Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 131415 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
14-10-2009, ora 15:07
rebellatbk
Nu este medic/terapeut
rebellatbk
Rhia putem sa vb pe mess daca vrei, -* te pup si iti doresc numai bine

(*modificat de administrator)
0
14-10-2009, ora 18:03
kyky2000
Nu este medic/terapeut
kyky2000
Pentru aura27.si eu tot la Bratu m-am operat, f bine ca-ti pui 375, atat trebuia sa-mi pun si eu, dar am ramas la 350 si acum imi pare rau:((
Iti tin pumnii, profesorul Bratu e super ok, si personalul clinicii la fel. Eu am fost f multumita cum s-au comportat cu mine. Mult succes si curaj!!!! pup:)
0
14-10-2009, ora 22:55
Püppi
Nu este medic/terapeut
Püppi
Buna fetelor
Am citit citeva comentarii facute de voi si am vazut de fapt ca se mentioneaza tot timpul putine sau aceleasi nume de medici care fac operatie de marire de sini.
Este tragic sa vad o singura data numele medicului exceptional care m-a operat in Iunie. Datorita profesionalitati competenzei si experientei dobindite in strainatate(Brazilia Dubai Germania), am ales acest drum lung din Germania sa vin la Sibiu sa ma operez si este vorba de Dr.HORIA SICLOVAN.
Si-a facut un nume foarte bun peste hotare iar voi il aveti acasa.Am asteptat mult, poate prea mult pina am luat decizia sa fac operatiia, insa in Germania nu am gasit Medicul care sa-mi inspire ingrederea si sa aiba aceste rezultate pe care le are Dr.Siclovan.
Sinii sint senzationalii.
0
15-10-2009, ora 17:53
olguta_m
Nu este medic/terapeut
olguta_m
Asa este Adriana. Medicii de aici sunt f. buni, si poate ca nu au renumele pe care l-ar merita. Si eu sunt atat de incantata de operatie, incat deja cochetez cu ideea de a-mi opera si nasul. Ai mei spun ca am luat-o razna de tot. Asa o fi!? Sa fi sanatoasa si sa te bucuri din plin de noile tale achizitii.

Rhia, cred ca avem acelasi model de implante. Sa stii ca si mie mi se pareau mici dupa operatie, dar este doar o parere. Pe masura ce se aseaza, o sa vezi ca de fapt nu sunt mici deloc. Eu am 1.70, si mi se par foarte potriviti pentru corpul meu. Iti doresc recuperare cat mai usoara.
0
15-10-2009, ora 20:08
deea87
Nu este medic/terapeut
deea87
Cata dreptate ai rhia in tot ceea ce spui... Eu m-am operat pe 10 septembrie, totul a decurs cu bine, sunt foarte multumita de rezultat, desi regret enorm faptul ca nu mi-am putut pune o marime mai mare. Doctorul mi-a recomandat marimea 225cc si m-am lasat pe mana lui(am implante mentor, anatomice) am 1.63 si 48 kg. Daca imi puneam o marime mai mare exista posibilitatea ca siliconul sa se simta lateral si sa nu arate foarte estetic, asa ca nu am vrut sa risc. Poate in viitor, cine stie o sa incerc si eu o marime mai mare:P deocamdata ma bucur de "noii sani"
0
15-10-2009, ora 22:03
rebellatbk
Nu este medic/terapeut
rebellatbk
Buna deea87. Spune-mi te rog la cine ti-ai facut operatia, cat te-a costat, cum ai fost tratata, cum te-ai simtit dupa anestezie, te-a durut rau dupa operatie?te pup si iti doresc numai bine.
0
15-10-2009, ora 22:55
georgi_27
Nu este medic/terapeut
georgi_27
pt. cina sa opera deja, as vrea sa vad cum au iesit sani asta daca nu va deranjeaza, sper din tot sufletul ca ma puteti ajuta, a si inca ceva aici in italia a iesit ceva mai nou implant cu celule stamine, e tipul de interventie 2 in 1, adica iti ia grasime din unele parti ale corpului si iti introduce in san, dar dupa cum v-am spus costa fff mult
adica intre 7000 -10000E, intradevar se merita dar pt cine are banii suficienti si cine vrea sa dea atata banet
0
16-10-2009, ora 18:27
deea87
Nu este medic/terapeut
deea87
Operatia mi-am facut-o la dr Horia Siclovan, m-a costat 2700 euro, nu mi-a fost frica deloc in ziua operatiei cum ma asteptam ci din contra, am fost tratata foarte frumos atat de personal cat si de medic. Dupa anestezie eram foarte somnoroasa si din pacate eu am vomitat aproape toata noaptea. In prima zi nu am avut dureri foarte mari doar un usor discomfort. Urmatoarele 3 zile au fost mai dificile mai ales noaptea. Nu pot sa zic ca nu am avut dureri pt ca as minti dar sunt dureri suportabile, mai mult ai senzatia unor dureri, musculare si arsuri in jurul sanilor. Pe mine m-a omorat dormitul pe spate timp de 2 saptamani pt ca eu pot dormi numai pe burta. Acum nu mai am nici o treaba
0
16-10-2009, ora 19:50
alexa.m
Nu este medic/terapeut
alexa.m
pt rebellatbk:ce ciudat.eu am fost la consultatie la adina alberts in august si mi-a zis ca operatia costa 3000euro indiferent de protezele alese.ca dr mi s-a parut foarte profi si desteapta, dar ca om...nu a fost tocmai pe placul meu, fiindca mi-a transmis o stare de neliniste...
dr ionescu lucreaza impreuna cu cei de la bios diagnostic, laboratorul unde mi-am facut analizelele, care au fost trimise pe mail si mie si dl dr, si cu cei de la centrul medical unirea din strada clucerului, unde a avut loc interventia.absolut toata lumea s-a purtat foarte frumos, in ziua operatiei totul este cu si despre tine, la fel si la consultatiile post operator.toata lumea este printre cei mai buni in domeniu asa ca esti pe maini bune.eu am avut ceva rezerve apropo de anestezie dar in zadar.asa cum am spus pt mine a fost un somnic foarte odihnitor.mi-a fost putin rau la cateva ore dupa operatie cand am insistat sa ma ridic la oglinda sa-mi vad noile dimensiuni si sa dau si cateva ture prin salon pt ca amortisem in pat.era sa ma intind putin pe jos:P numai ca asistenta care era in permanenta cu mine a fost langa mine si m-a prins.clinica este foarte curata si confortabila, iar pranzul iti este adus de la un bistro respectabil din dorobanti:D asta daca mai existau nelamuriri in legatura cu serviciile oferite:P daca mai ai intrebari iti rsp cu prima ocazie, scuze pt intarziere de data asta
0
17-10-2009, ora 13:47
rebellatbk
Nu este medic/terapeut
rebellatbk
pt alexa.m
Ai zis ca te-a costat 4000 euro la dr Radu Ionescu, mie mi-a cerut 3800 euro. Au meritat acesti bani? Si eu ma gandisem la dr Adina Alberts dar nu stiu ce sa fac. De ce iti transmite o stare de neliniste? Inca ceva daca stii, Dr Ionescu mi-a zis ca ma poate opera si fara sa renunt la anticonceptionale, in schimb la ceilalti dr mi-au zis ca trb sa renunt cu 2 sapt. Tu ce parere ai?Sta in permanenta cineva cu tine, ti se dau calmante, poti sa ridici bratele dupa operatie, pe tine te-a durut rau?Ai zis ca te-ai trezit in camera cu gheata pe tine dar de ce cu gheata?Te pup si iti multumesc ca mi-ai raspuns
0
17-10-2009, ora 15:00
rebellatbk
Nu este medic/terapeut
rebellatbk
Am uitat sa te intreb alexa.m cum ti se par cicatricele, incizia este sub san?Ti s-a pus drene?
0
17-10-2009, ora 15:47
olguta_m
Nu este medic/terapeut
olguta_m
Buna rebellatbk. Eu nu iau anticonceptionale, dar am auzit ca trebuie intrerupte inainte de orice interventie chirurgicala, pentru ca exista riscul unor complicatii grave. Ai aici un citat dintr-un articol pe care l-am gasit pe net, , In ceea ce priveste problema realizarii la femeile care iau anticonceptionale orale a unor interventii chirurgicale programate, este bine ca administrarea lor sa fie oprita cu cel putin o luna inainte de operatie pentru a micsora riscul aparitiei tromboflebitei postoperatorii" Eu cred ca daca toti ceilalti dr ti-au spus ca trebuie sa le intrerupi, ar fi bine sa studiezi mai serios aceasta problema. Nu cred ca merita sa-ti aumi niste riscuri inutile. Multa bafta.
0
18-10-2009, ora 21:49
rebellatbk
Nu este medic/terapeut
rebellatbk
pt alexa.m
Te rog poti sa-mi dai id-ul tau, asa putem vb mai multe? Te pup
0
19-10-2009, ora 23:10
nonna80
Nu este medic/terapeut
nonna80
Buna fetelor, va citesc de ceva timp, am si eu cateva intrebari: cate zile a ti stat in spital? sutura a avut fire resorbabile sau trebuiau scoase?
pt. monique: ce marime ai la implanturi?
0
20-10-2009, ora 08:39
ELE1
Nu este medic/terapeut
ELE1
buna fetelor.Cine ar putea sa ami zica si mie daca sa operat cineva la dr bratu de la timisoara si cat va costat cu totul.Va rog frumos
0
20-10-2009, ora 23:19
nonna80
Nu este medic/terapeut
nonna80
pt. ELE
Am o prietena care si-a pus implanturi la dr.Bratu arata foarte bine, a platit interventia cu toate cheltuielile 4000euro
0
20-10-2009, ora 23:37
elenaiulyan21
Nu este medic/terapeut
elenaiulyan21
buna fetelor eu am mai dat msg dar nu preat ati raspuns. vreau si eu un doctor bun din bucuresti. si cam cat ma costa operatia... nu vreau sa fie nici scump. ast cu propuneri si care e din buc sa bage id-ul meu in lista angeliqxx si sa vb acolo mai bn. daca vrei poti da add si pe elenaiulyan21 dar nu prea stau. de aceea fetele care sunt din buc si siau fct operatie ast un msg de la voi pup
0
21-10-2009, ora 21:14
rebellatbk
Nu este medic/terapeut
rebellatbk
PT alexa.m
Te rog mult sa-mi lasi id-ul tau de mess sa vorbim, am sa ti-l las pe al meu "beky_ella_fb"
te rog sa ma contactezi
0
21-10-2009, ora 21:41
bunny007
Nu este medic/terapeut
bunny007
k
0
21-10-2009, ora 21:43
bunny007
Nu este medic/terapeut
bunny007
Buna ziua fetelor, imi puteti spune dc ati facut vreo marire de sani la Dr Isac Cristina? Ce parere aveti de operatie, si in jur de ce pret se invarte operatia?

Multumesc mult!
0
22-10-2009, ora 21:52
rebellatbk
Nu este medic/terapeut
rebellatbk
Buna fetelor! M-am programat marti la dr Radu Ionescu vroiam mai intai la Adina Alberts dar se poate pe 13 noiembrie, sper sa fie super de treaba doctorul.VA PUP
0
23-10-2009, ora 10:35
ELE1
Nu este medic/terapeut
ELE1
buna fetele Asi dori sa ami spuneti si mie daca sa operat cineva la dr adina alberts si cat a ajuns cu tot cu bustiera si cat a dat pe analize?Si daca se face analizele la clinica sau an alta parte
0
23-10-2009, ora 11:31
rebellatbk
Nu este medic/terapeut
rebellatbk
Buna ELE1 Nu m-am operat la dr Adina Alberts dar m-am intersat printr-un mail catre dansa, analizele costa 380 lei iar bustiera 60 euro.
0
23-10-2009, ora 18:43
ELE1
Nu este medic/terapeut
ELE1
mersi [ptr raspuns rebellatbk dar stiam de bustiera si analize
mersi oricum
0
23-10-2009, ora 19:33
alexa.m
Nu este medic/terapeut
alexa.m
pt rebellatbk:imi pare rau ca nu ti-am rsp dar am probleme cu laptop-ul si cu internetul.
0
27-10-2009, ora 11:18
rebellatbk
Nu este medic/terapeut
rebellatbk
Buna fetelor. Am fost la consulatie la dr Adina Alberts, vb f placut dar nu te tine mult in cabinet, nu iti da asa multe detalii, mi-a spus ca o sa mai vb cand am sa vin cu analizele, as incerca si la dr Radu Ionescu, voi ce parere aveti?
0
27-10-2009, ora 15:19
georgi_27
Nu este medic/terapeut
georgi_27
buna, fetele, la naiba dar ce analize trebuie sa faci prima si unde?rhia ajutorrr
0
27-10-2009, ora 23:45
oana80es
Nu este medic/terapeut
oana80es
Buna fetelor. Cine a mai facut opreatie cu pensa monopolara ELLMAN si cit vacostat.Eu m-am programat pe 4 decembrie la doctorul DOBOS de la clinica HIPERION din Galati.
0
28-10-2009, ora 10:24
ELE1
Nu este medic/terapeut
ELE1
oana80es si eu sunt din gal;ati si a, m o prietena operata la hiperion cu pensa.Am anteles ca costa cu implante mentor 3000euro cu metrix 3500euro si eurosilicoane rotunde 2700euro.Analizele costa vreo 3 mil 500.Si am anteles ca dupa operatie a doua zi chiar poti iesi sa te plimbi
0
28-10-2009, ora 20:36
rhia
Nu este medic/terapeut
rhia
:)) tre sa faci analize la sange si o ecografie la sani.rezultatele le primesti in max 3 zile.asta e tot.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 131415 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •