Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 144214431444 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
25-03-2014, ora 22:23
Maxminodora
Nu este medic/terapeut
Maxminodora
Buna fetelor, pe 2 aprilie ma operez la Radu Ionescu. Sunt foarte emotionata si speriata totodata. Ceva sfaturi aveti sa imi dati ? Ce ar trebui sa fac inainte de operatie ? Voi la cat timp ati putut sa faceti sport ? Ma macina tare chestia asta cu sportul.. :(
0
25-03-2014, ora 22:37
misha73
Nu este medic/terapeut
misha73
Buna fetele, pot sa va spun ca mi-au trecut toate emotiile si grijile legate de operatie, Dr Antohi a reusit sa-mi inspire increderea de care aveam nevoie!
Am facut si eco la sotie, o doamna foarte placuta si distinsa, iar suspiciunile mele s-au adeverit, mi s-a spart punga de ser la sanul drept.
Mi-a spus ca am glanda suficienta, asta fiind un avantaj, ca taietuta verticala o sa rezolve problema mea si ca nu crede ca e nevoie si de taietura de sub san. Imi pune rotunde high profile Mentor sau Alergan, undeva in jur de 400, ca e necesar ceva mai mult decat am acum ca sa arate ok. Oricum, asta cu marimea pe mine nu ma streseaza prea mult, ci forma. De cicatrici a zis ca nu sunt chiar asa rele, ca oricum cea circulara va arata mai bine, cel putin nu va mai fi creata. Concluzia este ca as putea avea ce mi-am dorit mereu, si anume sani cu proiectie. Ma operez pe 4 Aprilie la Sptital la dansul, maine anulez celelalte programari.
Recuperarea va fi mult mai usoara ca prima data, nu-mi pune drene, a zis ca de ceva vreme nu prea mai pune. Mi-a zis si mie de chestia cu fumatul, dar ca stie ca e greu ca si dansul e fumator:)
0
25-03-2014, ora 22:38
olimpia mada
Nu este medic/terapeut
olimpia mada
si eu am o piele de proasta calitate cu vergeturi si foarte subtire din cauza celor 2 alapari DAR a trecut 1 an si o luna si sanii sunt exact la locul lor, nu s-au lasat deloc! si eu cred ca nu pielea e problema!
0
25-03-2014, ora 22:51
misha73
Nu este medic/terapeut
misha73
Am vazut acum ce a scris Alessandra4, am sa intreb si eu de chestia asta cu lamboul cand ma duc cu analizele, ca pare foarte importanta, pe net nu am gasit nimic despre asta, iar la cum mi se lasa mie pielea poate e nevoie.
0
25-03-2014, ora 23:06
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
diamant29, ti am lasat nr meu d tel p privat..ma poti gasi p whatsapp..eu nu mai stiu exact la cat timp dupa consultatie m am operat..stiu k mi a zis minim 10 zile k nu mai avea implantul p stoc si dupa alea 10 zile era liber doar cd eram la ciclu..undeva la 3 sapt cred k au fost..oricum asta cel mai bine vb cu el cd te duci la consultatie..

baby, ai cerut parerile noastre, se pare k in afara pers operate la grecu restul nu au o parere atat d buna..ar tb sa iti spuna ceva asta..pt implant grecu e ok, dar la lifting nu imi place absolut deloc..si explicatiile p care le da..exact vum i a zis ctin stan karinei cd ceva nu a mai fost pk fupa operatie..desi stan a fost doctorul meu, nu i am luat apararea imediat..i am spus karinei sa se duca sa ceara explicatii k asa ceva nu este posibil..platim o gramada d bani si suntem tratate cum suntem..acum si grecu a ajuns p lista neagra..nu am niciun motiv sa te conving sa nu t duci la grecu, din partea mea poti sa te duci in fiecare luna daca vrei..era doar un sfat..si forumul asta d asta este aici..k sa impartasim experiente placute si mai putin placute sa ne ajutam intre noi sa nu facem alegerile nepotrivite..dar daca tu si dupa ce ai patit o o data la el tot insisti sa il aperi...i rest my case
0
25-03-2014, ora 23:11
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
misha73, ma bucur sa vad k mai este cineva p aici care tine cont si de ce se vorbeste p aici:)..sper sa fii multumita de rezultat..sa iasa cum vrei..ai grija totusi cu implantul..tu ai deja sanii maricei, daca mai bagi si implant mare gravitatia isi poate spune cuvantul..daca totusi ramai la implant d 400, sa porti mereu sustinere k vei avea sani mari..sa nu se lase in timp
0
25-03-2014, ora 23:16
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Misha, ce ma bucur! Stiam eu ca iti va placea. Sunt sigura ca va face o treaba buna. Uite ca eu chiar nu stiam ca dansul e fumator :)) Rezidentul dansului era cel care imi tot zicea mereu sa nu mai fumez in veci. Dansul n-a insistat niciodata pe asta si acum inteleg de ce.

Intreba o fata de fumat: eu eram fumatoare inraita, minim un pachet pe zii. Cu 2 sapt inainte de operatie, am fumat maxim 7tigari pe zii, iar dupa operatie, nu am fumat o luna...dupa care m-am reapucat, dar fumez destul de putin si acum.

Nu mai pune drene? Ce chestie...eu eram convinsa ca lucra mereu cu ele. Ehhh, numai bine, bucuria ta :))Abia astept sa te vad!

Fetelor, cred ca ne-am spus toate punctul de vedere, dar presimt ca nu va ajuta cu nimic. Macar ne-am facut datoria, nu? Ca doar de asta suntem aici.

Maxminodora, bafta multa! Cam ce sfaturi vrei? Spune ce ai vrea sa stii mai exact si imediat primesti si raspunsuri :)
Cat despre sport, dupa 2 luni poti face cat vrei, dar mai usor cu greutatile la inceput.
0
25-03-2014, ora 23:34
misha73
Nu este medic/terapeut
misha73
Multumesc fetelor pentru incurajari, forumul asta chiar ajuta daca stii sa-l citesti!
Legat de marime, eu chiar am zis ca nu vreau sa schimb masura la sutien, ca sunt ok cu 375, insa dansul a zis ca va trebui ceva mai mult ca sa capete snul proiectia necesara. Eu il cred, dar o sa intreb data viitoare si de lambou, parca m-as simti mai safe sa stiu ca e acolo..
0
26-03-2014, ora 07:55
Ela82xy
Nu este medic/terapeut
Ela82xy
Neata! S-a operat careva la Dr Jianu? Am fost ieri la control la ea si sunt programara pt operatie pe 9 aprilie. Cum este dns doctor? Este profi? Imi voi pune implante Mentor, rotunde 340 cc. Ca si date, am 1, 69 m, 55 kg si 31 ani. Am alaptat 2 ani si sanii mei mici inainte de alaptat acum sunt aproape inexistenti. Eu vroiam sa merg pe forma anatomica, dr mi-a recomandat rotundele pt ca nu am sani si muschiul va apasa mult in partea de sus a implantului si va capata forma naturala in timp. Aaa, si mi-a cerut 3.500 euro.
0
26-03-2014, ora 08:04
Ela82xy
Nu este medic/terapeut
Ela82xy
Si am uitat sa scriu in mesajul anterior, dupa incheierea alaptarii (acum 4 luni) inainte de cm cu 2 sapt am dureri la sanul stang, care se duc de tot la cm. dr a zis ca e ceva hormonal, ok, insa parca a tratat cu prea multa usurinta lucrul asta. Treb sa fac ecografie, sunt programata luni. S-a mai operat cineva in situatie similara? Cum e recuperarea? Durerile se vor intensifica mult dupa operatie? (Ma refer la durerile deja existente).
0
26-03-2014, ora 09:27
denysam
Nu este medic/terapeut
denysam
Am fost la mai multi medici la consultatie si inca nu m-am decis la care sa ma operez. Ma intereseaza marire de sani cu implant de silicon Mentor sau Allergan. Din ce am vazut alte cazuri mi-au placut reusitele la Dr. Fodor si Dr. Ivan. Ce parere aveti?
0
26-03-2014, ora 09:30
cristina_24_
Nu este medic/terapeut
cristina_24_
De ani de zile incoace am citit doar lucruri ingrozitoare despre Jianu, in urma cu vreo 5 ani era o fata pe alt forum, Mimisor, care efectiv a fost mutilata de aceasta doctorita. Da un search si citeste comentariile din urma, inca de la prima pagina...

De pe forum copieaza link-ul, citeste povestea userului Alinahani):
http://forum.romedic.ro/prod/Implant_silicon_sani_04061.html/391

http://forum.romedic.ro/prod/Implant_silicon_sani_04061.html/249

Da un search cu Mimisor si Jianu, cu Mimisor am vorbit mult, am vazut si poze, este un caz celebru de mutilare marca Jianu:
'fetelor...am descoperit datorita agonistei(careia ii multumesc :*) celalalt forum si sunt speachless!!!...In ultimul timp numai esecuri gasesc...'marina 82', 'morena11'.apoi 'mimisor'(de pe celalalt forum operata la Jianu...sau ma rog la rezidentii ei-sunt pur si simplu ingrozita!!!)..:((..sper sa nu ma razgandesc in privinta op:D '

http://forum.romedic.ro/prod/Implant_silicon_sani_04061.html/390

'Nicky1

Eu in perioada in care m-am hotarat sa imi schimb implantele am fost la mai multi dr. O alta dr pe care nu o recomand e Dana Jianu. Nu stiu cum e ca dr, dar ca OM e zero, te taxeaza si pt aerul care il respiri. Asta e punctul meu de vedere si sincer nu vreau sa supar pe nimeni, poate sunt si fete care au avut experiente bune cu dr resp.' http://forum.romedic.ro/prod/Implant_silicon_sani_04061.html/1401

'
Dar sa incep cu inceputul:
Primele implanturi le-am pus in urma cu 6 ani la un medic renumit si anume Dana Jianu.La 3 luni de la operatie implantul la sanul stang s-a pliat.Nu ma deranja, doar ca se vedea destul de uart.Am avut o reinterventie de repozitionare a implantului.Inutil! La cateva luni iar s-a pliat.Cauza n-o stiu nici in ziua de azi.Din acel moment mi-a spus ca eu sunt vinovata, ca nu am respectat indicatiile, ca sunt multumita de nimic, si intr-un final ca tot personalul este depasit de situatie..In aceste conditii nu mai puteam sa cer nimic.M-am resemnat si am zis ca la urma urmei daca nu ma doare...Insa la 2 ani de la operatie au inceput durerile.Am preferat sa nu ma intorc la acelasi medic, gandindu-ma ca voi gasi pe cineva care sa rezolve problema mea..' De aici: http://forum.romedic.ro/prod/Implant_silicon_sani_04061.html/838

Sunt mii de comentarii legate de Jianu pe forumuri, trebuie doar sa cauti, nu as merge la aceasta Jianu nici daca mi-ar plati sa ma duc. Poti avea noroc sa-ti iasa operatia cum trebuie...Daca rezultatele nu vor fi cum ti-ai dori, daca patesti orice, ea nu-si va asuma nicio raspundere...
0
26-03-2014, ora 09:33
cristina_24_
Nu este medic/terapeut
cristina_24_
Denysam, esti din Cluj?
0
26-03-2014, ora 10:20
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
Diamant29 si eu tot din bacau sunt...imi facusem programare si vroiam sa ma operez la Stan si dupa consultatie m am razgandit complet. Nici eu nu locuiesc in tara si imi luasem special concediu pt operatie dar am preferat sa o mai aman decat sa nu fiu multumita de rezultat. Consultatia a durat 10 min in care nu mi a explicat absolut nimic decat ca el are pensa minune si ca dupa operatie nu voi avea dureri, ca voi putea ridica mainile si ca voi putea conduce ceea ce nu e deloc adevarat pt ca totusi e o operatie. E decizia ta la cine vrei sa te operezi dar inainte de a lua o decizie intereseaza-te foarte bine despre fiecare medic in parte. Cmrzodiac este singura persoana multumita de rezultat si intr adevar sunt frumosii sanii ei. Pe acest forum insa sunt foarte multe fete care s au operat la Stan si au sanii asimetrici, unul mai sus unul mai jos. Asta a fost si la mine problema...eu nu am deloc asimetrie dar Stan mi a zis ca am asimetrie, ca doar un expert si un profesionist poate sa o vada (exact asa a zis) :)) si ca dupa operatie ea va fi mai vizibila. Asta face el, pune sanii ca naiba si apoi te face sa crezi ca e din cauza corpului tau si iti zice ' din ce sani aveai ce vroiai sa iti iasa'. Acest forum e facut pt a ne ajuta sa ne decidem ce doctor sa alegem. De ce nu dai un search pe forum sa vezi toate fetele operate la Stan si toate parerile despre el? Sunt si alti doctori care pun sani naturali daca asta vrei ca nu iti indeasa nimeni maxim fara sa vrei tu. Si dr Totir pune naturali daca asta ii ceri...stiu ca si forteaza la maxim dar asta doar pt ca asa vrea pacienta. El iti recomnanda marimea potrivita pt un san natural dar dacas vrei mai mult am vazut ca dumnealui pune si mai mult. Nu iti zic sa te operezi la dr Totir ca eu oricum mas voi opera la dl dr Nae dar te sfatuiesc sa cauti mai multe despre Stan si in primul rand sa te duci la consultatie si la alti doctori.
0
26-03-2014, ora 10:23
Ela82xy
Nu este medic/terapeut
Ela82xy
Un nr de tel al dr Ionescu Radu aveti? Sau unde il gasesc?
0
26-03-2014, ora 10:27
Ela82xy
Nu este medic/terapeut
Ela82xy
Multumesc Cristina pt raspuns!
0
26-03-2014, ora 10:28
cristina_24_
Nu este medic/terapeut
cristina_24_
Poti sa o intrebi pe Maxminodora, ea se va opera in data de 2 aprilie la Radu Ionescu.
http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=156266

Cu placere, Ela82xy, imi pare rau, dar inca in urma cu 5-6 ani, am vazut unul din cele mai urate rezultate la aceasta Jianu, eu de atunci spunmereu: NU Jianu. Poate are si ea cazuri reusite, dar sunt extrem de rare.

Sunt atat de multi medci buni deja, incat este pacat sa alegem unul de genul acesta. Multa bafta in luarea deciziei.
0
26-03-2014, ora 10:38
dya92
Nu este medic/terapeut
dya92
Buna fetelor. Eu sunt intr-o ceata totala :( chiar nu stiu ce sa fac sa ma operez la dr Vitalie sau nu... Sunt putin descurajata de cand am auzit ca fata care si-a pus implant la el acum o luna are problema la un san, se vede marginea implantului... Eu pe 7 sunt programata la operatie. Cmrzodiac ai niste sani superbiiii. Va pup pe toate si va urez multa bafta
0
26-03-2014, ora 10:57
Ela82xy
Nu este medic/terapeut
Ela82xy
Radu Ionescu mi se pare f scump... Alti medici buni?
0
26-03-2014, ora 11:19
Cristinaaa998
Nu este medic/terapeut
Cristinaaa998
Cine s-a operat la Lascar? Sunteti multumite de rezultat? ati auzit de vreun caz esuat? Am auzit ca ia mult pentru un implant cu silicon!
0
26-03-2014, ora 11:22
icegirlgl
Nu este medic/terapeut
icegirlgl
in Bucuresti au cam ramas Antohi, Nae, Totir, Stan Vitalie.. care sa nu fie scumpi ca Ionescu..
0
26-03-2014, ora 11:25
Cristinaaa998
Nu este medic/terapeut
Cristinaaa998
Tu Icegirlgl la cine te operezi?
0
26-03-2014, ora 11:26
Maxminodora
Nu este medic/terapeut
Maxminodora
Ela82xy, mai vrei nr Dr. Ionescu? Este scump insa ai sa vezi ca merita :d parerea mea
0
26-03-2014, ora 11:28
cristina_24_
Nu este medic/terapeut
cristina_24_
Ela82xy, daca stai in Bucuresti ai multe optiuni: Nae, Antohi, Vitalie Stan, Totir, Cristina Brezeanu, Ina Isac, toti sunt cam intre 2300-3000 E.

Cristina998, Alessandra s-a operat la Lascar a trea oara, Lascar i-a rezolvat ceea ce ii nenorocise Parasca.

Dya92, este OK Vitalie Stan.
0
26-03-2014, ora 11:30
Cristinaaa998
Nu este medic/terapeut
Cristinaaa998
Si cat a platit la Lascar?
0
26-03-2014, ora 11:34
Ela82xy
Nu este medic/terapeut
Ela82xy
Nu o sa merg la Ionescu... Fiecare dupa finante 😁.
Am sunat la Antohi. Programare maine seara. Sper sa fie ok😊.
0
26-03-2014, ora 11:37
icegirlgl
Nu este medic/terapeut
icegirlgl
Cristina, eu m am operat luni la Nae.
0
26-03-2014, ora 11:37
cristina_24_
Nu este medic/terapeut
cristina_24_
Ela82xy, buna alegere, sper sa-ti placa. cam toti cei amintiti de mine au rezultate bune, fara rateuri de mai mare groaza.

Cristinaaa998, cazul Alessandrei e complex, cauta in urma si citeste-l. Tu a citit ceva din urma de pe forum?

icegirlgl, pune o poza, te rog.Completeaza-ti datele de pe profil: marime, pret, forma, doctor, etc.
0
26-03-2014, ora 11:40
Giiiorgia
Nu este medic/terapeut
Giiiorgia
Bybisor consultatia la dr totir e 100 RON pentru pacientele noi
0
26-03-2014, ora 11:44
icegirlgl
Nu este medic/terapeut
icegirlgl
Eu am fost initial la Ina Isac la consult, imi placea de ea. m a chemat in spital si m a dus intr o camera ferita de toate privirile. Am achitat 150 lei consultatia si a bagat banii in agenda. Cand am facut ecografia si mi au iesit chisturile si nodulii, am sunat o sa i spun ca e ceva in neregula. Mi a spus ca ma suna ea, ca nu putea vb atunci. A doua zi am sunat o din nou si nu a mai rasp. Nici pana in ziua de azi n am mai vb cu ea.

Cand am fost la Nae, in acelasi spital, la consult si l am intrebat cat ma costa, a ras si a zis ca nimic, ca la spital e consultatia gratuita.

Per ansamblu, mie Ina Isac mi a lasat un gust amar, dar am vazut rezultate frumoase la ea si nu a fost persoana care sa spuna ca a avut probleme cu implanturile.
Asa ca fetelor, consultati doctorii si mergeti pe mana celui care va inspira incredere! :)
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 144214431444 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •