Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 141142143 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
31-07-2010, ora 12:45
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
myx eu am avut 94 cm dupa operatie, 89 cand s-au desumflat de tot, si 90-91 cand au luat forma..relativ finala:))

oo capri, another new pic, super sutienul..de la costumul de baie nu? pai nu ma mai joc, pun si eu una cu totul :))
0
31-07-2010, ora 12:47
myx
Nu este medic/terapeut
myx
fallen merci atunci astept forma finala poate revin si la mine 2 cm :))
0
31-07-2010, ora 12:47
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Capri, eu am 1.67 m, 62kg, 80 sub sani iar detaliile despre implant sunt: Mentor 380 cc, anatomic, high profile, L=11, 5; H=12 si proiectie 5, 8.
0
31-07-2010, ora 14:28
redlips
Nu este medic/terapeut
redlips
Fetelor, am niste probleme si sincera sa fiu nu imi mai arde de nimic, nici macar de operatie.Am fost la grecu ieri si mi s-a parut ok.Desi nu vreau sa imi fac un lifting propriu zis sa fiu plina de cicatrici, l-am lasat sa imi vb si despre aceasat procedura, Apoi i-am spus ca nu refuz sa fac liftingul si ca vreau o ridicare a sanilor doar prin implant.A avut in mare aceasi opinie cu stan si ionescu cu unele diferente de tehnica chirurgicala.Mi-a explicat ca si ceilalti doi ca sanul se va lasa din nou sub greutatea implantului si in plus nu voi avea forma perfecta pe care mi-o doresc eu doar prin ridicarea cu implant.Eu optand pt ridicare doar prin implant aspus ca imi va pune matrix(acesta fiind genul de implant pe care l-am ales eu) anatomic, 410-echivalent cu 350 cc, medium profile, subglandular.L-am intrebat daca voi fi multumita de rezultat si a spus ca nu imi garateaza nimic, alte fete cu aceasi problema ca a mea au fost foarte multumite pt ca aratau mai bine ca inainte dar la cum ma vede el pe mine nu crede ca voi fi multumita...Mi-a mai zis acelasi lucru ca si ceilalti doctori ca sunt foarte slaba, sa pun mana sa ma ingras, in felul acesta sanii vor fii plini si vor arata mult mai bine si sa uit de operatie.Acesta a fost sfatul personal, prietenesc, celalalt sfatul medicalIn rest, clinica mi s-a parut modesta, el este un tip comunicativ, chiar ne-am imprietenit, am sta cu el 3 ore jumate, a fost foarte dragut, nici macar nu a vrut sa imi ia banii pe consulatie.Cam asyta s-a intamplat.Situatia nu e prea roz in cazul meu si mi-e foarte frica de rezultat.Ceea ce imi da curaj este cazul lui myx care arata foarte bine.Nici nu stiu ce sa fac.
0
31-07-2010, ora 14:59
myx
Nu este medic/terapeut
myx
red du-te si la totir sflatul meu macar pt consultatie, vezi ce zice, sanii mei arata super si o sa-ti arat o poza cu ei profil, sunt fff lasati erau lipiti de coaste. Si ma simt minunat cand ma uit in oglinda si nu vad taieturi... Bafta multa iti doresc.
0
31-07-2010, ora 15:06
myx
Nu este medic/terapeut
myx
erau f lasati sorry;)
0
31-07-2010, ora 15:12
redlips
Nu este medic/terapeut
redlips
MYX, ti-am spus de ce am o retinere dar cred ca am sa ma duc.Eu la un san am o pseodoptoza, adica cea, ai fina forma de lasara si la celalat ptoza de gradul 1, deci nu e atat de tragic.Toti sustin liftingul.nu inteleg de ce.M a apuca nervii.
0
31-07-2010, ora 15:16
myx
Nu este medic/terapeut
myx
red si eu am patit la fel, doctorul parasca mi-a spus ca nu-mi iese fara lifting si ca doar asa imi face. Si uite ca am mers mai departe si sunt ff multumita plus e submuscular, rezista mai bine, iar eu fac sport o sa am grija sa ma mentin sa nu se lase, fara variatii in greutate, e tc.
0
31-07-2010, ora 15:20
redlips
Nu este medic/terapeut
redlips
Myx, ti-am lasat PM.Myx, toti doctorii la care am fost sunt profesionisti, sunt convinsa ca au dreptate, se vor lasa din nou dar pe mine ma deranjeaza ca nu inteleg pacienta, ca nu vrea sa fie taiata in nu stiu cate locuri.Asta ma deranjeaza pe mine.imi vine sa renunt la idee, pe cuvant!
0
31-07-2010, ora 15:35
redlips
Nu este medic/terapeut
redlips
Ms mult, MYX.apreciez foarte mult.m-ar ajuta enorm.
0
31-07-2010, ora 15:39
redlips
Nu este medic/terapeut
redlips
Da, myx, ms pt poza.Ai mei nu sunt atat de lasati, unul e ffff putin lasat, celalat arata mai rau.Daca la tine s-a putut, la mine e si mai simplu.Esti tare draguta Myx si ai niste sani foarte faini, norocoaso!
0
31-07-2010, ora 15:41
myx
Nu este medic/terapeut
myx
red, da si eu eram ingrozita inainte de operatie, imi era frica, nu stiam ce alegere sa fac sa iasa bine;P..
eU AVEAM SI SANUL DREPT MAI COBORAT cu jumatate de cm si mi-a facut un mic sant dar nu se vede si oricum mi-a spus ca in 3 luni nu se mai vede deloc dar macar au iesit sanii egali.
0
31-07-2010, ora 15:43
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
myx - eu acum realizez de unde ai plecat, rezultatul deocamdata e super!!! si daca e si total submuscular...o sa fie si delunga durata. felicitari!
redlips - si eu as mai incerca la un alt doctor, eventual dr Totir, if i were you. Daca nu vrei multe cicatrici, poti face un compromis cu ridicarea prin implant, si daca Doamne fereste va fi nevoie de mastopexie, o faci mai tarziu.e doar parerea mea. Dar nu subglandular. Eventual urmareste evolutia lui myx :D mai asteapta putin. Eu m-am gandit 4 ani aproape..pana m-am hotarat sa ma operez..am plecat si eu dezamagita de la prima consultatie in 2006.
0
31-07-2010, ora 15:46
redlips
Nu este medic/terapeut
redlips
Da, mai bine de atat nu avea ce sa iti faca, sincer.Arata foarte bine.Ai grija sa nu ti se lase din nou, mai ales acum cand implanturile sunt grele si forta gravitationala nu iarta.Te pup, Myx.Ies in oras putin, revin mai pe seara.
0
31-07-2010, ora 15:49
myx
Nu este medic/terapeut
myx
fallen merci...evolutia e buna acum la 3 sapt asa arata, sa vezi cum aratau la inceput...groaznic. eu mai am de purtat inca 3 sapt bustiera si apoi 3 luni sutien, probabil dupa va fi forma finala.Ii si masez cum mi-a aratat medicul, am inregistrarea pe telefon;) asa sa ajut implantul sa se aseze cum trebuie.
0
31-07-2010, ora 15:53
redlips
Nu este medic/terapeut
redlips
Fallen, o sa merg la lascar dar astept sa intoarca din concediu.Daca empatizam ma operez la el daca nu gasesc altul.Si da, o sa merg si la totir, poate si la voicu pt ca observ ca a facut treaba frumoasa cu multe fete.Si exact cum ai spus tu, liftingul il pot face mai tarziu, vestea buna fiind ca daca am implanturi se poate face liftingul ulterior fara a fi necesar a se umbla la implanturi.O sa vad ce sa fac.Nici nu mai vreau sa astept prea mult, la inceputul lui septembrie vreau sa ma oprez, imi pierd curajul daca nu ma hotarasc si sa gasesc medicul potrivit.
0
31-07-2010, ora 16:43
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
redlips, s-ar putea ca si ceilalti medici la cere vei merge sa-ti recomande la fel:implant +lifting, dar asta nu te impiedica sa mergi pe ideea ta si sa-ti faci numai implant acum, iar liftingul sa-l faci peste 3-4 ani, daca vei considera ca este necesar.Cam aceslasi lucru inteleg ca ti l-a sugerat si dr Grecu.
Eu cred ca ar trebui sa-ti faci curaj daca iti doresti cu adevarat acest implant si in functie de punctul tau de plecare (materialul clientului) sa-ti fixezi obiective cit se poate de realiste.pt ca daca exista din start niste probleme si niste imperfectiuni, nici un medic din lume, oricit de profesionist si perfectionist ar fi, nu-ti va putea satisface in totalitate asteptarile.Sunt forte curioasa deja, de opiniile celorlalti medici la care vei merge.Cit despre pozitionarea lor subglandular sau submuscular...acest lucru ar trebui sa fie strict alegerea medicului care stie mai bine decit noi pacientele, cum, ce, si de ce, in functie de particularitatile fizice ale fiecareia...:)
Iti urez mult succes, curaj si hotarire in alegerea ta!
ps.poate incerci sa postezi o poza cu sanii tai acum cit sunt "before":)
0
31-07-2010, ora 18:44
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Fetelor, dar ce vorbarete ati fost cat am lipsit eu!Acum, cand sunt si eu iar e liniste..
Fallen, vroiam sa scriu ca ai niste sani(nu sa sani!HA!HA!HA!) superbi, dar cred ca ai inteles chiar daca am gresit!Cred ca eu sunt campioana la greseli de tastare!
0
31-07-2010, ora 18:50
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
Joy merci frumos! Si ai tai sunt f frumi, imi place decolteul tau si sutienul looooooz
0
31-07-2010, ora 18:53
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
..iar mie mi-a placut tare mult sutienul tau!Si costumul de baie!Ce sa mai zicem de silueta frumoasa pe care si tu (ca si multe alte fete de aici) o ai!Mamaaaa ce va invidiez!
Tu de unde iti cumperi sutiene deosebite?Eu le-am terorizat deja pe fete cu intrebarea asta!Hi!HI!Hi!
0
31-07-2010, ora 18:58
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Falleeeen, poza noua, sutien nou!M-am imbolnavit de-a binelea!
0
31-07-2010, ora 19:01
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
sunt o pofticioasa si cu greu rezist tentatiilor:P am fost cea mai durdulie din familie si dupa ce am ajuns la greutatea dorita am incercat sa ma mentin.
eu am cumparat intamplator, cand mi-a sarit ceva in ochi. online inca nu am comandat.
0
31-07-2010, ora 19:01
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
haha cred ca e printre primele sutiene cumparate dupa operatie, dar nu e nou, are cateva lunite:P Din Cora :)
0
31-07-2010, ora 19:03
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Pofticioasa sunt si eu, doar ca eu dupa ce am ajuns la greutatea dorita NU M_AM MENTINUT!!!Si as avea acum de dat jos vreo 3-4 kg, dar...taaaare greu!
0
31-07-2010, ora 19:06
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Eu am tot "rasfoit " pe net si am vazut seturi sau numai sutiene superbe in diferite magazine on line!Darrr...nu mi-am facut curaj sa comand!Daca o sa fac totusi comanda de vreundeva in cele din urma, si daca voi fi multumita...o sa va spun!Pana una alta insa am ramas la capitolul admirat si sincer, chiar nu ma pot hotari ce sa aleg!Le-as vrea pe toate!HI!HI!HI!
0
31-07-2010, ora 19:55
rubya
Nu este medic/terapeut
rubya
pentru katte am 152 47 kg deci sunt micuta de statura felicitari georgeta sper ca te simti ok eu nu am purtat bustiera doar banda poza e facuta la 3 saptamani de la operatie recuperare usoara
0
31-07-2010, ora 20:01
rubya
Nu este medic/terapeut
rubya
otylya2010mersi pentru incurajari
fallenstar promit ca o sa postez si poze afterbefore
joy41 mersi si sanii tai arata superb va pup pe toate
0
31-07-2010, ora 20:02
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Fallen, scuze, a trebuit sa fug si n-am mai apucat sa rasp. Da, poza este in costum de baie, pt ca tocmai ce mi-am cumparat unul... :)))) si eram f fericita. Acum am facut mofturi la sutien ca are prea mult burete :)))) iar pana acum cautam cu cat mai mult.
Redlips, ma bucur ca ti-a placut consultatia. Ma gandesc ca daca 3 medici iti recomanda lifting, inseamna ca ei considera ca rezultatul este mai frumos si mai rezistent de-a lungul anilor. Daca tu alegi doar implant, este pe riscul tau. Eu cred ca dr Grecu a fost foarte sincer cu tine vis a vis de asteptarile tale. Sunt convinsa ca el ar face tot ce poate sa iasa bine, dar pe mai departe... daca nu o sa-ti placa o sa spui ca ti-a gresit Grecu operatia (sau cine te opereaza), sau daca se lasa in cativa ani. Daca lascar sau totir iti spun ca nu ai nevoie de lifting, inseamna ca ei sunt mai buni profesionisti? Intreb si eu..
0
31-07-2010, ora 20:14
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Capri, pai sa porti sanatoasa costumul de baie!Este foarte frumos si iti sta minunat!Dar..pe un asemenea corp ce nu ar sta bine???
0
31-07-2010, ora 20:15
redlips
Nu este medic/terapeut
redlips
Capri, nu e vorba ca sunt mai buni profesionisti, , ii respect pe toti in aceasi masura dra vreau un doctor care sa accepte provocarea de a scoate un san frumos fara nu stiu cate taieturi, atata tot.E mai multa munca, stiu ca exista riscul de a se lasa sanul din nou, stiu toate astea.Nu am sustinut niciodata ca vreau un san perfect, nu sunt absurda.Singurul lucru care m-a surprins la grecu este ca a optat sa puna implanturile subglandular.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 141142143 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •