Implant silicon sani
Christina-24 iti mltumesc pentru informatii. Mi se pare absurd sa cunosti medicul doar dupa operatie, eu trebuie sa-l vad pentru ami da cât mai multe informatii pentru a lua alegerea corecta! Poate ma razgândesc si dupa consultaţie nu il mai vreau pe el. Nu cred ca cineva este interesat la ceea ce are de spus asistenta.
In Bucuresti ce medic imi recomandati ? Am timp pana in luna mai sa ma documentez si sa iau o buna decizie.
Help !!!!! :) :)
In Bucuresti ce medic imi recomandati ? Am timp pana in luna mai sa ma documentez si sa iau o buna decizie.
Help !!!!! :) :)
Multumesc emma. E bine si asa chiar daca va fi nevoie sa fac de intretinere tot e perfect si asa fara vergeturile alea oribile oricum o sa va tin la curent cu cicatricile daca se duc si ele de tot pt ca rezultatele pe care le-am vazut eu si de care vb ca aratau coala erau in poze asa ca nu vreau sa sustin ceva pana nu vad pe pielea mea. Am vazut ca a intrebat o fata de rinoplastie.nu vreau sa il recomand neaparat pe prof lascar pt ca sunt constienta de faptul ca preturile lui sunt poate prea mari (eu m-am dus ca aveam nevoie de putin cartilaj de la ureche si mi-a fost frica sa ma las pe mana altcuiva) Dar daca vrei un nas de milioane eu ti-l recomand pe dr Nicolae Antohi. Este specializat pe rinoplastii. Este printre putinii care umbla si la varf si ti-l va face subtirel, finut fara asimetrii la nari cum ies majoritatea rinoplastiilor. Deassemenea el este board certified surgeon, un atestat foarte greu de obtinut ce ii persmite si operarea pe teritoriile Americii. Am doua prietene operate la el. Nasuri de revista. Exista si forumul roportal de rinoplastie vei gasi acolo poze cu rezultatele fetelor, si parerile bune despre acest medic. SCuze fetelor pt off topic ca am vb de nas in loc de sani! va pup pe toate :*
Iti multumesc pentru informatie Alexandra4. Am scris aici pentru ca in afara de rinoplastie vreau si implant. Daca am gresit imi cer scuze si eu :)
Şi mie mi se pare extrem de bun dl. Antohi si nu pentru ca este doctorul meu si mi-a făcut nişte sani perfecţi, fără pic de durere, dar si pt. ca am văzut multe rezultate de-ale dansului live si arătau perfect, la puţin timp după operaţie. Mirela, te poţi duce la dânsul la o consultaţie si pt sani si pt nas. Costa 250lei, dar merita fiecare banut. Dacă faci ambele operaţii în acelaşi timp, scutesti si timp si anestezie dar si bani, evident.
Multumesc Al3poz. Da vad ca multe fete vorbesc bine despre dr.Antohi ! Cu sigura o sa fac consultatia si cu el apoi se vede. Ce frica :(
Mirela84, rinoplastii foarte frumoase face intr-adevar dr Antohi si acest lucru este confirmat, nu cred ca-i poate lua cineva acest merit. Al3poz a facut lifting la el, este foarte multumita, poti sa-i vezi poza e profil.
Eu nu spun ca BRATU nu ar fi bun, ti-am spus doar exact ceea ce am stiut despre el din surse sigure, repet, este unul dintre medici care mi-au fost pe list. Cred ca este un medic bun, poaate daca soliciti consultatie cu el si insisti pe acest lucru, lucrile vor fi diferit cu tine. Dar a mai scris zilele trecute o fata despre Bratu, cea care pana la urma se va opera la Kasem, spunea ca a avut consultatia cu asistenta si acest lucru nu i-a inspirat incredere, gasesti comentariul ei cateva pagini mai in spate.
Daca tu cauti in zona aceasta a tarii, eu ti-l recomand si pe Serban Porumb, el face si rinoplastii reusite, trei fete stiu operate la el (rinoplastie), toate au avut rezultate excelente. Este in Oradea, da un search pe google daca vrei sa vezi rezultatele lui.
In Bucuresti, pe langa Antohi (pe el l-as alege in caz de rinoplastie), sunt foarte buni si Nae si Totir, dar in cazul dansilor nu prea stiu cum sunt la rinoplastie, stiu doar ca operatiile facute de dansii la sani sunt foarte reusite.Poate sunt fete care si-au facut si rinoplastii la dansii si iti vor putea spune mai multe.
Mie personal mi-a placut mult si Cristina Brezeanu, am vazut niste sani foarte reusiti operati de dansa, dar din nou nu stiu cum este la rinoplaste.
Eu nu spun ca BRATU nu ar fi bun, ti-am spus doar exact ceea ce am stiut despre el din surse sigure, repet, este unul dintre medici care mi-au fost pe list. Cred ca este un medic bun, poaate daca soliciti consultatie cu el si insisti pe acest lucru, lucrile vor fi diferit cu tine. Dar a mai scris zilele trecute o fata despre Bratu, cea care pana la urma se va opera la Kasem, spunea ca a avut consultatia cu asistenta si acest lucru nu i-a inspirat incredere, gasesti comentariul ei cateva pagini mai in spate.
Daca tu cauti in zona aceasta a tarii, eu ti-l recomand si pe Serban Porumb, el face si rinoplastii reusite, trei fete stiu operate la el (rinoplastie), toate au avut rezultate excelente. Este in Oradea, da un search pe google daca vrei sa vezi rezultatele lui.
In Bucuresti, pe langa Antohi (pe el l-as alege in caz de rinoplastie), sunt foarte buni si Nae si Totir, dar in cazul dansilor nu prea stiu cum sunt la rinoplastie, stiu doar ca operatiile facute de dansii la sani sunt foarte reusite.Poate sunt fete care si-au facut si rinoplastii la dansii si iti vor putea spune mai multe.
Mie personal mi-a placut mult si Cristina Brezeanu, am vazut niste sani foarte reusiti operati de dansa, dar din nou nu stiu cum este la rinoplaste.
hiihii...sar si eu ca e vorba de dl Antohi...clar si eu il recomand din inima...astazi fac 3 luni de la operatie si sunt extrem de multumita...tinand cont de faptul ca eu aveam sanii destul de lasati si ca mi a facut liftingul doar cu cicatricea periareolara cum mi am dorit, probabil daca as fii optat pt liftingul clasic ieseau si mai ridicati, dar asta mi am dorit eu si sunt in fiecare zi f fericita cand ma privesc in oglinda, pt alegerea care am facut o :)
Va multumesc mult pentru informatii. Imi sunteti de mare ajutor! :)
buna fetele! sanii mei au implinit luna aceasta 1 an! am pus aceasta poza pt viitoarele aspirante ca sa isi faca idee cum arata 290cc pe 1.65 si 47 kg. aveti mare grija ce alegeti, eu inca regret marimea!
Buna fetele...olimpia...in ce sens regreti marimea? Prea mici?! La cine te ai operat?
Eu intre timp mi am facut EKG ul( si am inteles ca nu st probleme), mi am luat concediu, iar maine merg la recoltare.st ff aproape de operatie :) si mai fac miercuri o ecografie, asa, pt linistea mea ;)
sunt de marime mica-medie alyce 25, doar cu sutien cu push-up ies in evidenta. dr dobos este autorul :)
Fetelor, am si eu o intrebare ca sunt panicata rau deja..E a 4-a zi de la operatie si am mamelonurile foarte foarte inflamate..sunt mari si umflate de zici ca plesnesc..si maikmea s-a speriat...asa ati avut si voi? :(( sa il sun pe dl doctor, sau e ceva normal?
Da...e cam micuta marimea, desi mie in poza nu imi par deloc mici...nu intra mai mult sau..?!
Olimpia, te rog sa imi spui de la ce sani ai plecat inainte de implant, eu urmează sa am acel implant de 290 si sunt tare curioasa cum va arata :)...eu nu am sani deloc
Olimpia, mie mi plac sanii tai.. si par mari! :) De ne ar iesi si noua asa, celor fara sani, ce fericite am fi.. :P
Fetelor, am fost la Dr Nae. Mi-a zis ca sunt miniona si foarte slaba. Am 10, 5 la sani. Imi recomanda 260 anatomic, mediu profil inalt. La rotund ar intra doar 200-210.. Poate sa incerce si 280 dar a zis ca este mai lat decat sanul meu si este foarte posibil sa se vada implantul si foartam prea tare, e riscant. Nu stiu ce sa spun in privinta asta, prietenul meu spune ca poate vor fi prea mici..sa nu-mi para rau. Dar el a spun ca nu-mi recomanda mai mult. Am toracele mic si putina piele..doctorul mi-a placut, m-am simtit bine cu el. Nu stiu ce sa spun, sa incerc parerea altui medic? El mi-a zis, unii poate imi recomanda mai mare..dar el nu
Al.C si mie mi-a recomandat 270 anatomic deci nu e mare diferenta...eu am 1, 55 inaltime, 42 kg torace 64 cm si peste sani 73 si baza sanului tot de 10, 5 cm. La cum suntem de mici nu cred ca e putin 260. Tu ce masuratori ai? Sincer la cat de slaba sunt nu numai dl dr Nae mi a spus ca daca imi pune mai mult se vad marginile implantului si chiar nu mi doresc asta. Trebuie sa fim constiente si de la ce sani plecam. Tu faci cum crezi te poti duce la o consultatie si la alt doctor ca sa nu stai cu gandul ca poate altcineva iti punea mai mult ;) bafta multa iti doresc :* Domnul dr. Nae e primul doctor la care ai fost la consultatie?
Al.C, daca tu crezi ca e posibil sa regreti apoi, atunci eu iti recomand sa mergi neaparat si la un alt medic... si crede ma prietenii nostri ne pot influenta foarte mult, iar daca iti vei face un implant despre care el o sa zica mereu ca e prea nu stiu cum, o sa incepi sa crezi si tu ca e asa, cand poate ca ar fi foarte ok... Nu stiu daca intelegi ce zic, poate nu ma exprim cum trebuie. Ideea e ca daca e in sufletul tau si cea mai mica indoiala, mai cere si alte pareri... Succes in a lua cea mai buna decizie!
Larisa zi mi te rog...430cc cat are baza si proiectia ?
AI.C consulta-te ori tot cu el ori cu alt medic si alege un implant cu baza mica ce nu ti va depasi toracele si latimea sanului tau, dar care sa aiba proiectie maricica. Proiectaia da marimea sanului dupa parerea mea. Baza n-are nicio legatura. De asta sunt atatea modele si marimi ca sa gasim toate ce ne avantajeaza. Si eu sunt micuta in torace am 68-69 de cm si mi-a 9intrat 285, dar fiind extra full projection baza lui e micuta si proiectia maricica, adica ma rog potrivita corpului meu. Consulta cataloagele impreuna cu medicul dar in detaliu, pe cm, mm inaltimi, proiectii si cu siguranta vei avea numai de castigat. Mult succes!
Eu am o prietena care are 1, 63 si cred ca 48kg, dar e f slabă si nu avea sani deloc. Şi-a pus 270 si sunt perfecţi. Nu sunt nişte sani mari, dar sunt intre medii si marisori si chiar perfecţi pentru ea. Aşa ca dacă tu eşti aşa micuţă, cred ca 260 îţi vor veni f bine, Al.c
Acum sa mă contrazici dacă greşesc, dar din poza pari destul de musculoasa. Din câte am văzut, la fete musculoase nu vin bine mărimile mari. Mai cere si o alta părere, sa fii sigură si împăcată. Dar părerea mea e sa îţi pui un implant sub 300.
Acum sa mă contrazici dacă greşesc, dar din poza pari destul de musculoasa. Din câte am văzut, la fete musculoase nu vin bine mărimile mari. Mai cere si o alta părere, sa fii sigură si împăcată. Dar părerea mea e sa îţi pui un implant sub 300.
Al.C daca e profil inalt inseamna ca are proiectia mare de 5 cm cred. Cel mai bine e sa te mai duci la o consultatie si la alt doctor ca apoi stai cu gandul ca daca alt doctor imi punea mai mult.
este o fata pe forum Gee care are implant de 255 si imi plac maxim sanii ei si nu sunt deloc mici:)
aida22, da este prima consultatie la care am fost, inainte sa intru la el am zis ca daca ma simt bine la consultatie nu mai merg si la alti medici sa ma zapacesc. Si eu am fost foarte linistita cu 260, i-am zis ca nu vreau sa arat exagerat sau sa para extreme de falsi. Cand mi-a zis prietenul meu ca poate sunt mici si sa nu-mi para rau, m-a intors putin. Sunt constienta ca nu am sani si stiu ca omul lacom si inconstient de obicei trage mai tarziu. Vreau sa fiu realista si impacata cu mine. As mai consulta alt medic din curiozitate, pentru a vedea ce marime mi se va recomanda. Alessandra4, medical mi-a zis ca profilul inalt e maixm ce poate, deoarece am putina piele, sunt foarte slaba si pur si simplu nu intra, am forta prea mult. al3poz, da sunt mai muscoluoasa putin, fac destul de mult sport si nu mananc carne de mai bine de 7 luni. Colegii de serviciu imi zic ca sunt prea slaba, eu ma simt bine asa, deoarece sunt si micuta si am muschi pe mine, ma gandeam acum la ce ai spus si cred ca ar arata urat un implant prea mare. Dr. Nae mi-a spus ca ar putea pune mai mult doar daca m-as ingrasa considerabil sau mi s-ar mari toracele de la sport, dar nu pun asta in calcul clar. Saptamana asta am sa imi fac ecografie si merg din nou cu ea la domnul Dr.Dr, apoi va mai face masuratori si programe pentru operatie la sf. lunii Martie, eu asa imi doresc...
Al.C tocmai m-am uitat pe catalogul mentor si 260 are latimea de 10, 5 cm inaltimea de 9, 9 cm si proiectia de 5, 3 cm...e mare proiectia ca e profil inalt...si tu esti mica ca mine si sigur vor fi ok pt corpul tau si nu vor fi mici. Si eu tot marimea asta vreau sa imi pun pt ca cel de 270 e profil moderat si are proiectia de 4, 7 doar ca e mai lat si mai inalt dar prefer sa fie proiectia mai mare ca sa fie sanii mai bombati. Abia ast sa ma operez si eu :)) de ieri tot incerc sa pun poza cu sanii mei dar nu merge...cum naiba sa fac?
Aida da! In catalog mi-a aratat si astea au fost dimensiunile la 260, cele descrie de tine. Sunt putin mai linistita, din pacate vroiam sa intreb atatea si sa nu-mi scape nimic incat nu am analizat foarte bine faza cu proiectiile. Chiar prefer sa merg totusi pe recomandarea medicului, pana la urma are o experienta si un ochi format. Am sa ma mai gandesc pana luni daca merg si la alt medic. Am uitat sa-l intreb despre expunerea la soare. Exista o problema?Daca ma operez in Martie la vara nu voi putea face plaja nu?Solarul e contraindicat? Este foarte posbil sa nu ti se incarce poza daca nu e JPG, deschide-o si incearca sa o salvezi din nou alegand extensia.jpg. M-am uitat la Gee, mi se par superbi sanii, nu par deloc 255, oare de ce?Par chiar mari! Este mai mare in torace sau a avut muschiul mai mare?
Aida, micsoreaza poza si sigur va merge.
Gee, de care zice Aida, dacă îmi amintesc bine, tot cu muşchii bine definiţi era.
Al., de când nu mai mănânci carne, ţi-ai mai făcut analize? S-ar putea sa îţi iasă ceva mai proaste, sa fii anemică. Când m-am operat, aveam ceva timp de când nu mai mancam carne si mi-au ieşit mai proaste ca de obicei. De ex, limita inferioară la fier e de 37 si eu am 12... Şi tot aşa... Mi-e greu sa mănânc carne, pt ca efectiv nu-mi place. Mănânc chiar de nevoie, ca e singurul aliment din care asimilez eu una-alta.
Gee, de care zice Aida, dacă îmi amintesc bine, tot cu muşchii bine definiţi era.
Al., de când nu mai mănânci carne, ţi-ai mai făcut analize? S-ar putea sa îţi iasă ceva mai proaste, sa fii anemică. Când m-am operat, aveam ceva timp de când nu mai mancam carne si mi-au ieşit mai proaste ca de obicei. De ex, limita inferioară la fier e de 37 si eu am 12... Şi tot aşa... Mi-e greu sa mănânc carne, pt ca efectiv nu-mi place. Mănânc chiar de nevoie, ca e singurul aliment din care asimilez eu una-alta.
Eu tot vorbind cu voi de silicoane am devenit melancolica si mi-am adus aminte ca primul meu medic avea pozele mele pe site-ul lui. asa ca am pus una la profil sper sa va apara pt ca nust ca de obicei nu pare sa se incarce. Voiam sa vedeti ce sani n-aveam la inceputul seriei mele de operatii :)) Dumnezeule nu-mi vine sa cred cat eram de plata si uitasem...oricum marimile astea pe mine m-au dat gata. Nust ce sa mai zic despre ele st blocata dupa 3 operatii st informata cu privire la tot dar marimile si acum ma baga in ceata. Uitati-va la poza erau de 375 extra full projection. Cele de acum st 280... diferenta e foarte putin vizibila in opinia mea. Astept si parerile voastre.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nodul la san
- 51Despre marirea de sani
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 7Probleme sani
- 4Cancer san
- 9Vreau sani mari
- 2cresterea rapida a sanilor
- 12Cancer la san
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 1Marire sani
- 4Augumentare Mamara
- 7cine a facut operatie marire sani in IASI?
- 0Implant mamar
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 0Implant mamar!
- 0Augmentare mamară
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: