Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 143114321433 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
20-03-2014, ora 13:48
DariaDa
Nu este medic/terapeut
DariaDa
dar uite implantul meu este mai mare ca al tau.. si sanii sunt mult mai mici..mie imi plac tare ai tai..si mai ales cand ai avut poza aia cu maieul..se vad bestiali in maieu:d... la tine sunt asa mari ca ai avut si macrolane inainte?? bine plus glanda..
0
20-03-2014, ora 13:54
Danaangy26
Nu este medic/terapeut
Danaangy26
Da am avut glanda ca macrolanul
A fost scos deci ramasesem ku sanii mei.. Bn k mai am putin se simte la palpare oe sus.. Dupa op se simtea destul de rau acum f putin. Dar eu sunt f mik in spate deia se vad si asa mari.. Acum ma gandesc cum aratau rotinzi k eu asa vroiam si dr la fel dar m-am razgandit crezand ca o sa mi se ridice sfarcurile mai sus.. Dar degeaba:(((
0
20-03-2014, ora 13:57
DariaDa
Nu este medic/terapeut
DariaDa
eu zic ca la tine arata f bine implantul asa.. mult mai natural.. la mine forma naturala era de mar...de asta am si optat pt implant rotund... dar sanii tai arata perfecti cu implant anatomic...bine si sincer eu am crezut ca daca pun rotund par si mai mari..ti-am trimis un PM
0
20-03-2014, ora 14:20
Danaangy26
Nu este medic/terapeut
Danaangy26
Ms daria dak ar incepe si dreptul sa se lase dedesubt ar fi super!
0
20-03-2014, ora 14:48
DariaDa
Nu este medic/terapeut
DariaDa
bine la mine e inca devreme..stangul e mai ridicat... inca port banda sa se mai lase..am vazut ca tu ai deja o luna de la operatie
0
20-03-2014, ora 14:56
Danaangy26
Nu este medic/terapeut
Danaangy26
Da maine fac o luna nici nu stiu kum a trecut tp.. Abia ast sa merg la control sa vad ce zice dr.
0
20-03-2014, ora 15:00
DariaDa
Nu este medic/terapeut
DariaDa
acum vine vara..si putem sa-i expunem frumos:))) suntem si vindecate:D
0
20-03-2014, ora 15:01
misha73
Nu este medic/terapeut
misha73
Buna fetelor, tot citesc de cateva zile acest forum si m-am incumetat sa si scriu...iata pe scurt povestea mea:
Am 40 ani, acum 10 ani mi-am pus implanturi Mentor cu ser fiziologic la Dr Lascar. In 2006 am facut lifting tot la dansul, nascusem si sanii s-au lasat foarte tare cu toate ca nu am alaptat. Pot spune ca nu am fost niciodata multumita de rezultate, nici de forma si nici de cicatrice (periareolara), ma intreb daca a fost de vina doctorul sau nu ma ajuta mama natura, sanii mei fiind lasati dintotdeauna, asa mi-e conformatia.
Acum am dat de alta belea, sanul drept a cazut de tot, nu-mi dau seama daca s-a spart punga sau ce s-a intamplat, asa ca m-am hotarat sa schimb implanturile, acesta fiind si motivul pentru care am intrat pe acest forum. Initial ma gandeam sa merg tot la Dr Lascar, chiar si la Alberts (ea a fost mana dreapta la prima operatie, nu era ce este astazi), insa dupa cateva zile de citit site-ul m-am razgandit, am anulat programariile si mi-am facut altele la Antohi, Totir si Ionescu. Sunt foarte stresata de ceea ce mi se intampla, credeti ca am vreo sansa sa iasa de data aceasta ceea ce mi-am dorit de la inceput? Vad aici avataruri cu poze inainte si dupa, sani lasati care acum arata superb...nu-mi doresc decat niste sani cu proiectie, acum sunt plati si chestia asta ma complexeaza. Poate si din cauza ca sfarcul meu este plat? Ca sa nu mai spun de cicatrici care arata groaznic, sunt late de cca 4 mm si cu creturi, areola este la fel de mare cum era si inainte de interventie, chiar daca a fost micsorata. Vroiam sa stiu, mai sunt fete pe aici in situatia mea? nemultumite de primul implant, care s-au reoperat si acum au ceea ce si-au dorit? Credeti ca de vina sunt doctorul, implantul ales si pus prost sau genetica isi va spune cuvantul si de data asta?
0
20-03-2014, ora 15:18
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Dariada, mie mi se par superbi sânii tai. Îmi plac enorm. Rotunzi, cu spaţiul ideal între ei, mărimea perfectă. Ma tot uit si nu le găsesc niciun defect. În poza trecută nu se vedeau bine si nu-mi dădeam seama cum sunt, dar în asta, mi se par pur si simplu perfecţi.

Misha, eu cred ca e si mana doctorului, pentru ca nu poţi fii tu vinovată si pt cicatrizate si pt faptul ca s au lăsat aşa mult. Ma bucur ca te ai răzgândit în privinţa celor 2 medici si din cei aleşi, eu ti-l recomand pe dl. Antohi, care e indicat pt ce vrei tu. Sa ne ţii la curent.
Poţi pune o poza, te rog?
0
20-03-2014, ora 15:21
DariaDa
Nu este medic/terapeut
DariaDa
al3poz mersi frumos:)... in poza nu se vede f bine..stangul este mai umflat.. k s-a chinuit un pic la el sa bage marimea asta... dar mai astept k se mai lasa :)
0
20-03-2014, ora 15:33
misha73
Nu este medic/terapeut
misha73
Multumesc al3poz penru sfat, imi amintesc ca am vazut pe aici ca Antohi este specializat pe lifting, nu? De-abia astept sa vina martea viitoare sa merg la primul control, chiar Antohi este primul. Sper sa nu-mi fie foarte greu sa ma hotarasc pe mana cui sa ma dau, sa ma convinga careva! De-abia astept operatia, nu imi este frica de interventie in sine (din cate stiu acum nu vor mai fi durerile atroce de prima oara, locul fiind deja pregatit), imi este teama doar de rezultat, sa nu fie la fel de dezamagitor.
Am sa incerc sa ma pozez diseara, sincer imi e si rusine cu ce am...dar trebuie sa am si eu termen de comparatie inainte si dupa.

Din poza se vede ca tu ai taietura verticala, nu stiu cum se numeste, cum se vede acum cicatricea dupa atata timp? Stiu ca pentru lifting este indicata insa eu nu m-as baga la asa ceva stiind ce probleme am cu cicatrizarea.
0
20-03-2014, ora 15:38
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Misha, aici nu există ruşine, pt ca toate ne-am operat, nemulţumite de ce aveam. Nu are de ce sa îţi fie ruşine, da?
Uite ce sani mi a făcut mie. Erau atât de lăsaţi...si acum sunt vioi si cu areolele privind în sus :) are o mana foarte bună si este perfectionist, de felul lui. Aşa ca nu ai d c sa te temi.
Totir si Ionescu îmi plac mult pe implant, dar la lifting, nu am văzut niciun caz concert la Ionescu, iar la Totir...ce am văzut, nu m-a dat pe spate. Nu fac reclamă si nu încerc sa te influentez, ci doar îmi doresc sa faci alegerea bună, ca sa fii mulţumită.
0
20-03-2014, ora 15:47
misha73
Nu este medic/terapeut
misha73
Ma bucur mult sa aud parerile voastre, imi sunt de mare folos intrucat nu mai sunt la curent cu piata asta, chiar rog fetele sa-si exprime parerea, de-asta am si intrat aici. Promit sa revin si cu poza.
0
20-03-2014, ora 18:19
Cristinaaa998
Nu este medic/terapeut
Cristinaaa998
Dragele mele As vrea sa imi pun si eu silicoane si as vrea sa stiu daca nu va deranjez mai multe informatii.Eu am 22 de ani, 1.75 inaltime, 60 kg, 80 cm sub torace.As vrea sa stiu cat de mari o sa mi se puna, in functie de ce se alege marimea sau in functie de ce o sa fie mari sau sau mai putin mari, Din cate am vazut pe site am vazut ca multe fete aveau mai putin de 80 cm sub torace si le puneau destu de mari, in jur de 400, 450 cc
Astept raspund de la oricare fata care si-a pus silicoane
Va pup
0
20-03-2014, ora 19:37
DariaDa
Nu este medic/terapeut
DariaDa
Cristinaaa998 tu ai masurile ca ale mele. eu am mentor rotund 455, atat a incaput la mine.. sunt normali nu sunt mari, dar daca tu ai piele si mai multa glanda ies mai mari. bine ai venit:)
0
20-03-2014, ora 19:44
wipe79
Nu este medic/terapeut
wipe79
Fetele care sunteti mai vechi operate, as vrea sa stiu daca dupa oeratie ati purtat bustiera cu banda elastica deasupra sanilor si daca da, , cat timp ati purtat-o ? Si as vrea sa stiu si cele care nu au purtat banda elastica, daca au avut probleme si siliconul nu s-a asezat bine.
0
20-03-2014, ora 19:59
cristina_24_
Nu este medic/terapeut
cristina_24_
DariaDa, arata foarte bine sanii tai.se vad mult ma bine in poza aceasta, sunt foarte OK, iar in cazul tau arata perfect, nu ca in alte cazuri cand pari imensi la marimea aceasta.
0
20-03-2014, ora 20:08
DariaDa
Nu este medic/terapeut
DariaDa
da.. de cele mai multe ori la marimea asta par mai mari sanii. mersi frumos Cristina:)
0
20-03-2014, ora 20:20
cristina_24_
Nu este medic/terapeut
cristina_24_
Si imi place ca nu ai distanta intre sani...super tare :)
0
20-03-2014, ora 20:27
blondyana
Nu este medic/terapeut
blondyana
Si mie imi plac sanii tai... abia astept sa ma operez si eu.
0
20-03-2014, ora 20:37
DariaDa
Nu este medic/terapeut
DariaDa
pai am terorizat doctorul cred.. sa nu imi iasa sanii departati:)) am insistat cu asta.. ca ai mei nu erau f apropiati.. bine poate unde erau mai mici si de asta era distanta.
multumesc blondyana
0
20-03-2014, ora 20:54
blondyana
Nu este medic/terapeut
blondyana
Daria tu cat ai avut latimea sanului pana sa te operezi...
0
20-03-2014, ora 21:00
DariaDa
Nu este medic/terapeut
DariaDa
daca imi aduc aminte bine mi-a zis 13 cm doctorul...
0
20-03-2014, ora 21:01
britanica
Nu este medic/terapeut
britanica
Gata, m-am hotarat...luni am programare si eu la Dr. Parasca!!Sa-mi tineti pumnii...am sa va tin la curent!!Imi doresc sa arate ca ai tai Daria...si sper sa am noroc sa-mi intre cat mai mult!
0
20-03-2014, ora 21:03
DariaDa
Nu este medic/terapeut
DariaDa
iti tinem pumnii!!! sa iasa superbi!!
0
20-03-2014, ora 21:03
DariaDa
Nu este medic/terapeut
DariaDa
britanica cat o sa te coste operatia? ai vb ceva cu dansul?
0
20-03-2014, ora 21:06
britanica
Nu este medic/terapeut
britanica
Nu doar programarea la telefon!La tine cat a fost ?
0
20-03-2014, ora 21:07
britanica
Nu este medic/terapeut
britanica
Banuiesc tot 2500-3000.undeva intre...cred!Am dreptate?
0
20-03-2014, ora 21:08
DariaDa
Nu este medic/terapeut
DariaDa
ti-am trimis un mesaj pe privat britanica
0
20-03-2014, ora 21:10
britanica
Nu este medic/terapeut
britanica
;)!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 143114321433 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •