Implant silicon sani
Al.C, nu postezi o poza sa vedem despre ce este vorba?
Buna, fetele.. am revenit, o sa completez profilul zilele astea.
am intrat la 2 in op si de aseara de la 5 tot dorm :)
A intrat 330, anatomic si sunt f umflati.. incerc sa tin cat mai multa gheata. nu am avut dureri mari pana azi, la pranz si nici tuburi de dren.. sper sa scap in 3-4 zile de senzatia asta.
recuperare usoara celor care au nevoie de ea! :*
am intrat la 2 in op si de aseara de la 5 tot dorm :)
A intrat 330, anatomic si sunt f umflati.. incerc sa tin cat mai multa gheata. nu am avut dureri mari pana azi, la pranz si nici tuburi de dren.. sper sa scap in 3-4 zile de senzatia asta.
recuperare usoara celor care au nevoie de ea! :*
Cristina_24_ eu am 1.75 inaltime, 80 cm sub torace, nu am sani deloc, vreau sa imi puna 450, 500 avand in vedere ca nu am deloc, nu sunt din Bucuresti sunt din Craiova dar ca pret 2800, 3000 de euro e bine, ma descurc cu banii.
Eu am vazut la multe fete de aici de pe forum care aveau mai putin de 80 sub sani si le-a pus 400, 450 ml silicon.Asa cred ca o sa imi puna si mie
Asa mi-a spus si DariaDa ca o sa imi puna aproximativ atat, am dimensiunile ei
Eu am vazut la multe fete de aici de pe forum care aveau mai putin de 80 sub sani si le-a pus 400, 450 ml silicon.Asa cred ca o sa imi puna si mie
Asa mi-a spus si DariaDa ca o sa imi puna aproximativ atat, am dimensiunile ei
In principiu iti va putea pune cat ai vrea tu, 400 sigur iti intra, dar pe langa marimea toracelui, mai conteaza si elasticitatea pielii, cata glanda ai inaintea, latimea sanului, etc.DariaDa are si ea rotund si rezultatul este minunat, chiar daca Parasca la mine este pe Black List fara doar si poate.
Pai daca esti din Craiova poti incerca si Horia Siclovan-Arad; mai sunt cativa si in Cluj:Ivan era foarte promovat, pune marimi maaaaaaaari, chiar si la Oradea poti sa vii la Serban Porumb, la cel la care ma voi opera eu (sper ca in viata aceasta:D).
Sus ti-am recomandat cativa OK pentru Bucuresti.
Eu la 1, 73, 58 kg, 75-76 torace mi-as fi pus Mentor, 375 CC, moderate plus profile. Anatomic intra si mai mult.
Pai daca esti din Craiova poti incerca si Horia Siclovan-Arad; mai sunt cativa si in Cluj:Ivan era foarte promovat, pune marimi maaaaaaaari, chiar si la Oradea poti sa vii la Serban Porumb, la cel la care ma voi opera eu (sper ca in viata aceasta:D).
Sus ti-am recomandat cativa OK pentru Bucuresti.
Eu la 1, 73, 58 kg, 75-76 torace mi-as fi pus Mentor, 375 CC, moderate plus profile. Anatomic intra si mai mult.
A mers, Al.C...esti vanata bine., bine ca nu ai hematom. Oare din cauza marimii mari s-a invinetit atat de tare?
Sunt socata de unele din voi! Ce gandire aveti, frateeee... Deci daca eu ma operez si intr-o luna ma trezesc cu sanii la buric, e numai vina pielii mele, ca e de "ca..t" si NU A MEDICULUI si va trebui sa ma operez tot la el, anual daca se poate, in speranta ca vreodata in viata asta, o sa imi stea bine?!
NU EXISTA ASA CEVA! Cand iesi din operatie cu sanii frumosi si naturali (la lifting ma refer), e clar ca acel rezultat va fii de scurta durata! Dupa un lifting, sanii trebuie sa fie cat mai anormali si mai ridicati, pentru ca apoi, cand pielea incepe sa cedeze, sa nu se lase la buric, ci sa ajunga la forma naturala.
Dar ma indoiesc ca unele din voi inteleg asta!
Baby, de ce ai pus poza asta? Ea nu reflecta deloc realitatea. Pune poza de acum, unde se vede cum sunt sanii tai.
Nu inteleg, cand e vb de Grecu, POC, imediat ii apar sustinatoarele si orice ar face (ca au mai fost destule cazuri de fete nemultumite), sustinatoarele lui sunt mereu pe faza si ca intr-o secta, incearca sa ne convinga ca e un super medic si ca pacientele sunt problema, NU EL.
Simona.ingrid (care abia azi si-a facut contul, fara poza, fara nimic), tu crezi ca daca te operezi la un dr si esti nemultumita, tre sa ramai la el orice ar fii, nu? Chit ca te operzi de n ori, nu conteaza.
Acum sa te intreb si eu ceva: daca ai avea un barbat care te-ar bate de te-ar snopii, ai ramane langa el o viata, nu? Ca asa e corect! O data ce faci o alegere, cu ea mori...
Poate a parut cam rautacios comentariul meu, dar cand vad atatea fete indoctrinate...morrrr!!! Unele chiar va meritati soarta! Si nu stiu ce-mi bat capul, sa va fac sa intelegeti, ca oricum o fac degeaba...
NU EXISTA ASA CEVA! Cand iesi din operatie cu sanii frumosi si naturali (la lifting ma refer), e clar ca acel rezultat va fii de scurta durata! Dupa un lifting, sanii trebuie sa fie cat mai anormali si mai ridicati, pentru ca apoi, cand pielea incepe sa cedeze, sa nu se lase la buric, ci sa ajunga la forma naturala.
Dar ma indoiesc ca unele din voi inteleg asta!
Baby, de ce ai pus poza asta? Ea nu reflecta deloc realitatea. Pune poza de acum, unde se vede cum sunt sanii tai.
Nu inteleg, cand e vb de Grecu, POC, imediat ii apar sustinatoarele si orice ar face (ca au mai fost destule cazuri de fete nemultumite), sustinatoarele lui sunt mereu pe faza si ca intr-o secta, incearca sa ne convinga ca e un super medic si ca pacientele sunt problema, NU EL.
Simona.ingrid (care abia azi si-a facut contul, fara poza, fara nimic), tu crezi ca daca te operezi la un dr si esti nemultumita, tre sa ramai la el orice ar fii, nu? Chit ca te operzi de n ori, nu conteaza.
Acum sa te intreb si eu ceva: daca ai avea un barbat care te-ar bate de te-ar snopii, ai ramane langa el o viata, nu? Ca asa e corect! O data ce faci o alegere, cu ea mori...
Poate a parut cam rautacios comentariul meu, dar cand vad atatea fete indoctrinate...morrrr!!! Unele chiar va meritati soarta! Si nu stiu ce-mi bat capul, sa va fac sa intelegeti, ca oricum o fac degeaba...
Cristina_24_ Eu am mai fost la Dr.Cristian Nitescu si a zis ca ma costa operatia 2800 de euro, oare este bun? nu am vazut pe acest forum fete care s-au operat la el.Care este diferenta dintre silicoane Mentor si anatomice? Nu oricina si-ar puna anatomice ca sa fie mai mari?
Oare cunostinta mea (cea care mi l-a si recomandat pe Antohi), o fii fost doar super norocoasa?! E operata de 9 ani la el (lifting cu implant) si sanii sunt perfecti si in ziua de azi.
Dar na, ce stiu eu?! Grecu rules :))
Al.c, ce vanatai... dar nu ti-a zis de la ce pot fii? Cand te lovesti, te innegresti repede si rau, de regula? Poate asa esti tu. Pe mami daca o ciupesti un pic, face ditamai vanataia si trece si greu.
Poate fii si de la pielea prea intinsa...Oricum, atata timp cat nu e hematom, e bine, pentru ca vanataile trec.
Icegirl, cum te simti?
Dar na, ce stiu eu?! Grecu rules :))
Al.c, ce vanatai... dar nu ti-a zis de la ce pot fii? Cand te lovesti, te innegresti repede si rau, de regula? Poate asa esti tu. Pe mami daca o ciupesti un pic, face ditamai vanataia si trece si greu.
Poate fii si de la pielea prea intinsa...Oricum, atata timp cat nu e hematom, e bine, pentru ca vanataile trec.
Icegirl, cum te simti?
La mine apare chiar poza fara sani:) Da, e posibil si de la marime si de la bustiera si masajul iubitului meu dintre sani, poate prea puternic.
Del 22 ai spus ca te-ai operat la dr octavian badea.acum am intrat si pe site-ul dr totir si am vazut poza ta la el..nu inteleg dc.am vazut poza cu inainte cea cu dupa era tot cu tatuaj pe san...
Cristina, o singura fata stiu operata la dansul. Lifting + implant si total nemultumita. Din pacate, si-a scos poza de la avatar.
http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=123892
Del22 a zis ca nu are poza cu sanii ei dinainte, dar gasise una care se asemana cu ce avea ea. In poza de sus, nu e ea!
http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=123892
Del22 a zis ca nu are poza cu sanii ei dinainte, dar gasise una care se asemana cu ce avea ea. In poza de sus, nu e ea!
Cristina, Mentor este firma implantelor, au si forma anatomica si rotunda.
Am auzit de Nitescu, dar nu mai tin sincer minte in ce context, voi da search sa vad ce scrie despre el.
Am auzit de Nitescu, dar nu mai tin sincer minte in ce context, voi da search sa vad ce scrie despre el.
Del22 a spus ca nu este poza ei cea facuta inainte, doar a folosit o poza cu niste sani care seamana.
Al3.. Am intrat aici ca sa cer niste pareri si cum stii si tu, parerile sunt impartite..nu inteleg de ce te agiti atat...fiecare are dreptul de a alege ce crede ca este bine..chiar nu e nevoie sa ma faci indoctrinata ca stiu ca la mine te-ai referit..si nici ca imi merit soarta, ca si eu ca si tine am fost sa fac un implant cu lifting nu am dat la cineva in cap.si in legatura cu poza, este facuta astazi la fel ca a ta, de sus.cealalta era de jos...
Si nu am iesit din sala cu sanii frumosi si naturali, am iesit cu ei intinsi la maxim de mai ca pocnea pielea si erau sus, nu erau naturali, nu erau lasati..mie imi plac mai mult sanii "falsi" gen sa fie sus si nu trb sa para naturali ca sa zis ca sunt frumosi..
Care este cel mai bun dintre cei mentinatati aici Antohi, Nae, Totir, Vitalie Stan? Sunt toti din Bucuresti? Cat v-a costat operatia? mai mult de 2800 de euro?
buna,
imi rare rau pt fetele care inca mai au probleme.cum va spuneam m am trezit iar cu dureri, l am sunat pe medic si m a pus sa imi leg doua fase elastice una sub sani, alta peste sani...dumnezeule la 20 de min au inceput niste dureri ingrozitoare!!!!am sunat un alt medic si mi a spus ca nu este necesar sa imi pun acele fese elastice, mi a indicat sa imi pun gheata si sa continui antibioticele.au trecut cam 3ore si ma simt mult mai bn.
imi rare rau pt fetele care inca mai au probleme.cum va spuneam m am trezit iar cu dureri, l am sunat pe medic si m a pus sa imi leg doua fase elastice una sub sani, alta peste sani...dumnezeule la 20 de min au inceput niste dureri ingrozitoare!!!!am sunat un alt medic si mi a spus ca nu este necesar sa imi pun acele fese elastice, mi a indicat sa imi pun gheata si sa continui antibioticele.au trecut cam 3ore si ma simt mult mai bn.
Ai.c eu nu iti pot vedea poZa cu vanataile.. Eram curioasa sa vad daca sunt la fel kum erau ai mei...
Baby, ai cerut nise pareri, dar te contrazici singura in afirmatii, reciteste tot ce ai scris si poate vei vedea despre ce este vorba, cam e pierdere de timp orice dialog cu tine. Il consideri perfect pe Grecu, du-te la el si opereaza-te lunar sau anual, este corpul tau, decizia ta.
Tu cu manutele tale ai scris asa si la profil:
'Inaltime-1, 58 m
Greutate-46 kg
Operata pe 11 martie 2013 la dr Grecu Ovidiu de lifting+implant (in urma nasterii sanii s-au lasat si era necesar liftingul)
-Nu sunt multumita de rezultat, deoarece dupa o luna de la operatie s-au lasat-..'
Mie NU-mi place Grecu in materie de lifting, la parerea mea ai contribuit si tu din plin, chiar daca de la consultatie incoace ti-ai schimbat brusc parerea... Iar 'cele' care isi fac brusc un cont ca sa apere un medic, au zero credibilitate, ba din contra.
Danaangy, parca tie ti l-a prezentat pe d-l avocat la consultatie;)
Cristinaaa998, toti cei amintiti de tine sunt OK, alegerea trebuie sa o faci tu, du-te la niste consultatii. Toti cei patru sunt din Bucuresti, cum scriam si mai sus. Preturile depind de medic, firma implantului, forma implantului.
Cel mai ieftin este Vitalie Stan daca am retinut bine. La ceilalti este camintre 2700-3000 E, depinde de medic si de forma implanturilor, citeste comentariile din urma toate aceste informatii au fost scrise deja de nenumarate ori pe grup.
Tu cu manutele tale ai scris asa si la profil:
'Inaltime-1, 58 m
Greutate-46 kg
Operata pe 11 martie 2013 la dr Grecu Ovidiu de lifting+implant (in urma nasterii sanii s-au lasat si era necesar liftingul)
-Nu sunt multumita de rezultat, deoarece dupa o luna de la operatie s-au lasat-..'
Mie NU-mi place Grecu in materie de lifting, la parerea mea ai contribuit si tu din plin, chiar daca de la consultatie incoace ti-ai schimbat brusc parerea... Iar 'cele' care isi fac brusc un cont ca sa apere un medic, au zero credibilitate, ba din contra.
Danaangy, parca tie ti l-a prezentat pe d-l avocat la consultatie;)
Cristinaaa998, toti cei amintiti de tine sunt OK, alegerea trebuie sa o faci tu, du-te la niste consultatii. Toti cei patru sunt din Bucuresti, cum scriam si mai sus. Preturile depind de medic, firma implantului, forma implantului.
Cel mai ieftin este Vitalie Stan daca am retinut bine. La ceilalti este camintre 2700-3000 E, depinde de medic si de forma implanturilor, citeste comentariile din urma toate aceste informatii au fost scrise deja de nenumarate ori pe grup.
Baby, nu m-am referit strict la tine. M-am referit in general la persoanele, care cred cu tarie in ce zice un medic, atunci cand da gres. Sunt persoane nemultumite de el si totusi apar persoane care zic "merge-TI la el, ca isi face bine treaba". Asa hodoronc-tronc.
Are si rezultate superbe, cum ar fii Lory, Cristianastar etc, dar cand e vb de lifting, sau de rezultate mai neplacute, da vina pe paciente mereu si pe materialul lor, ceea ce nu mi se pare deloc corect. Si culmea e, ca majoritatea il si cred. Si tot culmea e ca atunci apar o gramada de paciente si ii iau apararea, de fiecare data!
Cristina998, toti 4 sunt buni: Antohi si Nae merg pe marimile permise de corp, fara sa forteze prea mult, iar Totir si Vitalie pe marimi mari, fortand cat considera ei. Din cei 4, Vitalie e cel mai ieftin, iar ceilalti 3, au preturi cam la fel, dar cred ca undeva la 3000, Nae poate sub 3000.
Rebecca, imi pare rau sa aud asta. Pune gheata cand simti ca incep iar durerile. Dar sa stii ca daca ai ceva puroi pe acolo, gheata va face sa iti curga. Asa ca sa nu te sperii. Te-ai mai uitat la taietura, cum arata?
Are si rezultate superbe, cum ar fii Lory, Cristianastar etc, dar cand e vb de lifting, sau de rezultate mai neplacute, da vina pe paciente mereu si pe materialul lor, ceea ce nu mi se pare deloc corect. Si culmea e, ca majoritatea il si cred. Si tot culmea e ca atunci apar o gramada de paciente si ii iau apararea, de fiecare data!
Cristina998, toti 4 sunt buni: Antohi si Nae merg pe marimile permise de corp, fara sa forteze prea mult, iar Totir si Vitalie pe marimi mari, fortand cat considera ei. Din cei 4, Vitalie e cel mai ieftin, iar ceilalti 3, au preturi cam la fel, dar cred ca undeva la 3000, Nae poate sub 3000.
Rebecca, imi pare rau sa aud asta. Pune gheata cand simti ca incep iar durerile. Dar sa stii ca daca ai ceva puroi pe acolo, gheata va face sa iti curga. Asa ca sa nu te sperii. Te-ai mai uitat la taietura, cum arata?
Buna fetelor :* aveti idee marginea implantului din ce motiv se vede ??? Pupici
Cristina 24 da asa e nu sunt multumita de rezultat eu as vrea sa arate sanii mei ca unii doar cu implant.sa nu arate naturali, sa nunfie lasati.am cerut niste pareri de aceea mi-am facut programare la dr antohi.si am profilul de 1 an si nu apar niciun dr..daca tu consideri ca este pierdere de timp, sa vb cu mine..nicio problema, nu mai raspunde la intrebarile mele..vezi ce usor este?nu va mai agitati degeaba fetelor! ;)
Dya92, marginea implantului se vede pentru ca este prea mare sau nu are acoperire. Impantul se afla sub muschi/glanda. Cand se exagereaza si 'da pe afara', se intampla sa se vada marginea implantului.
Cristina998, mie Nae mi-a zis 2700 de euro pt rotunde si intre 2900-3000 euro pt anatomice (nu stiu de ce depinde).
Buna fetelor. Pe 7aprilie ma operez la Vitalie Stan. O fata operata la el de curand are o mica problema la unul din sani, se vede marginea implantului. Sunt cam confuza acum si nu stiu ce sa fac sa ma mai operez sau nu la el:( fata e operata de o luna. Ce ma sfatuiti? Eu cred ca depinde in primul rand de medic dar si de norocul fiecarei persoane. Va pup si astept un rasp va rog
Savianna, probabil depinde de firma implantului, Mentor si Matrix sunt oricum cam la acelasi pret, pentru rotunde este cam cu 200 E mai ieftin la majoritatea medicilor.
Vitalie Stan este pana in 2500 E.
Vitalie Stan este pana in 2500 E.
Da cristina. O fi el un dr bun dar in fatza mea a scazut mult detot dr grecu.
Meris pentru informatie Savianna.Te pup
Tu cristina_24_ cand te operezi?
Tu cristina_24_ cand te operezi?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5calcifiere la san fara semnificatii patologice - ce inseamna asta?
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 51Despre marirea de sani
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 15Nodul sau chist?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 14implant silicoane
- 3sani lasati si moi
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 12Implanturi mamare
- 11Noduli la sani
- 8implanturile mamare - recomandari
- 1proteze polytech
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 2Implant mamar.
- 6Implant sani
- 0Ajutati-ma - pe cine recomandati pt implant mamar?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: