Implant silicon sani
Cristina, da am avut mentror texturate siltex alea, 450 cc, high profile coeziv 2. Andeea, eram deja la a doua si mai facusem ca sa zic asa rost de niste piele :)))) dar asta zic pielea e egal cu zero e piele nu prea ascunde nimic. Le-am avut dual plane cum sunt toate de fapt partea de sus sub muschi partea de jos cade pe glanda. Si multi medici spun ca nu e o mare diferenta. Dar aproape niciun medic nu mai face submuscular total pt ca e mult mai grea operatia, dureaza mai mult, durerile pacientei sunt mari. Eu acum la a 3 am submuscular total Lascar a fost singurul din Bucuresti care asta mi-a propus ca sa nu mai am probleme. Mi-a garantat (mai ales ca eu nu mai pot sa alaptez) ca daca n-am fluctuatii mai mari de 7 8 kg asa imi vor ramane pe viata...acum sa vedem. Imabtarnim pana va mai dau eu detalii legate de asta :))) In orice caz ascultati-va medicii cand va propun o marime. Pt ca in caz contrar va vor scapa de sub muschi daca el nu e suficient de mare sa acopere cat mai mult. Eu aveam niste pectorali foarte mici stiu ca am facut gerseala vietii mele cand am vrut sani mai mari decat permitea corpul meu. Dar medicul nu mi-a spus toate riscurile. Mi-a spus ca s-ar putea sa iasa putin in lateral ca am toracele mic ceea ce nu m-a deranjat pt ca mi se parea sexi (mi-am schimbat parerea radical pt ca ieseau atat de mult incat stateam cu mainile pe langa mine ca un pinguin) Insa nimeni nu mi-a zis ca muschiul va fi distrus, nimeni nu mi-a zis ca pot risca sa se atrofieze si sa devina tesut cicatriceal adica mort practic pt ca nu l mai puteai folosi, nimeni nu mi-a zis ca am sa simt gelul din marginile impantului peste tot, nimeni nu mi-a zis cat de grea e operatie de reconstructie a muschiului. Asa ca aveti grija un implant mare nu inseamna doar ca se lasa mai repede sau iese putin in lateral...el poate sa insemne ceva inimaginabil pe care ei "uita sa il spuna" Din nou va spun daca va permite corpul...sunteti inalte, toracele lat, automat o cutie toracica mai mare cu muschi mai lungi, mai lati nu e nicio problema.dar daca sunteti, micute, slabute cu un 68 69 in torace ca niste fetite chiar daca aveti glanda? si ce un alt lucru care nu se spune e ca glanda fiind grasime se distruge daca implantul scapa de sub muschi si apasa pe ea. Efectiv o topeste de la presiune si ramai fara sani doar cu piele, Deci mare grija ca ce va permite pectoralul si ce nu
Alessandra, eu voi avea submuscular, crezi ca va conta? Mentor 350 sau 375 gel coeziv 1, rotunde, moderate plus, sub muschi.
Glanda nu am multa, chiar am putina, medicul a spus ca nu este chiar zero...Am 58 kg la 1, 73. Toracele este destul de lat, fiind si inalta, eu nu vreau marime mare sau scapata de sub control, vreau doar sani, dar in limitele normalului, nu vreau sa dea pe afara, eu sunt printre putinele care de la inceput am spus ca vreau sani medii... pffffffff
Fetelor, voi majoritatea aveti tehnica dual plane (cele operate)?
Sper sa ajute faptul ca va fi submuscular, iar maine voi insista pe aceasta tema cu medicul.
Glanda nu am multa, chiar am putina, medicul a spus ca nu este chiar zero...Am 58 kg la 1, 73. Toracele este destul de lat, fiind si inalta, eu nu vreau marime mare sau scapata de sub control, vreau doar sani, dar in limitele normalului, nu vreau sa dea pe afara, eu sunt printre putinele care de la inceput am spus ca vreau sani medii... pffffffff
Fetelor, voi majoritatea aveti tehnica dual plane (cele operate)?
Sper sa ajute faptul ca va fi submuscular, iar maine voi insista pe aceasta tema cu medicul.
da, cred ca un 350 e ok parerea mea, mai ales ca esti si inalta toracele e bine...nu cred ca vor exista probleme. Ei de obicei stiu bine ce indica. Fetele sunt cele care le forteaza mana si cer mai mult si mai mult...
Si eu sunt pentru 350, dar sa stii ca in cazul meu pentru 375 este medicul meu, eu nu-i fortez mana deloc, poate chiar sunt putin atipica la capitolul acesta. Voi intreba maine daca imi va pune implantul sub muchi complet, asa am stabilit, dar credeam ca se practica plasarea implantului sub muschi.
Am pus poza din lateral..sper sa se vada... asta ca sa intelegeti de ce vreau eu silicoane..din fata arata ca am ceva..dar daca ma intorc in profil..pa pa sani
Si eu tot de sub muscular am vb..nu mi-a pomenit nimic de dual plane...e bine k si dak ma operez vineri si daca ma operez luni..o sa am timp la consultatia de joi sa lamuresc multe aspecte..cred ca o sa imi scriu pe o foaie tot ce am de intrebat.. :D
Si eu tot de sub muscular am vb..nu mi-a pomenit nimic de dual plane...e bine k si dak ma operez vineri si daca ma operez luni..o sa am timp la consultatia de joi sa lamuresc multe aspecte..cred ca o sa imi scriu pe o foaie tot ce am de intrebat.. :D
Helen, nu vad nicio poza deocamata.
Imi iau si eu notite si intreb tot :)
Imi iau si eu notite si intreb tot :)
acum ar tb sa mearga :D..se pare ca direct de pe tel nu merge sa incarce...asta ca sa vedeti k am dreptate si canci sani...:(
sper sa imi amintesc toate intrebarile pe care le am de pus caci entuziasmul cu siguranta ma va face sa uit din ele...
sper sa imi amintesc toate intrebarile pe care le am de pus caci entuziasmul cu siguranta ma va face sa uit din ele...
Acum merge. Eu vad niste sani draguti, dar daca tu iti doresti mai mult si te vor face fericita, go for it! :*
or fi draguti cristina...dar nu se potrivesc deloc la restul corpului...am facut putina burtica pe care intentionez sa o pierd rapid, dar in rest sunt destul de atletica si cu fundul bombat si pulpe...deci un raport foarte dezechilibrat...
Te inteleg, si la mine lipsa sanilor este in total dezechilibru cu restul corpului. Mai am si 1, 73 pe desupra.Iar de bureti si buretei sunt satula pana peste cap.
eu port sutien doar cand e neaparat nevoie sau e frig si nu vreau sa imi admire toata lumea sfarcurile zgribulite :))
si oricum imi pun si daca ar fi sa o fac pe semnatura :))
chiar imi doresc sa pot purta haine fara ca bustiera sa mi-i ascunda de tot..
deja mi-am cumparat haine pt cand o sa am sani..:)):)) nu decoltate k nu sunt genul meu..dar sa se vadda bine :)):))
si oricum imi pun si daca ar fi sa o fac pe semnatura :))
chiar imi doresc sa pot purta haine fara ca bustiera sa mi-i ascunda de tot..
deja mi-am cumparat haine pt cand o sa am sani..:)):)) nu decoltate k nu sunt genul meu..dar sa se vadda bine :)):))
Uite, helen, am pus si eu poza din profil. Nici ai mei nu par mari.
Eu am renuntat la o camasa pentru ca voi avea sani. Imi venea foarte bine cu sutien cu mult burete, dar daca nu va mai intra pe mine cand voi avea implanturi?
Eu nu ies din casa fara sutien cu burete, stau doar ziua prin casa fara sutien...
Fetele operate, ati avut probleme cu bluzitele (in sensul ca nu v-au mai incaput) in urma operatiei? :D
Al3poz, ai sanii foarte dragalasi :)
Eu nu ies din casa fara sutien cu burete, stau doar ziua prin casa fara sutien...
Fetele operate, ati avut probleme cu bluzitele (in sensul ca nu v-au mai incaput) in urma operatiei? :D
Al3poz, ai sanii foarte dragalasi :)
dar tot sunt mai mari k ai mei..si sa nu uitam k tu ai mai taiat din ai tai al3poz :P
eu asta vreau in primul rand..sa se vada din profil frate..k si acum mi se vede bine din fata...dar daca se poate si mai bine de ce nu? pana la urma investitia o fac in corpul meu si pt propria placere...
si credeti-ma ca abia astept sa ma pot mandri cu ei...
e la un moment dat o faza la stand up comedy in care bordea zice " domne va puneti tate pt cel de langa voi.. ca doar nu o sa stati in oglinda o sa va mangaiati tatele si o sa spuneti..vai ce m-as fute"...eh...eu fix asta o sa fac :)):)) ( asta ca sa mai destindem atmosfera, ca ne-a cam speriat alessandra ) :*:*
eu asta vreau in primul rand..sa se vada din profil frate..k si acum mi se vede bine din fata...dar daca se poate si mai bine de ce nu? pana la urma investitia o fac in corpul meu si pt propria placere...
si credeti-ma ca abia astept sa ma pot mandri cu ei...
e la un moment dat o faza la stand up comedy in care bordea zice " domne va puneti tate pt cel de langa voi.. ca doar nu o sa stati in oglinda o sa va mangaiati tatele si o sa spuneti..vai ce m-as fute"...eh...eu fix asta o sa fac :)):)) ( asta ca sa mai destindem atmosfera, ca ne-a cam speriat alessandra ) :*:*
pff dupa aproape 3 saptamani am hotarat sa mai scriu ceva pe acest forum cu toate ca nu am mai citit doar asa in mare..m.am operat si eu acum 3 saptamani si vreau sa va zic ca ma simt ff bine cu toate ca in prima saptamana mia fost foarte greu si am suferit ff mult..poate ca nu am fost ff constienta de tot ce mi se poate intampla dupa aceasta operatie(dureri, disconfort., presiune asupra sanilor si multe altele..poate toate aceste lucruri sunt perfect normale dupa aceasta interventie dar repet poate nici nu ma.m documentat ff bine inainte de a face acest lucru..dar cu toate astea acum ma simt mult mai bine si nici nu mai simt ca as avea ceva..daca mai aveti si alte intrebari cu toate ca nu cred pt ca pe acest forum gasesti absolut ce vrei sa afli despre aceasta interventie.tin sa recunosc ca pe mine ma ajutat ff mult acest forum si multumesc fetelor care au fost intodeauna promte la nelamuririle mele in special lu al3poz..:*:*:*::*:*:
Helen, si eu credeam (ca si tine) ca voi avea submuscular complet, dar am aflat ulterior ca de fapt operatia este dual plane si ca dr. Totir (ca marea majoritate a esteticienilor), nu mai practica tehnica submuscular total... Asadar, noteaza ti totul in telefon si dezbate cu el subiectele acestea. Cristina, eu am renuntat la mai toate camasile slim fit si la toate bluzele neelastice. In rest, cele mai largute sau cu elastan in compozitie au ramas in garderoba. :) Poate nu mai reusesc sa scriu, asadar va urez mult succes si rezultate superbe celor care se opereaza saptamana aceasta.
:D :D :D Cu mana pe inima o spun, imi pun sani pentru mine, doar si doar pentru mine. Sunt de 10 ani cu logodnicul meu, nu mi-a cerut niciodata imbunatatiri nu s-a plans de nimic la mine, dar eu stiu de multi ani ca mai devreme sau mai tarziu imi voi pune silicoane. Daca e de destins atmosfera mai nou in fiecare seara imi privesc sânişorii, apoi imi imaginez cat de bine vor arata dupa operatie, iar daca este si prietenul meu prin camera exclam: 'Voi avea ţâţe!!!!' Pe el il pufneste rasul ce sa faca...Daca nu ar fi emotile acestea, pffffff!
Mai am putin pana joi...
Larisa86, multumim! Doamne ajuta!
Deci chiar voi dezbate maine care-i treaba cu pozitia implantului!
Vero26, la cine te-ai operat?
Mai am putin pana joi...
Larisa86, multumim! Doamne ajuta!
Deci chiar voi dezbate maine care-i treaba cu pozitia implantului!
Vero26, la cine te-ai operat?
felicitari vero si recuperare usoara..ai putea sa completezi profilul cu date legate de doctorul care te-a operat, dimensiunile inainte de operatie, marimea si detalii legate de implantele alese, pretul operatiei si gradul de satisfactie..si alte chestii de genul...eventual o poza before and after ar fi de foarte mare ajutor :D
asta cu voi avea tate e si la mine...si al meu face mereu misto de mine... ca vai..esti o oribila..pana nu ti le pui sa nu te vad...si apoi ma pupa si imi zice..si acum ai :)):)) ca doar nu esti barbat :)))
asta cu voi avea tate e si la mine...si al meu face mereu misto de mine... ca vai..esti o oribila..pana nu ti le pui sa nu te vad...si apoi ma pupa si imi zice..si acum ai :)):)) ca doar nu esti barbat :)))
mersi helen26 la asta lucrez acum :D incerc sa.mi fac un colaj dar vad ca nu sa afisat inca poza..oricum am uitat sa mentionez ca sunt fff multumita de rezultat si de doctor care este un mare profesor..
eu am implant submuscular, dar am tot auzit d dual plane..vad ca incep sa apara destul d multe fete operate cu dual plane..
cat despre protezele mentor da..sunt cele mai moi..ii dau dreptate alessandrei..mi a spus si stan ca mentor sunt cele.mai moi, dupa care alergan, dupa care polytech..dmi a dat si.mie la consultatie cate o proteza din fiecare model sa ma joc cu ele, sa le vad consistenta si ii spun d care vreau..am ales polytech, mi a placut k reveneau imediat la forma initiala dak le strangeam..ma gandeam k eu nu prea aveam.sani si daca atau p burta o sa se turteasca si daca revin greu la forma initiala se va vedea..acum vad k si alessandra confirma lucrul asta..probabil este sesizabila treaba asta la fetele fara glanda deloc sau care au ales o marime mult mai mare decat era potrivita corpului lor
cat despre protezele mentor da..sunt cele mai moi..ii dau dreptate alessandrei..mi a spus si stan ca mentor sunt cele.mai moi, dupa care alergan, dupa care polytech..dmi a dat si.mie la consultatie cate o proteza din fiecare model sa ma joc cu ele, sa le vad consistenta si ii spun d care vreau..am ales polytech, mi a placut k reveneau imediat la forma initiala dak le strangeam..ma gandeam k eu nu prea aveam.sani si daca atau p burta o sa se turteasca si daca revin greu la forma initiala se va vedea..acum vad k si alessandra confirma lucrul asta..probabil este sesizabila treaba asta la fetele fara glanda deloc sau care au ales o marime mult mai mare decat era potrivita corpului lor
polytech cum am.eu sunt mai tari...sus nu le.simt mai deloc, doar sub san pt ca nu am.avut destula glanda se simt putin mai tari..p mine nu ma deranjeaza absolut deloc, nu va imaginati k sunt k piatra..daca vreti ceva mai moi alegeti alergan..eu asta as alege dintre mentor si alergan..oricum alergan este model.mai nou d proteza, probabil este mai bun ca mentor..toate lucrurile evolueaza in timp..asa si protezele
oooo, vero, ce sani mariiii! sunt super...frumosi, simetrici..felicitari! la cine te ai operat? am vazut poza, completeaza te rog si restul profilului
Ai facut o alegere foarte buna zodiac...cele de la mentor sunt tari doar in cazul in care sunt anatomice ca au coeziv 3.
Acum si cei de la allergan au scos implantul acesta shaped gel care este cu un grad mare de coezivitate si revine la forma initiala imediat. Conditia e sa fie evident anatomice. eu la primele care au fost allergan nu am intampinat aceasta problema si se vede in poza cum s-au pastrat desi au fost folosite ca sa zic asa mult mai mult. De polytech nu auzisem pana la tine, dar am vazut ca sunt nemtesti si eu am mare incredere in expresia precizie nemteasca :) ei sunt buni cam in tot ce produc, deci sunt convinsa ca e un implant de calitate superioara, dar cu cele frantuzesti raman sceptica in continuare.au fost si acele cazuri ale firmei PIP chiar si de eurosilicone vazusem ceva dar nu ma ajuta memoria din pacate sa mi amintesc pt ca a trecut mult timp. Tu stai pe burda sau dormi asa? eu pana acum dormeam la celelalte, dar acum medicul mi-a interzis categoric.toata viata sa fac un obicei din a dormi pe burta...nu mai suport am ajunns insomniaca...dorm doar cateva ore pe noapte, nu ma odihnesc, ziceti-mi si mie fetele operate mai de mult...afecteaza rezultatul daca dorm asa? chiar nu mai suport si vad ca nu reusesc sa ma obisnuiesc de nicio culoare
Acum si cei de la allergan au scos implantul acesta shaped gel care este cu un grad mare de coezivitate si revine la forma initiala imediat. Conditia e sa fie evident anatomice. eu la primele care au fost allergan nu am intampinat aceasta problema si se vede in poza cum s-au pastrat desi au fost folosite ca sa zic asa mult mai mult. De polytech nu auzisem pana la tine, dar am vazut ca sunt nemtesti si eu am mare incredere in expresia precizie nemteasca :) ei sunt buni cam in tot ce produc, deci sunt convinsa ca e un implant de calitate superioara, dar cu cele frantuzesti raman sceptica in continuare.au fost si acele cazuri ale firmei PIP chiar si de eurosilicone vazusem ceva dar nu ma ajuta memoria din pacate sa mi amintesc pt ca a trecut mult timp. Tu stai pe burda sau dormi asa? eu pana acum dormeam la celelalte, dar acum medicul mi-a interzis categoric.toata viata sa fac un obicei din a dormi pe burta...nu mai suport am ajunns insomniaca...dorm doar cateva ore pe noapte, nu ma odihnesc, ziceti-mi si mie fetele operate mai de mult...afecteaza rezultatul daca dorm asa? chiar nu mai suport si vad ca nu reusesc sa ma obisnuiesc de nicio culoare
Da vero, felicitari pt rezultat, este splendid da ne si noua mai multe detalii...cine te-a operat si ce marime ai, ce implant etc suntem toate foarte curioase.
Polytech foloseste dr Stan din Bacau, nu am mai auzit ca alt dr sa le foloseasca si am inteles ca nu au aprobare in SUA.
da ms alessandra4 am completat si daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie 24 din 24 de ore:)))))))))))
Buna dimineata, sunt in drum spre Bucuresti si am vrut sa intelegeti ca motivele pt care am ales Arionul pt operatie sunt urmatoarele:gelul este putin mai tare decat la Mentor si cutele de care vorbea Alexandrea apar mai rar din aceasta cauza, plus stratul de acoperire este mai abraziv decat al Mentorului si dupa cum mi-a explicat si dr cele cu invelis mai neted stiu ca toate au risc mai mare de contractura. Stiu ca majoritatea aleg Mentor, dar asta e decizia pe care am luat-o impreuna cu doctorul
Si cat despre faptul ca daca iti pune marimi diferire daca ai asimetrie si ar costa dublu nu cred ca e chiar asa. Fiecare implant vine sigilat individual, nu impreuna si atunci dr iti poate comanda marimea potrivita. Daca vreti cautati pe youtube filmuletul pe care l am vazut aseara, este filmata operatia si se vad si implantele ambalate separat :)
Video se nuneste ' marcaje si operatia de implant mamar'
Video se nuneste ' marcaje si operatia de implant mamar'
Chiar nu stiam aliss, eu am cutia de la ale mele acasa si pare ca ar fi fost doua. Dar te cred poate m-am inselat eu... multa bafta la operatie! Aveam un feeling ca Horia Siclivan vei scrie eu m am uitat ieri pe pozele cu operatiile lui si m am indragostit de ce am
vazut.
vazut.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sensibilitate a sanilor
- 14implant silicoane
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 1glanda mamara accesorie - in interiorul sanului?
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 1implant mamar - recomandari
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 63Micsorare de sani
- 1Marire sani
- 0scurgeri de lichid alb(lapte), la 3 saptamani de la operatia cu implant mamar
- 0Dr Grecu sau E. Turcu ?
- 1Implant mamar!
- 0despre Sani
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 2Implant mamar
- 1Contractura capsulara
- 1Implant mamar
- 0Implant mamar Dr Ion Zegrea
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: