kg :)):))
am baut suc de portocale fara sa stie si am vomat toata anestezia :)) doar ca de atunci nu ma mai ating de sucul de portocale :))
Tocmai asta vroiam sa subliniez..daca acum 16ani cand eram in epoca preistorica a medicinei nu pateai nimic...acum sunt sanse infime
Eu m-am trezit la a doua..cred ca pe la 16ani..si am inceput sa o cert pe mama ca nu imi da sa mananc...a fost prima data in viata cand am zis ca mi-e foame..ii venea sa planga lu mama ca nu ma poate hrani..aveam 1.68 si 45kg :)):))
am baut suc de portocale fara sa stie si am vomat toata anestezia :)) doar ca de atunci nu ma mai ating de sucul de portocale :))
Thumbs up for Helen! :)) :*
Fetelor, linistiti va... Cate fete au scris pe forum la nici 2 ore dupa ce s au trezit din anestezie?! Cam cate persoane credeti voi ca se supun zilnic unei anestezii?! Nu ma refer aici la anesteziile facute pt toate ramurile medicinei, ci strict la cele pt chirurgie plastica... Va spun ca un medic plastician bun are cel putin 2 operatii pe zi, asta inseamna cel putin 400 pe an la un singur medic... Acum, ati auzit ca a murit o fata din atatea mii si asta va sta in calea implinirii unei dorinte si, eventual, eliminarii unui complex?! Poate ca fata respectiva a murit din cu totul alt motiv si presa a dat vina pe operatie, nici nu aveti idee cat minte media si cat dezinformeaza. Pai ce suntem noi, femei puternice sau copilasi? :)) Intr adevar, este putin infricosator cand semnezi inainte de operatie ca iti asumi responsabilitatea pentru orice complicatie survenita in timp ce esti pe masa de operatii, inclusiv decesul, dar eu sunt de parere ca poti sa mori mai repede cand traversezi pe trecerea de pietoni, decat atunci cand te lasi pe mana unui medic bun si profesionist. Totul tine de cum ti e trasat destinul...
Hai ca v am plictisit cu filozofiile mele... aaa, si btw Helen, eu nu am avut nici ameteli, nici greturi dupa anestezie, doar o saptamana in care as fi dormit 20 de ore pe zi. :))
Fetelor, linistiti va... Cate fete au scris pe forum la nici 2 ore dupa ce s au trezit din anestezie?! Cam cate persoane credeti voi ca se supun zilnic unei anestezii?! Nu ma refer aici la anesteziile facute pt toate ramurile medicinei, ci strict la cele pt chirurgie plastica... Va spun ca un medic plastician bun are cel putin 2 operatii pe zi, asta inseamna cel putin 400 pe an la un singur medic... Acum, ati auzit ca a murit o fata din atatea mii si asta va sta in calea implinirii unei dorinte si, eventual, eliminarii unui complex?! Poate ca fata respectiva a murit din cu totul alt motiv si presa a dat vina pe operatie, nici nu aveti idee cat minte media si cat dezinformeaza. Pai ce suntem noi, femei puternice sau copilasi? :)) Intr adevar, este putin infricosator cand semnezi inainte de operatie ca iti asumi responsabilitatea pentru orice complicatie survenita in timp ce esti pe masa de operatii, inclusiv decesul, dar eu sunt de parere ca poti sa mori mai repede cand traversezi pe trecerea de pietoni, decat atunci cand te lasi pe mana unui medic bun si profesionist. Totul tine de cum ti e trasat destinul...
Hai ca v am plictisit cu filozofiile mele... aaa, si btw Helen, eu nu am avut nici ameteli, nici greturi dupa anestezie, doar o saptamana in care as fi dormit 20 de ore pe zi. :))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 10tensiune in sani
- 6Am sfarcurile prea sus!
- 1implant mamar - recomandari
- 2cresterea rapida a sanilor
- 14Tumora maligna la san
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 10Silicoane sani, detalii
- 4implant mamar
- 1Marire sani
- 2IMPLANT MAMAR
- 0HELP...INDECISA...MAMOPLASTIE DE RIDICARE CU IMPLANT SAU MASTOPEXIE???
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 0Pareri implant mamar, Stan Vitalie sau Delbani ?
- 0Stan Vitalie da sau nu?
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: