Implant silicon sani
Emma, astazi am fost la consultatia de o saptamana si doar pe asta mi-a recomandat-o..:( O sa-l sun sa ii spun ca nu o gasesc nicaieri si daca pot comanda din aceea medicala. Te anunt, Helen! Va multumesc mult de tot!:*
Ce am aflat azi, implantul acela de la Mentor asa arata si inainte de a fi pus, adica are gropita aia in mijloc (nu stiu daca ma exprim corect), l-am vazut azi, l-am pipait, deci cutele acelea le aveai Alessandra de la marimea nepotrivita a implantului, cica, ca doar orium oricare poate face cute si cam nimic nu-ti garanteaza nimeni. Innebunesc! Imi vine sa plang si sa mai iau de par :(
A spus ca foloseste tehnica sub muschi, nu dual plane in cazul meu, dar ca oricum tehnicile sunt apropiate intre ele.
La eco mamara totul a fost OK, macar analizele imi sunt bune.
Fetele, cand ati platit operatia?Inainte sau dupa?
Medicul mi-a spus ca par nehotarata, Helen, poate are dreptate.
De gheata si altele nu am mai intrebat.
A spus ca foloseste tehnica sub muschi, nu dual plane in cazul meu, dar ca oricum tehnicile sunt apropiate intre ele.
La eco mamara totul a fost OK, macar analizele imi sunt bune.
Fetele, cand ati platit operatia?Inainte sau dupa?
Medicul mi-a spus ca par nehotarata, Helen, poate are dreptate.
De gheata si altele nu am mai intrebat.
cu ce anume sa am dreptate Cristina? sau doctorul are dreptate?
operatia la domnul totir se plateste chiar inainte de a intra in sala, sau ma rog..de a face internarea...
operatia la domnul totir se plateste chiar inainte de a intra in sala, sau ma rog..de a face internarea...
cate s-au intamplat in ultimul timp...eu deja sunt acasa, greturile au disparut, l-am trimis pe prietenul meu la farmacie sa imi ia pastilele de pe reteta, in schimb ma dor sanii, simt ca o arsura in pareta de jos :( mai am si o bustiera foarte stransa si pansamente zdravene pe sub, plus o banda elastica peste sani in parea de sus. ma misc ca un robotel :)) dar cred ca astea sunt durerile normale, sper sa treaca cat mai repede, vineri m-a chemat sa schimb pansamentul. abia astept sa vad rezultatul, ca azi nu am putut decat sa trag cu ochiul putin cand mi-a schimbat pansamentul si nu pareau mari deloc, putin mai mari decat ii aveam inainte...nu i-am vazut inca din profil dar sper sa imi placa marimea si forma, sa nu regret ca nu am pus 400 :(
Medicul are dreptate, Helen, mi-a spus ca o pot amana daca nu sunt pregatita (desi nici nu stiu daca nu era psihologia inversa si aici), nepregatita as fi fost pentru ca am pus prea multe intrebari :(. Nu m-am simtit deloc bine din cauza acestui lucru :(. Azi am completat si cererea pentru operatie, in cazul meu este ingrozitoare, stiu ca asa sunt in general, nu m-a deranjat atat ca semnam pentru riscurile anesteziei de care sunt constienta, dar daca o persoana citeste toate acele muuuuuuuuuuulte pagini cum le-am citit eu isi da seama ca doctorul este exonerat de absolut orice obligatii. Stiu ca interesul medicului este sa fiu eu multumita in urma operatiei, dar eu sunt trista si deprimata acum. Am intrebat atat de multe pentru ca nu as vrea sa ajung ca si Alessandra la trei operatii, sau ca Vladescu Elena, a trebuit si ea din pacate sa treaca prin mai multe operatii, ele m-au marcat, ce li s-a intamplat lor, se poate intampla oricui, pur si simplu vroiam sa fiu inteleasa si sa mi se explice. Am avut sentimentul ca intrebarile mele erau deranjante :( Poate ca sunt mai OK pacientele care nu intreaba, dar eu nu sunt asa, eu mereu ma informez, momenan sunt sanatoasa tun, ma duc singura la operatie, as vrea sa fie mai bine, nu mai rau.
Faza cu Mentorul, mi-am raspuns singura de ce arata asa implantul din poza Alessandrei. Am vazut implantul pe masa, arata la fel ca si cel din poza, dar diferit de altele din cauza texturii, ceea ce nu ar duce neaparat la cute. Dar nu mai bine intreb.poate ca am si citit mult, dar totusi nu destul de mult..pfffffff :(
Si revenind, nu exclud ca problema si raspunsul este in/la mine.
Faza cu Mentorul, mi-am raspuns singura de ce arata asa implantul din poza Alessandrei. Am vazut implantul pe masa, arata la fel ca si cel din poza, dar diferit de altele din cauza texturii, ceea ce nu ar duce neaparat la cute. Dar nu mai bine intreb.poate ca am si citit mult, dar totusi nu destul de mult..pfffffff :(
Si revenind, nu exclud ca problema si raspunsul este in/la mine.
am pus acum o poza noua, a doua zi dupa operatie.mi se pare ca stangul e putin mai umflat, dar nici nu stateam foarte drept. cum vi se par? :)
Sunt suficient de mari, Aliss. Completeaza, te rog datele de la profil cu marimea, forma implantului, medicul care te-a operat, pretul operatiei. Sa-i stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ei.
Aliss, nu stii care era pretul daca alegeai Matrix sau Mentor? Sunt curioasa.
Cristina, iti spun eu :) Preturile la Vitalie sunt urmatoarele, cu precizarea ca dansul foloseste doar Arion si Mentor, nu si Matrix. Arion rotunde 2000 euro, Mentor rotunde 2300 euro, Arion anatomice 2300 euro, Mentor anatomice 2600 euro :) Pup!
cristina la fetele slabe implantul se pune din start sub muschi.altfel ce ar acoperi implantul? iar in legatura cu acele cute, , in partea de jos a sanului se simte oricum un pic implantul muschiul fiind sectionat..iar in parti la mine de exemplu se simte un pic in anumita pozitie..aplecata.dar in pozitie normala sanul se vede rotund si frumos.la fetele slabute din pacate e asa la toate din ce stiu eu..eu fiind ede natura slabanoaga...nu pun un kg nici moarta..nu reusesc nici cu pistolul la tampla
eu ma refer la fetele fara cu sani 0..adica deloc.cum sa spun, , , , , , , , , , , , , , , fara sani pt ca asa eram eu
eu ma refer la fetele fara cu sani 0..adica deloc.cum sa spun, , , , , , , , , , , , , , , fara sani pt ca asa eram eu
ana ai sunat sa intrebi daca poti folosi alta bustiera?
cristina imi pare rau ca esti dezamagita..
si eu pun multe intrebari, dar din fericire mi s-a rasp sincer si direct fara a parea deranjat, si sper sa se intample la fel si joi, ca sa pot merge cu inima deschisa la operatie, pt ca atunci cand sunt indoita de un lucru, clar nu iese ok...
imi doresc de f mult timp si niciodata nu am fost asa aproape de faptul implinit...
cristina imi pare rau ca esti dezamagita..
si eu pun multe intrebari, dar din fericire mi s-a rasp sincer si direct fara a parea deranjat, si sper sa se intample la fel si joi, ca sa pot merge cu inima deschisa la operatie, pt ca atunci cand sunt indoita de un lucru, clar nu iese ok...
imi doresc de f mult timp si niciodata nu am fost asa aproape de faptul implinit...
Si eu imi doresc, nu ma intelege gresit, doar ca aveam nevoie de ceva diferit. Cred ca ma pun sa dorm, dorm una si vad apoi.
Nyca, multumesc frumos pentru explicatii, mi-au fost de ajutor.
Nyca, multumesc frumos pentru explicatii, mi-au fost de ajutor.
I-am trimis e-mail, astept sa imi raspunda si va anunt :)
Cristina, e normal sa intrebi de riscuri si mai ales, sa ti se spuna absolut tot ce presupune operatia. Si eu am avut o gramada de pagini de citit si de semnat...si chiar le-am citit de 2 ori, sa fiu sigura :))
Fetelor, si eu am avut acea bustiera de la Triumph, dar luata de mine, nu la recomandarea doctorului. Apoi, cand am fost la control, o aveam pe mine. L-am intrebat daca e ok si a zis ca da, dar ca la implant el nu recomanda deloc acea bustiera, pentru ca nu sustine cum trebuie si ca nu se inchide in fata.
Bustierele de la Tex Acces sunt exact ca cele din spital si le puteti lua linistite, fara sa vi le recomande doctorii, pentru ca sunt foarte bune. Inchiderea in fata e recomandata la voi, pentru a nu va forta mainile prea mult.
Aliss, felicitari si recuperare usoara. Nu-mi par deloc mici, dar asteapta sa se aseze si vezi atunci ce si cum. Mie mi se par ok ca dimensiune.
Georgia, inainte aveai alta poza. Cea care o ai acum, e dinainte de operatie?
In poza de dinainte, imi placea rezultatul. Chiar pareau niste sani naturali si daca as fii avut sanii mei, asa cum ii ai tu acum, eram foarte fericita. Dar, pentru niste sani cu implant si lifting, mi se par cazuti. Adica...cam asta e scopul liftingului, sa ii ridice. Avand si implant mare, se vor lasa mai rau.
Am observat ca dl. Nae nu prea face lifting cu toate taieturile si mie chiar mi se par importante. Facand si taietura jos, se poate trage mai multa piele si se poate sustine glanda mai bine.
Eu cand am iesit din operatie (plus 2-3 saptamani apoi), aveam sanii orientati cumva in sus, foarte ridicati. Desi initial m-am panicat si mi se parea ca arata dubios, dl. dr. mi-a explicat ca i-a ridicat atat de sus, pentru ca apoi sa aibe loc sa se lase, fara a parea lasati. Ceea ce s-a si intamplat. A zis ca daca imediat dupa operatie arata natural, apoi vor arata din ce in ce mai rau. Asa ca prefera sa ii ridice la maxim, pentru a putea arata natural, dupa ce coboara ei si dupa ce trece ceva timp.
Am scris cam incalcit, dar sper sa intelegeti ce am vrut sa zic.
Al.C, esti sigura ca aici ai gasit cazul fetei? Nu-mi amintesc sub nicio forma. A fost o fata cu contractura, dar de rasucire nu-mi amintesc. Rasucirea se produce cand buzunarul nu e bine facut si la miscari bruste si nerespectarea regulilor impuse de medici. Deci nu va mai faceti probleme, ca nu e cazul sa vi se rasuceasca, daca alegeti un medic bun si daca aveti grija de voi.
Fetelor, si eu am avut acea bustiera de la Triumph, dar luata de mine, nu la recomandarea doctorului. Apoi, cand am fost la control, o aveam pe mine. L-am intrebat daca e ok si a zis ca da, dar ca la implant el nu recomanda deloc acea bustiera, pentru ca nu sustine cum trebuie si ca nu se inchide in fata.
Bustierele de la Tex Acces sunt exact ca cele din spital si le puteti lua linistite, fara sa vi le recomande doctorii, pentru ca sunt foarte bune. Inchiderea in fata e recomandata la voi, pentru a nu va forta mainile prea mult.
Aliss, felicitari si recuperare usoara. Nu-mi par deloc mici, dar asteapta sa se aseze si vezi atunci ce si cum. Mie mi se par ok ca dimensiune.
Georgia, inainte aveai alta poza. Cea care o ai acum, e dinainte de operatie?
In poza de dinainte, imi placea rezultatul. Chiar pareau niste sani naturali si daca as fii avut sanii mei, asa cum ii ai tu acum, eram foarte fericita. Dar, pentru niste sani cu implant si lifting, mi se par cazuti. Adica...cam asta e scopul liftingului, sa ii ridice. Avand si implant mare, se vor lasa mai rau.
Am observat ca dl. Nae nu prea face lifting cu toate taieturile si mie chiar mi se par importante. Facand si taietura jos, se poate trage mai multa piele si se poate sustine glanda mai bine.
Eu cand am iesit din operatie (plus 2-3 saptamani apoi), aveam sanii orientati cumva in sus, foarte ridicati. Desi initial m-am panicat si mi se parea ca arata dubios, dl. dr. mi-a explicat ca i-a ridicat atat de sus, pentru ca apoi sa aibe loc sa se lase, fara a parea lasati. Ceea ce s-a si intamplat. A zis ca daca imediat dupa operatie arata natural, apoi vor arata din ce in ce mai rau. Asa ca prefera sa ii ridice la maxim, pentru a putea arata natural, dupa ce coboara ei si dupa ce trece ceva timp.
Am scris cam incalcit, dar sper sa intelegeti ce am vrut sa zic.
Al.C, esti sigura ca aici ai gasit cazul fetei? Nu-mi amintesc sub nicio forma. A fost o fata cu contractura, dar de rasucire nu-mi amintesc. Rasucirea se produce cand buzunarul nu e bine facut si la miscari bruste si nerespectarea regulilor impuse de medici. Deci nu va mai faceti probleme, ca nu e cazul sa vi se rasuceasca, daca alegeti un medic bun si daca aveti grija de voi.
Fetelo, discutati voi acum cateva pagini, despre implanturile anatomice, la fetele cu sanii lasati. Nu ma pricep eu, dar mi se pare un pic ilogic. Daca sanul e cazut/lasat, un implant anatomic nu face decat sa accentueze asta, fiind mai proeminent jos. Mi se par mult mai indicate implanturile rotunde pe sani lasati.
eu asta am zis al3poz...pt sani putin lasati sau cu forma anatomica, merge implantul rotund, dar pt sani cu tenta de rotund deja, eu cred ca e recomandat anatomicul...parerea mea proprie si personala...
mie personal domnul doctor mi-a zis ca cel rotund nu m-ar avantaja, atat din cauza formei pt ca mi-ar umple prea mult sus si nu mi-ar da proiectie asa cum vreau eu...asta doar mi-a intarit deja ideea mea ca vreau anatomic..
joi o sa vad exact ce si cum..sincer nu mai am somn...visez doar sani si intrebari pe care evident le uit imediat sau imi dau seama ca stiu deja raspunsul :)):))
app ca vorbeam de semnat...eu pt angiografie am semnat inclusiv pt exonerarea medicului daca mor pe masa sau daca uita in mine ustensile sau pansamente...( desi nu era caztul)...asa ca sunt deja familiarizata cu astfel de chestii si nu ma mai sperie...dar evident ca o sa citesc si eu cu atentie inainte sa semnez...
mie personal domnul doctor mi-a zis ca cel rotund nu m-ar avantaja, atat din cauza formei pt ca mi-ar umple prea mult sus si nu mi-ar da proiectie asa cum vreau eu...asta doar mi-a intarit deja ideea mea ca vreau anatomic..
joi o sa vad exact ce si cum..sincer nu mai am somn...visez doar sani si intrebari pe care evident le uit imediat sau imi dau seama ca stiu deja raspunsul :)):))
app ca vorbeam de semnat...eu pt angiografie am semnat inclusiv pt exonerarea medicului daca mor pe masa sau daca uita in mine ustensile sau pansamente...( desi nu era caztul)...asa ca sunt deja familiarizata cu astfel de chestii si nu ma mai sperie...dar evident ca o sa citesc si eu cu atentie inainte sa semnez...
Fetelor gata bagajul...maine dimineata plec la Arad pt analize si apoi nu am decât sa astept ziua cea mare :)
Bafta tuturor fetelor care se operează pe 20 si nu numai, sa ne auzim cu rezultate frumoase
Va pup
Bafta tuturor fetelor care se operează pe 20 si nu numai, sa ne auzim cu rezultate frumoase
Va pup
bafta si tie enigel si sa auzim doar de bine...cand voi cele de pe 20 va externati..eu abia ma internez...sau cel putin asa sper...ramane de vazut joi ce si cum.:D
Cand ma intrebati daca sunt sigura ca pe acest forum am citit de tipa cu implantul rasucit, ajung sa cred ca, chiar nu aici am citit :) Dar, alt forum nu am consultat. In fine, e ok, sunt mai linistita, , la fel a spus si Dr Nae, conteaza mana chirurgului si cata grija am de sanii mei dupa operatie. Maine la prima ora, ma duc la consult din nou, mi-a zis sa ma pregatesc ca iarasi va dura o ora, va face masuratorile poze etc. Intre timp astazi am sunat de 3 ori la Dr Totit, nr de pe site, nu mi-a raspuns nimeni. Vroiam sa ma duc si la dansul la consult pentru o a doua parere. Am zis ca daca nu a raspuns asa este sa fie :) Vad, poate totusi saptamana viitoare reusesc sa merg si la dansul la un consult. Eu am teama ca nu o sa se vada sanii mei..adica, ca nu va fi mare diferenta..imi doresc sa fie fermi si draguti..offf..Imi amintesc ca Dr mi-a explica ca voi purta mai mereu bustiera si ca poate asa dupa nush cate luni bune o sa am voie cateva ore fara, la o bluza etc. Poate nu imi amintesc foarte bine, din exprimarea lui am inteles ca va fi nevoie de bustiera mai mereu, asta implica un implant, nu doar dupa operatie. Am inteles gresit?Dupa an de la operatie daca eu pur si simplu nu mai vreau sa port bustiera sau sutien nu este ok?
al3poz asteptam raspunsul tau:) Iti multumesc!
Si in prima si in a doua sunt sanii de dupa operatie, poate depinde si de unghi dar si eu cred ca trebuiau sa stea mai sus.
Repet, i-am dat medicului mana libera la taieturi, nu am insistat pe verticala, fara orizontala.
Oricum eu cred in continuare ca e un medic excelent. S-a comportat minunat si chiar e profesionist.
Parerea mea este ca acesta este gustul sau personal...sa fie mai naturali. Am avut o discutie cu el despre rinoplastii si spunea acelasi lucru...ca el nu face nasuri desenate ci pastreaza fizionomia.
Partea buna din toata povestea este ca oricum reinterveneam la cicatrici si mi-a lasat impresia ca va face in asa fel incat sa fiu multumita de rezultat.
Si in prima si in a doua sunt sanii de dupa operatie, poate depinde si de unghi dar si eu cred ca trebuiau sa stea mai sus.
Repet, i-am dat medicului mana libera la taieturi, nu am insistat pe verticala, fara orizontala.
Oricum eu cred in continuare ca e un medic excelent. S-a comportat minunat si chiar e profesionist.
Parerea mea este ca acesta este gustul sau personal...sa fie mai naturali. Am avut o discutie cu el despre rinoplastii si spunea acelasi lucru...ca el nu face nasuri desenate ci pastreaza fizionomia.
Partea buna din toata povestea este ca oricum reinterveneam la cicatrici si mi-a lasat impresia ca va face in asa fel incat sa fiu multumita de rezultat.
AI.C eu am inteles ca poate fi purtat si sutien dupa un timp nu doar bustiera si la fel ca se poate cateva ore pe zi fara nimic.
Eu am sunat azi la medlife sa intreb daca imi trebuie programare pentru ecografie ca vroiam sa ma duc maine si am zis sa nu ma duc degeaba sa am surprize asa ca am sunat si mi-au spus ca imi trebuie intr-adevar programare si ca daca vreau neaparat la doctorul care mi-a fost recomandat pot abea pe 3 martie ca pana atunci nu are liber.Nu stiu ce sa fac ca mie mi-a zis ca nu imi da sa fac analizele pana nu fac ecografia si e cam tarziu sa o fac pe 3 martie., cred ca o fi bun doctorul acesta daca are asa programari multe.
Eu am sunat azi la medlife sa intreb daca imi trebuie programare pentru ecografie ca vroiam sa ma duc maine si am zis sa nu ma duc degeaba sa am surprize asa ca am sunat si mi-au spus ca imi trebuie intr-adevar programare si ca daca vreau neaparat la doctorul care mi-a fost recomandat pot abea pe 3 martie ca pana atunci nu are liber.Nu stiu ce sa fac ca mie mi-a zis ca nu imi da sa fac analizele pana nu fac ecografia si e cam tarziu sa o fac pe 3 martie., cred ca o fi bun doctorul acesta daca are asa programari multe.
Al.C, purtarea sutienului/bustierei, este cam obligatorie oricand, indiferent daca avem sau nu implant. Asta cand e vb de sani ceva mai marisori. La cum ai tu sanii acum, poti sta fara linistita.
Dar atunci cand ai implant, greutatea sanului se mareste, evident si cum forta gravitatiei nu poate fii pacalita...cam trebuie sustinuti mereu. Evident ca poti sta si fara sustinere, dar risti sa se lase mai devreme.
Ai vazut cum aveam eu sanii inainte. Asta pentru ca in "tinerete", nu purtam sutien. Pentru ca na...asa ni se zicea cand eram mici, ca sutienul "strica" sanii. Nu stiu de unde era gandirea aia...mai ales ca majoritatea femeilor, au sanii lasati. Sa ii aibe asa ca or fii purtat sutien in tinerete? Ma indoiesc...
Deci orice fata cu sani marisori, TREBUIE sa ii sustina, macar 70-80% din timp, pentru a avea sani frumosi, mult timp.
Dar atunci cand ai implant, greutatea sanului se mareste, evident si cum forta gravitatiei nu poate fii pacalita...cam trebuie sustinuti mereu. Evident ca poti sta si fara sustinere, dar risti sa se lase mai devreme.
Ai vazut cum aveam eu sanii inainte. Asta pentru ca in "tinerete", nu purtam sutien. Pentru ca na...asa ni se zicea cand eram mici, ca sutienul "strica" sanii. Nu stiu de unde era gandirea aia...mai ales ca majoritatea femeilor, au sanii lasati. Sa ii aibe asa ca or fii purtat sutien in tinerete? Ma indoiesc...
Deci orice fata cu sani marisori, TREBUIE sa ii sustina, macar 70-80% din timp, pentru a avea sani frumosi, mult timp.
Georgia, dar nu vad nicio cicatrice in poza de acum. Nu ai si in jurul areolei?
Toate fetele cu lifting la dansul, spun ca li s-a zis ca poate intervenii dupa 6 luni, pentru a mai ridica un pic sanii. Nu inteleg...de ce sa se reintervina, cand o poate face din prima?
Rezultatele dansului in materie de implant, sunt printre preferatele mele, dar la lifting...nu ii ridica. Ok, eu inteleg...vrea cat mai natural. Dar daca si noi am vrea natural, de ce am mai da atatia bani? Daca vrei, imi poti trimite adresa ta de mail, sa vezi cum arata sanii mei, la un an si jumatate si eu nici nu am implant (care in conceptia mea, ajuta mult la ridicare).
Nu ma intelege gresit. Sanii tai NU sunt urati chiar deloc, dar nu s-ar zice ca ai si lifting. Poti pune o poza de pana in operatie? Eventual un colaj? Il poti face aici: www.fotor.com
Toate fetele cu lifting la dansul, spun ca li s-a zis ca poate intervenii dupa 6 luni, pentru a mai ridica un pic sanii. Nu inteleg...de ce sa se reintervina, cand o poate face din prima?
Rezultatele dansului in materie de implant, sunt printre preferatele mele, dar la lifting...nu ii ridica. Ok, eu inteleg...vrea cat mai natural. Dar daca si noi am vrea natural, de ce am mai da atatia bani? Daca vrei, imi poti trimite adresa ta de mail, sa vezi cum arata sanii mei, la un an si jumatate si eu nici nu am implant (care in conceptia mea, ajuta mult la ridicare).
Nu ma intelege gresit. Sanii tai NU sunt urati chiar deloc, dar nu s-ar zice ca ai si lifting. Poti pune o poza de pana in operatie? Eventual un colaj? Il poti face aici: www.fotor.com
volatile la care medlife ai sunat? vezi ca preturile difera chiar si intre locatiile lor :D
la unirii e 190 iar la grivita e 90ron
la unirii e 190 iar la grivita e 90ron
helen la grivita am sunat, de pret nici nu am mai intrebat cand am auzit data asta de 3 martie, nici nu am mai facut programarea
al3poz am inteles. Sa stii, ca asa se spunea inainte. Imi amintesc cand era mai micuta, gen ca sutienul strica si toate mamicile incercau sa le cumpere fetelor sutien cat mai tarziu. Desi, cred ca era vb, despre faptul ca mamele refuza sa accepte maturitatea copiilor. In cazul meu, chiar nu avea ce sa se lase daca nu purtam. Eu purtam sutien pentru a ascunde faptul ca nu am sani.Dupa vindecarea cicatricilor voi putea purta sutien cu sarma? Dupa cat timp ma pot apuca de sport?Am sa-l intreb maine pe domnul Dr, sper sa nu uit. Eu vreau sa ma operez in Martie dupa 15, prietenul meu e in cantonament si dupa 15 vine acasa, vrea sa fie langa mine. Sunt din Baia Mare si in rest mai stie o colega de operatia asta si parintii, la colegii de serviciu nu vreau sa le spun.Prefer sa fiu scutita de rautati si discutii inutile. Totul depinde si de ciclu...
al3poz cred ca difera unghiul...lumina...acum am pus o foto din profil...unde nu mai par nici asa lasati si nici mari.Sunt foarte confuza in legatura cu ce ar trebui sa ii cer exact data viitoare. Dansul spune ca si daca ridicam prea mult areola exista riscul sa se ovalizeze.
Am si taietura in jurul areolei, verticala si la stangul o virgula de 1 cm. Sanul stang a fost mai mare si mai jos. Dupa operatie si la mine stateau nefiresc de tepeni si erau foarte sus dar au coborat rapid.intr-o luna.
Imi pare rau ca am poze de dinainte intr-un alt laptop, dar nu erau un caz extrem. Cred ca semanau cu ai tai putin...poate un pic mai sus.
Imi pare rau ca am poze de dinainte intr-un alt laptop, dar nu erau un caz extrem. Cred ca semanau cu ai tai putin...poate un pic mai sus.
Da, uite, in poza asta se vad mai ridicati. Cred ca esti si tu ca mine, cu sani nefotogenici :)) Am vazut pana acum 3 poze si toate erau diferit. Eu de aia nu prea-mi schimb pozele, pentru ca nu sunt fotogenici deloc. Credeam ca doar la fata ies aiurea, dar de cand cu operatia, am descoperit ca si in rest :))
Oricum, sanii mari/medii (cu atat mai mult cu cat au si un lifting), niciodata nu vor fii la fel de perfecti ca cei mici cu implant. Intr-un san mic si ferm, se introduce si se aseaza usor implantul. Pe cand la cei marisori, e ceva munca sa il asezi acolo, ma gandesc...sa il modelezi. Poate ma insel, dar eu asa am observat din toate cazurile de aici.
Oricum, sanii mari/medii (cu atat mai mult cu cat au si un lifting), niciodata nu vor fii la fel de perfecti ca cei mici cu implant. Intr-un san mic si ferm, se introduce si se aseaza usor implantul. Pe cand la cei marisori, e ceva munca sa il asezi acolo, ma gandesc...sa il modelezi. Poate ma insel, dar eu asa am observat din toate cazurile de aici.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dezvoltarea sanilor
- 6novynette-sani
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 27implant silicon sani
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 0Biopsie - Cancer de san
- 13cancer la san
- 3probleme la san de cate zile
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen
- 0sini prea mari
- 1ruptura implant mamar
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 4lifting mamar va rog sa-mi recomandati un doctor bun
- 0Schimbare implanturi silicon si vaginoplastie
- 0Ridicarea sanilor "cazuti" - Intrebari si Raspunsuri
- 0Am nevoie de pareri si ajutor
- 0Cu ce va acoperiti sfarcurile(exclus sutienul)
- 4Recomandare Dr. - implanturi mamare prin axila
- 0Implant mamar salin
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: