Implant silicon sani
Tocmai asta e...ca niciunul dintre cei doi medici la care am fost nu mi-a dat impresia ca ar iesi nu perfecti, aproape de normali.Doamna Brezeanu mi-a zis sa nu am asteptari prea mari.Domnul Voicu nu mi-a zis decat ca o sa fie mai bine decat sunt acum.Tocmai din acest motiv sunt foarte dezamagita si cred ca o sa mai fac multe vizite de acum incolo :(...
Ionela, ti-am trimis un mesaj.
Eu insist sa mergi la dl. Antohi, pentru ca e foarte bun in ce face si mai ales in reconstructie. E 250 lei consultatia, dar cred ca merita toti banii.
Danidani, de care iti vorbeam, nu avea asimetria atat de mare ca a ta, dar avea si ea destul de rau. Un san da, unul ba...ceva de genul. Si acum sunt exact la fel.
Fa ecografia, sa stii exact ce si cum si fii foarte atenta ce alegi. Asa cum ti-am scris si in mesaj, nu te lasa pacalita de "reintervenim in 6 luni, daca e cazul", pentru ca de cele mai multe ori, e cazul si e pacat...Nu vad rostul a doua interventii ce implica chin, anestezie, perioada de recuperare... Merg pe principiul ca o data si bine, e tot ce ne trebuie.
Eu insist sa mergi la dl. Antohi, pentru ca e foarte bun in ce face si mai ales in reconstructie. E 250 lei consultatia, dar cred ca merita toti banii.
Danidani, de care iti vorbeam, nu avea asimetria atat de mare ca a ta, dar avea si ea destul de rau. Un san da, unul ba...ceva de genul. Si acum sunt exact la fel.
Fa ecografia, sa stii exact ce si cum si fii foarte atenta ce alegi. Asa cum ti-am scris si in mesaj, nu te lasa pacalita de "reintervenim in 6 luni, daca e cazul", pentru ca de cele mai multe ori, e cazul si e pacat...Nu vad rostul a doua interventii ce implica chin, anestezie, perioada de recuperare... Merg pe principiul ca o data si bine, e tot ce ne trebuie.
ionela parerea mea e sa nu te opresti la un doctor doar pt ca are reputatie...sa mergi la oricat de multi ar fi pana dai de cel care iti lamureste toate dubiile si iti inspira cea mai mare incredere...
cristina mie nu mi se pare deloc usoara o operatie cand pleci de la sani 0, pt ca tb sa te duca mult capul sa gandesti cat intra sa acopere frumos si mai ales sa fii in stare sa acoperi perfect un implant cu asa putina piele si glanda respectiv muschi si sa pastreze aspectul de natural.. si am vz extrem de multe cazuri nereusite la doctori cu experienta...;) si daca nu ma incanta o operatie usoara ca asta cum crezi ca m-as lasa pe mana unui astfel de doctor pt ceva mai dificil??
pozele before and after sunt cele mai graitoare...parerea mea personala..iar experienta nu se masoara in cati ani de cand profeseaza are ci in numarul de operatii parerea mea, pt ca poate sa fie medic de 15ani si sa opereze 1data la 2 sapt sau sa profeseze de 7-8ani si sa aiba 1-2 operatii pe zi...care crezi din cele 2 cazuri ca are mai multa experienta?
cristina mie nu mi se pare deloc usoara o operatie cand pleci de la sani 0, pt ca tb sa te duca mult capul sa gandesti cat intra sa acopere frumos si mai ales sa fii in stare sa acoperi perfect un implant cu asa putina piele si glanda respectiv muschi si sa pastreze aspectul de natural.. si am vz extrem de multe cazuri nereusite la doctori cu experienta...;) si daca nu ma incanta o operatie usoara ca asta cum crezi ca m-as lasa pe mana unui astfel de doctor pt ceva mai dificil??
pozele before and after sunt cele mai graitoare...parerea mea personala..iar experienta nu se masoara in cati ani de cand profeseaza are ci in numarul de operatii parerea mea, pt ca poate sa fie medic de 15ani si sa opereze 1data la 2 sapt sau sa profeseze de 7-8ani si sa aiba 1-2 operatii pe zi...care crezi din cele 2 cazuri ca are mai multa experienta?
Buna Danidani,
Sanii tai arata super!!!Cat te-a costat operatia?
Vreau sa va spun ca reusise doamna Brezeanu sa ma convinga cat de cat, dar am intrebat-o de cate zile de psitalizare am nevoie si mi-a zis ca la 2-3 ore dupa operatie pot sa plec acasa, ceea ce m-a socat.O fi ea operatie estetica dar nici nu ma poti trimite acasa ametita dupa anestezie.
Sanii tai arata super!!!Cat te-a costat operatia?
Vreau sa va spun ca reusise doamna Brezeanu sa ma convinga cat de cat, dar am intrebat-o de cate zile de psitalizare am nevoie si mi-a zis ca la 2-3 ore dupa operatie pot sa plec acasa, ceea ce m-a socat.O fi ea operatie estetica dar nici nu ma poti trimite acasa ametita dupa anestezie.
nu inteleg de ce nu pot scimba poza de la avatar
Ai schimbat poza.Intr-adevar si tu aveai o asimetrie destul de mare.Doar ca eu am si toracele pe partea dreapta putin infundat.Pe cand eram mai dolofanica nu am observat.Dar in ultimii 2 ani am reusit sa ajung de la 75 kg la 58 si acum ca mi se vad toate oscioarele parca e tot mai proeminent.
mie imi apare tot poza veche, e biune ca poti sa vezi
Buna fetelor!!!sa fim sanatoase si sa ii purtam fara probleme!! Sunt operata de 3 zile, deci inca sufar si zac😳ðŸ˜..singurele probleme sunt durerea de spate si burta ff umflata de cand m am operat..in rest durere cat cuprinde!! 😘😚suntem niste curajoase..clar!!:)
Stiti cumva dupa cat timp ne putem relua activitatea sportiva???..in cazul meu, fitness😘
La multi ani, fetelor! Sa fiti fericite si cele care aveti sanisori sa-i stapaniti sanatoase si sa va bucurati de ei! Iar pentru cele care urmeaza sa se opereze, mult curaj ca va fi bine! Eu am 4 zile de la operatie si ma simt bine. Am dureri cand ma ridic din pat, dar in rest totul este ok.
Manomi7 tu ce dimensiuni ai la torace? Ai si lifting?
Manomi7 tu ce dimensiuni ai la torace? Ai si lifting?
La multi ani !!!! Fetele noi operate va doresc recuperare usoaraa asteptam pozici:*💋💋💋
Danaangy26 sunt f frumosi sanii tai!!! tu cat ai la torace? Eu am 77, 1.60 si 55kg. Implantul il am de 370 mentor anatomic. Mi-e teama sa nu fie prea mici! :(
Sincer nu stiu cat am la torace:( am mentor 390 si mi se par cam mari deci sa nu iti fie frica ca vor fi mari si ai tai
Multumesc:* dreptul este inca mai umflat... Stangul isi revine mai repede..
angy mie din poza mi se pare ca dreptul e mai rotunjit si aranjat la tine..la fel ca si la mine..:D
Ala e stangul:)) dreptu e mai zdruncinat:)) umflat sus sfarcul mai jos din kauza k e f unflat si nul simt:(!doar cand imineste frig se strang amandoua si sunt la fel..off rabdaree!!! Si acum masajul alaaa ma omoara
Da Ionela sunt de acord cu cristina. Cum sa se intervina de doua ori. Acum ideea e ca desi asimetria ta e mare poti ajunge la un rezultat perfect, insa asta depinde si de ceea ce decizi tu. Daca vrei sau nu sa alaptezi. Daca nu vrei atunci iti poate scoate o parte mai maricica din glanda sanului mai mare atunci cand face liftingul si cu un ochi antrenat pe marimi poti ajunge la simetrie perfecta zic eu. In cazul in care vrei sa alaptezi...mhh o sa fie mai greut sa ii faca perfecti. Danidani nu are o asmetrie vizibila pt ca nici inainte nu era ca a ta (te rog sa nu mi-o iei in nume de rau) nu vreau sa fiu dura sau ceva de genul doar realista. Areolele trebuie sa fie aduse la nivel fara un likfting sanatos cu o eventuala micorare de glanda vei avea un rezultat...satisfacator, dar asimetria va fi una vizibila. Fiind vorba de reconstructie si nu implant simplu eu as merge doar la 3 medici Prof Lascar, Prof Antohi sau Radu Ionescu. Exclus oricare altul daca nu vrei cum a spus doamna brezeanu sa mai faci una in 6 luni doamne fereste poate mai multe cum a fost cazul meu. Te rog mult sa alegi intelept chirurgul...cazul tau e unul greu. Scz ca repet stiu ca probabil psihic esti cam doborata asa eram si eu si te inteleg prin ce treci...am iesit plangand din cabinetul mai multor medici, care imi dadeau niste variante care evectiv la figurat imi dadeau lovitura dupa lovitura, asa ca alege intelept pe masa carui chirurg te pui. Decizia pe care tu o vei lua iti va influenta mult viata din toate punctele de vedere psihic, fizic, sexual, emotional... Iti urez mult succes in luarea celei mai bune decizii si pun si un colaj de la ce am plecat si cum sunt sanii mei acum la 2 luni de la operatie eu cred ca se vede ce insemna maini de aur la un chirurg...eu una n-am vazut o astefel de transformare before after la nimeni in Romania
Dar de ce trebuie neaparat lifting cand ar putea pune proteze diferita ca marime ? Fara alte taieturi.. Dr mea a avut un caz, chiar tipa care mi-a recomandat-o. Ea a avut un nodul de 7cm (enorm) pe care i l-a scos. Se stiau dimensiunile nodulului pt ca facuse zeci de analize. A calculat diferenta care urma sa apara intre sani si i-a pus la un san o marime, iar la cel mai mic a pus o masura mai mare. Au iesit perfect egali fara costuri suplimentare. Asta in ideea in care ceilalti medici la care fusese ii cereau sume colosale si ii spuneau ca sunt absolut necesare 2 intrventii. Una in care sa scoata nodulul si una in care sa puna implanturile
Asa ca ma gandesc, de ce sa faca si lifting ?
Mai sunt si alti medici foarte buni, medici care nu fac doar sani si care nu opereaza doar vedete asa ca nu au nevoie de reclama.
Asa ca ma gandesc, de ce sa faca si lifting ?
Mai sunt si alti medici foarte buni, medici care nu fac doar sani si care nu opereaza doar vedete asa ca nu au nevoie de reclama.
Acum am citit la profilul tau Alessandra.Dr mea a lucrat 6 ani in echipa dr Lascar la reconstructii de toate tipurile. Probabil se simte influenta lui. E foarte buna, are maini de aur femeia :)
Babytza, confunzi liftingul cu micsorarea. Liftingul e procedura de ridicare, care automat implica si o micsorare, iar micsorarea...e micsorare si atat.
Din poza se vede clar ca sanul mare e si destul de lasat si daca baga implant doar, se va lasa mai rau.
Plus ca trebuie luata in calcul si alinierea areolelor, ceea ce introducerea unui implant, nu ar face-o.
Cititi profilul lui danidani, sa vedeti ce i-a facut ei, pentru a putea alapta. E explicat simplu, pe intelesul nostru. Si uitati ca are implanturi de 100cc diferenta si mie imi par foarte ok.
Nu o dau exemplu si nu laud rezultatul ei, pentru ca este operata tot la doctorul meu, dar e singura de pe site cu ceva cat mai apropiat de Ionela.
Alessandra, desi ai un implant micut, nu-mi par deloc mici sanii tai. De rezultatul vechi, nu mai comentez nimic. Ma apuca dracii cand ma uit la poza aia :(
Din poza se vede clar ca sanul mare e si destul de lasat si daca baga implant doar, se va lasa mai rau.
Plus ca trebuie luata in calcul si alinierea areolelor, ceea ce introducerea unui implant, nu ar face-o.
Cititi profilul lui danidani, sa vedeti ce i-a facut ei, pentru a putea alapta. E explicat simplu, pe intelesul nostru. Si uitati ca are implanturi de 100cc diferenta si mie imi par foarte ok.
Nu o dau exemplu si nu laud rezultatul ei, pentru ca este operata tot la doctorul meu, dar e singura de pe site cu ceva cat mai apropiat de Ionela.
Alessandra, desi ai un implant micut, nu-mi par deloc mici sanii tai. De rezultatul vechi, nu mai comentez nimic. Ma apuca dracii cand ma uit la poza aia :(
la multi ani fetelor si mamicilor...nu stiu cum sunteti voi dar mie de fiecare data cand ma imbrac sau imi iau sutienul cu push up ma gandesc la implanturi...ooof ca nu mai am rabdare..dar nah mai astept o tara pana vad cum e cu banca...in rest ma iau cu fetita mea de 2 anisor si uit de toate...va pup si o sear placuta in continuare
Buna fetelor... sunt noua pe aici... vreau sa.mi fac si eu operatie dar ma tot gandesc daca merita. mai ales ca eu am facut imprumut pt operatie...
La multi ani doamnelor! Sa aveti o primavara superba!
Blondyana, din ce punct de vedere sa merite? Financiar, psihic, fizic? Depinde cât de mulţumită eşti tu din toate punctele astea de vedere, momentan. Consider ca dacă eşti o persoană fără posibilităţi financiare, cu psihicul la pământ (din orice motive) si total nemulţumită de fizicul tău, această operaţie nu va face minuni. Nu vb de tine. Zic la modul general. Dar dacă eşti o persoană normală, cu o situaţie materială ok, cu un psihic ok si cu încredere în fizicul tău (nu zic de femei f frumoase, sau "bune", cum zic bărbaţii - pt ca după mine, orice femeie poate fii frumoasă), operaţia asta vine ca un plus.
Cred ca operaţia asta trebuie făcută doar pentru noi, pentru a ne sporii încrederea în noi si nu pt bărbaţi.
Repet, nu vorbesc de tine, ci doar la modul general. Aşa văd eu :)
Acum revenind la tine, dacă tu crezi ca te-ar ajuta si ca asta îţi doreşti, go for it! Alege-ţi un medic bun si fa-o! La ce medic te-ai gândit?
Cred ca operaţia asta trebuie făcută doar pentru noi, pentru a ne sporii încrederea în noi si nu pt bărbaţi.
Repet, nu vorbesc de tine, ci doar la modul general. Aşa văd eu :)
Acum revenind la tine, dacă tu crezi ca te-ar ajuta si ca asta îţi doreşti, go for it! Alege-ţi un medic bun si fa-o! La ce medic te-ai gândit?
Operatia o fac pt mine... sa am mai multa incredere in mine... sunt un pic complexata mai ales vara la mare la strand cand vad fete dotate... eu am sanii micuti... nu mi.as pune niciodata silicoane pt un barbat... sotul meu nici nu e de acord cu operatia dar e vb de cum ma voi simtii eu dupa...legat de posibilitati financiare.sunt salariata. dar eu nu am copii si nici greutati care m.ar putea impiedica in indeplinirea visului sa zic asa... ma gandeam sa ma duc prima oara la consult la marek valcu.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 13umflaturi la san
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 11Cancer la san
- 1glanda mamara accesorie - in interiorul sanului?
- 48cancer de san?
- 13cancer la san
- 8implanturile mamare - recomandari
- 0implanturi silicon dupa nastere
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 7mercur in sani?
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 0micşorare sani
- 1Simptome false?
- 6Durerile dupa implantul mamar submuscular
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: